aa??SiamoNoi je napisao/la:To je to.Sad imamo love,financijsku stabilnost.Sljedeća sezona je ta.Prezimljavanje u Europi.
ova dvojica ko cijela momcad hajduka vrijede..sta's sad

aa??SiamoNoi je napisao/la:To je to.Sad imamo love,financijsku stabilnost.Sljedeća sezona je ta.Prezimljavanje u Europi.
"Zajedničko svim mamićevim dupeliscima je izrazito primitivna sintaksa i poprilično siromašan leksik. veličanje nedostižnog uzora za prevaru i krađu uglavnom se sastoji od jedne jednostavne sintagme koja se pojavljuje u dvije bliske varijante "mamić legenda" i "mamić kralj". često, a i u ovom slučaju, sintagma je popraćena međusobnim "lajkanjem".Fantastični dvojče, čestitamo, ispunili ste sve uvjete mamićevih dupelizaca i idiota par excellance."jbmilan je napisao/la:tyler durden je napisao/la:Maminjo kralj.
tipicni bosanski hrvatich... pravo ste opaki preko tastature, auuuuMa nabijem te na k****, budalo jedna. Kretenu jedan glupi. Mrš u p**** materinu. Eto sad si dobio svoje, j**** ti mater u p****, ti j**** mater u p****. Ma j**** ti majku da ti j**** koja te okoti. J*** ti ja majku!
More i Alcantra doćSiamoNoi je napisao/la:Gdje su sad Mamićevi hejteri,alo 25 milja za 2 igrača,možemo s ovime četvoricu,petoricu vrhunskih kupit.Gazda stvara najjači Dinamo u povijesti.4-3-3 treba igrat dabl pivot mod,Čop u špici,Pivarić lijevo,Bubi dip lajing plejmejkr...osovina.Eno i Inter Cassana hoće uvalit,ne bi koštao više od dvije milje,para imamo pa što ne da ga dovedemo,ima još u njemu goriva.I dovedemo Villu iz Barce,3,4 m jer im ne treba,na prodaju je,pustili bi ga,a Zdravo to sredi ko iz pi*ke.Znači kako smo rekli napad...Rukavina i Cassano druga punta,Čop centarfor,a ako dovedemo Villu neka se njih dvojica pofajtaju za mjesto prvog napadača.
a vid ovog @robijasaSiamoNoi je napisao/la:Suze.
![]()
Nego,mi ovdje čekamo prodaju Brodića.
korisnik1 je napisao/la:@lillard je
banirali me ljudi, a ja se zahebavao s onim psovkama.. pa ne mogu vjerovat
Nije valjda i Džedaj bosanac?ŠB_Fidelis je napisao/la:Mozda se Mamic samo rijesava igraca iz BiH?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.