Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Trequartista
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Trequartista » 30 jun 2013, 01:38

City za Jovetića ponudio 12 miliona i nekog golmana, prihvatit će oni na kraju ovu našu ponudu od 18 i par igrača. :mrgreen:

Još kad Jovetić dođe, Contea će fakat boliti glava. :mrgreen:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: AW: Juventus F.C.

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 30 jun 2013, 08:32

Jovetic je super igrac i igrac za buducnost, ali sam skeptican zbog njegovih ozljeda.
Kod Teveza me samo brine to sto je on antitalenat za ucenje jezika i pitam se kako ce se on sa ostalima u klubu sporazumjevati..

Sve u svemu, vjerujem da ce on i Llorente super saradjivati. :-)
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 30 jun 2013, 09:15

Jovetića uzet taman dok Tevez odradi 3 godine ugovora da uzme 10-ku. :D
Marotti produzit ugovor i to samo zbog onog troll osmijeha na presskonferenciji kad je Tevez upitan vezano za Gallianijeve nade da ga Carlitos nece iznevjerit slika

p.s. Vidim da je bilo polemike oko davanja 10-ke Tevezu.
Prije svega to je marketinski potez i veoma dobar, jer svi ce htjet kupit Tevezov dres sa cenerom na ledjima nego da je neki drugi broj.

Sa druge strane to je dio transfera i zelja da se Tevezu pokaze da nam je stalo ga dovedemo a istovremeno i opomena da neke ranije radnje mora zaboravit jer ce oskrnavit nesto sto je sveto u Juventusu, ne broj sam kao broj nego oskrnavit ce nasljedstvo od Del Piera koje mu je dato da nastavi a znamo ko je DP i kako se ponasao na terenu i van njega.

Zatim, svi mi nemamo nista protiv davanja cenera Tevezu nije to stvar, nego ljudi se protive jer podsvjesno im nedostaje Del Piero i htjeli bi da novi dodje i da preuzme 10-ku, al kad ostavimo emocije na stranu skontamo da se Del Piero radja jednom u 100 godina i ko god da je dosao i uzeo cenera nama bi pomalo smetalo jer nam Del Piero nedostaje.Al emocije treba stavit u stranu kad je upitanju biznis i prihodi kluba jer ipak u danasnje vrijeme sve je manje romantike u fuci i mi moramo tako da se ponasamo jer se od romantike ne zivi.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 30 jun 2013, 10:01

Tevez đunup, ko mu dade broj?
Allegri je gospodin!

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 30 jun 2013, 10:11

Eh kad bi jos doveli Jovetica onda bi to vec bilo spektakl.. Al onda ce morat jedan grijati klupu :?

Juve all’attacco, versione 3-3-4 .L’ultima evoluzione di Conte :mrgreen:
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 30 jun 2013, 10:42

AvantiSignora je napisao/la: Juve all’attacco, versione 3-3-4 .L’ultima evoluzione di Conte :mrgreen:
Znali smo mi to često i igrati u mečevima gdje nam je trebao gol, čak i samo sa dvojicom pozadi.

Ali ne, igrat će se i dalje provjerena 3-5-2 sigurno, pogotovo što su dovedena 2 gotovo idealna napadača za tu taktiku, a i pobjednička formula se ne mijenja.

Ali više će Conte sada mijenjati jer ima igrače za to, doduše, ako se Pepe ne vrati onaj pravi onda malo teže sa desnim krilom, ali u biti možemo igrati sve postavke osim 4-4-2 koja ne dolazi u obzir.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 jun 2013, 11:36

Varijacije na temu :)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 30 jun 2013, 11:45

Ma kakav 3-3-4 ... Glupost. Dovoljno je i ona 4-2-4 bila glupa na 2 utakmice što smo igrali preko ljeta kad je Conte tek došao. Ne ide to s ozbiljnim timovima.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 30 jun 2013, 14:03

Niđe veze. 4-3-3, 3-5-2 i zdra'o.
Allegri je gospodin!

Amico
Kontakt:

Post Postao/la Amico » 30 jun 2013, 14:42

Pozdrav raja :D , odavno pratim ovaj forum ali nikako da se registrujem pa evo konacno i to uradih :D .
Ja sam jos jedan Juventino i nadam se da cemo se slagati :) .

Sto se tice pojacanja moje misljenje je da necemo vise nikoga dovoditi sto se napada tice (Jovetic) i da je Tevez taj WC igrac sto su nam obecavali. Po meni jos lijevog beka ( Kolarov ) i Ogbonnu i jaci smo 40 % nego prosle sezone, a svi znamo kako smo derali Seriu A pa i u LP smo imali dobar rezultat.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 30 jun 2013, 15:41

Vidal na fejsu:
Free Palestine.
PS. dobrodošao novi član

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 30 jun 2013, 15:43

IlCapitano je napisao/la:Eh, da mi imamo pored MVP još 2-3 veznjaka približne klase njima, a ne jednog možda bi se i moglo diskutovati o prodaji Claudia (mada ja ne bi ni tad, on je simbol Juventusa).

Džaba nekima objašnjavati da se takvi igrači ne prodaju, šta ćeš kad ga prodaš i Pogba uleti umjesto njega, ko će onda umjesto njega, itd. itd.

Niti smo u kakvim velikim dugovima da se pod hitno mora prodavati, niti nam je potreban novac za druga pojačanja koji se ne može namaknuti od prodaje viška pa da ga prodajemo, apsolutno nikakvog razloga za to nema.

Što je najgore, neki stvarno misle da je Conte poludio pa da prodaje jednog od ključnih igrača.

Mi trebamo težiti ka tome da na svakom mjestu u ekipi imamo po 2 odlična igrača, da nema apsolutno nikakvog straha kad danas-sutra moraš promijeniti pola ekipe i znaš da imaš klasu koju možeš ubaciti odmah, nešto kao Bayern ove sezone.

Žalosno je koliko se ne poštuje Claudio, pogotovo od strane ovog uhljupa @ultrasstyle_tz koji koristi bukvalno svaki post da pljuje po Principinu čak kada tema nema apsolutno nikakve veze sa tim. Porediti učinak Claudia i De Ceglie je jednostavno van svake pameti, da ne pričamo koliko on znači van terena za ekipu.

Pričamo stalno o nekom silnom Evropskom Juventusu, a prodali bi simbol kluba u situaciji kada za to nema apsolutno nikakve potrebe. Love se dovoljno ima i sa prodajom viška, napadački tandem je unaprijeđen za 100% u odnosu na trenutni, ni tu nije ništa hitno, dolazi vjerovatno Ogbonna i još jedan bočni igrač i to je to.

Velika ekipa nije samo prvih 11 već i drugih 7-12 igrača na klupi. Prodajom Marchisia (ili bilo kojeg drugog ključnog igrača) se nigdje ne dospijeva, ekipi treba širina i ne smije se dozvoliti da Giaccherini ili Peluso uskaču protiv jednog Bayerna u ekipu.

Claudio non si tocca!

Malo kasnim, ali potpis od riječi do riječi.

Claudio non si tocca!
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 30 jun 2013, 16:06

Tek sad vidim taj post. Zna Capitano, nije siso vesla. Princ se ne dira i to bi trebalo da bude svima jasno.

Kad vidim da ljudi pisu kako ga Asa moze zamijeniti zapitam se pratel' ti isti ljudi fudbal ili samo pogledaju 2-3 utakmice po polusezoni. Igraca koji je polivalentniji od pola lige, koji trci po 11km na svakoj utakmici, zatvara sve praznine nazad i ulijece po potrebi u 16-erac, igra objema nogama i dominira takticki da zamijeni igrac koji ima sta? Fizicku spremnost i lijevu nogu? Cucemo se.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Delpa10
Kontakt:

Post Postao/la Delpa10 » 30 jun 2013, 16:13

Amico je napisao/la:Pozdrav raja :D , odavno pratim ovaj forum ali nikako da se registrujem pa evo konacno i to uradih :D .
Ja sam jos jedan Juventino i nadam se da cemo se slagati :) .

Sto se tice pojacanja moje misljenje je da necemo vise nikoga dovoditi sto se napada tice (Jovetic) i da je Tevez taj WC igrac sto su nam obecavali. Po meni jos lijevog beka ( Kolarov ) i Ogbonnu i jaci smo 40 % nego prosle sezone, a svi znamo kako smo derali Seriu A pa i u LP smo imali dobar rezultat.

Dobrodosao prijatelju.

Ljudi ne trebamo prozivati jedne druge,misljenja se uvijek razilaze,i ja sam sokiran sto neki bas podcjenjuju claudia i kao igraca,on je vec dokazana klasa a kao i simbola novog juventusa.

Slozimo se da se ne slazemo u svemu :mrgreen:

Zao mi je sto cu razocarati ove sto natezu 40 mil. Marchisio ne ide nigdje! :mrgreen:

STORIA DI UN GRANDE AMORE!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 30 jun 2013, 16:27

Stiže moment Fernanda Llorentea! Baskijski igrač uskoro će službeno ući u svijet Juventusa.

Nakon trijumfalnog dočeka top-igrača Carlosa Teveza, uz ludi i neočekivani entuzijazam, za navijače Juventusa već je vrijeme da službeno pozdrave još jedno novo lice, koje će od sljedeće sezone biti dio momčadi šampiona Italije.

"El Rey Leon" će uskoro stići u Torino. Vjerojatno neće biti nevjerojatne gužve kao u danu slijetanja Carlosa Teveza na Malpensu, ali, svakako, postoji velika znatiželja i veliko iščekivanje da se izbliza upozna baskijski napadač s kojim je u januaru dogovoren transfer bez odštete.

Tevez sigurno ima veću privlačnost, dužu listu trofeja i atraktivniji 'pedigre' u usporedbi s Llorenteom, ali gigant iz Pamplone kandidat je da postane još jedan super udarac dua Marotta-Paratici: ima kvalitetu potrebnu da se u Juveu potvrdi kao šampion, prisutni su svi preduvjeti koji su mu potrebni da postane protagonist.

S čisto ekonomskog aspekta, Fernandovo dovođenje se već sad može nazvati velikim poslom, a vidjet čemo da li će i teren potvrditi pozitivnost ove operacije. Ali sve upućuje na to da hoće: postoji veliko povjerenje u ovog igrača, koji je možda neopravdano pao u drugi plan iz razloga što je doveden bez odštete.

Bivši igrač Athletica, dakle, motiviran je i spreman za početak svoje nove avanture u bijelo-crnom dresu; nakon najava iz Španjolske, stigla je i obavijest Stare Dame na službenim stranicama kluba: "Llorente-day" predviđen je za utorak, 02.07.

Navijači Juventusa, upišite ovaj sastanak u vaše rasporede: u 16 sati, unutar Juventus Stadiuma, održat će se sluđbena prezentacija Fernanda Llorentea, koja će biti prenošena na stranici http://www.juventus.com" onclick="window.open(this.href);return false; i službenom Youtube kanalu bianconera.

Kako je bilo s Tevezom, tako se i za Llorentea mobilizirao sav medijski svijet Stare Dame, s ciljem da prvi dan novog bombardera Juventusa postane nezaboravan i dostupan za što više navijača.

Llorente će u Torino doći u utorak, 01.07.: oko 12:00-13:00 sati se očekuje njegov dolazak na torinski aerodrom Caselle. Il Re Leone će provesti nekoliko dana u gradu u kojem će uskoro živjeti: za to vrijeme će se adaptirati na Italiju, obaviti medicinske preglede (podijeljene u 2 dana) i zatim, u utorak 02.07., službeno se predstaviti medijima.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 30 jun 2013, 16:31

Od ovog Llorentea očekujem više od Teveza.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 30 jun 2013, 16:32

Dobrodosao @Amico! ;) :mrgreen:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 30 jun 2013, 16:35

Andrej je napisao/la:Dobrodosao @Amico! ;) :mrgreen:
:D :D

Edit: ovo stavi u potpis

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 30 jun 2013, 16:40

Juventino je napisao/la:Od ovog Llorentea očekujem više od Teveza.
Ja očekujem samo da silno živciranje prestane kad je riječ o promašajima zicera. Sve zavisi od toga koliko će koji od njih imati šansi, ali uopšte ne sumnjam da sramotnih promašaja kakve su dosadašnji napadači imali sa ovom dvojicom neće biti.

Gledam dosta klipova njih dvojice ovih dana na YT i ne mogu im se prestati diviti. Ako sve bude u redu aBd, a u Contea ne sumnjam ni malo, imat ćemo savršen napadački tandem par sezona.

Još se nadam da će Fernando uzeti 17-ku na dresu pa da opet gledamo 10-17 tandem u napadu. Mada postoji mogućnost i da ne uzme nikako broj sad u utorak nego sačeka malo, pa ako ode Vučinić, uzme 9-ku od njega.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 30 jun 2013, 17:08

Ljorente bi' se treb'o na cenat ošišat.
Allegri je gospodin!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.