Vahin Alžir dijele sekunde od izborenog baraža, naime Mali igra kući 2:2 i u slučaju da ne zabiju gol u preostale 2-3 min i Alžir je u baražuFliX je napisao/la:U africkoj regiji kvalfikacija za SP, BARAZ (kolo prije kraja) su obezbjedile slijedece ekipe:
- Etiopija
- Tunis
- Obala Slonovace
- Egipat
Kvalifikacije za SP 2014
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za SP 2014
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Sportfanatik
- Kontakt:
I Vaha odveo Alžir u baraž
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Kvalifikacije za SP 2014:
AFRIKA (5 DRZAVA) : ALZIR, EGIPAT, ETIOPIJA, TUNIS, OBALA SLONOVACE, GANA, KONGO, NIGERIJA, LIBIJA, SENEGAL
*drzave obojene plavom bojom su vec obezbjedile baraz, dok ostale su najblize da ucine isto
AZIJA (4,5 DRZAVA) : JAPAN, KOREJA, AUSTRALIJA, IRAN, UZBEKISTAN, OMAN
*drzave obojene crvenom su se vec kvalf. na SP, plave imaju najvise sanse, dok ostaje dvije po svemu sudeci baraz
EUROPA (13 DRZAVA) : BELGIJA, ITALIJA, NJEMACKA, HOLANDIJA, SVICARSKA, RUSIJA, BOSNA I HERCEGOVINA, ENGLESKA, SPANIJA, HRVATSKA, BUGARSKA, AUSTRIJA, MADJARSKA, PORTUGAL, GRCKA, CRNA GORA, FRANCUSKA
*drzave obojene plavom bojom su najblize direktnom plasmanu na SP, ostale su najblize barazu..
JUZNA AMERIKA (5,5 DRZAVA) : BRAZIL, ARGENTINA, KOLUMBIJA, EKVADOR, CILE, URUGVAJ
*crvanom bojom obojene su drzave koje su se kvalf. na SP, plavom one koje imaju najvise sansi za to, preostala u baraz
SJEV. I CENT. AMERIKA (3.5 DRZAVA) : USA, KOSTARIKA, MEKSIKO, HONDURAS
*drzave ovojene u plavo imaju najvece sanse da se kvalf na SP, ne obojena ima sanse za baraz
OKEANIJA (0,5 DRZAVA) : NOVI ZELAND
*plavom bojom drzava koja je obezbjedila baraz
AFRIKA (5 DRZAVA) : ALZIR, EGIPAT, ETIOPIJA, TUNIS, OBALA SLONOVACE, GANA, KONGO, NIGERIJA, LIBIJA, SENEGAL
*drzave obojene plavom bojom su vec obezbjedile baraz, dok ostale su najblize da ucine isto
AZIJA (4,5 DRZAVA) : JAPAN, KOREJA, AUSTRALIJA, IRAN, UZBEKISTAN, OMAN
*drzave obojene crvenom su se vec kvalf. na SP, plave imaju najvise sanse, dok ostaje dvije po svemu sudeci baraz
EUROPA (13 DRZAVA) : BELGIJA, ITALIJA, NJEMACKA, HOLANDIJA, SVICARSKA, RUSIJA, BOSNA I HERCEGOVINA, ENGLESKA, SPANIJA, HRVATSKA, BUGARSKA, AUSTRIJA, MADJARSKA, PORTUGAL, GRCKA, CRNA GORA, FRANCUSKA
*drzave obojene plavom bojom su najblize direktnom plasmanu na SP, ostale su najblize barazu..
JUZNA AMERIKA (5,5 DRZAVA) : BRAZIL, ARGENTINA, KOLUMBIJA, EKVADOR, CILE, URUGVAJ
*crvanom bojom obojene su drzave koje su se kvalf. na SP, plavom one koje imaju najvise sansi za to, preostala u baraz
*drzave ovojene u plavo imaju najvece sanse da se kvalf na SP, ne obojena ima sanse za baraz
Izuzev takvog načina naravno.Mislio sam da se to podrazumijeva.Mravnjak je napisao/la:Kao francuze prosle klf.SiamoNoi je napisao/la:Rezultat se jedino i gleda.Mene osobno zaboli na koji će ne način reprezentacija plasirat na prvenstvo,glavno da se plasira.ahmic je napisao/la:Utakmicu prije Skotske Hrvati su dobili na guzove,cini mi se Vels je bio..Dali su gol u 90 i nisu bili bolji ili jesu za.nijansu...

evo imamo još jednog učesnika SP a to je ekipa Australije
igraju ocajno, bas mi je krivo sto su se plasiraliBistrik je napisao/la:evo imamo još jednog učesnika SP a to je ekipa Australije

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Eto njih dobiti u grupi, otkinuti nekom bod i idemo dalje 

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Juzna Koreja - Iran 0:1
Iran ide na SP kao prvi u grupi, J. Koreja kao drugi zahvaljujuci boljoj gol razlici od Uzbekistana.
Steta za Uzbekistan, bas im se ne da. Danas su razvalili Katar sa 5:1 ali nije bilo dovoljno.
Ali imaju jos sansi ako budu bolji od Jordana u barazu, pa ih onda ceka jos jedan baraz - to jest petoplasirani iz Juzne Amerike.
Iz druge azijske grupe na SP idu ocekivano Japan i Australija.
Iran ide na SP kao prvi u grupi, J. Koreja kao drugi zahvaljujuci boljoj gol razlici od Uzbekistana.
Steta za Uzbekistan, bas im se ne da. Danas su razvalili Katar sa 5:1 ali nije bilo dovoljno.
Ali imaju jos sansi ako budu bolji od Jordana u barazu, pa ih onda ceka jos jedan baraz - to jest petoplasirani iz Juzne Amerike.
Iz druge azijske grupe na SP idu ocekivano Japan i Australija.
Kvalifikacije za SP 2014:
AZIJA (4,5 DRZAVA) : JAPAN, KOREJA, AUSTRALIJA, IRAN, UZBEKISTAN, JORDAN
*drzave obojene crvenom su se kvalf. na SP, drzave obojene u plavo su izborili baraz
AZIJA (4,5 DRZAVA) : JAPAN, KOREJA, AUSTRALIJA, IRAN, UZBEKISTAN, JORDAN
*drzave obojene crvenom su se kvalf. na SP, drzave obojene u plavo su izborili baraz
sjeverna amerika je igrala neke utakmice i SAD i kostarika su blizu plasmana na SP svoej su utakmice dobili i sada 4 prije kraja imaju finu zalihu iznad 4. a za ostala mejsta tu su Mexiko kao najveći favorit te Honduras i Panama a Jamajka nema mnogo šanse.
Igrali su 19-og, a post sam uradio 20-og.. "obradio sam i to"Bistrik je napisao/la:sjeverna amerika je igrala neke utakmice i SAD i kostarika su blizu plasmana na SP svoej su utakmice dobili i sada 4 prije kraja imaju finu zalihu iznad 4. a za ostala mejsta tu su Mexiko kao najveći favorit te Honduras i Panama a Jamajka nema mnogo šanse.

SAD ima finu zalihu ali ne i teoretsku.. SAD bjezi (konkurentu) Hondurasu 6bodova 4kola prije kraja, a recimo Holandija bjezi 7bodova svom konkurentu takodje 4kola prije kraja. Sve u svemu nista nije odluceno samo je odluceno za ove repke koje sam ofarbo u crveno

C'mon Etiopija !
Boriti se protiv gladi i uz sve to protiv suparnika.Pravi sampioni dolaze iz ove velike zemlje.Glad za pobjedom im niko ne moze oduzeti.
Jedan je Keneniza Bekele a drugi je neprikosnoveni Selasije.
Boriti se protiv gladi i uz sve to protiv suparnika.Pravi sampioni dolaze iz ove velike zemlje.Glad za pobjedom im niko ne moze oduzeti.
Jedan je Keneniza Bekele a drugi je neprikosnoveni Selasije.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Ne kontam ove brazilce, stadioni skoro svi zavrseni, pare potrosene, a oni se tek sad sjetili da ne podrzavaju ovu odluku njihove vlade. Sad im se Boga mi kasno buniti, Bosanci ce doci pa oni htijeli ili ne

Koje smo mi sreće SP će se odgodit za par godina
"Furaj mali sam sredinom furaj mali tom dolinom"
- alan_kardec
- Kontakt:
Orao je napisao/la:
Ne kontam ove brazilce, stadioni skoro svi zavrseni, pare potrosene, a oni se tek sad sjetili da ne podrzavaju ovu odluku njihove vlade. Sad im se Boga mi kasno buniti, Bosanci ce doci pa oni htijeli ili ne
pa tek sad je vlast građane opalila po džepu povećavši cijene javnog prevoza i još nekih troškova života. Inače Blatter prije par dana izjavio da će Brazilu od organizacije sp ostati 100 miliona dolara, a oni za stadione i drugu infrastrukturu potrošili preko milijarde.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Tako je svugdje. I banke rizikuju, izgube pa daj uzmi od gradjana jer kao ''prevelike'' su da propadnu, a nikakvih igara ni bilo cega. Zato nek sute! 

Citam FIFA uzela 3 boda Etiopiji zbog nastupa nekog od igraca koji je imao zabranu zbog kartona. JAR sad ima 2 boda zaostatka, dok Etiopija jos uvijek zavisi sama od sebe. Gostuju u CAR, dok JAR docekuje Bocvanu.
Gdje si citao? Inace jos uvijek na zvanicnoj FIFA stranici nista nije odbijeno Etiopiji.Orao je napisao/la:Citam FIFA uzela 3 boda Etiopiji zbog nastupa nekog od igraca koji je imao zabranu zbog kartona. JAR sad ima 2 boda zaostatka, dok Etiopija jos uvijek zavisi sama od sebe. Gostuju u CAR, dok JAR docekuje Bocvanu.
Treba dat' Njemackoj da sve organizuju i nikakvih problema / protesta nece biti. 

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
@FliX
Prenjeli su tu vijest nasi, a i strani mediji. Ne znam koje linkove smijem postavljati, al' potrazi na google ima dosta vijesti o tom slucaju.
Prenjeli su tu vijest nasi, a i strani mediji. Ne znam koje linkove smijem postavljati, al' potrazi na google ima dosta vijesti o tom slucaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.