imam ja jednu pricu za ove "fine" al mi se ne pise ovdjegio10 je napisao/la:@Otelo najgore su one koje se prave fine

@ivar izmedju 10 i 20 je bila

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
imam ja jednu pricu za ove "fine" al mi se ne pise ovdjegio10 je napisao/la:@Otelo najgore su one koje se prave fine
pa sad...treba izvagat' "fine" i fine MarsaleMarsal je napisao/la:"Fine" su ti qurve najveće.Qurac moj fine.
Druze, jel to iz iskustvaMarsal je napisao/la:"Fine" su ti qurve najveće.Qurac moj fine.
ima izuzetaka,vjeruj miMarsal je napisao/la:"Fine" su ti qurve najveće.Qurac moj fine.
Nažalost da.gio10 je napisao/la: Druze, jel to iz iskustva
Mah jarane, da ne pričamiVar je napisao/la:
pa sad...treba izvagat' "fine" i fine MarsaleJa imam sreću da pričam s jednom čestitom djevojkom i znači uvijek me oduševi, nisam ravnodušan prema njoj iako se često lafo ljutim, samo da bi vidio dal' joj je stalo do mene bar na prijateljski način. Nju bi iVar maksuz ženio
e moj drug, ganjaj one što se manje reklamiraju javnoMarsal je napisao/la: Mah jarane, da ne pričam
Ja u te "fine" više ne vjerujem, ko hoće nek izvoli.
Koliko ta ima, ako je 16+ svega je biloOtelo je napisao/la:ima izuzetaka,vjeruj miMarsal je napisao/la:"Fine" su ti qurve najveće.Qurac moj fine.
Nego haj da ispricam ukratko tu pricu:
Moja kolegica iz razreda upoznala nekog momka preko fb.
Treba znati da cura bukvalno sjedi na mjestu na odmoru,ne prica,ma cura premirna.
I naravno doticna upozna tog momka,nikad ga vidjela nije uzivo,nikad progovorila nije sa njim sem na fb i naci ce se njih dvoje u kaficu.
Tamo-vamo prica,ovo -ono.I doslo vrijeme da doticna ide na bus.Momak neke 22-23 godine,nije budala i lijepo zamoli gospodjicu da je on odveze do 1.5km udaljene autobusne stanice.I ova nije mnogo razmisljala i pristane.
Sad ne znam sta je bilo u autu al...
jel sa dna uliceiVar je napisao/la:nemoj meni selam 'alejk ti malena fufice, nisi fina ni ti nisu ti drugarice, jer polugole izlazite sa dna ulice
Evo samo jos da 1 ona s nogu popije
pa zaletice se do kuce diplomu da mi pokaze
sad na* preletilo mi slovogio10 je napisao/la:jel sa dna uliceiVar je napisao/la:nemoj meni selam 'alejk ti malena fufice, nisi fina ni ti nisu ti drugarice, jer polugole izlazite sa dna ulice
ili sad na ulice
Evo samo jos da 1 ona s nogu popije
pa zaletice se do kuce diplomu da mi pokaze
Taman 16+Dex je napisao/la:Koliko ta ima, ako je 16+ svega je biloOtelo je napisao/la:ima izuzetaka,vjeruj miMarsal je napisao/la:"Fine" su ti qurve najveće.Qurac moj fine.
Nego haj da ispricam ukratko tu pricu:
Moja kolegica iz razreda upoznala nekog momka preko fb.
Treba znati da cura bukvalno sjedi na mjestu na odmoru,ne prica,ma cura premirna.
I naravno doticna upozna tog momka,nikad ga vidjela nije uzivo,nikad progovorila nije sa njim sem na fb i naci ce se njih dvoje u kaficu.
Tamo-vamo prica,ovo -ono.I doslo vrijeme da doticna ide na bus.Momak neke 22-23 godine,nije budala i lijepo zamoli gospodjicu da je on odveze do 1.5km udaljene autobusne stanice.I ova nije mnogo razmisljala i pristane.
Sad ne znam sta je bilo u autu al...
joj trebe ublehe slikala trudnički trbuh ccc Onda bih i ja trebo slikati svoj pivski trbuh možda bi bilo lajkovaOTNYS_YNWA je napisao/la:Pa gledaj joj profil, kladim se da svaki dan dobije desetak paćenika ko što smo migio10 je napisao/la:Hoće se cura sj.e.bati kad vidi gomilu frikova u kategoriji zahtjevi za prijateljstvo![]()
Imas gore u Privacy settings opciju Who can see my stuff? e tu stavi Friends only (ili kako vec) .BluesForever je napisao/la:Kako da namjestim da mi samo prijatelji vide slike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.