Još kad Jovetić dođe, Contea će fakat boliti glava.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Znali smo mi to često i igrati u mečevima gdje nam je trebao gol, čak i samo sa dvojicom pozadi.AvantiSignora je napisao/la: Juve all’attacco, versione 3-3-4 .L’ultima evoluzione di Conte
PS. dobrodošao novi članFree Palestine.
IlCapitano je napisao/la:Eh, da mi imamo pored MVP još 2-3 veznjaka približne klase njima, a ne jednog možda bi se i moglo diskutovati o prodaji Claudia (mada ja ne bi ni tad, on je simbol Juventusa).
Džaba nekima objašnjavati da se takvi igrači ne prodaju, šta ćeš kad ga prodaš i Pogba uleti umjesto njega, ko će onda umjesto njega, itd. itd.
Niti smo u kakvim velikim dugovima da se pod hitno mora prodavati, niti nam je potreban novac za druga pojačanja koji se ne može namaknuti od prodaje viška pa da ga prodajemo, apsolutno nikakvog razloga za to nema.
Što je najgore, neki stvarno misle da je Conte poludio pa da prodaje jednog od ključnih igrača.
Mi trebamo težiti ka tome da na svakom mjestu u ekipi imamo po 2 odlična igrača, da nema apsolutno nikakvog straha kad danas-sutra moraš promijeniti pola ekipe i znaš da imaš klasu koju možeš ubaciti odmah, nešto kao Bayern ove sezone.
Žalosno je koliko se ne poštuje Claudio, pogotovo od strane ovog uhljupa @ultrasstyle_tz koji koristi bukvalno svaki post da pljuje po Principinu čak kada tema nema apsolutno nikakve veze sa tim. Porediti učinak Claudia i De Ceglie je jednostavno van svake pameti, da ne pričamo koliko on znači van terena za ekipu.
Pričamo stalno o nekom silnom Evropskom Juventusu, a prodali bi simbol kluba u situaciji kada za to nema apsolutno nikakve potrebe. Love se dovoljno ima i sa prodajom viška, napadački tandem je unaprijeđen za 100% u odnosu na trenutni, ni tu nije ništa hitno, dolazi vjerovatno Ogbonna i još jedan bočni igrač i to je to.
Velika ekipa nije samo prvih 11 već i drugih 7-12 igrača na klupi. Prodajom Marchisia (ili bilo kojeg drugog ključnog igrača) se nigdje ne dospijeva, ekipi treba širina i ne smije se dozvoliti da Giaccherini ili Peluso uskaču protiv jednog Bayerna u ekipu.
Claudio non si tocca!
Amico je napisao/la:Pozdrav raja, odavno pratim ovaj forum ali nikako da se registrujem pa evo konacno i to uradih
.
Ja sam jos jedan Juventino i nadam se da cemo se slagati.
Sto se tice pojacanja moje misljenje je da necemo vise nikoga dovoditi sto se napada tice (Jovetic) i da je Tevez taj WC igrac sto su nam obecavali. Po meni jos lijevog beka ( Kolarov ) i Ogbonnu i jaci smo 40 % nego prosle sezone, a svi znamo kako smo derali Seriu A pa i u LP smo imali dobar rezultat.
Andrej je napisao/la:Dobrodosao @Amico!![]()
Ja očekujem samo da silno živciranje prestane kad je riječ o promašajima zicera. Sve zavisi od toga koliko će koji od njih imati šansi, ali uopšte ne sumnjam da sramotnih promašaja kakve su dosadašnji napadači imali sa ovom dvojicom neće biti.Juventino je napisao/la:Od ovog Llorentea očekujem više od Teveza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.