KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

frenki
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la frenki » 04 dec 2009, 23:40

konačno!
presudila je želja/borbenost...bome, bajić počeo igrati u zadnje vrijeme, protiv hemofarma i fmp je dao više bosni nego zimić za 5 godina...
hajrić, takođe, svaka čast...iznio je igru pod košem, uz đurasovića, koji me pozitivno iznanadio skočnošću i sportskom drskošću

amerikanac me i dalje nije uvjerio da je to ono što treba...feliks ide koliko zna i može, daje maksimum, sramota je imati onakav šut sa slobodnih...
sarajliijica :D konačno nešto pokazao, ma kako kratko trajalo

sve u svemu, nije to još dobro, ali nadati se da se može izboriti pretposljednje mjesto u ligi, uz dva najavljena pojačanja (samo da ne budu prinove :D )

**** te, nisam znao da je fmp onako loš...jadni raduljica, mora što pre bežat odande...stagniraće ko samardžiski i labović...

shakal
Kontakt:

Post Postao/la shakal » 04 dec 2009, 23:42

tax je napisao/la:[youtube][/youtube]
daj Boze da ovo opet dozivim :/
Do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJV'O!!!

THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 05 dec 2009, 00:11

cestitke na pobjedi....idemo lagano pokusat izaci iz ove krize....POJACANJA!!!
I feel devotion!!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 05 dec 2009, 00:37

Međutim koliko sam ja skontao stvar od sljedeće godine će biti 12 predstavnika, što znači da ne ispada jedan ,već minimalno dva klub.Tako da nam je put daleko teži.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 05 dec 2009, 00:44

FRANK RIBERY je napisao/la:Međutim koliko sam ja skontao stvar od sljedeće godine će biti 12 predstavnika, što znači da ne ispada jedan ,već minimalno dva klub.Tako da nam je put daleko teži.
Nijesi dobro skontao.
Klub koji bude posljednji (14.), on gubi pravo nastupa iduće godine.
A to za smanjenje broja klubova je sljedeće:
Država sa najslabijim koeficijentom (to ćemo vjerovatno biti mi) gubi jednog predstavnika, to je 13 klubova
A drugi klub, se gubi: da li isto tako preko koeficijenta, ili ukidanjem jedne pozivnice ili preko nečega trećeg, nisam siguran.
Znači Bosni je bitno da ne bude zadnja, onda kroz naše prvenstvo može izboriti tu NLB iduće godine.
A opet će i naše prvenstvo biti pravo neizvjesno, pošto ćemo imati samo jednog predstavnika.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 05 dec 2009, 00:47

The Game je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Međutim koliko sam ja skontao stvar od sljedeće godine će biti 12 predstavnika, što znači da ne ispada jedan ,već minimalno dva klub.Tako da nam je put daleko teži.
Nijesi dobro skontao.
Država sa najslabijim koeficijentom (to ćemo vjerovatno biti mi) gubi jednog predstavnika, to je 13 klubova
A drugi klub, se gubi: da li isto tako preko koeficijenta, ili ukidanjem jedne pozivnice ili preko nečega trećeg, nisam siguran.
Znači Bosni je bitno da ne bude zadnja, onda kroz naše prvenstvo može izboriti tu NLB iduće godine.
A opet će i naše prvenstvo biti pravo neizvjesno, pošto ćemo imati samo jednog predstavnika.
Uz ovakav Široki bit će prokleto teško da budemo realni.Ovo uz gubitak dva predstavnika je izgleda uvedeno zbog smanjenja lige.Evi šta kaže trener FMP-a:

Trener gostiju Vlada Đurović bio je nešto pričljiviji, ali nije skrivao razočarenje porazom.
"Bosna je zasluženo pobijedila i čestitam im na tome. Utakmicu smo izgubili u napadu, a ne u odbrani. Iako je Bosna imala velikih problema s visokim igračima nismo ih uspjeli iskoristiti. U jednom trenutku smo igrali s četvoricom protiv njihove dvojice visokih igrača, ali ni to nije pomoglo", bio je ljut trener gostiju.

"Iako je Bosna ostvarila pobjedu teško da će ostati u ligi, jer ne ispada jedan,nego dva, a možda i više klubova, jer se liga skraćuje. Nama ostaje žal što smo izgubili, jer teško da možemo na drugom terenu očekivati gostujuću pobjedu. Iako je prethodnih nekoliko utakmica odigrao slabo utakmicu je odlučio Đurasović", završio je svoje izlaganje Đurović.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 dec 2009, 01:10

FRANK RIBERY je napisao/la:
The Game je napisao/la:
Nijesi dobro skontao.
Uz ovakav Široki bit će prokleto teško da budemo realni.Ovo uz gubitak dva predstavnika je izgleda uvedeno zbog smanjenja lige.Evi šta kaže trener FMP-a:

Trener gostiju Vlada Đurović bio je nešto pričljiviji, ali nije skrivao razočarenje porazom.
"Bosna je zasluženo pobijedila i čestitam im na tome. Utakmicu smo izgubili u napadu, a ne u odbrani. Iako je Bosna imala velikih problema s visokim igračima nismo ih uspjeli iskoristiti. U jednom trenutku smo igrali s četvoricom protiv njihove dvojice visokih igrača, ali ni to nije pomoglo", bio je ljut trener gostiju.

"Iako je Bosna ostvarila pobjedu teško da će ostati u ligi, jer ne ispada jedan,nego dva, a možda i više klubova, jer se liga skraćuje. Nama ostaje žal što smo izgubili, jer teško da možemo na drugom terenu očekivati gostujuću pobjedu. Iako je prethodnih nekoliko utakmica odigrao slabo utakmicu je odlučio Đurasović", završio je svoje izlaganje Đurović.
dokaz koliko vlada djurovic zna za bosnu je to da samo mijenja sistem ko cuva felu a ko sehu..... :D :D :D
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

DinoTM
Kontakt:

Post Postao/la DinoTM » 05 dec 2009, 10:26

Konacno! Hvala momci!

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 05 dec 2009, 10:46

nemojte me shvatiti pogresno ali mislim da vam je novi trener dobro došao,zato što je vaš,jer ipak uz onoliko dovođenje igraca iz srbije dvorana vam ne može nikako puna biti,jer ipak morate priznat da neki ljudi zbog tog ne dolaze na tekmu što mu u ekipi od 12 igraca igra 10 iz srbije

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 05 dec 2009, 11:15

Steve Urkel je napisao/la:nemojte me shvatiti pogresno ali mislim da vam je novi trener dobro došao,zato što je vaš,jer ipak uz onoliko dovođenje igraca iz srbije dvorana vam ne može nikako puna biti,jer ipak morate priznat da neki ljudi zbog tog ne dolaze na tekmu što mu u ekipi od 12 igraca igra 10 iz srbije
Sigurno je da ima takvih ljudi, ali to je toliko minorno da ih mozes nabrojati na prste jedne ruke. :)
Sport je lijek za tijelo i duh.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 05 dec 2009, 11:21

čestitke na pobjedi..jedva ali zasluženo...kako sam se samo smijao onom debilu kad je napravio faul 1 sec do kraja na Feliksu....bas sam mu se rugao kako je mutav...ali bolje po Bosnu..

opet zaslužena pobjeda nema šta..

ali mi je smiješno da trener izjavljuje da ispada vise klubova..

nitko ne ispada već zadnji nema pravo nastupa u sljedecoj sezoni,a 12 klubova za sljedecu ce se traziti po koeficijentima... moze biti da mi izgubimo jednog(sto je najvjerojatnije) i Slovenci jednog, a moze biti i da Srbija izgubi jednog il iHrvatska..znaci nista se ne zna dok ne zavrsi sezona..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 05 dec 2009, 13:25

Steve Urkel je napisao/la:nemojte me shvatiti pogresno ali mislim da vam je novi trener dobro došao,zato što je vaš,jer ipak uz onoliko dovođenje igraca iz srbije dvorana vam ne može nikako puna biti,jer ipak morate priznat da neki ljudi zbog tog ne dolaze na tekmu što mu u ekipi od 12 igraca igra 10 iz srbije
nemoj sviju ti pisat svasta.....u bosni se nikad nije gledalo ko je odakle ako je u pitanju kvalitet dostojan kluba....a to sto ljudi ne dolaze na tekme to je problem sasvim druge prirode....organizacije marketinga, ponajvise mentaliteta...jer ljudi ovdje uvijek traze nesto novo...prvo je u modi bila domaca liga, pa onda goodyear, pa uleb cup....sad apetite izbirljive sarajevske publike moze zadovoljit samo neko jako evropsko takmicenje...i naravno imamo situaciju da Hz bojkotuju tekme kk bosne sto ranije nije bio slucaj...malo je pravih i vjernih navijaca kluba nazalost...
I feel devotion!!

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 05 dec 2009, 14:55

šta ste se ušutili :D izgleda istina da će rusmir halilović doći na poziciju direktora...to jesuper vijest, najoblja moguća...ne vjerujem da će on direktorovat tek tako (ili ko pretodnici, zarad vlastite koristi i promocije)
mislim da će prvo dati plan i program i uslove pod kojima će to raditi, dakle - da sve on organizuje i tako to...i onda ne sumnjam u uspjeh, ne odmah, naravno, neg za par godina...

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 05 dec 2009, 15:08

cuj rusmir halilovic za direktora kad bi to trebalo biti,kada ce vise pojacanja trebaju nam centri do buducnosti

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 dec 2009, 15:15

GunnerS je napisao/la:Dobra stara vremena :(

upravo tako :(
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 05 dec 2009, 15:30

frenki je napisao/la:izgleda istina da će rusmir halilović doći na poziciju direktora...

Valjda na poziciju predsjednika .... :arrow:

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 05 dec 2009, 15:32

umjesto admira bukve rusmir halilovic to bi bilo dobro

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 05 dec 2009, 17:36

ko bi reko cuda da se dese pa bosna 2 boda donese
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 06 dec 2009, 02:37

veceras vidjeh jazvina u haciendi...nadam se da nije potpisao za nas :)...
I feel devotion!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 dec 2009, 02:46

Bilo kakve promjene će Bosni donijet dobro, jer ovi sadašnji ljudi, nisu donijeli dobrog... Trebaju igrat kao protiv FMP-a, borbeno za svaku loptu i žestoko od prvog do posljednjeg zvižduka...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.