GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Lillard
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Lillard » 01 jul 2013, 01:22

SiamoNoi je napisao/la:To je to.Sad imamo love,financijsku stabilnost.Sljedeća sezona je ta.Prezimljavanje u Europi.
aa??

ova dvojica ko cijela momcad hajduka vrijede..sta's sad 8-)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 jul 2013, 01:23

Naravno da je Maminjo kralj. Prodaje za veliku cifre igrače a sada su počeli redovno da igraju LP. Nije Hrvatska država sa 80 miliona stanovnika da može preživljavati od sponzora i tv prava.

Biće novih Jedvaja, Halilovića itd. Ista priča bila kada su odlazili Eduardo, Modrić, Ćorluka.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 jul 2013, 01:44

Evo ljubavi kako,kako,ja razumiješ me sjedim u u u u u onoj loži,gledam onaj onaj onaj travnjak što je Saki uredio kad zvoni mobitel.Javljam se,tko je šta je,Levy zove mamicu mu.Suze mi naviru na oči,slutim zbog čega je...hoće nam razjebat momčad za četvrfinale lige šampiona.Hrapavog glasa kažom...halo...kae zdravko prijatelju dajemo dvaestpet milja za malog Halila i Jedvaja.Zoki dolazi,vidi mene uhvatila panika,onaj onaj onaj znoj me oblio cijelog šta je,tko je Levy...uzimaju nam naša dva dragulja,dragulja hrvatskog nogometa.Čovječe božji kako ću odbit dvaestpet milja da me sutra pribiju na kolac kad se mali Halil ozljedi,onaj onaj onaj Leko mu saplete nogu i propadne karijera propadne sve,a ti Zdravko nisi osigurao Dinamu egzistenciju.Kako ću,kako ću,ovaj Lillard recimo,evo reci mi,kako evo KAKO da odbijem?Prosječni hrvat radi za miljon dvadeset godina, a ovaj...ovaj....samaritanac, ovaj dar božji, ovaj benediktinac želi DInamu osigurati egzistenciju.I VAMA.Da VAMA.Pa tko će ti dati kruh s parizerom u ruke kada si gladan, tko će ti platiti kartu za tramvaj, tko će ti osigurati egzistenciju dok država grca u u u u recesiji?Tvornice propadaju, radnici na ulicama, profesori nakon predavanja na fakultetima kopaju po kontejnerima tražeći preostalu pet ambalažu, studentice se prostituiraju da bi platile školarinu..... a zdravko ti daje i milju i šniticu kruha.DAJE ! DARUJE ! POKLANJA!Evo,idi tamo Lillard, to je sad tvoj tvoj kruh,tvoj parizer.I ne i ne i ne!I opet ne valja,i opet ga ne volite.I opet ga vrijeđate.I opet mu ne priznajete da je prije svega čovjek.Teško mi je borim se sa suzama,djeca se okupila viču tata jel ti dobro.Imam osjećaj da ću večeras umrijeti.I samo jedno će mi biti na pameti,pa pobogu kakvi ste vi to ljudi?

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 jul 2013, 01:56

slikaslikaslika
jbmilan je napisao/la:
tyler durden je napisao/la:Maminjo kralj.
8-)
"Zajedničko svim mamićevim dupeliscima je izrazito primitivna sintaksa i poprilično siromašan leksik. veličanje nedostižnog uzora za prevaru i krađu uglavnom se sastoji od jedne jednostavne sintagme koja se pojavljuje u dvije bliske varijante "mamić legenda" i "mamić kralj". često, a i u ovom slučaju, sintagma je popraćena međusobnim "lajkanjem".Fantastični dvojče, čestitamo, ispunili ste sve uvjete mamićevih dupelizaca i idiota par excellance."

denirob
Kontakt:

Post Postao/la denirob » 01 jul 2013, 02:01

oh pa na ovom vasem forumu je jako zanimljivo
Ma nabijem te na k****, budalo jedna. Kretenu jedan glupi. Mrš u p**** materinu. Eto sad si dobio svoje, j**** ti mater u p****, ti j**** mater u p****. Ma j**** ti majku da ti j**** koja te okoti. J*** ti ja majku!
tipicni bosanski hrvatich... pravo ste opaki preko tastature, auuuu
a plachete po vozovima :lol:
ja bi ti sad spuco dozivotne banovice, makar da si se i zayebavo, samo zbog tog primitivizma.
i sta kazes na kraju "sad si dobio svoje" :lol: :lol: jesi mu "dao njegovo", pravo si ga unistio hahhaa. uvjek ste bili i ostale pizde hinjske. kradete stadione hahaha :lol: :lol: :lol: pizdich pravi

"sad si dobio svoje"
hahahhahahhahahhaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: opaki "zrinjanin" :lol: :lol: :lol:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 jul 2013, 02:10

Deni jesi ti glup il se zajebavaš?
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 jul 2013, 02:13

Gdje su sad Mamićevi hejteri,alo 25 milja za 2 igrača,možemo s ovime četvoricu,petoricu vrhunskih kupit.Gazda stvara najjači Dinamo u povijesti.4-3-3 treba igrat dabl pivot mod,Čop u špici,Pivarić lijevo,Bubi dip lajna plejmejkr...osovina.Eno i Inter Cassana hoće uvalit,ne bi koštao više od dvije milje,para imamo pa što ne da ga dovedemo,ima još u njemu goriva.I dovedemo Villu iz Barce,3,4 m jer im ne treba,na prodaju je,pustili bi ga,a Zdrava to sredi ko iz pi*ke.Znači kako smo rekli napad...Rukavina i Cassano druga punta,Čop centarfor,a ako dovedemo Villu neka se njih dvojica pofajtaju za mjesto prvog napadača. 8-)
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 01 jul 2013, 02:15, ukupno mijenjano 1 put.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 jul 2013, 02:14

SiamoNoi je napisao/la:Gdje su sad Mamićevi hejteri,alo 25 milja za 2 igrača,možemo s ovime četvoricu,petoricu vrhunskih kupit.Gazda stvara najjači Dinamo u povijesti.4-3-3 treba igrat dabl pivot mod,Čop u špici,Pivarić lijevo,Bubi dip lajing plejmejkr...osovina.Eno i Inter Cassana hoće uvalit,ne bi koštao više od dvije milje,para imamo pa što ne da ga dovedemo,ima još u njemu goriva.I dovedemo Villu iz Barce,3,4 m jer im ne treba,na prodaju je,pustili bi ga,a Zdravo to sredi ko iz pi*ke.Znači kako smo rekli napad...Rukavina i Cassano druga punta,Čop centarfor,a ako dovedemo Villu neka se njih dvojica pofajtaju za mjesto prvog napadača. 8-)
More i Alcantra doć :mrgreen:
Nullius in verba

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 jul 2013, 02:17

Možda,ali ipak United,Old Trafford,oni ga zovu.Imamo para sad od Halila i Jedvaja,od malog Kove i Vide,Badelja,što da ne...ponudit 10m,pokazat zube europi.Gazda ove godine misli ozbiljno.To je ta godina.Osjećam to. 8-)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 jul 2013, 02:20

Dinamo postaje nešto slično kao Porto :mrgreen:

Dobiti će 8-10 miliona od učešća u LP, dobijaju dosta od fraga Zagreba, te sada još 20-tak miliona eura. Ovo se zove pametna transfer politika.

Mrzitelji će uvijek naći nešto što im kao smeta. Kada se ne plasiraju u LP Mamić je kriv, kada se plasiraju u LP onda je Mamić kriv što ne mogu dobiti slabašni Real, Lyon. Prošle godine su ubili Dynamo Kiev no lopta nije htjela u gol.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 01 jul 2013, 08:31

Konacno dolazi kraj ovom famoznom prefiksu GNK. Vec tokom tjedna bi klub trebao promjeniti ime i postati STR Dinamo Zagreb.

korisnik1
Kontakt:

Post Postao/la korisnik1 » 01 jul 2013, 09:20

@lillard je

banirali me ljudi, a ja se zahebavao s onim psovkama.. pa ne mogu vjerovat :oops:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 jul 2013, 09:31

Suze.
:mrgreen:

Nego,mi ovdje čekamo prodaju Brodića.slika

korisnik1
Kontakt:

Post Postao/la korisnik1 » 01 jul 2013, 09:43

SiamoNoi je napisao/la:Suze.
:mrgreen:

Nego,mi ovdje čekamo prodaju Brodića.slika
a vid ovog @robijasa :lol: :lol:

lik ni zahebanciju ne shvaca...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 jul 2013, 09:45

daj me nemojte je*at slika

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 01 jul 2013, 12:22

Capo di tutti Capi najavio izvanrednu presicu u 13...bit ce veselo danas...
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 01 jul 2013, 12:35

Još jednom institucija zvana Zdravko Mamić potvrdjuje svoju strucnost i znanje, prodati za takve pare još nedokazane igrace je majstorija (još onom židovu). Iako se meni licno što se same igre i dinama tice ne svidja ova prodaja ovako rano, mora se odati priznanje velikom magu na ovom biznisu
nema potpisa

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 jul 2013, 12:39

korisnik1 je napisao/la:@lillard je

banirali me ljudi, a ja se zahebavao s onim psovkama.. pa ne mogu vjerovat :oops:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nullius in verba

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 01 jul 2013, 13:09

Mozda se Mamic samo rijesava igraca iz BiH? :mrgreen:
...Život za Široki...

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 jul 2013, 13:30

ŠB_Fidelis je napisao/la:Mozda se Mamic samo rijesava igraca iz BiH? :mrgreen:
Nije valjda i Džedaj bosanac?
Nullius in verba

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.