FK Slavija

Al pashino
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Al pashino » 22 jun 2013, 00:38

lovcen16 je napisao/la:Ugovorene prijateljske sa Zrinjskim 27.06 2013,Sarajevo 29.06.2013 i Olimpic 04.07.2013 poslije toga pravac Austrija a sve se nema kesa!!!!!!Na probi su Emir Hamzic,Eldar Gljiva,Darko Sutrov,Gedeon Guzina,Denis Comor i Srecko Mitrovic!!!!
gdje se igra ?
www.facebook.com/pirotehniksarajevo

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 22 jun 2013, 09:07

Posto ovi nasi ce prvi dio priprema obaviti ovde a sedmog idu u Bec tekma je ovde u gradu a logicno bi bilo da se igra na Kosevu jer je to prilika da Sarajevo predstavi raji ekipu sto se uigrava za evropu neznam tacno ali pomeni je to neka logika!!!

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 23 jun 2013, 19:59

Nedavno se pojavila informacija da bi ovaj sjajni napadač mogao pojačati redove Slavije iz Istočnog Sarajeva. Tim povodom kontaktirali smo Turkovića koji nam je rekao:

''Trenutno se nalazim u Sarajevu gdje individualno treniram. Imam neke ponude za inostranstvo ali to još uvijek ništa nije definitivno gotovo. U narednih nekoliko dana ću znati da li idem vani ili ostajem u Premijer ligi BiH. Istina je da sam razgovarao sa čelnicima Slavije i da smo se dogovorili da ukoliko ne nađem inostrani angažman ponovo sjednemo za stol i pokušamo dogovoriti saradnju'' izjavio je za ****.ba sjajni napadač Nedo Turković.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 25 jun 2013, 19:01

27-og tekma protiv Zrinjskog izgleda na terenu Famosa u Vojkovicima,satnicu utakmice nisam upratio ali samo da vrijeme hoce pogledati da ne bude kise!!!

Maxi
Kontakt:

FK Slavija

Post Postao/la Maxi » 26 jun 2013, 01:11

Znate li gdje je otišao Svitlica?
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 27 jun 2013, 20:19

Slavija-Zrinjski 0-0!!!!Kako je nama prva pripremna nije lose bar po meni.Od Zrinjskog sam mozda ocekivao vise ali vidi se da rade ozbiljno kod nih standardno dobar Djuric ma bio im je najbolji igrac a sto je brz onaj 7 mislim Deni Simeunovic u paru sa onim Brkovicem razbijali su nas po strani gdje je ovaj nas novi sto je potpisao iz Goska mislim Sabanovic.Zrinjski malo bolji prvo poluvreme ali zato drugo Slavija bolja duplo.Slavija imalo nekoliko suteva na gol ali nista ozbiljno dok Zrinjski nije opucao po golu.Dobar ovaj novi Mitrovic i ova 2-ka sto je usla u drugom a drago mi je sato je ponovo za nas klub zaigrao mali Oglecevac.

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 27 jun 2013, 20:45

lovcen16 je napisao/la:Slavija-Zrinjski 0-0!!!!Kako je nama prva pripremna nije lose bar po meni.Od Zrinjskog sam mozda ocekivao vise ali vidi se da rade ozbiljno kod nih standardno dobar Djuric ma bio im je najbolji igrac a sto je brz onaj 7 mislim Deni Simeunovic u paru sa onim Brkovicem razbijali su nas po strani gdje je ovaj nas novi sto je potpisao iz Goska mislim Sabanovic.Zrinjski malo bolji prvo poluvreme ali zato drugo Slavija bolja duplo.Slavija imalo nekoliko suteva na gol ali nista ozbiljno dok Zrinjski nije opucao po golu.Dobar ovaj novi Mitrovic i ova 2-ka sto je usla u drugom a drago mi je sato je ponovo za nas klub zaigrao mali Oglecevac.
Samo pigi vam je vrhunski napadac :D pa on ne moze vise nista....a i handzic vam nece doci jer je otisao u vaduz....kokot vas napustio...u napadu samo je dudic koji nesto moze

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 27 jun 2013, 21:03

tmtmtmtm je napisao/la:
lovcen16 je napisao/la:Slavija-Zrinjski 0-0!!!!Kako je nama prva pripremna nije lose bar po meni.Od Zrinjskog sam mozda ocekivao vise ali vidi se da rade ozbiljno kod nih standardno dobar Djuric ma bio im je najbolji igrac a sto je brz onaj 7 mislim Deni Simeunovic u paru sa onim Brkovicem razbijali su nas po strani gdje je ovaj nas novi sto je potpisao iz Goska mislim Sabanovic.Zrinjski malo bolji prvo poluvreme ali zato drugo Slavija bolja duplo.Slavija imalo nekoliko suteva na gol ali nista ozbiljno dok Zrinjski nije opucao po golu.Dobar ovaj novi Mitrovic i ova 2-ka sto je usla u drugom a drago mi je sato je ponovo za nas klub zaigrao mali Oglecevac.
Samo pigi vam je vrhunski napadac :D pa on ne moze vise nista....a i handzic vam nece doci jer je otisao u vaduz....kokot vas napustio...u napadu samo je dudic koji nesto moze
Upravu si kralju Pigi ima dvije lijeve ali eto sta ces trenutno nemamo nista bolje ako ne dodje taj Nedo bice tarapana da nekome uvalimo gol,bas smo deficitarni u napadu ali morace nekoga dovesti!!!Kokot kazu danas bio na treningu Olimpika!!!!

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 29 jun 2013, 23:30

Za desetak dana priprema uspjeli smo da odigramo dvije prijateljske koju smo dobili pitare i nerjeseno protiv zrinje a 4-tog jula nova tekma i to protiv olimpika!!!Ako Velez dodje na Bjelasnicu postoji mogucnost da se i protiv njih odigra tekma da bi Seslija lakse mogao da precrta igrace koji nisu zadovoljili!!!Definitivno se moramo pojacati na poziciji napadaca i bekova!!!

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 30 jun 2013, 10:47

Kakav je Rašević bio zadnju sezonu kod vas?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 30 jun 2013, 11:18

mujoisuljo je napisao/la:Kakav je Rašević bio zadnju sezonu kod vas?
Ma druze bio vrh sa Kokotom nas najbolji igrac,brz,prodaran po strani,ima asistencija a zna ga i zabiti.Sad je dao 4 a proslu sezonu kad smo se borili za opstanak mislim 10 golova!!!Kao covjek kazu da posteniji momak nije igrao kod nas!!!!mislim da ste dobili pravog igraca a na kraju on je provjeren igrac igrao u Borcu,Leotaru i svugdje bio medju boljim fudbalerima!!!

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 02 jul 2013, 16:32

lovcen16 je napisao/la:
mujoisuljo je napisao/la:Kakav je Rašević bio zadnju sezonu kod vas?
Ma druze bio vrh sa Kokotom nas najbolji igrac,brz,prodaran po strani,ima asistencija a zna ga i zabiti.Sad je dao 4 a proslu sezonu kad smo se borili za opstanak mislim 10 golova!!!Kao covjek kazu da posteniji momak nije igrao kod nas!!!!mislim da ste dobili pravog igraca a na kraju on je provjeren igrac igrao u Borcu,Leotaru i svugdje bio medju boljim fudbalerima!!!
Hvala ti na odgovoru care. ;)
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 02 jul 2013, 23:31

Mislim da je novi trener Maminja gurnuo od gola,a on je napadač koji sa lakoćom djeluje iz drugog plana i mislim da se tu treba tražiti napadač koji Vam može dosta napraviti.Moje mišljenje da ste trebali u svoje redove dovesti Kaića koji je po meni dar mar napadač-duga koraka i nemoguć za čuvanje,lani je bio u Zrinjskom na probi a oni su napravili cirkus i jedva ostali u ligi.Sad ga traži Branitelj i to je mislim gotova stvar,a oni ove godine idu na premijer ligu i mislim sasvim oprvdano.Sretno Slaviji u idućoj sezoni i našem Maminju da zabije koji gol više.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 03 jul 2013, 15:41

plavobijeli je napisao/la:Mislim da je novi trener Maminja gurnuo od gola,a on je napadač koji sa lakoćom djeluje iz drugog plana i mislim da se tu treba tražiti napadač koji Vam može dosta napraviti.Moje mišljenje da ste trebali u svoje redove dovesti Kaića koji je po meni dar mar napadač-duga koraka i nemoguć za čuvanje,lani je bio u Zrinjskom na probi a oni su napravili cirkus i jedva ostali u ligi.Sad ga traži Branitelj i to je mislim gotova stvar,a oni ove godine idu na premijer ligu i mislim sasvim oprvdano.Sretno Slaviji u idućoj sezoni i našem Maminju da zabije koji gol više.
Maminjo je igrao iza spiceva doduse postrani ali imao je dobrih utakmica proslu sezonu samo da je malo fizicki jaci i da je malo bezobrazniji igrac bolje bi prolazio on sve nesto na finjaka a bekovi udaraju li udaraju!!!A citao sam za Kaica on je nesto ganjao faks u Mostaru pa je zato isao u Zrinju mozda da je Mamic ga predlozio ovi bi ga doveli sigurno na probu pa ako decko se pokaze ovde svi potpisuju dvogodisnje ugovore!!!

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 04 jul 2013, 15:42

Kako pisu sportski portali za Slaviju potpisuju Filip Osman,Denis Comor,Branislav Ruzic na dvije godine i Mahir Karic na godinu ugovore!!!!Vec je potpisao Vedad Sabanovic pa se polako sklapa igracka slagalica!!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 jul 2013, 22:58

lovcen16 je napisao/la:Kako pisu sportski portali za Slaviju potpisuju Filip Osman,Denis Comor,Branislav Ruzic na dvije godine i Mahir Karic na godinu ugovore!!!!Vec je potpisao Vedad Sabanovic pa se polako sklapa igracka slagalica!!!!
Zar nije Karic potpisao za Sarajevo ? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 05 jul 2013, 23:00

Devil je napisao/la:
lovcen16 je napisao/la:Kako pisu sportski portali za Slaviju potpisuju Filip Osman,Denis Comor,Branislav Ruzic na dvije godine i Mahir Karic na godinu ugovore!!!!Vec je potpisao Vedad Sabanovic pa se polako sklapa igracka slagalica!!!!
Zar nije Karic potpisao za Sarajevo ? :?
Ovo ti je drugi Mahir Karic,prosao omladinski pogon Zelje,pa onda otisao u prasku Slaviu,jedno vrijeme igro u Rudaru pa evo sada dosao u Slaviju.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 06 jul 2013, 09:16

Kazu sa ovog Karica da je dobar igrac pravo i da joj sve zna,Osim mu je izgleda nudio u Zelji visegodisnji ugovor ali kako kazu on vec ima nesto ugovoreno u Ceskoj za iducu godinu pa mu odgovara ugovor samo za jednu sezonu!!!Pricaju da su mu i ovi nasi davali dvogodisnji ugovor ali kazu decko posteno rekao svoje planove i dogovorili na sezonu!!!kazu da ce nam biti pravo pojacanje a eto vidjeti cemo!!!!

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 07 jul 2013, 09:53

Za Slaviju potpisala dva nova igraca oba Mitrovica jedan je Darko stoper iz Focanske Sutjeske i Srecko Mitrovic koji je igrao u italijanskoj seriji A u Pjacenci,u seriji B Askoli,Rumunskom Polinasi,Australskim Sanderlend Sharksima,Indonezanskim Makaras i Deltrasima.Protiv Zrinjskog ovaj Srecko je bio jedan od boljih na terenu!!!!Jos jedan provjeren napadac i moze se reci da se poprilicno dobro popunila praznina odlaskom nasih najboljih igraca od prosle sezone!!!

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 07 jul 2013, 11:49

Najnovija vjest je da smo ostali bez trenera koji je dobio primamljivu ponudu iz Malezije a novi trener ja Dragan Radovic!!!!Ova vjest mi nekako djeluje pravo amaterski jer danas se putuje na pripreme u Austriju al eto kod nas se svasta moze cuti i vidjeti!!!!

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.