SaltCityAttack je napisao/la:Bickell potpisao 4 godine 16m I ako je imao na stolu 25m ponudu ipak je rekao dafi oonudu home timu skojim ce imati buducnost I priliku uzeti jos koji kup

Moderator/ica: rio_Ferdy88
SaltCityAttack je napisao/la:Bickell potpisao 4 godine 16m I ako je imao na stolu 25m ponudu ipak je rekao dafi oonudu home timu skojim ce imati buducnost I priliku uzeti jos koji kup
tesko ce ko ih stici, samo brate od 1993 godine Canadski tim nije uzeo cup, a tesko da ce i uzeti jos par sezona ..sad ne znam kakav ce Toronto biti i Edmonton, jer od te dvije ekipe ocekujem sve bolje rezultate, samo opet tesko ce im biti jer imaju tu jos uvjek mladi Hawksi,Kingsi, St Louis Blues , pa Pingvini i Boston... one jadne Capitalse necu ni racunat oni su pehovi i vakat im je da negdje trejdaju onih par igraca da ljudi uzmu kup..neka idu u Detroit ba to je zdrava hokejaska sredina i oni se svakako podmladjujuNeutral je napisao/la:Još jedna titula i izjednačeni smo sa Bruninsima. Ko će stići ovaj Montreal![]()
![]()
![]()
![]()
Samo ste mu dali previše, u reg sezoni i nije nešto dobar bio, PO mu je definitivno podigao cijenu, sa milion na 4 mil godišnjeSaltCityAttack je napisao/la:meni je Bickel jedan od boljih igraca tako da trade je valjao, a nebi valjalo da smo izgubili Bickela sigurno
rio_Ferdy88 je napisao/la: Samo ste mu dali previše, u reg sezoni i nije nešto dobar bio, PO mu je definitivno podigao cijenu, sa milion na 4 mil godišnje
Cijena od 4 mil je po meni previše (s obzirom na na smanjenje SCa), a to najviše zahvaljujući dobrom PO, a morali ste Bollanda trejdati da bi on ostaoSaltCityAttack je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la: Samo ste mu dali previše, u reg sezoni i nije nešto dobar bio, PO mu je definitivno podigao cijenu, sa milion na 4 mil godišnje
kako bolan nije imao covjek dobru sezonu?..pa ne gledamo samo goloe i to, nego i druge stvari..jedini nam je bio razbijac brate..4 m po godini uopste nije puno, kad vidim da smo odpustili covjea koji nije odigrao ni utamicu a imao 3.8 i drugi imao 2.2m
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.