Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ako je istina da Sevila za Kondogbiu trazi 7 i po milona funti,treba to sto prije kaparisati tog momka nesmijemo porpustiti dati i 10 mil ako treba.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Veznjak prioritet za Carla

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Gundo,Vidal ili Kondogbia i Veratti ova dvojica preostala bi bila samo korak nazad. a Vidal i Gundo bi bili najbolje rjesenje.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Cautinho
- Kontakt:
Kaka,Ozil,Modrić,Isco,Khedira,di Maria,Callejon,Xabi...pa sta ce vam vise veznjaka?
Keep walking.
Eto moze taj Kongobia, al sta ce mu toliko veznjaka to ne kontam nikako...
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Di Marija,Callejon idu mozda i Kaka,Carlo ima neku svoju viziju i to mu treba ispunitiCautinho je napisao/la:Kaka,Ozil,Modrić,Isco,Khedira,di Maria,Callejon,Xabi...pa sta ce vam vise veznjaka?
- anonymousHD
- Kontakt:
Zadnji vezni se dovodi jer se bliži kraj ere Alonsa, on je s ovom sezonom što sledi gotov, a možda i u toku nje, jer kao što par vas zna on je pre par sedmica operisan.
Kondogbia će se najverovatnije kupit, al postoji šansa da ostane još jednu sezonu, polusezonu u Sevilli, jer kao što možete videti vezni je stvarno pretrpan.
Carlo s ovim potezom pokazuje da ne veruje Khediri, te je vrlo lahko da dadne nogu ovom nemačkom destruktivcu i najvećem flopu Real Madrida.
Kondogbia će se najverovatnije kupit, al postoji šansa da ostane još jednu sezonu, polusezonu u Sevilli, jer kao što možete videti vezni je stvarno pretrpan.
Carlo s ovim potezom pokazuje da ne veruje Khediri, te je vrlo lahko da dadne nogu ovom nemačkom destruktivcu i najvećem flopu Real Madrida.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Ovdje se priča o centralnim veznim, a mi ih imamo trojicu. Od toga je jedan star, ali opet najbolji, jedan je kreten na terenu osim kad igra za Njemačku, dok je treći jedan vrhunski Hrvat.Cautinho je napisao/la:Kaka,Ozil,Modrić,Isco,Khedira,di Maria,Callejon,Xabi...pa sta ce vam vise veznjaka?
Dakle, o budućnosti se obavezno treba razmišljati, jer odlaskom Xabija koji nije odlučio produžiti ugovor stvara se rupa. Tako da je bolje rezervirati nekog kvalitetnog mladog veznog na vrijeme, a ne čekati da ga Chelsea ili neko treći ukrade...
Kaki je vrijeme da ide, Callejon ne zna igrati, Di Maria je invalid, Khedira je idiot...
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
- RickBlaine
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Jeebac nedojebanih lobotomaca.
Kako ih samo trpa
Jeebac nedojebanih lobotomaca.
Kako ih samo trpa

Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
[youtube][/youtube]
Za sve one koji govore o lošim igrama Modrića
Za sve one koji govore o lošim igrama Modrića
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Ma on ne treba sta ce kad imamo dosta veznih igraca tako da je on ne potreban.raaymoon je napisao/la:Gundogana, ne mozete dovesti ispod 70 miliona
Btw..pozdrav ovo je prvi post na temi omiljenog kluba kraljevi i nadam se dobrom druzenju.

Dobro nam došao.Saltex je napisao/la:Ma on ne treba sta ce kad imamo dosta veznih igraca tako da je on ne potreban.raaymoon je napisao/la:Gundogana, ne mozete dovesti ispod 70 miliona
Btw..pozdrav ovo je prvi post na temi omiljenog kluba kraljevi i nadam se dobrom druzenju.

"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
6.3.1902
Hvala a samo da se nadovezem na post @ria za veznjaka moj bi izbor bio vidal i niko vise. 

Vidal ili Gundogan...
Ostalo je sve nedovoljno dobro. Treba dovesti igrača koji će biti korak naprijed u odnosu na ovo što sad imamo, a ne isti, ili slabiji. A svi sa ovog spiska, osim navedene dvojice, nisu ništa bolji od ovih što sad imamo.
Znači, još Gundogan(Vidal je malo vjerovatan, on je okosnica ovog Juventusa) i neki štoper, umjesto Pepea koji treba da ide, po hitnom postupku(moja želja
) i to je to...
Ostalo je sve nedovoljno dobro. Treba dovesti igrača koji će biti korak naprijed u odnosu na ovo što sad imamo, a ne isti, ili slabiji. A svi sa ovog spiska, osim navedene dvojice, nisu ništa bolji od ovih što sad imamo.
Znači, još Gundogan(Vidal je malo vjerovatan, on je okosnica ovog Juventusa) i neki štoper, umjesto Pepea koji treba da ide, po hitnom postupku(moja želja

"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho
6.3.1902
6.3.1902
Možda toliko ali kutija šibica .raaymoon je napisao/la:Gundogana, ne mozete dovesti ispod 70 miliona
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
I mali Verrati,na njega netreba zaboraviti,a Kondogbia je Francuz a sanjima rijetko fulamo ako ga Zizu bude htjeo to znaci da malo ima potencijala.
Za njega BVB netrazi vise od 30 mil...madridist je napisao/la:Možda toliko ali kutija šibica .raaymoon je napisao/la:Gundogana, ne mozete dovesti ispod 70 miliona
cuj nedovoljno dobro,ja bi prije i Vidala i Gundogana uzeo Kondogbiu,mali ima tek 20 god i neodoljivo podsjeca na Patricka Vieru.Ne kazem da je trenutno bolji od ove dvojice,ali za koju godinu itekako bi mogao da bude 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nisam nesto upucen na tog momaka po meni je Vidal najbolji izbor, ali posto vidim da gledate godine onda nebi bio los izbor ni taj decko.
Nece doci ni Vidal ni Gundogan. Vidal zato sto je potvrdio lojalnost klubu, taj bas voli Juve, a ne bi ga ovi dali ispod 60m (i ne treba), a on ne zeli da ide, a Gundo isto tako ostaje u BVB, on moze tek sledece godine da dolazi u obzir...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.