Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

donCorleone1892
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la donCorleone1892 » 30 jun 2013, 12:15

http://www.lfc-balkan.com/2/post/2013/0 ... ure-u.html
Pohvaljuju ga ortaci. ;) :mrgreen:
Biće dobar Kolo aBd ;)

Fera i RodgerBoss napokon da napišu nešto fino. Nakon dugog vremena da neko napiše nešto normalno a ne više one teme koje bolji, statistike, gdje koji igra, holandijski i francuski talenti :? :? :mrgreen:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 jun 2013, 12:26

donCorleone1892 je napisao/la:http://www.lfc-balkan.com/2/post/2013/0 ... ure-u.html
Biće dobar Kolo aBd ;)

Fera i RodgerBoss napokon da napišu nešto fino. Nakon dugog vremena da neko napiše nešto normalno a ne više one teme koje bolji, statistike, gdje koji igra, holandijski i francuski talenti :? :? :mrgreen:
jesi vidio kako je rodgerboss napredan lik za mjesec uspio ono za sto je meni 5 godina trebalo
You are someone else I am still right here

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 30 jun 2013, 12:32

fera je napisao/la:
donCorleone1892 je napisao/la:http://www.lfc-balkan.com/2/post/2013/0 ... ure-u.html
Biće dobar Kolo aBd ;)

jesi vidio kako je rodgerboss napredan lik za mjesec uspio ono za sto je meni 5 godina trebalo
Smjena generacija :D
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 30 jun 2013, 12:37

Da mi pocnemo ganjati kakvu zvjerku za DM , lako cemo za napad ako Sule ode imat cemo tad pare od njega sad i nije neki prioritet . Prodati Shelveya , Spearinga i Assaidia i za te pare dovesti onog decka Kondogbia ili kako se vec pise pojma nemam . Svi ga ganjaju al mu mi mozemo ponuditi 100% prvotimski fudbal .

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 30 jun 2013, 12:37

fera je napisao/la:
Biće dobar Kolo aBd ;)

ja sam tebe uvijek razumio jest da je bilo ponekad nejasnoća izmešu nas ali većinom sam dijelio mišljenje sa tobom ;)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 jun 2013, 12:41

donCorleone1892 je napisao/la:
fera je napisao/la:
Biće dobar Kolo aBd ;)

ja sam tebe uvijek razumio jest da je bilo ponekad nejasnoća izmešu nas ali većinom sam dijelio mišljenje sa tobom ;)
ma zezam te ja malo nemoj se ljutiti :D
sto se tice zadnjeg veznog bilo bi lijepo da se pojacamo i na toj poziciji al ja nesto sumnjam da ce tako biti.

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 30 jun 2013, 12:41

nerkolfc je napisao/la:Da mi pocnemo ganjati kakvu zvjerku za DM , lako cemo za napad ako Sule ode imat cemo tad pare od njega sad i nije neki prioritet . Prodati Shelveya , Spearinga i Assaidia i za te pare dovesti onog decka Kondogbia ili kako se vec pise pojma nemam . Svi ga ganjaju al mu mi mozemo ponuditi 100% prvotimski fudbal .
Shelvey će vjerovatno otići čak tri tima su zainteresovani za njega. Spearing je proglašen za igrača Boltona prošle sezone tako da će Bolton sigurno ga dovesti. Assaidi može i ići i ostati iako mislim da će ostati.
I eto para za DM gdje može taj Kondogbia ili Wanyama. Nek je samo crnac (kakva stijena) na sredini i nek presijeca. ;)

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 30 jun 2013, 12:43

Ja bi najvise volio da vratimo Alonsa iz Reala.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 30 jun 2013, 12:45

Otelo je napisao/la:Ja bi najvise volio da vratimo Alonsa iz Reala.
Ako cemo Stevie na klupu . Njih dvojicu bi svaka malo jaca ekipa pretrcavala bez problema . Treba nam neko ko ce pokrivati za Steviea i sprjecavati da nam lako prolaze kroz sredinu .

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 30 jun 2013, 12:49

nerkolfc je napisao/la:
Ako cemo Stevie na klupu . Njih dvojicu bi svaka malo jaca ekipa pretrcavala bez problema . Treba nam neko ko ce pokrivati za Steviea i sprjecavati da nam lako prolaze kroz sredinu .
Ne bi ni jedan na klupu.Imaju jos oni snage,vjeruj mi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 30 jun 2013, 12:55

on i Gerrard ti igraju istu poziciju, nije to vise onaj Stevie iz 2005 kad su njih dvojica mogli igrati(kidati) zajedno, godine ih stigle tako da bi jedan morao grijati klupu
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 30 jun 2013, 13:01

Billy Liddell ‏@Liddellpool 1m

#rumour Shelvey in talks with Swansea Talks between Rodgers and the Swans are underway and a transfer could be completed as early as Tuesday

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 30 jun 2013, 14:58

fera je napisao/la:
paradajzu i rizi se rasprava svodi na to ko zna nabrojati vise igraca koji su igrali u holandiji.
ja mislim da i jedan i drugi grijesite kakve veze ima sto je alves propao ili sto je ronaldo uspio kad bony nije ni alves ni ronaldo. ako se bude trudio i imao podrsku u klubu vjerovatno ce se prilagoditi i biti dobar. nije sve u fizickim sposobnostima kao sto vi mislite igra i psiha veliku ulogu.
sto se alberta tice tesko je on mogao ostati u barci i boriti se za prvi tim pored onakve konkurencije i meni je s te strane sasvim jasno zasto je on dosao u liverpool

neko napisa da je aspas inteligentan igrac, ne znam po cemu to. po meni nije daleko od suareza kad je pamet u pitanju.
Ne ko zna vise nabrojati, samo brojim uspehe i neuspehe, i ja nisam taj koji govori da ce Bony ili uspeti ili ne uspeti, samo kazem da se ne moze garantovati ni za jednog igraca, kao ni za Suareza sto se nije moglo, videli smo ga pretprosle sezone, ocigledan period adaptacije. Fizicke sposobnosti ja nisam ni spominjao, to je postao nulti faktor u PL.

A Aspas je inteligentan u igri, a ne pamet, jer su to dve potpuno razlicite stvari koje nekad ljudi pogresno tumace. Inteligencija bilo gde ( u zivotu, u poslu, u sportu) je otprilike i zapravo sposobnost coveka da se sto brze adaptira na postojece ili neke nove uslove, sposobnost brzog ucenja, da se sto brze covek navikne na neku stvar, da sto brze nauci neku stvar.... To je inteligencija. U fudbalu je isto.
Aspas je kao Suarez, vidi neki pas koji niko ne vidi, zna da se izvuce iz neugodnih situacija, novonastalih situacija, tu pokazuje inteligentnost, to je fudbalski IQ.
A pamet je nesto drugo, to se stice ucenjem, i pamet se moze nadograditi, jer niko se pametan nije rodio, ali sa inteligencijom se radjas, imas odredjen kapacitet i sa njim radis ceo zivot, pa neko zato uci brzo, ali los kvalitet razumevanja, a neko sporo ali kvalitetno razume to sto je naucio.
Ja ne znam koliko su Suarez i Aspas "pametni" ljudi, ali inteligencija je vidljiva na terenu...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 jun 2013, 15:15

Paradajz je napisao/la:
fera je napisao/la:
paradajzu i rizi se rasprava svodi na to ko zna nabrojati vise igraca koji su igrali u holandiji.
ja mislim da i jedan i drugi grijesite kakve veze ima sto je alves propao ili sto je ronaldo uspio kad bony nije ni alves ni ronaldo. ako se bude trudio i imao podrsku u klubu vjerovatno ce se prilagoditi i biti dobar. nije sve u fizickim sposobnostima kao sto vi mislite igra i psiha veliku ulogu.
sto se alberta tice tesko je on mogao ostati u barci i boriti se za prvi tim pored onakve konkurencije i meni je s te strane sasvim jasno zasto je on dosao u liverpool

neko napisa da je aspas inteligentan igrac, ne znam po cemu to. po meni nije daleko od suareza kad je pamet u pitanju.
Ne ko zna vise nabrojati, samo brojim uspehe i neuspehe, i ja nisam taj koji govori da ce Bony ili uspeti ili ne uspeti, samo kazem da se ne moze garantovati ni za jednog igraca, kao ni za Suareza sto se nije moglo, videli smo ga pretprosle sezone, ocigledan period adaptacije. Fizicke sposobnosti ja nisam ni spominjao, to je postao nulti faktor u PL.

A Aspas je inteligentan u igri, a ne pamet, jer su to dve potpuno razlicite stvari koje nekad ljudi pogresno tumace. Inteligencija bilo gde ( u zivotu, u poslu, u sportu) je otprilike i zapravo sposobnost coveka da se sto brze adaptira na postojece ili neke nove uslove, sposobnost brzog ucenja, da se sto brze covek navikne na neku stvar, da sto brze nauci neku stvar.... To je inteligencija. U fudbalu je isto.
Aspas je kao Suarez, vidi neki pas koji niko ne vidi, zna da se izvuce iz neugodnih situacija, novonastalih situacija, tu pokazuje inteligentnost, to je fudbalski IQ.
A pamet je nesto drugo, to se stice ucenjem, i pamet se moze nadograditi, jer niko se pametan nije rodio, ali sa inteligencijom se radjas, imas odredjen kapacitet i sa njim radis ceo zivot, pa neko zato uci brzo, ali los kvalitet razumevanja, a neko sporo ali kvalitetno razume to sto je naucio.
Ja ne znam koliko su Suarez i Aspas "pametni" ljudi, ali inteligencija je vidljiva na terenu...
pa o tome sam i ja pricao ne poznajem ih ja privatno....jesi kojim slucajem prosvjetni radnik ? bas volis objasnjavati stvari.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 30 jun 2013, 15:25

Fred [€2M release clause] won't move to Man City to sit on the bench. Easily Brazil's best striker and underrated. Wants to play WC aswell.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 30 jun 2013, 16:05

eto @paradajz macca je rekao da Heno nece doci, nadam se da ce pogrijesit kao sto je to bio slucaj sa Soldadom i Muniainom.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 30 jun 2013, 16:05

neurofunk je napisao/la:eto @paradajz macca je rekao da Heno nece doci, nadam se da ce pogrijesit kao sto je to bio slucaj sa Soldadom i Muniainom.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I sa Inceom .

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 30 jun 2013, 16:18

fera je napisao/la: pa o tome sam i ja pricao ne poznajem ih ja privatno....jesi kojim slucajem prosvjetni radnik ? bas volis objasnjavati stvari.
Radim u struci sa decom, ali nisam prosvetni radnik, zapravo sam trener. Doduse jos se skolujem istovremeno...

@neurofunk I ja se nadam da ce pogresiti...

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 30 jun 2013, 16:25

Gotovo - Mihtarijan Liverpulov?
Liverpul je veoma blizu dovođenja Henrika Mihtarjana, jer mediji javljaju da su se dogovorili sa Šahtjorom oko visine obeštećenja za ovog igrača.

Posle početnih problema prilikom pregovora, klubovi su se našli na cifri od 30 miliona evra, koliko će iznositi obešetećenje za Jermenca.

Pregovori su tako gotovo privedeni kraju, a ostalo je još da se dodatno definišu svi detalji ugovora. Veruje se da će on i zvanično preći u Liverpul u naredna tri dana.

Ruski novinar, Aleksej Jeroševski, koji je svojevremeno na Tviteru prvi potvrdio transfer Fernandinja u Mančester Siti potvrdio je ovu informaciju.

"Da, Mihtarijan će postati igrač Liverpula u naredna 72 sata. Prvo će proći medicinske preglede, a onda će i zvanično biti predstavljen", napisao je on.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 30 jun 2013, 17:15

Izgleda da će Hearts ipak potpisati Wilsona, što je jako bitno. 20 000 funti sedmično manje je odlično.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.