Probaj ga formatirat.nedim1993 je napisao/la:restartujem mozak, šta da uradim sad
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Chat
Ljubav ili kako bit glupiVar je napisao/la:najmanje rekoh, ne slušašnedim1993 je napisao/la:da je mjesec, al hajd, šutiću![]()
ja sam potajno patio od oktobra do februara buraz mojne ponovilo se nikad više, a mogu ti reć' da sam posto u neku ruku kreten zbog toga..u neku ruku

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
nema tog "frajera" koji nije pao. zato većina sad glumi bedeme sirovosti, da im se ne ponovi...i većina djevojaka isto, lafo "je*eš ljubav" i ti fazoni, a svako bi dao sve samo za zagrljaje, priču opuštenu, emocije i osjećaj pripadanja nekom
prvi ja. (sad kad se javi @Steph i kompanija pa počnu glumiti dase)

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ja jesam govedo al kad dođe ona jedna specijalna sto te istopi jednom rječju, pogledom, osmjehom...iVar je napisao/la:nema tog "frajera" koji nije pao. zato većina sad glumi bedeme sirovosti, da im se ne ponovi...i većina djevojaka isto, lafo "je*eš ljubav" i ti fazoni, a svako bi dao sve samo za zagrljaje, priču opuštenu, emocije i osjećaj pripadanja nekomprvi ja. (sad kad se javi @Steph i kompanija pa počnu glumiti dase)

Nullius in verba
upravu si od riječi do riječi , al ozbiljno. Nema tog koji ne pati posle raskida (ozbiljne veze). Meni je veća glupost glumit da nisi syeban i da ti se na plače. Ljudsko si biće jbt.iVar je napisao/la:nema tog "frajera" koji nije pao. zato većina sad glumi bedeme sirovosti, da im se ne ponovi...i većina djevojaka isto, lafo "je*eš ljubav" i ti fazoni, a svako bi dao sve samo za zagrljaje, priču opuštenu, emocije i osjećaj pripadanja nekomprvi ja. (sad kad se javi @Steph i kompanija pa počnu glumiti dase)
Vođa zna.
hajde govedo barem si iskren k'o i mi, nisi ka' ovi frajeriHeller je napisao/la:Ja jesam govedo al kad dođe ona jedna specijalna sto te istopi jednom rječju, pogledom, osmjehom...iVar je napisao/la:nema tog "frajera" koji nije pao. zato većina sad glumi bedeme sirovosti, da im se ne ponovi...i većina djevojaka isto, lafo "je*eš ljubav" i ti fazoni, a svako bi dao sve samo za zagrljaje, priču opuštenu, emocije i osjećaj pripadanja nekomprvi ja. (sad kad se javi @Steph i kompanija pa počnu glumiti dase)

@nedim1993 iskustvo, jedno ali vrijedno. nisam nikad bio u prilici da zavodim veliki broj curica, prije sam se žalio, jbt kontam ništa mi ne fali, normala sam i uvijek bio kivan na frajerčiće, a sad mi drago. a znaš zbog čega? zato što vala ni jedna ne može uperit' prstom na mene i reć' "ovaj je kreten, ne poštuje djevojku". Imao sam ovu jednu sad nekad u martu/aprilu i raskinuli smo jer sam odselio jbg. i dan danas smo u super odnosima, posvađali se mi nismo kako treba.

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Heroes, here i come.
Spavaj neutralni 

Dosta meni par sati samo i to je to. Navikajem se na ramazan 

#ZahebanoUBanovicima 

Je li makar sunčano 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
O ti, koji imas ljubavne jade, naspava l' se co'j'ce? 

LANET OLSUN!
znaš kako je teško zaspat kad imaš ljubavne jade, glava hoće da eksplodira
i evo sad se probudi jedva ustado' . Odo da doručkujem. Bujrum 

Vođa zna.
Bujrum sjest' nemoj jest'?
Prijatno ti bilo, nemo' se udavit'.
" onclick="window.open(this.href);return false;

Prijatno ti bilo, nemo' se udavit'.

LANET OLSUN!
hoćeš da me dokrajčiš sa ovim pjesmama?
Bujrum sjest i poj'di sve, ne sviđa mi se doručak

Bujrum sjest i poj'di sve, ne sviđa mi se doručak

Vođa zna.
Pa ni'e mi namjera, al' ako bas hoces, mogu.

LANET OLSUN!
Lagala te.
Mene ova unisti.

Mene ova unisti.

LANET OLSUN!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.