Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
moj kolega bere maline u slovenijijbmilan je napisao/la:Ganjal iko kakav poso vani, ovo preko ljeta, sezonski, i kakva su vam iskustva s tim??
Bas sam i ja sad gledo neko branje jagoda, al u finskojhoshafka je napisao/la:moj kolega bere maline u slovenijijbmilan je napisao/la:Ganjal iko kakav poso vani, ovo preko ljeta, sezonski, i kakva su vam iskustva s tim??
stvarno ne znam, valjda neka firma(logično)jbmilan je napisao/la: Preko koga cega je to on otisao, znas li ista ?
ja berem slovenkehoshafka je napisao/la:moj kolega bere maline u slovenijijbmilan je napisao/la:Ganjal iko kakav poso vani, ovo preko ljeta, sezonski, i kakva su vam iskustva s tim??
#PoslaoSamPismoArseneuGdjeSamObrazlozioZastoJeGiroudBoljiIgracnedim1993 je napisao/la:jel došo Higuain ?Greivis je napisao/la:#DoNotUnderstand
#HeIsACoolGuy
#StariLisacArseneNeVoliBasNovuTehnologijuNeutral je napisao/la:Lakše ti je bilo da si poslao mejl.
pokrij se dekomuschtipak je napisao/la:Blago vama, ja se smrzoh. Ne mogu ruke i noge nikako da zagrijem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.