Pohvaljuju ga ortaci.

Biće dobar Kolo aBd

Fera i RodgerBoss napokon da napišu nešto fino. Nakon dugog vremena da neko napiše nešto normalno a ne više one teme koje bolji, statistike, gdje koji igra, holandijski i francuski talenti

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
jesi vidio kako je rodgerboss napredan lik za mjesec uspio ono za sto je meni 5 godina trebalodonCorleone1892 je napisao/la:http://www.lfc-balkan.com/2/post/2013/0 ... ure-u.html
Pohvaljuju ga ortaci.![]()
![]()
Biće dobar Kolo aBd![]()
Fera i RodgerBoss napokon da napišu nešto fino. Nakon dugog vremena da neko napiše nešto normalno a ne više one teme koje bolji, statistike, gdje koji igra, holandijski i francuski talenti![]()
![]()
Smjena generacijafera je napisao/la:jesi vidio kako je rodgerboss napredan lik za mjesec uspio ono za sto je meni 5 godina trebalodonCorleone1892 je napisao/la:http://www.lfc-balkan.com/2/post/2013/0 ... ure-u.html
![]()
Biće dobar Kolo aBd![]()
Fera i RodgerBoss napokon da napišu nešto fino. Nakon dugog vremena da neko napiše nešto normalno a ne više one teme koje bolji, statistike, gdje koji igra, holandijski i francuski talenti![]()
![]()
ja sam tebe uvijek razumio jest da je bilo ponekad nejasnoća izmešu nas ali većinom sam dijelio mišljenje sa tobomfera je napisao/la:jesi vidio kako je rodgerboss napredan lik za mjesec uspio ono za sto je meni 5 godina trebalodonCorleone1892 je napisao/la:http://www.lfc-balkan.com/2/post/2013/0 ... ure-u.html
![]()
Biće dobar Kolo aBd![]()
![]()
ma zezam te ja malo nemoj se ljutitidonCorleone1892 je napisao/la:ja sam tebe uvijek razumio jest da je bilo ponekad nejasnoća izmešu nas ali većinom sam dijelio mišljenje sa tobomfera je napisao/la:jesi vidio kako je rodgerboss napredan lik za mjesec uspio ono za sto je meni 5 godina trebalodonCorleone1892 je napisao/la:http://www.lfc-balkan.com/2/post/2013/0 ... ure-u.html
![]()
Biće dobar Kolo aBd![]()
![]()
Shelvey će vjerovatno otići čak tri tima su zainteresovani za njega. Spearing je proglašen za igrača Boltona prošle sezone tako da će Bolton sigurno ga dovesti. Assaidi može i ići i ostati iako mislim da će ostati.nerkolfc je napisao/la:Da mi pocnemo ganjati kakvu zvjerku za DM , lako cemo za napad ako Sule ode imat cemo tad pare od njega sad i nije neki prioritet . Prodati Shelveya , Spearinga i Assaidia i za te pare dovesti onog decka Kondogbia ili kako se vec pise pojma nemam . Svi ga ganjaju al mu mi mozemo ponuditi 100% prvotimski fudbal .
Ako cemo Stevie na klupu . Njih dvojicu bi svaka malo jaca ekipa pretrcavala bez problema . Treba nam neko ko ce pokrivati za Steviea i sprjecavati da nam lako prolaze kroz sredinu .Otelo je napisao/la:Ja bi najvise volio da vratimo Alonsa iz Reala.
Ne bi ni jedan na klupu.Imaju jos oni snage,vjeruj mi.nerkolfc je napisao/la:Ako cemo Stevie na klupu . Njih dvojicu bi svaka malo jaca ekipa pretrcavala bez problema . Treba nam neko ko ce pokrivati za Steviea i sprjecavati da nam lako prolaze kroz sredinu .Otelo je napisao/la:Ja bi najvise volio da vratimo Alonsa iz Reala.
on i Gerrard ti igraju istu poziciju, nije to vise onaj Stevie iz 2005 kad su njih dvojica mogli igrati(kidati) zajedno, godine ih stigle tako da bi jedan morao grijati klupuOtelo je napisao/la:Ja bi najvise volio da vratimo Alonsa iz Reala.
Ne ko zna vise nabrojati, samo brojim uspehe i neuspehe, i ja nisam taj koji govori da ce Bony ili uspeti ili ne uspeti, samo kazem da se ne moze garantovati ni za jednog igraca, kao ni za Suareza sto se nije moglo, videli smo ga pretprosle sezone, ocigledan period adaptacije. Fizicke sposobnosti ja nisam ni spominjao, to je postao nulti faktor u PL.fera je napisao/la:
paradajzu i rizi se rasprava svodi na to ko zna nabrojati vise igraca koji su igrali u holandiji.
ja mislim da i jedan i drugi grijesite kakve veze ima sto je alves propao ili sto je ronaldo uspio kad bony nije ni alves ni ronaldo. ako se bude trudio i imao podrsku u klubu vjerovatno ce se prilagoditi i biti dobar. nije sve u fizickim sposobnostima kao sto vi mislite igra i psiha veliku ulogu.
sto se alberta tice tesko je on mogao ostati u barci i boriti se za prvi tim pored onakve konkurencije i meni je s te strane sasvim jasno zasto je on dosao u liverpool
neko napisa da je aspas inteligentan igrac, ne znam po cemu to. po meni nije daleko od suareza kad je pamet u pitanju.
pa o tome sam i ja pricao ne poznajem ih ja privatno....jesi kojim slucajem prosvjetni radnik ? bas volis objasnjavati stvari.Paradajz je napisao/la:Ne ko zna vise nabrojati, samo brojim uspehe i neuspehe, i ja nisam taj koji govori da ce Bony ili uspeti ili ne uspeti, samo kazem da se ne moze garantovati ni za jednog igraca, kao ni za Suareza sto se nije moglo, videli smo ga pretprosle sezone, ocigledan period adaptacije. Fizicke sposobnosti ja nisam ni spominjao, to je postao nulti faktor u PL.fera je napisao/la:
paradajzu i rizi se rasprava svodi na to ko zna nabrojati vise igraca koji su igrali u holandiji.
ja mislim da i jedan i drugi grijesite kakve veze ima sto je alves propao ili sto je ronaldo uspio kad bony nije ni alves ni ronaldo. ako se bude trudio i imao podrsku u klubu vjerovatno ce se prilagoditi i biti dobar. nije sve u fizickim sposobnostima kao sto vi mislite igra i psiha veliku ulogu.
sto se alberta tice tesko je on mogao ostati u barci i boriti se za prvi tim pored onakve konkurencije i meni je s te strane sasvim jasno zasto je on dosao u liverpool
neko napisa da je aspas inteligentan igrac, ne znam po cemu to. po meni nije daleko od suareza kad je pamet u pitanju.
A Aspas je inteligentan u igri, a ne pamet, jer su to dve potpuno razlicite stvari koje nekad ljudi pogresno tumace. Inteligencija bilo gde ( u zivotu, u poslu, u sportu) je otprilike i zapravo sposobnost coveka da se sto brze adaptira na postojece ili neke nove uslove, sposobnost brzog ucenja, da se sto brze covek navikne na neku stvar, da sto brze nauci neku stvar.... To je inteligencija. U fudbalu je isto.
Aspas je kao Suarez, vidi neki pas koji niko ne vidi, zna da se izvuce iz neugodnih situacija, novonastalih situacija, tu pokazuje inteligentnost, to je fudbalski IQ.
A pamet je nesto drugo, to se stice ucenjem, i pamet se moze nadograditi, jer niko se pametan nije rodio, ali sa inteligencijom se radjas, imas odredjen kapacitet i sa njim radis ceo zivot, pa neko zato uci brzo, ali los kvalitet razumevanja, a neko sporo ali kvalitetno razume to sto je naucio.
Ja ne znam koliko su Suarez i Aspas "pametni" ljudi, ali inteligencija je vidljiva na terenu...
I sa Inceom .neurofunk je napisao/la:eto @paradajz macca je rekao da Heno nece doci, nadam se da ce pogrijesit kao sto je to bio slucaj sa Soldadom i Muniainom.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Radim u struci sa decom, ali nisam prosvetni radnik, zapravo sam trener. Doduse jos se skolujem istovremeno...fera je napisao/la: pa o tome sam i ja pricao ne poznajem ih ja privatno....jesi kojim slucajem prosvjetni radnik ? bas volis objasnjavati stvari.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.