Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Pa ja, zvace ga ekipa s foruma da s rostilja pucamo penale. Malo si providan.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Promasaj Pedra je mogao prekorenuti tok utakmice,Pique folp najveci,Ramos sasvim solidno odigrao jbg jace je od njega bilo da sutira,Iker spasio Spaniju totalne blamaze,najbolji igrac iste dakako.bparena je napisao/la:Svi su bili NULE. Pogotovo on i sakirina ubleha. Ikeru svaka sutnuta ko onom nasem majmunu u golu. Ali rekoh daj il ga naucite da suta taj yebbeni penal ili mu sakrijte loptu. Sramota je ono. Jedino je Forlan gori od njeg.Nail for Real je napisao/la:Ja, zakacio si se sto je Ramos promasio **** penal pri zaostatku od 3 gola. Ko da bi to nesto promijenilo jebote. Nije tebi zao, hoces da se kitis tudjom nesrecom, al eto, jadan si kad si od cijele muke od utakmice vidio Ramosov promasaj.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- RealMoudrid
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Odličan video za podizanje raspoloženja. Mene svaki put nasmije Kakino mahanje i Ronaldova reakcija.
Odličan video za podizanje raspoloženja. Mene svaki put nasmije Kakino mahanje i Ronaldova reakcija.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Ramos je takav, hoce da se i vise nego iskupi za svoje greške, kad je protiv Man Utd zabio autogol poslije je stalno bio u napadu ne bili se iskupio za to, a sada je vec 3 puta pucao poslije lanjskog polufinala LP... Fino je zabio i Portugalu i Italiji, al jbg nije sinoc bio koncentriran
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Ovo je istina i bilo proslo, al vidi onog iza ne smije gledat.LG97DM je napisao/la:Ramos je takav, hoce da se i vise nego iskupi za svoje greške, kad je protiv Man Utd zabio autogol poslije je stalno bio u napadu ne bili se iskupio za to, a sada je vec 3 puta pucao poslije lanjskog polufinala LP... Fino je zabio i Portugalu i Italiji, al jbg nije sinoc bio koncentriran

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Jesi smiješan ,vidiš da xavi konta jel mu rerna ostala uključena.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ko da taj tvoj na slici puca nešto bolje penale...bparena je napisao/la:Ovo je istina i bilo proslo, al vidi onog iza ne smije gledat.LG97DM je napisao/la:Ramos je takav, hoce da se i vise nego iskupi za svoje greške, kad je protiv Man Utd zabio autogol poslije je stalno bio u napadu ne bili se iskupio za to, a sada je vec 3 puta pucao poslije lanjskog polufinala LP... Fino je zabio i Portugalu i Italiji, al jbg nije sinoc bio koncentriran![]()
http://i42.tinypic.com/2nsmj5l.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Znatel se vi nekad nasmijat na sve te Spance dole. ? Moj/tvoj je samo JMBG. 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Sta si se ti svez'o vise ove teme Real Madrid CF, idi tamo na svoju od Barcelone i tamo piši šta god hoćešbparena je napisao/la:Znatel se vi nekad nasmijat na sve te Spance dole. ? Moj/tvoj je samo JMBG.
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
- RickBlaine
- Kontakt:
Vidi kralja, nasao na temi Real Madrida pisati o JMBG-u.

Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Sve je to samo Rock & RollRickBlaine je napisao/la:Vidi kralja, nasao na temi Real Madrida pisati o JMBG-u.![]()
[img]http://1.bp.****.com/-hPe9SkHNGXg/UFnYVPAi5EI/AAAAAAAABxI/Iobj4mDop5g/s1600/Primer+gol+de+Isco+M%C3%A1laga+3+Zenit+0+Debut+Champions+2012.gif[/img]

Hajd dobro odoh u carsiju. pozz
Matić na meti Reala!?
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 35332.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 35332.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Saša ili Dejan???marconato je napisao/la:Matić na meti Reala!?

"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
Jako je glupo sto spominjete ramosovo fulanje penala i par dana kasnije.
To sto je xavi prekrio oci nista ne znaci.Ne znam kako ste svi tako bukvalni pa i pojedini novinari. Svaki covjek na razlicit nacin prati odredjene trenutke pa tako i on. Mnogi ljudi ne gledaju izvodjenje penala nego zazmire ili se okrenu. Cak sam vidjao prije fudbalere koji se bukvalno okrenu ledjima i ne gledaju. Dakle to nema veze s izvodjacem nego trenutnom situacijom koja je napeta za tvoju ekipu
To sto je xavi prekrio oci nista ne znaci.Ne znam kako ste svi tako bukvalni pa i pojedini novinari. Svaki covjek na razlicit nacin prati odredjene trenutke pa tako i on. Mnogi ljudi ne gledaju izvodjenje penala nego zazmire ili se okrenu. Cak sam vidjao prije fudbalere koji se bukvalno okrenu ledjima i ne gledaju. Dakle to nema veze s izvodjacem nego trenutnom situacijom koja je napeta za tvoju ekipu
zlatan je sve blize real madridu
odlicno 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- RickBlaine
- Kontakt:
pero kupi bale
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Ne mogu dočekati da vidim Real Madrid pod vodstvom Anchelotti-a.
RickBlaine je napisao/la:pero kupi bale
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.