FK Rudar Prijedor

djoleprijedor
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la djoleprijedor » 27 jun 2013, 17:51

Koliko sam ja upoznat sa Stakinim ambicijama,teško da će se sad vratiti u Prijedor,jer ima boljih ponuda trenutno,minimalne šanse.Ja bi bio presrećan da me demantuje i dođe kod nas.

Obavljen je i žrijeb PL,koja počinje za tačno mjesec dana,a nama u 1.kolu dolazi Radnik,zanimljivo je da će prva 3 domaća meča Rudar igrati sa ekipama iz RS,Radnika,pa Slavija,pa Leotar u 5.kolu....Tu bi se trebalo nabrati nešto "domaćih" bodova ;) "Krajiški derbi",sa Borcem je u 11.kolu,a polusezonu završavamo kod kuće protiv ŠB u 19.kolu.S obzirom da je ovo "vanredna sezona" zbog SP,biće važno ,možda i presudno koliko će se bodova osvojiti na jesen.Na proljeće imamo svega 5 mečeva kod kuće,i to sve teže protivnike,tako da ne smijemo dopustiti da nam se desi da u zadnjem kolu obezbjeđujemo opstanak....Neka je srećno Rudar Prijedoru u novoj sezoni,ja se nadam da u našoj 5.sezoni u PL,možemo napraviti neki iskorak i krenuti ka gornjem djelu tabele,iskreno 8. mjesto bi bilo veoma dobar rezultat. A mogao bi se i Kup malo ozbiljnije odigrati.
Mens sana in corpore sano.

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 27 jun 2013, 19:39

Ako Zoca ostane , vezna linija nam je prejaka(Misan-Mikic-Zoca-Mirkovic-Pejic) A jos ako Staka ostane onda nam je i odbrana solidna(Goca-Staka-Pekija-Tica). Fali nam jos dobar napadac. :)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 jun 2013, 23:49

Vastecija_GSE je napisao/la:Ako Zoca ostane , vezna linija nam je prejaka(Misan-Mikic-Zoca-Mirkovic-Pejic) A jos ako Staka ostane onda nam je i odbrana solidna(Goca-Staka-Pekija-Tica). Fali nam jos dobar napadac. :)
Jarane jel ovaj Tica iz Slobode novogradske?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 30 jun 2013, 00:36

Solidna ekipa, danas sam bas gledao ,nije lose ,ali moraju su tu dovesti jos bar tri provjerena iskusna igraca ,pogotovo jednog klasicnog golgetera :D Ako bi Zoca ostao i Staka ,ekipa bi bila bas ,bas dobra, nacuo sam nesto da je moguc povratak Savica ,ali nije 100% ,mislim da ne bi trebalo biti problema oko opstanka :) Stvarno se trebalo vise raditi sa nasim juniorima i davati priliku ,danas se nekoliko njih pokazalo u bas dobrom svjetlu :)

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 30 jun 2013, 00:40

Sabinho je napisao/la:
Vastecija_GSE je napisao/la:Ako Zoca ostane , vezna linija nam je prejaka(Misan-Mikic-Zoca-Mirkovic-Pejic) A jos ako Staka ostane onda nam je i odbrana solidna(Goca-Staka-Pekija-Tica). Fali nam jos dobar napadac. :)
Jeste :)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 jun 2013, 01:07

topa99 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Jeste :)
Super,zasluzo je i on igrati fudbal u elitnom rangu.Puno srece Prijedorcani u narednoj sezoni ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 30 jun 2013, 12:40

Ovaj Galin će nas nervirati ko i Haris... S loptom veze nema. :roll:

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 30 jun 2013, 13:04

K0MT je napisao/la:Ovaj Galin će nas nervirati ko i Haris... S loptom veze nema. :roll:
A i ti puno tražiš,hoćeš da igra fudbal i da zna s loptom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 30 jun 2013, 15:16

http://****.ba/vijest/57099" onclick="window.open(this.href);return false;
Miloš Galin je nedavno okončao saradnju sa grčkom PS Kalamatom, za koju je od kraja prošle godine nastupio 12 puta, a 23-godišnji napadač iz Bihaća potpisao je jednogodišnji ugovor sa Rudar Prijedorom.

Rudar Prijedor je ostao bez najboljeg igrača Harisa Handžića, koji je potpisao ugovor sa lihtenštajnskim Vaduzom, tako da će ga u napadu zamijeniti nekadašnji napadač Krajine, Rada, Mladenovca, Donjeg Srema, Drine Zvornik, Bratstva, Jedinstva i Kalmate.

"Bio sam u pregovorima sa Rudar Prijedorom. Često smo bili na telefonskoj liniji, tražili zajedničku riječ. Bilo je još nekih klubova koji su me željeli, ali ambicije su mi se poklopile sa Prijedorčanima i parafirali smo jednogodišnji ugovor", rekao je Galin za ****.ba, dodavši:

"Ljudi iz kluba su me dobro prihvatili i od ponedjeljka se priključujem ekipi. Najveći dio posla je završen. Željno isčekujem priključak ekipi i da što prije budem u trenažnom procesu. Smatram da sam napravio dobar korak. Jedini cilj mi je da na što bolji način afirmišem i klub i sebe".
Cini se da smo dobili dobro pojacanje ,ali vidjecemo :D

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 30 jun 2013, 15:25

Ovo neki Jan Koler :mrgreen: 1.98 visok...Bojim se da ćemo imati kloca u napadu,ali šta je tu je. :D

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 30 jun 2013, 16:27

slika

:lol: :lol: :lol: Korner nam je sad ko penal :D
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 30 jun 2013, 16:34

Pogledajte na You tube ima snimaka nekoliko,sve lopte njemu na glavu su go,ala valjace nam :D

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 01 jul 2013, 14:26

topa99 je napisao/la:Pogledajte na You tube ima snimaka nekoliko,sve lopte njemu na glavu su go,ala valjace nam :D
Valjaće nam,za otresanje oraha :mrgreen: :D

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 01 jul 2013, 17:05

Koliko je Galin dobar toliko je i los. Cak je i dobar tehnicar ali ne moze puno trcati i u duelima je slab. Ali ako prodje komplet pripreme valjat ce vam ;)

Bunic iz Otoke vam je isto dosao na probu ? Vratite ga cim prije mozete, momak sam sebi noge podapinje.

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 02 jul 2013, 20:19

tropic je napisao/la:
Bunic iz Otoke vam je isto dosao na probu ? Vratite ga cim prije mozete, momak sam sebi noge podapinje.
A jeste neki mutav...Valjda nece ostati. :roll:

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 03 jul 2013, 11:22

Kod nas svi odoše,Gigović napustio,Milanović,Milutinović,Kruz...a izgleda i Staka neće potpisati,samo trenira s Rudarom dok ne nađe inostrani angažman.Kod će nam igrati??? :roll:

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 03 jul 2013, 12:22

Jooj zao mi sto Zoca ode....a bas su se fino uigravali. Ali sta je tu je... ;)

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 03 jul 2013, 13:04

Gigovića nisu ni zvali nikako, Milanović i treba da ide, kao i Kruz... Ne znam otkud vam to da je Zoća otišao, i da Staka neće potpisati.

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 03 jul 2013, 15:14

K0MT je napisao/la:Gigovića nisu ni zvali nikako, Milanović i treba da ide, kao i Kruz... Ne znam otkud vam to da je Zoća otišao, i da Staka neće potpisati.
Zoca je jutros uzeo papire i otisao, za Staku se jos nista ne zna...Zoca najverovatnije nastavlja u Izraelu. Ovo sa Zeljom je izgleda suplja prica. :D

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 03 jul 2013, 22:45

Izgleda će nam ova sezona biti najteža do sad :? Trenutno je igrački kadar loš,to jest i nemamo ga skoro,ne računajući juniore što su priključeni,vodi nas trener -početnik....Ne miriše na dobro,ali iskreno s enadam da će u narednih 7-10 dana doći nekoliko pojačanja,te da nećemo biti u situaciji kakvoj smo sad....Što se tiče trenutne situacije,opstanak bi bio pod velikim :?:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: MostarReds22, Tuce11 i 19 gostiju.