Olimpik Sarajevo

Mancini
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 29 jun 2013, 23:39

Da.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 jun 2013, 23:42

Pa ja gledam cudim se,danas izlazili clanci kako nije prosao dole u Slovackoj sad vidim dao gol,kontam kad se prikljuci prije jos i utakmicu stigao odigrati :|

Inace dosta dobar igrac
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 30 jun 2013, 00:46

Nije provokacija, ne bavim se tim poslom. Samo zelim da pitam posto kruze neke glasine i slicno, da li Nijaz ostaje u Olimpiku??

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 30 jun 2013, 02:30

miky_hz je napisao/la:Pa ja gledam cudim se,danas izlazili clanci kako nije prosao dole u Slovackoj sad vidim dao gol,kontam kad se prikljuci prije jos i utakmicu stigao odigrati :|

Inace dosta dobar igrac
Pusti bolan,šta ce u Slovackoj kada mu je najbolje u OLIMPICU.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 30 jun 2013, 22:03

Olimpic-Velež 3:1.Bravo momci!Čestitke na pobjedi.:-)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 30 jun 2013, 22:12

Moze li odgovor na moje pitanje iznad.

Hvala.

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 30 jun 2013, 22:17

Bravo, bravo Vukovi moji. Dobro je to krenulo, još Lede zbog povrede nije igrao.

@AdiRajvosa

To je potpuno nebitna stvar.

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 30 jun 2013, 22:30

Nije igrao ni Lede ni Smajic zbog povrede.Igrali neki novi klinci iz podmladka Merajic,Mujezinovic,Islamagic i Jusufovic(nema jos 18 g.)kao i Duljevic.Iz prvog tima prosle sezone nije bilo vise od tri igraca,Regoje,Hamzic i Kapic.
Nije bitan rezultat koliko je jasan zaokret kluba.

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 30 jun 2013, 22:31

Cestitka za pobjedu.

A kako je nebitna stvar, hoce li Nijaz ostati u klubu. Olimpik sa, i bez, Nijaza, jednostavno nije isti klub. ;)

Nisam zlonamjeran, cisto me interesuje rad konkurencije.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 30 jun 2013, 22:48

AdiRajvosa je napisao/la:Cestitka za pobjedu.

A kako je nebitna stvar, hoce li Nijaz ostati u klubu. Olimpik sa, i bez, Nijaza, jednostavno nije isti klub. ;)

Nisam zlonamjeran, cisto me interesuje rad konkurencije.
Nisam cuo za to da k'o bajagi ide Gracic iz Olimpica. Ko ti je rekao ili gdje si procitao da on ide?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 01 jul 2013, 00:11

Po gradu se prica, cak i medju ljudima koji su u tim menagerskim vodama.
Licno nisam od onih koji bi to prizivali ili prizeljkivali, to je vasa stvar, ali evo zato sam i pitao na ovoj temi jer znam da ima par ljudi koji se ovdje javljaju a bliski su upravi F.C.O (kako ludo deluje skracenica FCO :mrgreen: )

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 01 jul 2013, 15:16

Nijaz Gracic nije vise u Olimpicu ;) 8-) :mrgreen:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 01 jul 2013, 15:39

Mokroguz je napisao/la:Nisam cuo za to da k'o bajagi ide Gracic iz Olimpica. Ko ti je rekao ili gdje si procitao da on ide?
Pa to je on lično najavio ono kad nisu dobili licencu pa je rekao nešto kao još samo treba da ga Allah gađa kruškama. :lol: Nije mi drago ako je istina, svaka marka u bh. fudbalu je po meni mene dobrodošla.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 01 jul 2013, 15:41

Na zalost nisam blizu narodu koji je upoznat sa takvim detaljima, ali znam da po gradu se svasta prica. Nego treba sacekati pa viditi sta se desava.

Ako ko nije vidio, ovi su bili igrali protiv Hrvatskog Dragovoljca:

Hamzic
Rizvanovic
Regoje
Islamagic
Merajic
Jusufovic
Durak
Duljevic
Kokot
Odovic
Kapic

Još su igrali:
Mujezinovic
Šehovic
Stubican
Bibic
Buljubašic
Španic

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 01 jul 2013, 15:44

Edol je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Nisam cuo za to da k'o bajagi ide Gracic iz Olimpica. Ko ti je rekao ili gdje si procitao da on ide?
Pa to je on lično najavio ono kad nisu dobili licencu pa je rekao nešto kao još samo treba da ga Allah gađa kruškama. :lol: Nije mi drago ako je istina, svaka marka u bh. fudbalu je po meni mene dobrodošla.
Ma znam za to :P nego kontao sam da je milsio da postavi nekog drugog da mu radi posao, a on ce iza scene biti masina ekonomije ili tako nesto, jer bilo je price da nece napustiti klub kad je vec ulozio dosta para u njemu.
Inace kad je rekao da napusta BH fudbal, ako je mislio da totalno pusta Olimpic onda je pitanje dali ce ici ili ne, irelevantno.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 01 jul 2013, 15:49

arhimed89 je napisao/la:Nijaz Gracic nije vise u Olimpicu ;) 8-) :mrgreen:
Ako je ovo istina, mogao bi Olimpik lagano u niži rang za koju godinu. Niti imaju navijača niti su u našoj državi sponzori toliko jaki da održavaju klub a i ne igraju u Evropi tako da keša nema.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 01 jul 2013, 17:26

Ako je predsjednik otišao ko je došao umjesto njega?

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 01 jul 2013, 20:43

[youtube][/youtube]

Uh cooj'ce, moglo je biti preko sat vremena dug ovaj video koliko je bilo materijala za sve igrace, ali eto konacno i kompilacija mladicima.
Ima jos mladih igraca koji su "na spisku" za jos jednu kompilaciju:

Ervin Jusufovic
Vernes Islamagic
Semir Lakota
Adin Husic

Medjutim nema dovoljno video snimaka za jos jednu kompilaciju. A i ova bi trebala biti dovoljna za sada lol.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 01 jul 2013, 20:45

Anonimac je napisao/la:
arhimed89 je napisao/la:Nijaz Gracic nije vise u Olimpicu ;) 8-) :mrgreen:
Ako je ovo istina, mogao bi Olimpik lagano u niži rang za koju godinu. Niti imaju navijača niti su u našoj državi sponzori toliko jaki da održavaju klub a i ne igraju u Evropi tako da keša nema.
Mogao bi za koju godinu,isto kao sto moze i svaki drugi klub u ligi.Ispadala je i Sloboda sa velikim brojem navijaca za nase prilike pa bi mogao i Olimpik sa malim,ali i recimo Zvijezda,Rudar,Radnik,Celik,i nastavi niz dok ne nabrojis cijelu ligu izuzev Zelje..Zeljo vec ne moze,zato sto je institucija sa Ammarom na celu :mrgreen:

Sto se tice Nijaza,njegov status u Olimpiku i gradu Sarajevu je nepoznat,ljetuje covjek negdje sigurno,posljednja informacija je bila da je kod pabiza u Australiji. :mrgreen: Sad sto je pabizo stur sa informacijama o presidenteu to je vec problem,ali ja sam optimista.Bio bi zadovoljan da Olimpik ove sezone bar izbori nastup u evropi.
Uvijek vjerna armija Vukova 8-) :mrgreen:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 01 jul 2013, 20:48

Mokroguz je napisao/la:[youtube][/youtube]

Uh cooj'ce, moglo je biti preko sat vremena dug ovaj video koliko je bilo materijala za sve igrace, ali eto konacno i kompilacija mladicima.
Ima jos mladih igraca koji su "na spisku" za jos jednu kompilaciju:

Ervin Jusufovic
Vernes Islamagic
Semir Lakota
Adin Husic

Medjutim nema dovoljno video snimaka za jos jednu kompilaciju. A i ova bi trebala biti dovoljna za sada lol.
Bravo kolega @mokroguz
Nego kakva su ocekivanja za narednu sezonu? Koliko realno mozemo dobaciti sa ovim novim mladicima u timu?
Siguran sam da ce i "nova" uprava dovesti par ciljanih pojacanja.Sa Kokotom su uboli :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.