2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2013 NBA Off-Season
Cavaliers and Blazers are interested in Andrew Bynum.
Portland i centar sa losim koljenima.
seems legit.
seems legit.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Clippersi i Raptorsi razgovaraju o razmjeni Andrea Bargnani - Caron Butler.
Knicksi zainterosvani za Odoma i Branda
http://www.nbaserbia.com/vesti/4335/dji ... i-grizlisa" onclick="window.open(this.href);return false;
Reprezentativac Italije, Điđi Datome sigurno napušta Virtus Romu tokom ovoga leta, a vrlo je blizu toga da ostvari svoj NBA san.
Boston Seltiksi i Memfis Grizlisi su navodno dva tima najzaintersovanija za usluge 205 cm visokog krilnog košarkaša, koji je odigrao najbolju sezonu karijere.
25-godišnji Datome proglašen je najkorisnim igračem regularnog dela prvenstva Italije u kojem je prosečno beležio 16,4 poena, 4,3 skoka i 1,7 asistenciju tokom 48 utakmica.
"Memfis Grizlisi i Boston Seltiksi se bore za angažman Datomea",
rekao je za Gazzetta dello Sport generalni menadžer Virtusa, Nikola Alberani.
Reprezentativac Italije, Điđi Datome sigurno napušta Virtus Romu tokom ovoga leta, a vrlo je blizu toga da ostvari svoj NBA san.
Boston Seltiksi i Memfis Grizlisi su navodno dva tima najzaintersovanija za usluge 205 cm visokog krilnog košarkaša, koji je odigrao najbolju sezonu karijere.
25-godišnji Datome proglašen je najkorisnim igračem regularnog dela prvenstva Italije u kojem je prosečno beležio 16,4 poena, 4,3 skoka i 1,7 asistenciju tokom 48 utakmica.
"Memfis Grizlisi i Boston Seltiksi se bore za angažman Datomea",
rekao je za Gazzetta dello Sport generalni menadžer Virtusa, Nikola Alberani.
- adriano_leite
- Kontakt:
Bas slusam radio sada i navijaci tako pricaju o tome, neko zeli Bynuma, neko ne, ali izgleda ne bi bio max ugovor. To bi se mozda i isplatilo. Odmorio je godinu, valjda je zdrav. Koljena su mu na nivou djeda nekog, ali moga bi biti od koristi za PO. Spominje se i Oden takodjer. Mene je samo strah da im koljena potpuno ne izlete dok budu pokusavali uhvatiti tempo sa Irvingom, Waitersom i druzinom. Jednostavno su previse terenti za centra koji nama treba.MickoSAS je napisao/la:Cavaliers and Blazers are interested in Andrew Bynum.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
http://www.oregonlive.com/blazers/index ... ed.html#/0" onclick="window.open(this.href);return false;LaMarcus Aldridge claimed on Saturday that he has not requested a trade from the Portland Trail Blazers.
“I haven’t demanded a trade,” Aldridge said in an e-mail.
It had been previously reported that Aldridge would welcome a trade out of the Blazers, had not renewed his sponsorships in Portland, and believed the city was too small.
“I’m looking forward to who we sign in free agency to make us better,” Aldridge said in the e-mail.
Aldridge is considered a key player in the Blazers' rebuilding effort.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Bynum je franshizni centar tj. igrač. Posto su trenutno rijetkost vrijedi rizikovati pogotovo vama destruktivna sredina a imate allstar play-a. Mada se treba detaljnije ispitati jel on igrač ili invalid?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bas me zanima ko ce bit toliko glup da mu ponudi max.
- adriano_leite
- Kontakt:
Mene da se pita, ja bih mu ponudio jednu godinu ugovor od 10 miliona, plus opciju da tim produzi ugovor sljedece godine na 12 miliona. Nesto na taj fazon. Ako doktori otkriju da je 100% zdrav, onda bi mogao uzeti max ugovor, ali mislim da ce tesko uopste dobiti ugovor vise od 2 godine. Ja se nadam da se nas Grant ne zaleti pa mu ne dadne max ugovor. Od dolaska u Cavse, govori kako zeli fleksibilnost u sc, a ovo bi nas sjebalo skroz, tako da mislim da mu necemo ponuditi vise od godinu ili 2.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Bynumu samo Fenix moze ozivjeti karijeru..
steta sto skoluju onog Sovjeta..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
adriano_leite je napisao/la:Mene da se pita, ja bih mu ponudio jednu godinu ugovor od 10 miliona, plus opciju da tim produzi ugovor sljedece godine na 12 miliona. Nesto na taj fazon. Ako doktori otkriju da je 100% zdrav, onda bi mogao uzeti max ugovor, ali mislim da ce tesko uopste dobiti ugovor vise od 2 godine. Ja se nadam da se nas Grant ne zaleti pa mu ne dadne max ugovor. Od dolaska u Cavse, govori kako zeli fleksibilnost u sc, a ovo bi nas sjebalo skroz, tako da mislim da mu necemo ponuditi vise od godinu ili 2.
nije on za vas ,taj nije htio da slusa Kobea

Kad ce ono glasanje za forumasa godine? Odlicno poredjenje, ne bi se ni ja sjetio.LBJ MVP je napisao/la: Zapravo se slažem s ovim.Jedan je najbolji igrač svoje generacije,drugi precijenjena i viša verzija Iversona koja je imala sreće da završi u Lakersima.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ovo je zapravo samo jedno pokazalo a to je koliko pojma imate o Iversonu kao igracu.
Iverson nikad nije bio suter dok je glavno oruzje Kobea sut i to vec nekoliko zadnjih godina a ovaj znalac pise da je Kobe visa verzija Odgovora. Nigdje veze s vezom. I kad smo vec kod Odgovora, covjek je lagano medju top 10 na svojoj poziciji u zadnjih 20 godina.
Sto se tice Bynuma, Cavsi postaju top 5 ekipa na istoku ako koljena Drewa izdrze.
Iverson nikad nije bio suter dok je glavno oruzje Kobea sut i to vec nekoliko zadnjih godina a ovaj znalac pise da je Kobe visa verzija Odgovora. Nigdje veze s vezom. I kad smo vec kod Odgovora, covjek je lagano medju top 10 na svojoj poziciji u zadnjih 20 godina.
Sto se tice Bynuma, Cavsi postaju top 5 ekipa na istoku ako koljena Drewa izdrze.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne moze Bynumu ni Phoenix spasiti karijeru. Ne sa onakvim stavom koji ima, i koji se sigurno nece promjeniti. Boli njega **** i za kosarkom i za njegovim koljenima.Raul_64 je napisao/la:Bynumu samo Fenix moze ozivjeti karijeru..
MickoSAS je napisao/la:Cavaliers and Blazers are interested in Andrew Bynum.

Chris Haynes: #Blazers fans you can relax. GM Neil Olshey isn't interested/pursuing Andrew Bynum, according to well-placed ****. Not going there! Twitter @ChrisBHaynes
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- elninho_resTO
- Kontakt:
Knicksi i Raptorsi dogovorili razmjenu, u New York ide Andrea Bargnani, a u Toronto Marcus Camby, Steve Novak i pick drafta 2016

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Dobar trejd za Knickse. Bargnani u punoj formi je sjajan igrač.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.