FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

justFlowFKZ
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la justFlowFKZ » 30 jun 2013, 20:48

Samo da ta pjesma sto si je poceo ne dobije bukvalno znacenje. :mrgreen:

Salim se, vazda optimista. ;)
I taj Plzen je morao napraviti senzaciju da bi bili tu gdje jesu, mozda se i nama posreci.
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 30 jun 2013, 20:54

Kako ste krenuli, još ćete i mene koji sam rođeni pesimista uvjeriti da možemo preko Plzena. :D Ne treba se raspravljati, treba obostrano poštovati tuđa mišljenja i definitivno završiti sa ovim jer ne vodi ničemu. Nego imal ko bar kakvu laž ako ništa što se tiće nekih novih lica u našem klubu Ili bar da je načuo nešto (samo manite se nerealnih pojačanja tipa mesi i sl. zayebancije)?
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 30 jun 2013, 20:57

Realnost je da ce nas samjleti, nasa nadanja su da se posteno suprotstavimo i zijanimo minimalno, pa ovdje sta probati.
Jbg. onaj ko voli Zelju nadace se prolazu taman da igramo s Barcom dok nas na terenu ne razuvjere.
Veliki nas problem u ovim zadnjim euro tekmama je sto igraci izadju na teren gologuzi i samo cekaju da prodje 90 min.
Nema kuraza, hrabrosti da se proba suprotstaviti, ipak se igra 11 protiv 11. U ovakvim utakmica preko 50% je u glavi, ako si naspanvan i pripremljen onda je sve moguce, primjera je na hiljade.

Ps. i oni su ocekivali potop od Napolija , Atletica, ali se nisu predavali izasli na teren i hop.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 30 jun 2013, 21:01

gOlijat je napisao/la:
Vedad87 je napisao/la:Super je nadati se, slazem se. Mene je samo strah neke katastrofe i onda kad neko (ne kazem svi) od ovih optimista pocnu bacati i drvlje i kamenje na Osima i drustvo ;) I onda zalopojke citati 30 stranica, kako nisu nasi mogli trcati, kako smo losi, bla, bla...peace out
U pravo ja to pokusavam napisati. Jer ce za 20 dana isti ovi sto pisu kako smo mi mogli, pa uporedivali neke Dudelange jednom u 100 godina pljuvati po igracima i pisati ne mogu da hodaju, kako nisu mogli da osutaju na gol, sta je Osim radio na priprema i slicno a sad su im usta puno nekih iznedenadenja za koje nemaju ni 2 posto sanse.

Da mi imamo bar SOLIDAN tim za evrope mogao bi covjek pisati. Nama otisla citava okosnica tima skoro a dosli neki igraci 30 plus koji nisu igrali po pola godine fudbal . Golman jedan i drugi nisu branili skoro citavu proslu sezonu, Skaljic nije igrao pola sezone bio u sporu, Zeljkovic nikad cuo za njega i tako dalje, dalje.

Majka mu stara popustite nas s tim pricama imamo sanse. Nemamo nikakve sanse i to je to.
Jeste, svi cemo j.ebavat Osimu sve, pljuvat po igracima, a tebi tvojim istomisljenicima cemo cestitati i nominovati vas za titulu forumasa godine, jer ste znali da nemamo nikakve sanse... svaka cast... iskoristio bih priliku i da se izvinem svima u ima simpatizera FK Zeljeznicar sto pisemo na temi FK Zeljeznicar da imamo neke male sanse...
cuj popustite s pricama da imamo sanse... kako te ba nije stid? popusti ti nas ba... imamo sanse sve dok se igra..
udaviste vise... ionako imamo kamaru dusmana u vidu zvrkova, smogovaca, fukara i slicno koji jedva cekaju da izvucemo nekog prejakog da nas natovari pa da se nasladjuju jer im njihovi klubovi ne mogu priustiti nikakvu radost... stvarno nam najmanje trebaju sad ljudi poput tebe da nam sole pamet... eno ti tema EL pa idi tamo raspredaj sa gore navedenim dusmanima i palamudite sa koliko ce nas razlike isprasit...
OVO JE TEMA FK ZELJEZNICAR i ni ti niti bilo ko drugi NEMA PRAVO da nam kaze da POPUSTIMO S PRICOM DA IMAMO SANSE... tebi ako se ne svijda nas optimizam imas druge podforume gdje mozes naci istomisljenike i dijelite misljenja... opletite po momcima koji su donijeli trofeje... mi bolje od njih nemamo i podrzacemo ih bez obzira na sve... ti veceras u ponoc upali i gledaj Neymara i Iniestu, a nas pusti da se patimo sa Colicima...
imas ti pravo da kazes svoje misljenje, ali nemas pravo da kazes meni i slicnim da popuste da podrskom klubu koji nam je donio veselje i trofeje zadnjih godina...
svi smo mi realni i znamo da smo dosta blizi ispadanju, ali cemo se ipak nadati, jer je to ljudski, a ti kad napravis svoj forum pa onda nas banuj kad budemo optimisticni u ovakvim situacijama...
Pozdrav...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 30 jun 2013, 21:10

Anonimac je napisao/la:Kako ste krenuli, još ćete i mene koji sam rođeni pesimista uvjeriti da možemo preko Plzena. :D Ne treba se raspravljati, treba obostrano poštovati tuđa mišljenja i definitivno završiti sa ovim jer ne vodi ničemu. Nego imal ko bar kakvu laž ako ništa što se tiće nekih novih lica u našem klubu Ili bar da je načuo nešto (samo manite se nerealnih pojačanja tipa mesi i sl. zayebancije)?
Ostaje nam samo da brat zeljo1 odnosno adilovic baci neku bombu Adilovic ide :lol: Nece li ga neko kupiti, ali nema tite. :roll:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 30 jun 2013, 21:11

Stig'o napadac 8-)

Bolji od Adila 10 puta...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 30 jun 2013, 21:12

Edin TM87 je napisao/la:Stig'o napadac 8-)

Ne moze njega iz tima izbacit ni Dzeko. :oops:

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 30 jun 2013, 21:19

Izaberite najboljeg igrača FK Željezničar u protekloj sezoni

http://fkzeljeznicar.ba/izaberite-najbo ... zoni/5685/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 30 jun 2013, 21:24

gOlijat je napisao/la:

+1
Neda Amar svog golgetera i "majstora" za zicere. :lol:
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 30 jun 2013, 21:25

ipetm je napisao/la:Izaberite najboljeg igrača FK Željezničar u protekloj sezoni

http://fkzeljeznicar.ba/izaberite-najbo ... zoni/5685/" onclick="window.open(this.href);return false;
Od ponudjenih Marijan :D

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 30 jun 2013, 21:27

propuh je napisao/la:
ipetm je napisao/la:Izaberite najboljeg igrača FK Željezničar u protekloj sezoni

Pa sta je tu smijesno? :? Momak je bio medju top 3 nasa igraca prosle sezone. Steta sto nismo uspjeli postici dogovor sa njim ali eto nadam se da ce zemljak Loncaric biti isto dobar za nas. A tu je i Hadzic naravno, sigurno jedan od najbolji golmana nase lige.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 30 jun 2013, 21:29

propuh je napisao/la:

Slažem se! Najzaslužniji je za osvajanje tirule, bar po meni.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 30 jun 2013, 21:31

sajo10 je napisao/la:
propuh je napisao/la:

Pa sta je tu smijesno? :? Momak je bio medju top 3 nasa igraca prosle sezone. Steta sto nismo uspjeli postici dogovor sa njim ali eto nadam se da ce zemljak Loncaric biti isto dobar za nas. A tu je i Hadzic naravno, sigurno jedan od najbolji golmana nase lige.
????? Nista smjesno covjek izdominirao, po cemu ti skonta da je smjesno :roll:

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 30 jun 2013, 21:44

Anonimac je napisao/la:
gOlijat je napisao/la:

+1
Neda Amar svog golgetera i "majstora" za zicere. :lol:
Ovom Eldin mora skinut' kapu ;)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 30 jun 2013, 21:48

A on je?
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 30 jun 2013, 21:52

Polako, neće se pravit' bomba od ovog ;) Nije kvazi-vijest kao od ponekih forumaša ;)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 30 jun 2013, 21:54

iVar je napisao/la:Polako, neće se pravit' bomba od ovog ;) Nije kvazi-vijest kao od ponekih forumaša ;)
Što nigdje nema objave na portalima ?
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 30 jun 2013, 21:55

moraju skenirat pa će objavit
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 30 jun 2013, 21:55

zeljooooo je napisao/la:
iVar je napisao/la:Polako, neće se pravit' bomba od ovog ;) Nije kvazi-vijest kao od ponekih forumaša ;)
Što nigdje nema objave na portalima ?
skeniraju dogovor ;)

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 30 jun 2013, 21:56

Bit ce vise ovih dana, necu da sirim nista...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo i 20 gostiju.