Salim se, vazda optimista.

I taj Plzen je morao napraviti senzaciju da bi bili tu gdje jesu, mozda se i nama posreci.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jeste, svi cemo j.ebavat Osimu sve, pljuvat po igracima, a tebi tvojim istomisljenicima cemo cestitati i nominovati vas za titulu forumasa godine, jer ste znali da nemamo nikakve sanse... svaka cast... iskoristio bih priliku i da se izvinem svima u ima simpatizera FK Zeljeznicar sto pisemo na temi FK Zeljeznicar da imamo neke male sanse...gOlijat je napisao/la:U pravo ja to pokusavam napisati. Jer ce za 20 dana isti ovi sto pisu kako smo mi mogli, pa uporedivali neke Dudelange jednom u 100 godina pljuvati po igracima i pisati ne mogu da hodaju, kako nisu mogli da osutaju na gol, sta je Osim radio na priprema i slicno a sad su im usta puno nekih iznedenadenja za koje nemaju ni 2 posto sanse.Vedad87 je napisao/la:Super je nadati se, slazem se. Mene je samo strah neke katastrofe i onda kad neko (ne kazem svi) od ovih optimista pocnu bacati i drvlje i kamenje na Osima i drustvoI onda zalopojke citati 30 stranica, kako nisu nasi mogli trcati, kako smo losi, bla, bla...peace out
Da mi imamo bar SOLIDAN tim za evrope mogao bi covjek pisati. Nama otisla citava okosnica tima skoro a dosli neki igraci 30 plus koji nisu igrali po pola godine fudbal . Golman jedan i drugi nisu branili skoro citavu proslu sezonu, Skaljic nije igrao pola sezone bio u sporu, Zeljkovic nikad cuo za njega i tako dalje, dalje.
Majka mu stara popustite nas s tim pricama imamo sanse. Nemamo nikakve sanse i to je to.
Ostaje nam samo da brat zeljo1 odnosno adilovic baci neku bombu Adilovic ideAnonimac je napisao/la:Kako ste krenuli, još ćete i mene koji sam rođeni pesimista uvjeriti da možemo preko Plzena.Ne treba se raspravljati, treba obostrano poštovati tuđa mišljenja i definitivno završiti sa ovim jer ne vodi ničemu. Nego imal ko bar kakvu laž ako ništa što se tiće nekih novih lica u našem klubu Ili bar da je načuo nešto (samo manite se nerealnih pojačanja tipa mesi i sl. zayebancije)?
Ne moze njega iz tima izbacit ni Dzeko.Edin TM87 je napisao/la:Stig'o napadac![]()
Bolji od Adila 10 puta...
+1gOlijat je napisao/la:Ne moze njega iz tima izbacit ni Dzeko.Edin TM87 je napisao/la:Stig'o napadac![]()
Od ponudjenih Marijanipetm je napisao/la:Izaberite najboljeg igrača FK Željezničar u protekloj sezoni
http://fkzeljeznicar.ba/izaberite-najbo ... zoni/5685/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa sta je tu smijesno?propuh je napisao/la:Od ponudjenih Marijanipetm je napisao/la:Izaberite najboljeg igrača FK Željezničar u protekloj sezoni
http://fkzeljeznicar.ba/izaberite-najbo ... zoni/5685/" onclick="window.open(this.href);return false;
Slažem se! Najzaslužniji je za osvajanje tirule, bar po meni.propuh je napisao/la:Od ponudjenih Marijanipetm je napisao/la:Izaberite najboljeg igrača FK Željezničar u protekloj sezoni
????? Nista smjesno covjek izdominirao, po cemu ti skonta da je smjesnosajo10 je napisao/la:Pa sta je tu smijesno?propuh je napisao/la:Od ponudjenih Marijanipetm je napisao/la:Izaberite najboljeg igrača FK Željezničar u protekloj sezoni
http://fkzeljeznicar.ba/izaberite-najbo ... zoni/5685/" onclick="window.open(this.href);return false;Momak je bio medju top 3 nasa igraca prosle sezone. Steta sto nismo uspjeli postici dogovor sa njim ali eto nadam se da ce zemljak Loncaric biti isto dobar za nas. A tu je i Hadzic naravno, sigurno jedan od najbolji golmana nase lige.
Ovom Eldin mora skinut' kapuAnonimac je napisao/la:+1gOlijat je napisao/la:Ne moze njega iz tima izbacit ni Dzeko.Edin TM87 je napisao/la:Stig'o napadac![]()
Neda Amar svog golgetera i "majstora" za zicere.
Što nigdje nema objave na portalima ?iVar je napisao/la:Polako, neće se pravit' bomba od ovogNije kvazi-vijest kao od ponekih forumaša
skeniraju dogovorzeljooooo je napisao/la:Što nigdje nema objave na portalima ?iVar je napisao/la:Polako, neće se pravit' bomba od ovogNije kvazi-vijest kao od ponekih forumaša
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.