FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

forza_juve
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la forza_juve » 01 jul 2013, 19:10

adillovic je napisao/la:"Nismo se još uvijek ništa dogovorili, tako da moram demantirati navode koji govore da sam novi igrač Sarajeva,"
Mali Koovacevic jedino sto ima menadjera, a karakteristike igraca su jednake velikoj nuli i zahvalan cu biti ako ne dodje u Sarajevo ;) ;) ;)
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 01 jul 2013, 19:13

forza_juve je napisao/la:
lopata iskreno receno, u Travniku na klupi bio xD
Ne znam kako je onda dobio poziv za mladu repku ako je lopata, Jagodic je lijepo poslozio ovu repku i siguran sam da nema nekih talova kao kod proslih selektora, vidjecemo kako igra to se vec prvu utakmicu moze odrediti....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 01 jul 2013, 19:15

MrWhite je napisao/la:
Ne znam kako je onda dobio poziv za mladu repku ako je lopata, Jagodic je lijepo poslozio ovu repku i siguran sam da nema nekih talova kao kod proslih selektora, vidjecemo kako igra to se vec prvu utakmicu moze odrediti....
Ima talova kralju u ovim mladjim selekcijama,smanjeno je al ih i dalje ima.

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 01 jul 2013, 19:18

terabajt je napisao/la:
MrWhite je napisao/la:
Ima talova kralju u ovim mladjim selekcijama,smanjeno je al ih i dalje ima.
Zivi bili pa vidjeli kakav je, ali opet kazem ne bih ga volio vidjeti u Sarajevu. Iz Travnika sam gledao sam momka x puta i on nije za Sarajevo :roll: :roll: :roll:
❤️1946❤️

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 01 jul 2013, 19:19

terabajt je napisao/la: Ima talova kralju u ovim mladjim selekcijama,smanjeno je al ih i dalje ima.
Ma mislio sam za ovu U-21 repku, tu sam siguran da nema, jer momci stvarno igraju dobro i bore se, a sto se tice madjih selekcija U-19, 18, 17 tu itekako ima, ali eto vidjecemo ako potpise vidjecemo njegove igre, istok ce ocijeniti :D
Sreca pa je Ojler mlad umro...

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 01 jul 2013, 19:20

il uopce nije stoper kako se navodi xD
❤️1946❤️

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 01 jul 2013, 19:25

Na you tubeu ima 10-ak utak. ovog Kovacevica u dresu Travnika i na svakoj igra veznog, a za BiH protiv Albanije je igrao stopera. Ima odlicnu tehniku za stopera i s obzirom na visinu (1,90). Mlad, perspektivan igrač, teško da možemo boljeg dovesti, jedino da Safeta Nadarevića vratimo :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 jul 2013, 19:29

Ako je dosao,dobro dosao je,jos jedan mladi reprezentativac pored Gojka u ovom prelaznom roku ,prelijepo...istina nece se neigrati u startu al neka njega tu pa igro ne igro,momku je 19 godina vrijeme je pred njim

Velika promjena transfer politike u odnosu na mandat Jovic Dragana i nn igraca

P.S. i sa ovim se ne prica zavrsava oko novih igraca,jos cemo mi pisati o novajlijama
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 01 jul 2013, 20:11

Dobro je da dovodimo mlade igrače. Da hoće Bog dat' da potpišu na 2-3 godine bilo bi fantazija.
Napadač nama treba. Napadač!
Allegri je gospodin!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 01 jul 2013, 20:12

Carli je napisao/la:Dobro je da dovodimo mlade igrače. Da hoće Bog dat' da potpišu na 2-3 godine bilo bi fantazija.
Napadač nama treba. Napadač!
Polako, jedan Srbin je u opticaju čini mi se, ima fin CV ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 01 jul 2013, 20:22

PostPostao/la forza_juve dana 01 jul 2013, 18:18

Zivi bili pa vidjeli kakav je, ali opet kazem ne bih ga volio vidjeti u Sarajevu. Iz Travnika sam gledao sam momka x puta i on nije za Sarajevo :roll: :roll: :roll:
Kolega je u pravu sto posto.Otac lovaran,plaćao da igra i za Travnik.Za repku se to zna kako ide.Prosjek i u Travniku -nije za vas... ;)nazalost tako je...

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 01 jul 2013, 20:30

slobodnjak je napisao/la:

Kolega je u pravu sto posto.Otac lovaran,plaćao da igra i za Travnik.Za repku se to zna kako ide.Prosjek i u Travniku -nije za vas... ;)nazalost tako je...
Sad vi ko znate kako sta, ja sam momka gldeao protiv nase starije repe kad su igrali na grbavici momak se filmski borio i bio najbolji igrac uz malog bevaba , samo sto se povrijedio , isto tako ko ga je gldao protiv Albanije sad za mladu rep u Zenici, isto tako bio medju boljima, ne govorim to da bi dosao kod nas ali na momku se vidi da je jak i da ce biti dobar stoper za nase lige super, ma cak je bio bolji i od onog mladjeg Hajrovica brzi je i nako jaci , bas sam ga zapazio, ako ima gdje tekma pogledajte, i Vlado Jagodic ga sigurno ne bi stavaljao i to u prvih 11 da nevalja ;)

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 01 jul 2013, 20:53

Kako god bilo..Husref zna bolje od nas sviju zajedno. Vidječete da ako bude kako ova dva vezira kažu..momku ne gine klupa. Nego načuo sam nešto u vezi jednog prednjeg veznog iz srbije. Čovjek koji mi je pričo o njemu danas kaže da je dobar do bola (za naše uslove) ima veoma dobru tehniku a ni brzina mu nije loša. Sa njim su pregovori u završnoj fazi...pa da vidimo

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 01 jul 2013, 20:54

ma jok i jagodic je isto korumpiran :D svi su koeumpirani :D
ja sto ne mogu suplje propalih talenata ....
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 01 jul 2013, 20:55

htcxone je napisao/la:ma jok i jagodic je isto korumpiran :D svi su koeumpirani :D
ti brzo na klix! 8-)

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 01 jul 2013, 20:56

rimaa je napisao/la:
Sad vi ko znate kako sta, ja sam momka gldeao protiv nase starije repe kad su igrali na grbavici momak se filmski borio i bio najbolji igrac uz malog bevaba , samo sto se povrijedio , isto tako ko ga je gldao protiv Albanije sad za mladu rep u Zenici, isto tako bio medju boljima, ne govorim to da bi dosao kod nas ali na momku se vidi da je jak i da ce biti dobar stoper za nase lige super, ma cak je bio bolji i od onog mladjeg Hajrovica brzi je i nako jaci , bas sam ga zapazio, ako ima gdje tekma pogledajte, i Vlado Jagodic ga sigurno ne bi stavaljao i to u prvih 11 da nevalja ;)
Mudro zboris.Ono sto najvise vrijedi u nas u drzavi pretezno je u nekoj od mladjih kategorija reprezentacije.Ne moze nikako biti gori od konkurencije medju mladicima koji ne mogu ni opepelit reprezentaciji.Istog sam misljenja,pogledao sam gore nabrojane utakmice i ne cini se momak uopste nekim promasajem za Sarajevo.Moglo bi biti od njega nesto.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 01 jul 2013, 21:00

rimaa je napisao/la:
slobodnjak je napisao/la:

Kolega forza juve je moj sugradjanin .S duznim postovanjem za tvoje mišljenje mi smo ga više puta gledali.Momak je u reprezentaciji igrao poziciju koju inače ne igra u Travniku.Uopšte nije stoper.Momak je kiks igrač itekako.Zna napraviti kardinalne greške.To ko je gledao utakmice u mladoj repki mogao je primjetiti.Ako ćemo realno.Sada dali će biti nešto od njega vrijeme će pokazati.Neko je mozda vidio ono što mi u Travniku nismo.Imate puno pravo na svoje mišljenje.Od sveg srca sretno van s njim.

Backspace
Kontakt:

Post Postao/la Backspace » 01 jul 2013, 21:03

Polahko ljudi sta vam je odjednom bice jos pojacanja kao sto sam i reko danas je doso stoper kojem treba dati priliku da se pokaze. ;)

Jos lijevi bek Leta i napadac koji je sad najvise potreban i da slozimo igracki kadar. :mrgreen:

Jos malo i lagano svi na Kosevo iskreno receno pozelio sam sjever i navijanje... :)
Was ist ein Dortmunder in der Sauna???
Kacke am Dampfen!!!

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 jul 2013, 21:07

Nije on stoper ovaj je vise zadnji vezni,samo sto u mladoj igra stopera,ima momak strasnu visinu i zato ga Jagodic forsira na tom mjestu,u Travniku uglavnom igra ispred stopera...znaci moze pokriti obje pozicije(sto je naravno jos bolje),mada u vezi je do sada vise igrao
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 01 jul 2013, 21:09

F.G.R je napisao/la:
htcxone je napisao/la:ma jok i jagodic je isto korumpiran :D svi su koeumpirani :D
ti brzo na klix! 8-)
ja sam rekao da ONIkoji nisu doveli Adnana sad pisu kako je propali taleenat i stari ga gura itd.. a to pisu PROPALI talenti kojima je glavni izgovor "ja nisam uspio njega stari gurao a ja bolji bio<" ...
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.