Tritolone je napisao/la:Ne mozes na racun jedne utakmice uspoređivat 2 igraca. To je isto kao da ja kazem Messi je goli racku usporedbi sa Robbenom, gdje je bio Messi u polufinalu LP-a itd itd.meskalin je napisao/la:
Kakav bolan Hamsik precijenjen igrac, Princ je pokazao protiv Barce da moze, ali u najmanju ruku zna da mora igrati u prvom timu, pa se i ne trudi...a najjaci tim protiv koga je igrao Hamsik je Milan i Juve, dovoljno je da pogledas ga u repki i sve ti je jasno...po meni igrac koji je mnogo mnogo precjenjen...Princ je ekstra igrac, ali imam osjecaj da se on zasitio MIlana i uzasno mi smeta kad kazu da ne vrijedi ni 15 , a Hamsik 35 milijuna na osnovu cega???
Ove godine Hamsik u serie A ima u 38 utakmica 11 golova i 18 asistencija (najbolji asistent lige) i prema Transfermarketu vrijedi 35 mil €, dok je Boateng odigra 29 utakmica i ima mizernih 2 gola i 6 asistencija, njega procijenjuju duplo manje od Hamsika i vrijedi 15 mil €. Hamsik svake godine igra sve bolje i bolje dok je kod Boatenga potpuno suprotna situacija, a i 99% sam siguran da bi vecina ovih vrhunskih klubova u svojim redovima radije vidilo Hamsika nego Boatenga. Na posljetku statistika govori sve, Hamsik je jednostavno bolji, ima iza sebe sezonu karijere, igra u klubu koji je na tablici ispred Milana a Boateng se bori da izbori mjesto u prvih 11.
Cak kad ih ides uspoređivat sezonu po sezonu u zadnje 3 Hamsik je puno bolji, doduse ima nesto vise odigranih utakmica ali statistika je ubjedljivo na njegovoj strani.
Inace mislim da je ta cijena od 35 mil € pretjerana za Hamsikaali treba bit realan i priznat da je isto tako bolji od Boatenga.
Transfmarketu heh... po tome da onda napravimo paralelu. Za Cavanija se trazi 63 M, navodno i toliko vrijedi, dok je balotelli doveden za 22 M navodno toliko vrijedi, da li to znaci da je Cavani tri puta bolji igrac od Balotellija. nema ebene sanse. po meni je balo ubojiti napadac od matadora. toliko!