AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

IlPrincipe
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la IlPrincipe » 30 jun 2013, 16:33

DonPippo9 je napisao/la:A kakav je igrač taj Sakhou? Slabo sam pratio tekme PSG-a ove sezone, možda 2-3 pregledao, nije mi baš zapeo za oko :lol:
Mene podsjeca na Nestu stilom igre, momak najbolji stoper Francuske po meni. Kurpulentan je, robusan, visok. Sjecam se prije par godina izjavio je da navija za Milan ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 jun 2013, 17:37

Taj Sakho se i nije bas naigrao prosle sezone, trebalo bi to iskoristiti i dovesti ga.
Jos ako navija za Milan, ih ... :mrgreen:

Evo citam da je sad fol ko Chelsea zainteresovan za faraona, je.bo ih otac strvinarski, pustite momka vise. :roll:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 30 jun 2013, 17:46

rope11 je napisao/la:Taj Sakho se i nije bas naigrao prosle sezone, trebalo bi to iskoristiti i dovesti ga.
Jos ako navija za Milan, ih ... :mrgreen:
I Boa je isto ako vam to nešto znači :lol:
Il club piu titolato al mondo!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 30 jun 2013, 19:13

Interesuje me dal je moguce da bi Milan prodao Sarafa?
Ja licno mislim da su izmisljotine al eto recimo da nisu, pa me interesuje. :D

Gledam da je vecinu utakmica igrao kao lijevo krilo? Jel bas lijevo krilo ili sta?
Mi doveli Schurrlea koji igra lijevo krilo. Tako da zbog toga gledam da nema potrebe za vise krila i zbog toga msm da je izmisljotina :D.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 30 jun 2013, 19:16

izmisljotina, 45m i moze ga dobiti bilo ko.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 30 jun 2013, 19:27

IlPrincipe je napisao/la: Mene podsjeca na Nestu stilom igre, momak najbolji stoper Francuske po meni. Kurpulentan je, robusan, visok. Sjecam se prije par godina izjavio je da navija za Milan ..
Ako si mislio Francuske repke uopste, nije ni blizu, a ako si mislio na ligu, tu si tek omasio.
Nema mozga momak, ima fizikalije, ali mozga bez i kiksa dosta. Moze da bude dobar ako sredi glavu, ali ne verujem da je toliki kvalitet niti potencijal. Svaki put kada sam ga gledao, kao da ne zna sta da radi sa loptom, pravi greske konstantno, ne znam kako ti je najbolji stoper Francuske...

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 30 jun 2013, 19:29

Francuske mislim drzave,reprezentacije. Daleko je od najboljeg Lige .. od Ramija i Mexesa je meni puno bolji.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 30 jun 2013, 19:42

Kažem ja treba nam Diamanti :D
Il Club più titolato al mondo!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 30 jun 2013, 19:45

IlPrincipe je napisao/la:Francuske mislim drzave,reprezentacije. Daleko je od najboljeg Lige .. od Ramija i Mexesa je meni puno bolji.
Mangala, Koscielny, i verovatno najbolji i najkvalitetniji stoper Francuske Varane, svi ispred. Mada je meni i Rami ispred Sakhoa. Ima jos par mladjih poput Zoume i Isimat Mirina koji su u ligi daleko vise pokazali od Sakhoa.
Ne kazem naravno da bi Sakho bio los izbor za Milan, ali ne toliko kvalitetan stoper koliko se gura kroz javnost.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 30 jun 2013, 19:54

soxx je napisao/la:Interesuje me dal je moguce da bi Milan prodao Sarafa?
Ja licno mislim da su izmisljotine al eto recimo da nisu, pa me interesuje. :D

Gledam da je vecinu utakmica igrao kao lijevo krilo? Jel bas lijevo krilo ili sta?
Mi doveli Schurrlea koji igra lijevo krilo. Tako da zbog toga gledam da nema potrebe za vise krila i zbog toga msm da je izmisljotina :D.

kazu da nudite 30 M za faraona, odmah da se zna da od toga nema nista. jer je Milan u januaru vec odbio ponudu od napolija u visini od 30 M, mada ja ga ne bi dao ni za kakve pare, ali kakvi su nam u upravi, neku cifru preko 40 M bi uzeli u razmatranje odmah.

da njegova pozicija je krilni napadac na lijevoj strani. to je igrao citavu sezonu u Milanu. mada je u repci Italije igrao u vrhu napada sa Balotellijem.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 30 jun 2013, 20:27

Chelsea navodno nudi 30 mil funti. Možemo mi voljeti faraona koliko hocemo ali ja bi ga (ako cemo vec igrat u formaciji 4-3-1-2) prodao za cifru 35-40 miliona. Po meni je celo trebao prihvatiti ponudu Monaca od 60 mil za Faraona i Boatenga, ukoliko je zaista bilo te ponude. Ako cemo nastaviti 4-3-3 (sto je malo vjerovatno) onda nebi prodavao Faraona. Mislim da njemu najbolje leži pozicija lijevog krila, jer tad ima prostora da napravi prodor i iskoristi svoju brzinu.
Il Club più titolato al mondo!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 30 jun 2013, 21:02

muxa je napisao/la:Chelsea navodno nudi 30 mil funti. Možemo mi voljeti faraona koliko hocemo ali ja bi ga (ako cemo vec igrat u formaciji 4-3-1-2) prodao za cifru 35-40 miliona. Po meni je celo trebao prihvatiti ponudu Monaca od 60 mil za Faraona i Boatenga, ukoliko je zaista bilo te ponude.
Go home @muxa you are drunk :D

Nemoj se sad uvrijediti,samo moje misljenje :) ;)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 30 jun 2013, 21:06

De Sciglio je beton odigrao večeras, mali je pun samopouzdanja i snage... lijevi bočni ekstra kvalitet, Schaarawy se nešto izgubio nije to bilo ni izbliza dobro koliko on može
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 jun 2013, 21:11

Nista od tog, vozdra Posebni. :twisted:
Mi smo Milan, nismo spali na tako niske grane da prodajemo naseg najboljeg igraca radi para, a sto je jos gore od svega ne bi dobili nikakvu adekvatnu zamjenu za njega, vec bi dobili Matrija. :roll:

Ne znam sto mislite da se faraon nece snaci u toj formaciji, evo bas sada dok je igrao na krilu nije se vidio, a kad ga je Prandelli pomaknuo malo naprijed itekako se pokazao, da su saigraci bili malo raspolozeniji sigurno bi i gol dao.
Malo treninga sa njim, odmora i bit ce on stari, uostalom na toj poziciji se i jeste najbolje snalazio. ;)

FORZA MILAN !

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 30 jun 2013, 21:12

Faraon je jednostavno zrtva taktickih zamisli trenera. Od kako je poceo da igra vise u defanzivi opala mu je i ucinkovitost u napadu. Tezak je to teret za mladog igraca.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 30 jun 2013, 21:16

Ma izmisljotina je to za Sharaawya. Cini mi se daily mail izvor? Nije mogao biti gori :D
Nije Chelseau potrebno krilo a i u zadnje vrijeme se pisu na veliko zelje Mourinha. Ima covjek listu dugu metar.(po medijima)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 jun 2013, 21:21

Jasta nego Daily. Gore nego ono kad su pisali da Mourinho hoce Boatenga. :lol:

FORZA MILAN !

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 30 jun 2013, 21:23

Koliko sam ja citao,Sakho ima dvije ponude na stolu: L'pool i Milan.

Njegove izjave govore da navija za Milan i da mu je to prvi izbor jer je nezadovoljan minutazom u P$G-u.

Ja sam apsolutno za njegov dolazak,apsolutno!
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 jun 2013, 21:33

Moram se malo osvrnuti na utakmicu, vidjelo se odmah po malom zaletu da ce Siljo promasiti. Ali kako me srce i dusa zaboli kad sam ga vidio onako snuzdenog, pa ne znam. Ko da mi je rod rodjeni. :mrgreen:

A tek Saravi :twisted: reko gotovo je, ovaj ce promasiti, ali je.bo majku kako ga hladnokrvno strpa, ni izraz lica nije promijenio.
Moram priznati da me njegova hladnoca iznenadila, ionako mi je sav nekakav gejast, bas je nekako atipicno bilo za njega. :P

DELSHAAAA 8-)
Fino su odigrali, pogotovo mali Siljo.
slika

FORZA MILAN !

MaliPrinc
Kontakt:

Post Postao/la MaliPrinc » 30 jun 2013, 21:46

Imal kakvih vjesti hocel se možda ovo ljeto 22-ica vratiti gdje pripada
"Furaj mali sam sredinom furaj mali tom dolinom"

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.