FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fsdghdsfs
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fsdghdsfs » 30 jun 2013, 23:01

Buu je napisao/la:
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Torlak ce doci ;)
Nedo Bog da dodje
Sto kralju sviju ti ?
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 30 jun 2013, 23:06

mah nosi levata sto dalje od Grbavice, nek ide u celik ili olimpic.
NO PYRO NO PARTY

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 30 jun 2013, 23:08

Neka ga, Torlak je ljudina, i ako ga Amar dovede ima moju potpunu podršku!
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 jun 2013, 23:12

Postoji li mogućnost da Željo u ovom novom mileniju KUPI igrača ? Priču o tome kako nema para mogu okačiti mačku o rep, novac od Džeke se uredno trpa u džepove Osima i kompanije a ovamo dovode igrače koji ili nemaju kluba ili su izbačeni iz istih. :|
1974---1975---1976---2001---2013---2020

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 jun 2013, 23:14

Saurman je napisao/la:Postoji li mogućnost da Željo u ovom novom mileniju KUPI igrača ? Priču o tome kako nema para mogu okačiti mačku o rep, novac od Džeke se uredno trpa u džepove Osima i kompanije a ovamo dovode igrače koji ili nemaju kluba ili su izbačeni iz istih. :|
upravu si. :lol: :lol:

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 30 jun 2013, 23:15

Amar je najveće zlo !
ZELJEZNICAR 1921!

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 30 jun 2013, 23:15

ipetm je napisao/la:Neka ga, Torlak je ljudina, i ako ga Amar dovede ima moju potpunu podršku!
+1. Čovjek je stameniti stoper. Samo se sjetite one akcije protiv Orebra kad su igrali ;) Lik iznio loptu od svog gola do protivničkog ;)

@Saurman polako prika, polako, nije ni Dinamo prodav'o igrače odma..dok se razradi. Treba nama Mamić br.2 ;) Nije to Žujo bio, za Gredu nezz, sumnjam...treba neko s idejama i bezobrazlukom ;)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 30 jun 2013, 23:16

ipetm je napisao/la:Neka ga, Torlak je ljudina, i ako ga Amar dovede ima moju potpunu podršku!
Slazem se u potpunosti . Na stranu sto je ljudina ,on je veoma dobar stoper za nasu ligu i ako dodje dobrodosao .
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 jun 2013, 23:17

Kakav torlak pa pricalo se o tome prije 4-5 stranica sad ga jedan spomenu pa opet prica o njemu.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 30 jun 2013, 23:17

Saurman je napisao/la:Postoji li mogućnost da Željo u ovom novom mileniju KUPI igrača ? Priču o tome kako nema para mogu okačiti mačku o rep, novac od Džeke se uredno trpa u džepove Osima i kompanije a ovamo dovode igrače koji ili nemaju kluba ili su izbačeni iz istih. :|
U Želji ima toliko para da je taj mrski lopov Osim iz svog vlastitog džepa nekoliko puta spašavao stvar. Pare od Džeke nisu dovoljne ni za plate igračima za jednu sezonu, a druge zarade nema jer su navijači svoje karte kupovali na šalteru saveza.

Torlak je klasa za našu ligu, priča o pitarima i košpicarima je priča za malu djecu, niko sretniji od mene ako dođe.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 jun 2013, 23:18

Vrlo je vazno da mi slozimo ekipu za novu sezonu, a protiv Viktorije se posteno oprostit da nas ne trpaju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 30 jun 2013, 23:19

terabajt je napisao/la:Kakav torlak pa pricalo se o tome prije 4-5 stranica sad ga jedan spomenu pa opet prica o njemu.
Bolje i to buraz nego da čitamo diskusije optimista vs pesimista. ;)

P. S. @DukeOfWellington +1
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 jun 2013, 23:26

DukeOfWellington je napisao/la:
U Želji ima toliko para da je taj mrski lopov Osim iz svog vlastitog džepa nekoliko puta spašavao stvar. Pare od Džeke nisu dovoljne ni za plate igračima za jednu sezonu, a druge zarade nema jer su navijači svoje karte kupovali na šalteru saveza.

Torlak je klasa za našu ligu, priča o pitarima i košpicarima je priča za malu djecu, niko sretniji od mene ako dođe.
Od Džeke su dobili nekih 2 mil KM onda su tu Šehić,Cocalić,Bekrić (odlazak u Koreju) i da ne nabrajam dalje.Oni ovaj novac koriste samo da sebi uredno namire plate a za transfere ih uopšte nije briga jer uvijek će se naći igrač koji je bez kluba i koji će naravno doći džabe u Želju.Ja se ne sjećam a vjerovatno i ostala većina navijača kad je Željo zadnji put Kupio igrača. :?

Ne može mi niko reći da nisu u stanju u zadnjih nekoliko godina KUPITI nekog hebenog igrača a busaju se u prsa s time kako je klub financisjki postao stabilan.

Pa više se trošilo 98 kad su još mine vadili sa terena.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 jun 2013, 23:31

Surman@
pa ti govoris o razdoblju 4-5 godina pa te pare ne mogu podmijeriti plate igracima za 2 godine a kamoli 5. A sa druge strane da je Amar sve pare uzeo sebi ne bio mu zamjerio jer nam je za 4 godine donio 5 tofeja.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 30 jun 2013, 23:32

Amar Osim i novci od Edina Džeke su nam donijeli 5 trofeja i u zadnje 4 godine.Za Evropu je najbitnije da ekipa bude fizički spremna. Primjer Novog Zelanda na prošlom SP, odigrali su 3 utakmice bez poraza sve zahvaljujući fizičkoj spremi i velikom htijenju.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 jun 2013, 23:35

Neki od osnovnih ciljeva koje je Žujo predložio su godišnji prihodi od šest do osam milijuna KM, što bi klub trebao postići u naredne dvije godine, plasman u grupnu fazu natjecanja pod okriljem UEFA-e u naredne dvije godine, uspostavljanje nove investicijske politike, izgradnja stadiona Grbavica po kriterijima UEFA-e, jačanje omladinske škole, jačanje marketinga kluba te rad na skraćenju Premijer lige BiH.

:roll:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 30 jun 2013, 23:39

Saurman je napisao/la:Neki od osnovnih ciljeva koje je Žujo predložio su godišnji prihodi od šest do osam milijuna KM, što bi klub trebao postići u naredne dvije godine, plasman u grupnu fazu natjecanja pod okriljem UEFA-e u naredne dvije godine, uspostavljanje nove investicijske politike, izgradnja stadiona Grbavica po kriterijima UEFA-e, jačanje omladinske škole, jačanje marketinga kluba te rad na skraćenju Premijer lige BiH.

Čitaj detaljno.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 30 jun 2013, 23:39

Saurman je napisao/la:Neki od osnovnih ciljeva koje je Žujo predložio su godišnji prihodi od šest do osam milijuna KM, što bi klub trebao postići u naredne dvije godine, plasman u grupnu fazu natjecanja pod okriljem UEFA-e u naredne dvije godine, uspostavljanje nove investicijske politike, izgradnja stadiona Grbavica po kriterijima UEFA-e, jačanje omladinske škole, jačanje marketinga kluba te rad na skraćenju Premijer lige BiH.

PREDLOŽIO. I realno navijači najtrofejnijeg Kluba ovo nisu očekivali, ne znam zašto se ti onda javljaš?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 jun 2013, 23:45

DukeOfWellington je napisao/la:

Čitaj detaljno.

Činjenica je da od zacrtanih ciljeva kao što su stadion i grupna faza nekog europskog takmičenja ostalo samo mrtvo slovo na papiru.

Dominacija u našoj ligi mi ne predstavlja neki vidan napredak znajući kvalitet same lige.U Europi i dalje pružamo igre one u rangu Tahitija na KK.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 30 jun 2013, 23:48

Koliko sam ja upućen, imali smo dugova od oko 3,5 miliona (ako se ne varam) koji su nas unazadili. Te dugove smo vračali od tih transfera koje pominješ. Polako tek se pomalo stabilizujemo, samo nam još fale novi dugovi. Pitanje koliko je pametno ulagati u transfere igrača kad pritom znaš da iste ne možeš zadržati tj. da će vjerovatno za dvije godine otići džaba. Godišnji prihodi nam nisu baš sjajni zadnjih godina, jedva se krpimo oko pozitivne nule a i prodaja igrača nam slabo ide. Možda griješim, neka ispravi neko ako je upućeniji u situaciju... Još bih dodao vezano za tekst o Žuji, tu piše da su to samo prijedlozi!
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 30 jun 2013, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Pablo11 i 33 gosta.