Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

majestic24
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la majestic24 » 03 dec 2009, 01:03

E jbg,vi pogledajte koliko je Anderson napredovao a koliko Lucas,pa onda nes recite.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 03 dec 2009, 01:08

majestic24 je napisao/la:E jbg,vi pogledajte koliko je Anderson napredovao a koliko Lucas,pa onda nes recite.
Platili ste ga 18 miliona funti da sjedi na klupi,i kolko znam ni jedan go nije dao u zvanicnim tekmama..normalno da se ne gleda igrac po golovima al on nema ni asistencija tako da je meni to poprilicno lose za igraca placenog tolko kesa al necemo vise,ipak je tema Arsenal
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Nade
Kontakt:

Post Postao/la Nade » 03 dec 2009, 01:16

Phill Jackson je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:E jbg,vi pogledajte koliko je Anderson napredovao a koliko Lucas,pa onda nes recite.
Platili ste ga 18 miliona funti da sjedi na klupi,i kolko znam ni jedan go nije dao u zvanicnim tekmama..normalno da se ne gleda igrac po golovima al on nema ni asistencija tako da je meni to poprilicno lose za igraca placenog tolko kesa al necemo vise,ipak je tema Arsenal

zaboravio si..Postigao je svoj prvi gol u zvanicnoj utakmici protiv Tottenhama u ligi :cry:
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 dec 2009, 04:34

Gdje je cikcanga da nam kaze ko je najbolji klub u univerzumu?
nema potpisa

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 03 dec 2009, 12:22

fanatique 1899 je napisao/la:Izgleda da je banovan i sa nickom "ljubav"
Joj kako je lud :D
Nisam banovan, samo sam izgubio opkladu pa moram sutit dvije sedmice o Arsenalu.
Taman tamo pred razvaljivanje Looserpoola cu opet biti u punoj ratnoj spremi.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 03 dec 2009, 12:23

u dvije utakmice primili ste 6 golova (chelsea i man city) a niste zabili ni jedan :o slabo skroz igrate u posljednje vrijeme
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 03 dec 2009, 16:57

ljubav je napisao/la:
Nisam banovan, samo sam izgubio opkladu pa moram sutit dvije sedmice o Arsenalu.

moja zasluga 8-) 8-) 8-) 8-)
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 03 dec 2009, 17:47

lejla je napisao/la:
ljubav je napisao/la:

moja zasluga 8-) 8-) 8-) 8-)

Znas dobro da ce ti ovo biti vraceno kad tad, kad tad.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 03 dec 2009, 19:32

@ ljubav
Nemoj se brinuti,ima ovdje i drugih navijaca Arsenala ;) :mrgreen:
@ Mirza_Hordas
Protiv Chelsea se moglo komotno zavrsiti 1:0,2:0 , a protiv Citya su igrali momci koji još idu u školu , prema tome nemoj se đabe nadati da smo oslabili 8-)
Question: "Why do you shoot so many Threes?"

Antoine Walker: "Because there are no Fours."

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 04 dec 2009, 01:42

Cesc Fabregas 4 je napisao/la:@ ljubav
@ Mirza_Hordas
Protiv Chelsea se moglo komotno zavrsiti 1:0,2:0 , a protiv Citya su igrali momci koji još idu u školu , prema tome nemoj se đabe nadati da smo oslabili 8-)
hehehe...jaka..... :D
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 04 dec 2009, 01:47

Gledao sam prvo poluvrijeme protiv City-a i 100 % sam siguran da su momci bili bolji, vjerovatno ih je umor stigao, ipak su to momci sve mlađi od mene za 2-3 godine... Samo Rosicky je igrao stariji al i on jer je bio dugo povrijeđen pa mu treba utakmica. Svi mi znamo da Wenger je uvjek u Carling Cup-u uvodio mladiće i da je ovo najgori rezultat odkako on je na klupi Arsenala... Potpuno sam uz njegovu taktiku, i zato i navijam za Arsenal, što igraju fudbal za oči i dušu a ne za lovu...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 05 dec 2009, 01:17

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 05 dec 2009, 10:05

Arsene Wenger admits his chances of buying a striker next month are receding fast after ruling out Marouane Chamakh, Edin Dzeko and Mario Balotelli.

The Arsenal manager revealed this week he would like to reinforce his options in attack after learning Robin van Persie’s ankle injury would rule him out for most of the rest of the season.
Double blow: Arsenal boss Arsene Wenger believes his chances of signing either Bordeaux striker Marouane Chamakh or Wolfsburg's Edin Dzeko are slim

But he said: ‘Let’s not dream too much. To find players who are world-class, have not played in the Champions League and are available, I wish you good luck. I’ll be on the market but that doesn’t mean I’ll buy.’

He ruled out Inter Milan’s Balotelli, saying: ‘We are not interested. Chelsea can buy him.’London calling: Wenger has told Chelsea they are welcome to Inter ace Balotelli

On Wolfsburg’s £20million-rated Bosnian striker Dzeko, a target of AC Milan, Wenger said: ‘I like the player, but they fly too high now, price-wise.’

Bordeaux striker Chamakh is out of contract in June but Wenger said: ‘His chairman says he’s not available.
’They are top of their group in the Champions League. Why sell him now?’

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 05 dec 2009, 10:21

Ne treba Dzeku dovest, Bendy je bolji igrac.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 05 dec 2009, 13:47

@ Mirza_Hordas
cuj to protiv Chelsea se moglo komotno zavrsit 1-0 ili 2-0, ti si stvarno......... skrenuo sa puta. zalosno, i kazem, navijac manje za Arsenal, jer ljubav je cikcanga, i pogledaj mu potpis blue is the color
naravno, nego ko ce sljedeci da vam utrpa trojku ili bolje receno petardu.

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 05 dec 2009, 14:23

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
@ Mirza_Hordas
cuj to protiv Chelsea se moglo komotno zavrsit 1-0 ili 2-0, ti si stvarno......... skrenuo sa puta. zalosno, i kazem, navijac manje za Arsenal, jer ljubav je cikcanga, i pogledaj mu potpis blue is the color
Hajde bolan šta si došao na ovako finu temu da pišeš gluposti.Chelsea je bio bolji al nema teorije da je zasluženo 3:0.
Vidiš kakvi ste vi Chelseavci,niko neće da navija za vas pa morate tjerati ljude da se izjašnjavaju kao navijači Chelsea ccc...ŽALOSNO
Još jedan savjet-promjeni taj nick više je nego žalostan,a možeš pored QUARESMA staviti i ZLATNA KANTA ipak je čovjek to osvojio pa da se zna.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 05 dec 2009, 14:43

Cesc Fabregas 4 je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:
@ Mirza_Hordas
Hajde bolan šta si došao na ovako finu temu da pišeš gluposti.Chelsea je bio bolji al nema teorije da je zasluženo 3:0.
Vidiš kakvi ste vi Chelseavci,niko neće da navija za vas pa morate tjerati ljude da se izjašnjavaju kao navijači Chelsea ccc...ŽALOSNO
Još jedan savjet-promjeni taj nick više je nego žalostan,a možeš pored QUARESMA staviti i ZLATNA KANTA ipak je čovjek to osvojio pa da se zna.
uf uf uf ljubomoreeee, boli te qrac sto mi je nick quaresma, sta mene briga i da je najgori na svijetu stavit cu nick quaresma, i ko je tjerao ljude da navija za Chelsea, niko nije kriv, sto ljudi pocinju navijat za Chelsea, mislim da je cikcanga sam rekao da ce navijat za Chelsea, ako izgubi Arsenal, naspram tome, tvoji komentari su suvisni

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 05 dec 2009, 14:51

QUARESMA 18<<< je napisao/la:uf uf uf ljubomoreeee, boli te qrac sto mi je nick quaresma, sta mene briga i da je najgori na svijetu stavit cu nick quaresma, i ko je tjerao ljude da navija za Chelsea, niko nije kriv, sto ljudi pocinju navijat za Chelsea, mislim da je cikcanga sam rekao da ce navijat za Chelsea, ako izgubi Arsenal, naspram tome, tvoji komentari su suvisni
Halo ba momak jesi ti dobar?Ja se malo zezao a ti odma poludi...Znaš ti šta je šala? Bože sačuvaj ja prostatluka,samo psovati znaš ccc čiji li su ovdje komentari suvišni?!

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 05 dec 2009, 15:05

Cesc Fabregas 4 je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:uf uf uf ljubomoreeee, boli te qrac sto mi je nick quaresma, sta mene briga i da je najgori na svijetu stavit cu nick quaresma, i ko je tjerao ljude da navija za Chelsea, niko nije kriv, sto ljudi pocinju navijat za Chelsea, mislim da je cikcanga sam rekao da ce navijat za Chelsea, ako izgubi Arsenal, naspram tome, tvoji komentari su suvisni
Halo ba momak jesi ti dobar?Ja se malo zezao a ti odma poludi...Znaš ti šta je šala? Bože sačuvaj ja prostatluka,samo psovati znaš ccc čiji li su ovdje komentari suvišni?!
Vidis, druze, skim mi imamo posla?

Ne znam zasto me covjek uopce spominje, ja sam samo dosljedan, opklada je opklada.
Vjerujem da pojedinci ovdje ne znaju ni sta je to cast.

Nemoj samo da te iznerviraju ovi kompleksasi, samo ti uzivaj na ovoj uzvisenoj temi.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 05 dec 2009, 16:32

Jadni Stoke, na njima se izivljavaju.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.