Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ma nemam se šta ljutit, svi mi imamo pravo na misljenjeUrbyEmanuelson je napisao/la:Go home @muxa you are drunkmuxa je napisao/la:Chelsea navodno nudi 30 mil funti. Možemo mi voljeti faraona koliko hocemo ali ja bi ga (ako cemo vec igrat u formaciji 4-3-1-2) prodao za cifru 35-40 miliona. Po meni je celo trebao prihvatiti ponudu Monaca od 60 mil za Faraona i Boatenga, ukoliko je zaista bilo te ponude.![]()
Nemoj se sad uvrijediti,samo moje misljenje![]()
Tu si upravu, ovo sam ja i naveo pod uslovom da se te pare ulože u pojačanjaUrbyEmanuelson je napisao/la:sve je to ok ali i ja i ti dobro znamo gdje bi te pare od prodaje otisle,tesko da bi i 20'% od toga na pojacanjima zavrsilo,zato ovo i kazem,bolje da ostane Shaarawy,nego da ode za neke pare i da se te pare izgube totalno za celnike kluba i njihove probleme a sad nismo ni svijesni koja je ElSha zapravo zvijer,vrijeme ce pokazati
i ovaj CSKA se zahebaje, bgm oce da ispuse pa da u januaru ne dobiju nista od cele. a kakav je galijani ne bi me zacudilo da ceka zimu pa da honda dodje dzaba... dat im sad 2 M i gotovo ako oce oce ako nece nemorajuIlPrincipe je napisao/la:Evo dobrih vijesti ..
Galliani met with Poli's agent yesterday in Forte dei Marmi to negotiate about the player's personal terms.
CdS also claims that Keisuke Honda has agreed personal terms with Milan: €2.5m per year for 4 years. CSKA want €7m to sell him.
Corriere dello Sport claims that Milan and Santos have reached an agreement regarding Robinho: €8.5m
Great news.IlPrincipe je napisao/la:Evo dobrih vijesti ..
Galliani met with Poli's agent yesterday in Forte dei Marmi to negotiate about the player's personal terms.
CdS also claims that Keisuke Honda has agreed personal terms with Milan: €2.5m per year for 4 years. CSKA want €7m to sell him.
Corriere dello Sport claims that Milan and Santos have reached an agreement regarding Robinho: €8.5m