Boris Pandža
Re: Boris Pandža
arsenal kiev ili ankaragachu
Steta sto je Begovic dobio nagradu idola nacije,ovaj vecerasnji potez je zasluzio da se Pandza promovise u idola.
Kakva budala.
Kakva budala.

1946
Ona ozlijeda je na Pandži itekako ostavila traga. Vidi se da to nije onaj stari Pandža.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Iako ona intervencija u živom zidu kad je postavio da ga lopta nabije u glavu je bila u njegovom stilu 

Ovaj covjek ne zna za prijateljsku ili revijalnu tekmu.Naklon do poda

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Bori se Pandzimir za mjesto,samo hrabro Borise..
-
- Kontakt:
Pandža u Rangersima ?
Ne znam koliko bi to bio pametan potez. Jesu li oni u 2. ili 3. ligi Škotske ?

Neće igrat za repku u prvih 11 100 %bavarian_bk je napisao/la:Pandža u Rangersima ?
"Furaj mali sam sredinom furaj mali tom dolinom"
Cuj u Rangersima. Treca su liga. Ako je istina, nema sta trazit u reprezentaciji.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
I Monaco je ispao iz lige pa sta.. Nek Boki roka Rangerse.Cartman je napisao/la:Cuj u Rangersima. Treca su liga. Ako je istina, nema sta trazit u reprezentaciji.
shandrlike-tandrlike
Da igra u jačem klubu realno ne bi imao šanse pored mlađih igrača koji dolaze da igraju za BIHCartman je napisao/la:Cuj u Rangersima. Treca su liga. Ako je istina, nema sta trazit u reprezentaciji.
"Furaj mali sam sredinom furaj mali tom dolinom"
Ti mladji se tek trebaju dokazati,a do tada....MaliPrinc je napisao/la:Da igra u jačem klubu realno ne bi imao šanse pored mlađih igrača koji dolaze da igraju za BIHCartman je napisao/la:Cuj u Rangersima. Treca su liga. Ako je istina, nema sta trazit u reprezentaciji.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Rangersi su osvojili trecu ligu, znaci usli su u drugu. A plate su im vjerovatno kao da su u prvoj
u koju se naravno vracaju iduce godine, sve osim toga bi bila katastrofa

Ne, osvojili su Scottish Third Division, a to je cetvrti nivo, jer se prvi nivo zove Premier League. Usli su u Second Division, koji je zapravo treci nivo. Isto kao sto je u Engleskoj League One tek treci nivo.calcio je napisao/la:Rangersi su osvojili trecu ligu, znaci usli su u drugu. A plate su im vjerovatno kao da su u prvoju koju se naravno vracaju iduce godine, sve osim toga bi bila katastrofa
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
oh fuck, u pravu si, zayebo sam se. znaci trebace im 2 godine da se vrate u prvu ligu. pa ne znam onda jeli bas pametno da ide tamo.Cartman je napisao/la:Ne, osvojili su Scottish Third Division, a to je cetvrti nivo, jer se prvi nivo zove Premier League. Usli su u Second Division, koji je zapravo treci nivo. Isto kao sto je u Engleskoj League One tek treci nivo.calcio je napisao/la:Rangersi su osvojili trecu ligu, znaci usli su u drugu. A plate su im vjerovatno kao da su u prvoju koju se naravno vracaju iduce godine, sve osim toga bi bila katastrofa
Ja bi volio da ode u Rangerse, što da ne.
Neće valjda sa 27 godina u treću škotsku ligu, pa to je jedino po primanjima bolja opcija od povratka u PL BiH. A još u Rangersima će možda imati dobre treninge, ali na utakmicama će imati jako malo akcije...
Cartman je napisao/la:Cuj u Rangersima. Treca su liga. Ako je istina, nema sta trazit u reprezentaciji.
On već odavno nema šta tražiti u repki a trećeligaš i jest za njega.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ti haman i trecu titulu hoces.Saurman je napisao/la:Cartman je napisao/la:Cuj u Rangersima. Treca su liga. Ako je istina, nema sta trazit u reprezentaciji.
On već odavno nema šta tražiti u repki a trećeligaš i jest za njega.
Pandza je odlicno igrao za repku kao i Mehelen a teska povreda bi svakog unazadila za odredjen period.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Kad je on to odigrao lose, pa ga treba izostaviti sa spiskaSaurman je napisao/la:On već odavno nema šta tražiti u repki a trećeligaš i jest za njega.Cartman je napisao/la:Cuj u Rangersima. Treca su liga. Ako je istina, nema sta trazit u reprezentaciji.

Imao je dugu povredu, i ne treb ga otpisati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.