FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Jasta je, dug je oko 40 mil evra, plate neredovne, nema rezultata...Jedino su navijaci na nivou kluba kakav je nekad Zvezda bio! 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Cuo sam da je lose, ali da je ovako nisam..marconato je napisao/la:Jasta je, dug je oko 40 mil evra, plate neredovne, nema rezultata...Jedino su navijaci na nivou kluba kakav je nekad Zvezda bio!
40 milijuna...

Pa ko moze nabit toliki dug

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Bio je i oko 50, ali su sad ovi kao nesto skinuli...
Pa moze, klub se deceniju srozavao postepeno! Stojkovic je recimo za vrijeme svog mandata rasprodao cijelu postavu poslednje sjajne generacije (Zigic, Jankovic, Bisevac, Basta, Pantelic...) i od tada ulazimo u dugove, umjesto da budemo u plusu 20-30 mil...
Jbg, Srbija ukratko! Mafijasenja, menadzerisanja, lesinarstvo, javasluk, sistematsko srozavanje kluba...
Pa moze, klub se deceniju srozavao postepeno! Stojkovic je recimo za vrijeme svog mandata rasprodao cijelu postavu poslednje sjajne generacije (Zigic, Jankovic, Bisevac, Basta, Pantelic...) i od tada ulazimo u dugove, umjesto da budemo u plusu 20-30 mil...

Jbg, Srbija ukratko! Mafijasenja, menadzerisanja, lesinarstvo, javasluk, sistematsko srozavanje kluba...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
braoolyo je napisao/la:Ovo će biti najlošiji Zvezdin tim u istoriji.
sve više vjerujem u to.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pecnik izrazio zelju da dodje u Zvezdu , sto bi bio dobar potez i za njega samog i za klub . Stojanovic mora da napravi neki rez tj. da se resi jedno 13-14 igraca , trenutno na pripremama imamo 36 igraca sto je neozbiljno . Kazu za Travancica da ima odlican udarac levom nogom , videcemo da li ce ostati kod nas.
Veceras protiv Domzalea.

Veceras protiv Domzalea.

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- alan_kardec
- Kontakt:
Milivojević vjerovatno odlazi u Anderlecht. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
To se znalo bratealan_kardec je napisao/la:Milivojević vjerovatno odlazi u Anderlecht.

Veceras protiv Domzala Stojanovic isprobava nesto novo,vidim da ce Mladenovic na krilo ,a posle ko zna koliko startujemo sa dva napadaca , iako mi se trenutna ekipa ne svidja nikako ovaj potez pozdravljam.
- katalinski
- Kontakt:
novi zvezdin dres vjerovatno ce liciti na ovaj ,s mogucim promjenama na rukavima/prugama

Ajvatar
- alan_kardec
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:To se znalo brateIde u sredu da potpise ako se ne varam. Nastavlja se stara politika ,prinudna, sve sto valja prodaj sto brze mozes. Da se kojim slucajem Lazovic nije povredio otisao bi i on .
znam da se znalo da je izvjesno da odlazi, ali se prethodnih dana pričalo da bi mogao i ostati. Tamo odlazi zajedno sa malim Đurđevićem iz Rada. Nek im je sa srećom obojici.
Za Luku sam 100% siguran da će se dokazati u Belgiji.
katalinski je napisao/la:novi zvezdin dres vjerovatno ce liciti na ovaj ,s mogucim promjenama na rukavima/prugama
ma puma ima pravo fine dresove. Kakav god da bude novi Zvezdin dres, meni će se sviđati.

Jedino što mi se na ovom gore dresu ne sviđa je ovaj V izrez, liči na dekolte.

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Dobili smo Domzale 2-0, strijelci Mihajlovic i Kasalica.
[youtube][/youtube]
Konacno da neko forsira 4-4-2, nadam se da ce tako i ostati! Mali Mihajlovic je ubica i zajedno sa Daudom on mora biti u prvom planu u prvenstvu! Izgleda nije lose ovo sa Kasalicom na krilu u pomenutoj formaciji, vjerovatno ce Milunovic biti na drugoj strani + Lazovic kad se oporavi....
Samo nase klince forsirati i to je to!
P.S. Bas mi je lijepa ova garnitura, k'o reprezentacija...
Konacno da neko forsira 4-4-2, nadam se da ce tako i ostati! Mali Mihajlovic je ubica i zajedno sa Daudom on mora biti u prvom planu u prvenstvu! Izgleda nije lose ovo sa Kasalicom na krilu u pomenutoj formaciji, vjerovatno ce Milunovic biti na drugoj strani + Lazovic kad se oporavi....
Samo nase klince forsirati i to je to!

P.S. Bas mi je lijepa ova garnitura, k'o reprezentacija...

@ Marconato slazem se za 4-4-2 , a i za klince
Crvena zvezda je na dobrom putu da reši pitanje deficitarne pozicije štopera! Sportski direktor crveno-belih Zoran Stojadinović u pregovorima je sa dvojicom stranaca, Paragvajcem Havijerom Koheneom (o kome je već bilo reči) i reprezentativcem Angole Bartolomeom Bastosom, tako da bi tokom iduće nedelje trebalo očekivati da bar jedan od ove dvojice defanzivaca stigne na Marakanu.
Kohene ima 26 godina, Bastos 21. Ne znam kakvi su igraci,ali su verovatno bolji od ovih koje imamo , nama je ocajnicki potreban stoper jer izuzev Krnete i dva omladinca koja su trenutno na pripremama sa prvim timom mi druge igrace na toj poziciji nemamo .
Posle jucerasnje utakmice " utvrdjeno je" da Mladenovic nikako ne moze na krilo .

Crvena zvezda je na dobrom putu da reši pitanje deficitarne pozicije štopera! Sportski direktor crveno-belih Zoran Stojadinović u pregovorima je sa dvojicom stranaca, Paragvajcem Havijerom Koheneom (o kome je već bilo reči) i reprezentativcem Angole Bartolomeom Bastosom, tako da bi tokom iduće nedelje trebalo očekivati da bar jedan od ove dvojice defanzivaca stigne na Marakanu.
Kohene ima 26 godina, Bastos 21. Ne znam kakvi su igraci,ali su verovatno bolji od ovih koje imamo , nama je ocajnicki potreban stoper jer izuzev Krnete i dva omladinca koja su trenutno na pripremama sa prvim timom mi druge igrace na toj poziciji nemamo .
Posle jucerasnje utakmice " utvrdjeno je" da Mladenovic nikako ne moze na krilo .
Mali MIhajlović već na drugim pripremama zaredom pokazuje da je strašan igrač u najavi. Ove sezone mora dobiti više prilike.
Smoke Weed Everyday!
Aktuleno rukovodstvo Crvene zvezde na dobrom je putu da ispuni veliku želju bivšeg trenera crveno-belih Roberta Prosinečkog i u klub dovede potencijalnog reprezentativca Bosne i Hercegovine Marija Božića!
"Tačno je da su me kontaktirali pojedini ljudi iz Crvene zvezde. Međutim, o imenima ne bih... Prošli put kada se pričalo o mom dolasku u Zvezdu ljudima sam iskakao iz frižidera. Ne bih želeo da se ovog puta to ponovi! Jesmo pričali, ali daleko od toga da je sve završeno. Kao i svakom igraču sa ovih prostora Crvena zvezda bi za mene predstavljala premiju, izazov. Ponavljam, jesmo pričali, ostvarili kontakt, ali ne želim da se zalećem kao prošli put"

"Tačno je da su me kontaktirali pojedini ljudi iz Crvene zvezde. Međutim, o imenima ne bih... Prošli put kada se pričalo o mom dolasku u Zvezdu ljudima sam iskakao iz frižidera. Ne bih želeo da se ovog puta to ponovi! Jesmo pričali, ali daleko od toga da je sve završeno. Kao i svakom igraču sa ovih prostora Crvena zvezda bi za mene predstavljala premiju, izazov. Ponavljam, jesmo pričali, ostvarili kontakt, ali ne želim da se zalećem kao prošli put"

Majstor ostaje majstor! Ovi nasi slijepci ovo ne znaju ni na pesu...
http://www.sportnetwork.rs/play/57030" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportnetwork.rs/play/57030" onclick="window.open(this.href);return false;
Izgleda smo dogovorili sa Pecnikom!
http://www.****.com/vesti/dogov ... a-u-zvezdu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****.com/vesti/dogov ... a-u-zvezdu" onclick="window.open(this.href);return false;
- alan_kardec
- Kontakt:
Nego zna li se šta za Ninkovića, hoće potpisati ili neće?
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.