Živaca drugovi, živaca treba.
Ili se otisnuti u beznađe i zaboraviti na sve, kao vaš drugar Hare.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Izgleda da nije fejk.Prle je napisao/la:Sorry, moj bed. Riječ je o twitteru jednog novinara SKya, al ispada da je riječ o fake accountu. Kakvih sve samo budala ima, zaboravite ovo.
ma buraz moj on je u liverpool-u vec, eto obecajem ti aBd kad bude oficijalno da odma stavljamClaus je napisao/la:Lucescu je navodno izjavio da Mkhitaryan ne bi trebao napuštati Shakhtar ovo ljeto.Govori kako je to velika greška, u nastojanjima da ga zadrži, ali da je odluka ipak na njemu. Već su prodali Fernandinha Cityju i Williana Zenitu, tako da ne žele izgubit Henrikha.
Sve su prilike da će Borussija morati požuriti s ponudom, i to je dobro podebljati, jer je još klubova na čekanju, a Ukrajinci ga nastoje zadržati.
Čitao sam i takve glasine, haman su Redsi isto tako u utrci za Mkhitaryana. Spominjalo se i Tottenhamovo ime, ali oni su se bazirali na Paulinha, što je dobar potez da ne izvise ovdje.HeKen je napisao/la:ma buraz moj on je u liverpool-u vec, eto obecajem ti aBd kad bude oficijalno da odma stavljamClaus je napisao/la:Lucescu je navodno izjavio da Mkhitaryan ne bi trebao napuštati Shakhtar ovo ljeto.Govori kako je to velika greška, u nastojanjima da ga zadrži, ali da je odluka ipak na njemu. Već su prodali Fernandinha Cityju i Williana Zenitu, tako da ne žele izgubit Henrikha.
Sve su prilike da će Borussija morati požuriti s ponudom, i to je dobro podebljati, jer je još klubova na čekanju, a Ukrajinci ga nastoje zadržati.
Nadam se samo da nece sve ostati na rijecima.adnan24 je napisao/la:Watzke: "Potrosit cemo 50 miliona na pojacanja"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.