Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Da.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pa ja gledam cudim se,danas izlazili clanci kako nije prosao dole u Slovackoj sad vidim dao gol,kontam kad se prikljuci prije jos i utakmicu stigao odigrati
Inace dosta dobar igrac

Inace dosta dobar igrac
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Nije provokacija, ne bavim se tim poslom. Samo zelim da pitam posto kruze neke glasine i slicno, da li Nijaz ostaje u Olimpiku??
Pusti bolan,šta ce u Slovackoj kada mu je najbolje u OLIMPICU.miky_hz je napisao/la:Pa ja gledam cudim se,danas izlazili clanci kako nije prosao dole u Slovackoj sad vidim dao gol,kontam kad se prikljuci prije jos i utakmicu stigao odigrati![]()
Inace dosta dobar igrac
Olimpic-Velež 3:1.Bravo momci!Čestitke na pobjedi.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Moze li odgovor na moje pitanje iznad.
Hvala.
Hvala.
Bravo, bravo Vukovi moji. Dobro je to krenulo, još Lede zbog povrede nije igrao.
@AdiRajvosa
To je potpuno nebitna stvar.
@AdiRajvosa
To je potpuno nebitna stvar.
Nije igrao ni Lede ni Smajic zbog povrede.Igrali neki novi klinci iz podmladka Merajic,Mujezinovic,Islamagic i Jusufovic(nema jos 18 g.)kao i Duljevic.Iz prvog tima prosle sezone nije bilo vise od tri igraca,Regoje,Hamzic i Kapic.
Nije bitan rezultat koliko je jasan zaokret kluba.
Nije bitan rezultat koliko je jasan zaokret kluba.
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Cestitka za pobjedu.
A kako je nebitna stvar, hoce li Nijaz ostati u klubu. Olimpik sa, i bez, Nijaza, jednostavno nije isti klub.
Nisam zlonamjeran, cisto me interesuje rad konkurencije.
A kako je nebitna stvar, hoce li Nijaz ostati u klubu. Olimpik sa, i bez, Nijaza, jednostavno nije isti klub.

Nisam cuo za to da k'o bajagi ide Gracic iz Olimpica. Ko ti je rekao ili gdje si procitao da on ide?AdiRajvosa je napisao/la:Cestitka za pobjedu.
A kako je nebitna stvar, hoce li Nijaz ostati u klubu. Olimpik sa, i bez, Nijaza, jednostavno nije isti klub.![]()
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Po gradu se prica, cak i medju ljudima koji su u tim menagerskim vodama.
Licno nisam od onih koji bi to prizivali ili prizeljkivali, to je vasa stvar, ali evo zato sam i pitao na ovoj temi jer znam da ima par ljudi koji se ovdje javljaju a bliski su upravi F.C.O (kako ludo deluje skracenica FCO
)
Licno nisam od onih koji bi to prizivali ili prizeljkivali, to je vasa stvar, ali evo zato sam i pitao na ovoj temi jer znam da ima par ljudi koji se ovdje javljaju a bliski su upravi F.C.O (kako ludo deluje skracenica FCO

Nijaz Gracic nije vise u Olimpicu

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Pa to je on lično najavio ono kad nisu dobili licencu pa je rekao nešto kao još samo treba da ga Allah gađa kruškama.Mokroguz je napisao/la:Nisam cuo za to da k'o bajagi ide Gracic iz Olimpica. Ko ti je rekao ili gdje si procitao da on ide?

Na zalost nisam blizu narodu koji je upoznat sa takvim detaljima, ali znam da po gradu se svasta prica. Nego treba sacekati pa viditi sta se desava.
Ako ko nije vidio, ovi su bili igrali protiv Hrvatskog Dragovoljca:
Hamzic
Rizvanovic
Regoje
Islamagic
Merajic
Jusufovic
Durak
Duljevic
Kokot
Odovic
Kapic
Još su igrali:
Mujezinovic
Šehovic
Stubican
Bibic
Buljubašic
Španic
Ako ko nije vidio, ovi su bili igrali protiv Hrvatskog Dragovoljca:
Hamzic
Rizvanovic
Regoje
Islamagic
Merajic
Jusufovic
Durak
Duljevic
Kokot
Odovic
Kapic
Još su igrali:
Mujezinovic
Šehovic
Stubican
Bibic
Buljubašic
Španic
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ma znam za toEdol je napisao/la:Pa to je on lično najavio ono kad nisu dobili licencu pa je rekao nešto kao još samo treba da ga Allah gađa kruškama.Mokroguz je napisao/la:Nisam cuo za to da k'o bajagi ide Gracic iz Olimpica. Ko ti je rekao ili gdje si procitao da on ide?Nije mi drago ako je istina, svaka marka u bh. fudbalu je po meni mene dobrodošla.

Inace kad je rekao da napusta BH fudbal, ako je mislio da totalno pusta Olimpic onda je pitanje dali ce ici ili ne, irelevantno.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ako je ovo istina, mogao bi Olimpik lagano u niži rang za koju godinu. Niti imaju navijača niti su u našoj državi sponzori toliko jaki da održavaju klub a i ne igraju u Evropi tako da keša nema.arhimed89 je napisao/la:Nijaz Gracic nije vise u Olimpicu![]()
![]()
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Ako je predsjednik otišao ko je došao umjesto njega?
[youtube][/youtube]
Uh cooj'ce, moglo je biti preko sat vremena dug ovaj video koliko je bilo materijala za sve igrace, ali eto konacno i kompilacija mladicima.
Ima jos mladih igraca koji su "na spisku" za jos jednu kompilaciju:
Ervin Jusufovic
Vernes Islamagic
Semir Lakota
Adin Husic
Medjutim nema dovoljno video snimaka za jos jednu kompilaciju. A i ova bi trebala biti dovoljna za sada lol.
Uh cooj'ce, moglo je biti preko sat vremena dug ovaj video koliko je bilo materijala za sve igrace, ali eto konacno i kompilacija mladicima.
Ervin Jusufovic
Vernes Islamagic
Semir Lakota
Adin Husic
Medjutim nema dovoljno video snimaka za jos jednu kompilaciju. A i ova bi trebala biti dovoljna za sada lol.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mogao bi za koju godinu,isto kao sto moze i svaki drugi klub u ligi.Ispadala je i Sloboda sa velikim brojem navijaca za nase prilike pa bi mogao i Olimpik sa malim,ali i recimo Zvijezda,Rudar,Radnik,Celik,i nastavi niz dok ne nabrojis cijelu ligu izuzev Zelje..Zeljo vec ne moze,zato sto je institucija sa Ammarom na celuAnonimac je napisao/la:Ako je ovo istina, mogao bi Olimpik lagano u niži rang za koju godinu. Niti imaju navijača niti su u našoj državi sponzori toliko jaki da održavaju klub a i ne igraju u Evropi tako da keša nema.arhimed89 je napisao/la:Nijaz Gracic nije vise u Olimpicu![]()
![]()

Sto se tice Nijaza,njegov status u Olimpiku i gradu Sarajevu je nepoznat,ljetuje covjek negdje sigurno,posljednja informacija je bila da je kod pabiza u Australiji.

Uvijek vjerna armija Vukova

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Bravo kolega @mokroguzMokroguz je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ervin Jusufovic
Vernes Islamagic
Semir Lakota
Adin Husic
Nego kakva su ocekivanja za narednu sezonu? Koliko realno mozemo dobaciti sa ovim novim mladicima u timu?
Siguran sam da ce i "nova" uprava dovesti par ciljanih pojacanja.Sa Kokotom su uboli

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.