Pozdrav sudržavljanimadubrava je napisao/la:Di ste šabani![]()
Što se radi?
Pozdrav iz Europe![]()

Još 1:55 min

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pozdrav sudržavljanimadubrava je napisao/la:Di ste šabani![]()
Što se radi?
Pozdrav iz Europe![]()
Brzi vlak, a može i vozZeman je napisao/la:Šta pomaže protiv anksioznosti, osim štrika?
Vatreno oružje.Zeman je napisao/la:Šta pomaže protiv anksioznosti, osim štrika?
e, jbga, što je.. pa imaš i ti te probleme, čini mi se..dubrava je napisao/la:Brzi vlak, a može i vozZeman je napisao/la:Šta pomaže protiv anksioznosti, osim štrika?![]()
a što je bolan?
ma dobro, znam, malo te zezam...šala u takvim stvarima uvijek dobro dođe...šala nas je osim toga u najgorim trenucima uvijek držala na životu...Zeman je napisao/la:e, jbga, što je.. pa imaš i ti te probleme, čini mi se..dubrava je napisao/la:Brzi vlak, a može i vozZeman je napisao/la:Šta pomaže protiv anksioznosti, osim štrika?![]()
a što je bolan?
nije da je možeš kontrolisati, da možeš ne bi bio problem![]()
I tebi iz Braziladubrava je napisao/la:Di ste šabani![]()
Što se radi?
Pozdrav iz Europe![]()
#ZnamZnamuschtipak je napisao/la:
E moj @Otelo ja sad mogu bez problema bilo gdje u EU na studij, na pos'oOtelo je napisao/la:E sto nam se komsije za*ebase
HZ_ilidzaa je napisao/la:I tebi iz Braziladubrava je napisao/la:Di ste šabani![]()
Što se radi?
Pozdrav iz Europe![]()
Osim u Mađarskoj, Mađarska nema more, therefore nea´š đe jahtu svezatHead je napisao/la:I Hrvati umjesto da puste Seve na ovoj ceremoniji svi je sirom Evrope poznaju oni puste neke svecenike da pjevaju.
Pustite nas ba preko granice, ostadosmo od svijeta odsjeceni.dubrava je napisao/la:Di ste šabani![]()
Što se radi?
Pozdrav iz Europe![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alemsa, Amazon [Bot], Jabroni, VensanKasel i 22 gosta.