Zeman je napisao/la:Šta pomaže protiv anksioznosti, osim štrika?
Kome ja moram pomagati
Nekih po' godine je prošlo kako sam se izlijecio i sad me blazi oblik spuca,al rijetko.Kriza identiteta , imaš neki strah od ljudi neki feeling da te gledaju kao idiota hocu reci osjecaj nize vrijednosti.Batali tablete i psihologe RAD je lijek za svaku vrstu psihickog poremecaja.Poslije rada na desetom mjestu je putovanje i knjiga.Baš u cetvrtak dodjoh iz njemacke iz radnih pobjeda.Nevjerovatno se osjecaš kad vlastitim rukama zaradiš love i stari te skine sa popisa ljencina i stetocina u kuci

Knjiga je najbolji prijatelj covjeka, nazalost tek shvatiš prilikom lijecenja ovakvih poremecaja,a ne u školi kad ti uciteljica i nastavnik govori uci dijete uci.Na mnogo mjesta sam procitao da komunikacija sa ljudima pomaze kod anksioznosti meni baš i ne pomaze pa tako da ...Uglavnom trebaš drzati mozak zauzetim , u to ne spadaju film,forum i slicno.Cigareeeeeeee debelooooo uticu na anksioznost to je pod strogo zabranjeno.Ne znam kakav si sa lovom otidji par dana na hrvatsko primorje, ne moram objasnjavati sve blagodati mora. Ti bješe ono ateista ? Ako smijem preporuciti par vjezbi koje imaju dodirnih tacaka sa religijom.Naime, padanjem na sedzdu tvoje tijelo dolazi u takav polozaj da gravitacija prelazi na stranu srca i pumpa vise i jace krv u mozak sto znaci vise krvi(hrane) u mozgu.Ovo je posebno dobro ukoliko puno koristiš lapotp ,tv ,mobitel i slicna cuda putem kojih tijelo prima vecinom stetne elektromagnetne talase jer prislanjanjem glave na zemlju zemlja upija elektromagnetne talase.Poznato je da kad nekog spuca struja "baciš" ga na zemlju ili još bolje pijesak.
Ima puno toga korisnog u borbi protiv anksioznosti samo ne mogu se sjetiti.Uglavnom suosjecam se sa tobom , nemoj se samo ubit' ne vrijedi