2013-14 NBA Season

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko će osvojiti titulu ove sezone?

Indiana Pacers
8
7%
Miami Heat
19
18%
San Antonio Spurs
40
37%
Oklahoma City Thunder
19
18%
LA Clippers
5
5%
Houston Rockets
4
4%
neko drugi (PHOENIX SUNSI recimo)
12
11%

Ukupno glasova: 107

MickoSAS
Kontakt:

Re: 2013 NBA Off-Season

Post Postao/la MickoSAS » 30 jun 2013, 18:41

alemsa je napisao/la:
MickoSAS je napisao/la:T-Mac je bio najbolji SG od 2000 do negde 2006,bolji i od Kobea,to sto je igrao u propalim ekipama to je druga stvar,ali individualno najbolji
Nije bio bolji ali jeste bio rame uz rame, nisu krive propale ekipe koliko povrede, a i njegov (ne)motiv za pobjedom.
Bolji je bio pogotovo period u Orlandu,ali gledaj objektivno ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 30 jun 2013, 18:45

Pistonsi spremni da krenu po Josh Smitha i J. R. Smitha. Taman kad covjek pomisli da se vracaju, oni planiraju da ukenjaju. Mozda planriaju J-Smoovea da igra na krilu, ali lik je PF i tu je najbolji. Dat ce mu max ugovor, a realno nije za max ugovora. J. R. Smith, strasan igrac, strasan potencijal, strasne predispozicije, ali kliker u glavi. Dat cu mu vjerovatno oko 7 ili 8 miliona po sezobi i sjebat se k'o sa Villanuevom. Kad se sjetim da je Villanuevu James htio kod nas, sreca da ga nismo uzeli, jer bismo jos uvijek kuburili s njegovim 10+ miliona ugovorom (morali bismo ga platiti vise od Detroitovih 8.5 miliona) :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

MickoSAS
Kontakt:

Post Postao/la MickoSAS » 30 jun 2013, 18:45

Knicks, Bucks, and Pacers are pursuing Tony Allen.

Kako bi dobro legao Pacersima,mada imaju slican tip igraca u vidu Stivensona

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 jun 2013, 18:55

adriano_leite je napisao/la:Pistonsi spremni da krenu po Josh Smitha i J. R. Smitha. Taman kad covjek pomisli da se vracaju, oni planiraju da ukenjaju. Mozda planriaju J-Smoovea da igra na krilu, ali lik je PF i tu je najbolji. Dat ce mu max ugovor, a realno nije za max ugovora. J. R. Smith, strasan igrac, strasan potencijal, strasne predispozicije, ali kliker u glavi. Dat cu mu vjerovatno oko 7 ili 8 miliona po sezobi i sjebat se k'o sa Villanuevom. Kad se sjetim da je Villanuevu James htio kod nas, sreca da ga nismo uzeli, jer bismo jos uvijek kuburili s njegovim 10+ miliona ugovorom (morali bismo ga platiti vise od Detroitovih 8.5 miliona) :lol: .
Kad se sjetim kad oni Gordona pretplatise. :lol: :lol:
Lik odkako je otisao iz Bullsa nestao je. Eno ga sad u Bobcatsima, produzio ugovor, para nikad dosta. :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 30 jun 2013, 19:00

BIHfan je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Pistonsi spremni da krenu po Josh Smitha i J. R. Smitha. Taman kad covjek pomisli da se vracaju, oni planiraju da ukenjaju. Mozda planriaju J-Smoovea da igra na krilu, ali lik je PF i tu je najbolji. Dat ce mu max ugovor, a realno nije za max ugovora. J. R. Smith, strasan igrac, strasan potencijal, strasne predispozicije, ali kliker u glavi. Dat cu mu vjerovatno oko 7 ili 8 miliona po sezobi i sjebat se k'o sa Villanuevom. Kad se sjetim da je Villanuevu James htio kod nas, sreca da ga nismo uzeli, jer bismo jos uvijek kuburili s njegovim 10+ miliona ugovorom (morali bismo ga platiti vise od Detroitovih 8.5 miliona) :lol: .
Lik odkako je otisao iz Bullsa nestao je. Eno ga sad u Bobcatsima, produzio ugovor, para nikad dosta. :mrgreen:
Nije on ja mislim produzio, jos uvijek igra na ugovoru iz Pistonsa, cini mi se jos godinu ima oko 13 ili 14 miliona.

Mes Que Un Club!

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 30 jun 2013, 19:03

Kada se sjetim izjave Giriceka u vezi T-Maca. "Rekao je da ce je da ce mi polomiti ruke ako mu ne budem vracao loptu." Dobar je bio, al sebican papak do bola ... Zato je i nestao bez traga ..

filip13

Post Postao/la filip13 » 30 jun 2013, 19:03

Donnie Darko je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Ismijavaju Dirka, koji im je uzeo prsten ispred očiju sa limitiranim roosterom.
You need to learn what a rooster is.
slika
adriano_leite je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:sasvim normalna razlika izmedju njih dvojice.
Zapravo se slažem s ovim.Jedan je najbolji igrač svoje generacije,drugi precijenjena i viša verzija Iversona koja je imala sreće da završi u Lakersima.
Ma kakva precijenjena i visa verzija Iversona? Sta je onda Manu?
Manu je najbolji neAmer svih vremena.Nakon Kobea i Jesusa najbolji SG u ovom stoljeću.[/quote]

teško da je bolji od novickog i neša,iako meni jeste uz kukoča najdraži,od ove dvojice teško da je bolji

filip13

Post Postao/la filip13 » 30 jun 2013, 19:06

LBJ MVP je napisao/la:
JHam je napisao/la: u zadnjih 100 godina? :shock: :shock:
:lol:
Čestitam.
Ubuduće ću pisati u ovom stoljeću koje je počelo prije 13 godina da svi shvate :mrgreen:
Znaš onu Tifinu dobrodošao u 21. vijek :lol:

:mrgreen:

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 30 jun 2013, 19:06

Meni licno, Dirk bez konkurencije. Nash mi dodje kao amer .. Pa onda ostali ...

MickoSAS
Kontakt:

Post Postao/la MickoSAS » 30 jun 2013, 19:11

samson je napisao/la:Kada se sjetim izjave Giriceka u vezi T-Maca. "Rekao je da ce je da ce mi polomiti ruke ako mu ne budem vracao loptu." Dobar je bio, al sebican papak do bola ... Zato je i nestao bez traga ..

a kobe nije sebican ? :lol:

kazem u periodu orlanda do negde 2006. najbolji individualno

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 jun 2013, 19:12

adriano_leite je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Nije on ja mislim produzio, jos uvijek igra na ugovoru iz Pistonsa, cini mi se jos godinu ima oko 13 ili 14 miliona.
Ma ja, govorim da je produzio ugovor taj, imao je player option i produzio. Hebe se njemu za pobjede, šuške su bitne. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

MickoSAS
Kontakt:

Post Postao/la MickoSAS » 30 jun 2013, 19:18

I vejn elington slobodan agent

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 30 jun 2013, 19:19

MickoSAS je napisao/la:
samson je napisao/la:Kada se sjetim izjave Giriceka u vezi T-Maca. "Rekao je da ce je da ce mi polomiti ruke ako mu ne budem vracao loptu." Dobar je bio, al sebican papak do bola ... Zato je i nestao bez traga ..

Kakve veze ima Kobe sa mojim postom?? Previse ste vi pali u te nonsalantne debate oko toga ko je bolji. Toliko da se vec gubite ... Pa, kako nece biti dobar kada je prijetio suigracima da ce im ruke lomiti zbog lopte ... Sve je htio sam, mozda cak i ekipu voditi umjesto trenera ...

MickoSAS
Kontakt:

Post Postao/la MickoSAS » 30 jun 2013, 19:21

samson je napisao/la:
MickoSAS je napisao/la:

Kakve veze ima Kobe sa mojim postom?? Previse ste vi pali u te nonsalantne debate oko toga ko je bolji. Toliko da se vec gubite ... Pa, kako nece biti dobar kada je prijetio suigracima da ce im ruke lomiti zbog lopte ... Sve je htio sam, mozda cak i ekipu voditi umjesto trenera ...
Glupo je pricati svako ko malo bolje poznaje kosarku priznace da je T-Mac od 2000-2006 bio najbolji u NBA napominjem individualno + sam je nosio jedan bedni orlando do playoffa

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 30 jun 2013, 19:24

samson je napisao/la:
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;

I nismo prosli prvu rundu, da bi onda krivio sve oko sebe, osim samog sebe.
Individalno je bio igracina ali jednostavno lik nikad nije imao pobjednicki moral, i to se pravi razlika izmedju nega i Kobija i mnogih all time greats. Zato mu je karijera i bila kakva jest, ne uspjesna, na stranu kasnije povrede itd.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 jun 2013, 19:25

Neutral je napisao/la:http://bleacherreport.com/articles/1688 ... as-it-gets

I kako ne hejtati Heat ;)

100ka pogana brate :).... zbog ovakvih stvari i svega i mrze ih ljudi..hajde ovaj Wde me je razocaro skroz jer je bio dobar covjek, ali uz ovog Labrona se prokurcio poceo jos i udarati postao prgav igrac strasno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 30 jun 2013, 19:27

MickoSAS je napisao/la:Glupo je pricati svako ko malo bolje poznaje kosarku priznace da je T-Mac od 2000-2006 bio najbolji u NBA napominjem individualno + sam je nosio jedan bedni orlando do playoffa
Ne kontam ja tebe, sta bi volio reci. To sto ti pises je nigdje veze sa ovim sto sam ja spomenuo. A ja nisam spomenuo jednom rjecju da li je on bio najbolji ili nije. Pa, htio je sve sam, cudi me da do finala nije dosao :roll: . Na kraju, ti si izgleda zaljubljen u njega ..

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 30 jun 2013, 19:29

MickoSAS je napisao/la:I vejn elington slobodan agent
On je izgleda sa Cavsima dogovorio da mu se da ugovor na 3 godine od nekih 3 ili 4 miliona po sezoni. Nesto slicno kao sto je Gee dogovorio kada je bio restricted free agent, pa nismo uzeli tu opciju, postao FA pa smo mu ponudili taj ugovor na 3 godine. S druge strane, Mo Speights je free agent. Zalosno je sto mu nece niko ponuditi 5 miliona po sezoni, a on se nada da ce dobiti vece pare od 4.5 miliona koliko je trebao imati u Cavsima da je prihvatio opciju produzenja za godinu.

Mes Que Un Club!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 30 jun 2013, 19:48

slika
slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 30 jun 2013, 19:50

miki_92 je napisao/la:slika
Eto prostora za Dwighta. Trebali su se rijesiti oko 4 miliona da bi ga uzeli potpisali za max ugovor. Delfino je na oko 3 miliona a Brooks je ja mislim na 2.5 miliona, taman da uzmu Dwighta i nekog za vet minimum.

Mes Que Un Club!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.