NHL

Alpsko i nordijsko skijanje, snowboard, hokej, klizanje...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Koji tim po vama osvaja Stanley kup:

Pittsburgh Penguins
20
83%
Nashville Predators
4
17%

Ukupno glasova: 24

Neutral
Kontakt:

Re: NHL

Post Postao/la Neutral » 01 jul 2013, 02:43

SaltCityAttack je napisao/la:Bickell potpisao 4 godine 16m I ako je imao na stolu 25m ponudu ipak je rekao dafi oonudu home timu skojim ce imati buducnost I priliku uzeti jos koji kup
8-)

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 01 jul 2013, 03:22

Kako mi je drago cuti to za Bickell-a. Pogotovo sto mu je nudjeno puno vise para a on ostao kod nas. Zao mi je Bolanda, ali moralo je se negdje napraviti mjesta za Bickell-a, a dobili smo 3 picka za njega, sto je odlicno. Pogoto kad znamo da nasi odlicno biraju na draftu.
Postovanje treba zaraditi.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 jul 2013, 03:24

Još jedna titula i izjednačeni smo sa Bruninsima. Ko će stići ovaj Montreal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 jul 2013, 04:24

ma mogao je on jos komotno dobiti i vise od svakog dobar igrac i puno nam je valjao ove godine..koliko je u playoffu zabio 8 golova?... Sharp je inace najbolji strijelac playoffa dobio je nagradu 10 golova :).. ve smo trofeje pokupili majkemi ahahahjhaa ..jedino nemamo MVP regularne sezone i ako je Kane bio odlican ovu sezonu mogo je komotno i uzeti tu nagradu :)..samo u playoffu one prve dvije serije skroz su zakazali Ksne i Toews ali ipak je Kane pokazao snagu u velikom finalu , pa i protiv Kingsa.

Nemamo vise nikog bitnog igubiti mozda Emery, ali doveli smo tog golmana finca ebiga i Laddy..ostalo manje vise i ako ima tu jos igraca koje treba ostaviti.

Kontam gledam Buckell ce imati 4 m po godini, a mi ovog sto smo odpustili covjek nije ni igro nikako , on je imao 3,8m po godini :roll: ... i kako da se ne zahvalis Bickellu i ne kupis njegov dres :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 jul 2013, 04:31

Neutral je napisao/la:Još jedna titula i izjednačeni smo sa Bruninsima. Ko će stići ovaj Montreal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tesko ce ko ih stici, samo brate od 1993 godine Canadski tim nije uzeo cup, a tesko da ce i uzeti jos par sezona ..sad ne znam kakav ce Toronto biti i Edmonton, jer od te dvije ekipe ocekujem sve bolje rezultate, samo opet tesko ce im biti jer imaju tu jos uvjek mladi Hawksi,Kingsi, St Louis Blues , pa Pingvini i Boston... one jadne Capitalse necu ni racunat oni su pehovi i vakat im je da negdje trejdaju onih par igraca da ljudi uzmu kup..neka idu u Detroit ba to je zdrava hokejaska sredina i oni se svakako podmladjuju :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 jul 2013, 04:33

Ne smijemo izgubiti Toewsa ni pod razno. Čovjek zabija, asistira, strašan igrač.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 jul 2013, 04:48

sta ti je blan kakav Toews i Kane pa to su ti ikne u ovoj ekipi jos sijedecih 10 godina...Toews je kapiten care ..ja znam ovog druga i on vozi limuzinu i on vozi cesto ovog Hall of Fame Denisa Sevarda i prica mi bas kako je upravo on postavio Toewsa za kapitena , kad je one godine bio par mjeseci trener.
Kaze prico mu kako je vidjeo odma da je Toews kalibar buduceg kapitena, po svemu sto je cinio na treningu, na ledu, izvan njega i td ...zato prije nego je otisao kaze imenovao ga je kapitenom, jer je znao da je istinski rodjeni kapiten prije svih ostalih u Blackhawksima
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 jul 2013, 04:58

Nadam se :)

Ljudi imaju 19 više titula od Chicaga. Nema veze kada su osvojene, bitno je da se sve to računa. Od ostalih ekipa simpatiziram Duckse :mrgreen: I sve to radi anime-a Mighty ducks, još da nisu Disneyu prodali pravi logo:

slika

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 jul 2013, 06:14

najblji je nas logo ocami ...inace Hawks jersy logo angira kao jedan od najlijepsih i najboljih od svih sportova :)

Neg Hawksi su trade i Frolika u Jetse za drugi i treci pick ove godine :)..mi cemo ove godine dobiti 10 mladih igraca sa drafta uhhh :)..pazi svi su ovi igraci koji odlaze bili 4-5 runda drafta, a mi dobijamo 2-3 rundu.....ebiga big Buff je recim bio 6 runda a koiko nam j nekad bio vazan ..vanzo je da smo dobili 10 mladih sad igraca,a trade smo Frolika jer zelimo dati sansu ovom malom sto je dosao sa collega sto je bio jedan od boljih i igra za mladu USA repku LaBlanc ..znaci on i Ben Smith ce dobiti vise prilike...ebiga Bolland ove godine nije nesto ni pokazao..volim ga dobar je bio, ali bio je povredjen..na pocetku sezone bio je dobar, ali poslije je malo ostao u sjeni ostalih..svakako da ce nam nedostajati, ali ebiga kazem 10 mladih igraca sa drafta mi dobijamo to je nova nasa buducnost uz ove mlade sto imamo
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 jul 2013, 06:43

Rekao si ranije da naši znaju birati te igrače, tako da nema zabrinutosti kod mene :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 jul 2013, 07:10

slusaj brate mi imamo Scottya Bowmana i sina mu Stana Bowmana ... Scotty je sve ukupn osvajao kao trener i sad kod nas kao senior advaisor cini mi se 13 ovih cupova..ovi ljudi snaju svoj posao.upravo je on predvodio taj Montreal, pa i one Wingse koji dominirali ...sad su kod nas glavni ljudi, sto znaci da mi imamo vijetlu buducnost dok je njih ..oni znaju sta rade i negrijese previse sa pickovima..pogledaj samo Ladd kakvu je sezonu imao tamo kad smo ga trade ?..momak je imao all star sezonu, ali morali smo ga trade ebiga salary ne moze drugacije

pogledaj ovaj naslov :)

Stan Bowman rebuilds Blackhawks the right way

mi fakticki dva igraca izgubili i dodali 10 mladih to je jako pametno...da nam se ne desi da ostarimo pa da kuburimo , a ovako ces uvjek imati mladu ekipu slijedecih 15 godina :)
Da se razumijemo mozd ami sijedece godine i necemo uzeti tu titulu, jer oramo igrat protiv te historije koja ja evo podugo traje, jer uglavnom prvaci zakazu.. nekako mislim d aje u ovom hockeyu sasvim suprotno kosarci, jer nekako hockeyasi ili izgube neku volju nakon jedne takve uspjesne sezone i ne igraju uglavnom onako kao prije..ili se ja ipak varam, ali mislim da jednostavno izgube neku zelju , dok kad se zasite toga onda opet grizu :)
Ma idemo opet slijedece godine uzet kup i iskoristiti ovu nasu prednost jer necemo mnogo igraca izgubit, a neki hoce, tako da pokupimo jos jedan :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 jul 2013, 07:13

Zvuči zaista lijepo. Zamisli iste godine uzmu Bullsi i Blackhawksi :mrgreen:

http://www.chicagotribune.com/sports/ho ... 5455.story

Evo ono što si pisao.

http://www.chicagotribune.com/sports/ho ... ,post.poll

Glasanje da li je valjao trade ili ne.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 jul 2013, 08:11

ma jarane samo neko ko ne poznaje pravil ovog salary capa ce reci da nije valjao trade..na stranu to sto nam je zao odpustiti nekog, ali kad so 2010 odpustili onako dobrih i vanzih igraca, zasto ne i Bollanda?..prvo ako zelis Bickela onda moras nekom reci bayy...meni je Bickel jedan od boljih igraca tako da trade je valjao, a nebi valjalo da smo izgubili Bickela sigurno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 01 jul 2013, 13:49

fin draft za montreal: malo su birali po potrebi malo po talentu i onako od oka ono sto pregledah izabrali dobre prospekte,a vidi cemo hoce li sta biti od njih u godinama koje dolaze ova dvojica svedanin i finac ostaju u evropi ,a golman kazu krada drafta na poziciji kojoj je izabran ,ali priceka cu da pocnu igrati barem u hamiltonu za par godina pa onda komentirati..ko sto kaze trevor timmins (glavni skaut) sada smo sretni sta smo izabrali pitajte me za 5 godina jesmo li i dalje sretni...covjek je svaki draft izvuko par igracina tako da ja vjerujem u njega ,a i u Marka Bergevina jer dolazi iz sredine koja je prosla sta Montreal prolazi trenutno (Chicago) gradenje na mladima ekipe ..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 jul 2013, 23:04

SaltCityAttack je napisao/la:meni je Bickel jedan od boljih igraca tako da trade je valjao, a nebi valjalo da smo izgubili Bickela sigurno
Samo ste mu dali previše, u reg sezoni i nije nešto dobar bio, PO mu je definitivno podigao cijenu, sa milion na 4 mil godišnje ;)

Inače draft sinoć očekivano poprilično, Mckinnon u Avse kao prvi pick, Barkov je skočio na drugi pick i otišao u Miami, Boltsi su uzeli Drouina, a Jones (čiji je otac igrao u NBA) je postao prvi afro amerikanac izabran u top 5 pickova na draftu :D

slika

Pored toga, dosta trejdova, Leafsi veoma aktivni, doveli Berniera iz Kingsa za Frattina, svog goalia Scrivensa i pick 2 runde, Phila također ide u rebuilding, tako da su otkupili ugovor Briera i Bryzgalova, a za pick i Harpera su dobili Streita iz Rangersa ;)

Nucksi su trejdali Schneidera u Devilse za njihov 9 pick sinoć, kojim su uzeli Horvata ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 jul 2013, 00:44

rio_Ferdy88 je napisao/la: Samo ste mu dali previše, u reg sezoni i nije nešto dobar bio, PO mu je definitivno podigao cijenu, sa milion na 4 mil godišnje ;)

kako bolan nije imao covjek dobru sezonu?..pa ne gledamo samo goloe i to, nego i druge stvari..jedini nam je bio razbijac brate..4 m po godini uopste nije puno, kad vidim da smo odpustili covjea koji nije odigrao ni utamicu a imao 3.8 i drugi imao 2.2m
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 jul 2013, 00:49

SaltCityAttack je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la: Samo ste mu dali previše, u reg sezoni i nije nešto dobar bio, PO mu je definitivno podigao cijenu, sa milion na 4 mil godišnje ;)

kako bolan nije imao covjek dobru sezonu?..pa ne gledamo samo goloe i to, nego i druge stvari..jedini nam je bio razbijac brate..4 m po godini uopste nije puno, kad vidim da smo odpustili covjea koji nije odigrao ni utamicu a imao 3.8 i drugi imao 2.2m
Cijena od 4 mil je po meni previše (s obzirom na na smanjenje SCa), a to najviše zahvaljujući dobrom PO, a morali ste Bollanda trejdati da bi on ostao ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 jul 2013, 01:34

pa bolje Bickela zadrzat nego Bolanda ...ma mi smo supr brate 10 pickova pa ti gledaj 10 mladih igraca na ovu mladost boli nas :)..od tih 10 neka 5 uspije dobro je ...a igrat ce nam Ben Smith i Hayes i ovaj mali LaBlanc
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 jul 2013, 02:04

http://capgeek.com/

Mislio sam da se radi o većim sumama :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 jul 2013, 04:17

ma neradi se jer kod nas nisu uzeli puno n Toews , a ni Kane kad su potpisivali ebiga..uglavnom dobro je idemo napast jos koji kup sa ovom ekipom, jer ni drugi ne mogu previse se preseravat i dovodit igraca :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Zimski sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.