FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

alan ford 26
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la alan ford 26 » 30 jun 2013, 21:56

iVar je napisao/la:Polako, neće se pravit' bomba od ovog ;) Nije kvazi-vijest kao od ponekih forumaša ;)
Pa vec je napravljena bomba jbg, toliko zudimo za dobrim igracem, pogotovo napadacem da ono....
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 30 jun 2013, 21:58

Ove sedmice nam dolazi stoper

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 30 jun 2013, 21:59

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Ove sedmice nam dolazi stoper
Hoće li vezni kakav paker tehničar doći konačno **** više i stopere treba i napadat.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 30 jun 2013, 22:00

Edin TM87 je napisao/la:Stig'o napadac 8-)

Bolji od Adila 10 puta...
Taj ne postoji :D
BUDI ŽELJO !!!

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 30 jun 2013, 22:01

BlueIsTheColor je napisao/la:
gOlijat je napisao/la:
Vedad87 je napisao/la:Super je nadati se, slazem se. Mene je samo strah neke katastrofe i onda kad neko (ne kazem svi) od ovih optimista pocnu bacati i drvlje i kamenje na Osima i drustvo ;) I onda zalopojke citati 30 stranica, kako nisu nasi mogli trcati, kako smo losi, bla, bla...peace out
U pravo ja to pokusavam napisati. Jer ce za 20 dana isti ovi sto pisu kako smo mi mogli, pa uporedivali neke Dudelange jednom u 100 godina pljuvati po igracima i pisati ne mogu da hodaju, kako nisu mogli da osutaju na gol, sta je Osim radio na priprema i slicno a sad su im usta puno nekih iznedenadenja za koje nemaju ni 2 posto sanse.

Da mi imamo bar SOLIDAN tim za evrope mogao bi covjek pisati. Nama otisla citava okosnica tima skoro a dosli neki igraci 30 plus koji nisu igrali po pola godine fudbal . Golman jedan i drugi nisu branili skoro citavu proslu sezonu, Skaljic nije igrao pola sezone bio u sporu, Zeljkovic nikad cuo za njega i tako dalje, dalje.

Majka mu stara popustite nas s tim pricama imamo sanse. Nemamo nikakve sanse i to je to.
Jeste, svi cemo j.ebavat Osimu sve, pljuvat po igracima, a tebi tvojim istomisljenicima cemo cestitati i nominovati vas za titulu forumasa godine, jer ste znali da nemamo nikakve sanse... svaka cast... iskoristio bih priliku i da se izvinem svima u ima simpatizera FK Zeljeznicar sto pisemo na temi FK Zeljeznicar da imamo neke male sanse...
cuj popustite s pricama da imamo sanse... kako te ba nije stid? popusti ti nas ba... imamo sanse sve dok se igra..
udaviste vise... ionako imamo kamaru dusmana u vidu zvrkova, smogovaca, fukara i slicno koji jedva cekaju da izvucemo nekog prejakog da nas natovari pa da se nasladjuju jer im njihovi klubovi ne mogu priustiti nikakvu radost... stvarno nam najmanje trebaju sad ljudi poput tebe da nam sole pamet... eno ti tema EL pa idi tamo raspredaj sa gore navedenim dusmanima i palamudite sa koliko ce nas razlike isprasit...
OVO JE TEMA FK ZELJEZNICAR i ni ti niti bilo ko drugi NEMA PRAVO da nam kaze da POPUSTIMO S PRICOM DA IMAMO SANSE... tebi ako se ne svijda nas optimizam imas druge podforume gdje mozes naci istomisljenike i dijelite misljenja... opletite po momcima koji su donijeli trofeje... mi bolje od njih nemamo i podrzacemo ih bez obzira na sve... ti veceras u ponoc upali i gledaj Neymara i Iniestu, a nas pusti da se patimo sa Colicima...
imas ti pravo da kazes svoje misljenje, ali nemas pravo da kazes meni i slicnim da popuste da podrskom klubu koji nam je donio veselje i trofeje zadnjih godina...
svi smo mi realni i znamo da smo dosta blizi ispadanju, ali cemo se ipak nadati, jer je to ljudski, a ti kad napravis svoj forum pa onda nas banuj kad budemo optimisticni u ovakvim situacijama...
Pozdrav...
@blue sta se raspravljas s golijatom i njemu slicnim,vidis da je neko dijete koji misli da sve zna,nadam se samo da nam nece biti vecina na tribinama kao sto su danas ovi,pesimizam prisutan kod vecine,nema tog pozitivnog nadanja,meni su 33 godine i vjeruj mi nikad nisam bio uvjereniji u pozitivan rezultat kao sada,vecina ove djece na samu pomisao nekog prvaka skida gace ovdje na forumu i sada mozes pomisliti kada neko od igraca procita ne znajuci da je vecina djece , cast izuzecima.Pa dragi moji forumasi zamolio bih vas sve odreda: BUDITE MAKAR OPTIMISTI DO KRAJA UTAKMICE PA ONDA DONOSITE NEKE SVOJE ZAKLJUCKE.....POZZZ
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 30 jun 2013, 22:04

Koliko znam nije planirano jedino ako ispadne neki bas da je pojacanje

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 30 jun 2013, 22:08

Amar je rekao da su u planovima još dvojica igrača, najvjerovatnije stoper i neki kvalitetni krilni napadač. Mislio sam na imena, znamo svi da trebaju doći al mane zeve, nebitno.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

droba
Kontakt:

Post Postao/la droba » 30 jun 2013, 22:08

Postoji mogucnost da nam se u ova dva dana priljuci i jedan vezni ako ne ode vani ali misli, da nece akobogda. **** svima je nasa liga **** liga. Kod nas uvijek postoji ono ako?

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 30 jun 2013, 22:09

Torlak ce doci ;)

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 30 jun 2013, 22:14

Evo Halilovic i Jedvaj iz Dinama presli u Tottenham, odsteta 20m€ ... i onda pojedinci ocekuju neka pojacanja kod nas. Samo mi recite sta igrac vidi u nasoj ligi sta ce ga privuci

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 30 jun 2013, 22:16

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Torlak ce doci ;)
Tesko, ako dodje super, a tebi svaka cast za info, al na mene je ostavio dojam karakternog momka. Ako predje kod nas ta slika pada u vodu, al nikad se ne zna.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 30 jun 2013, 22:19

Ma pusti to karakter nije brate on dijete. Sarajeva pa da gleda na neki ponos. Oni su ga bukvalno otjerali, cim je Dzakmic dosao uzeli mu kapitensku treba li dalje

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 30 jun 2013, 22:22

Na stranu sve, dvije nagrade Ismir Pintol i sve to, sumnjam. Ovo je vec prezvakana tema, ako dodje dobrodosao. :)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 30 jun 2013, 22:23

odličan je igrač i dobro bi došao , ali sumnjam, no nikad ne recite nikad. hrgović u dinamo, campbell u arsenal ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 30 jun 2013, 22:26

Daj bože, on je po meni najbolji odbrambeni u ligi. Kada bi se to desilo to bi nam definitivno bilo pojačanje. Ja sam isto skeptičan po tom pitanju ali nikad ne reci nikad, tebi hvala na infu pa makar on bio samo priča rekla kazala.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 30 jun 2013, 22:28

KRANJCAR u Hajduk, FIGO u Real :) nista ovu sedmicu ce se sve znati. Pitanje u slucaju da neko dodje, hoce li imati pravo nastupa u kvalifikacijama

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 30 jun 2013, 22:30

te sto nabrajate su za lovu dobru lovu prelazili,a cudno je da za torlaka nije bilo ponuda iz vana u vrijeme dok je bio u fks

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 30 jun 2013, 22:32

Nama najvece pojacanje je ostanak Armina Hodzica

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 30 jun 2013, 22:34

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Nama najvece pojacanje je ostanak Armina Hodzica
Pa i jeste mogu ti reći, još kad uzmemo da nemamo nikog ko bi mogao igrati tu poziciju u Evropskim tekmama obzirom da Svraka ima crveni a Brković povrijeđen.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 30 jun 2013, 22:57

Nedo Bog da dodje
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”