Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Paradajz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Paradajz » 29 jun 2013, 23:57

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma kakav transfermark, ja to i ne gledam iskreno.
Zacudio bi se koliko je taj procenat zapravo vrlo pouzdan, nisam ni ja verovao, ali me ortak naterao da i to gledam...

@Henderson

Nisam hrabar, govorim o trenutnom stanju, a cak i da Suarez ode, od njegovih para se moze zamena dovesti pa i ne brinem. Za mene je licno Mkhitaryan odlicna zamena, jest' da gubimo lucidnost i preteranu kreativnost koju Suarez ima, ali dobijamo stabilnog igraca na terenu, i takticki besprekornog.

O ovom Jorgihnu iskreno nista ne znam, i za mene je iznenadjenje...

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 29 jun 2013, 23:59

Tomorrow is a press conference from #BVB. Some Fans say that the #Mkhitaryan deal will be the topic and they also said its done. #LFC

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 30 jun 2013, 00:01

Ozren je napisao/la:Tomorrow is a press conference from #BVB. Some Fans say that the #Mkhitaryan deal will be the topic and they also said its done. #LFC
Ma sta fanovi znaju, glupost je gledati te fan sajtove, slabo je to kao izvor, bilo kakav...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 jun 2013, 00:04

Vidjećemo ko je 'luđi' da ga dovede, mi ili Dortmund.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 30 jun 2013, 00:09

Kakva bi to uživancija bila da Dortmund dovede Henu za 25 miliona funti a Liverpool dovede Eriksena za 13 i Wanyamu za 12 miliona funti. Tada bi svi bili zadovoljni.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 30 jun 2013, 00:14

Henderson je napisao/la:Kakva bi to uživancij bila da Dortmund dovede Henu za 25 miliona funti a Liverpool dovede Eriksena za 13 i Wanyamu za 12 miliona funti. Tada bi svi bili zadovoljni.
Najluđe od svega bi bilo da ponude yebenih 8.5 mil. funti i dovedu Kondogbiu 8-).Već sam davno napisao da mi je on najveća želja što se tiče pozicije zadnjeg veznog !
- Što se tiče Hene, za čudo Božije, slažem se s tobom.Mnogo je 25 mil. funti i znao sam da će Shakhtar da izmuze mnogo love za njega.Realna cijena je oko 20 mil. funti, ali Shakhtaru se svakako ne žuri sa prodajom.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 jun 2013, 00:16

Još da je tako lako dovoditi igrače, gdje bi nam bio kraj..

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 30 jun 2013, 00:18

ovaj BVB je postao gori nego Tottenham. Pa stvarno prvo upropastise eriksena evo hoce sad i Henu (a u tome ce i uspjeti siguran sam :( )

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 30 jun 2013, 00:22

OTNYS_YNWA je napisao/la:Još da je tako lako dovoditi igrače, gdje bi nam bio kraj..
Previse ljudi igraju menadzera.

Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 jun 2013, 00:24

Kad bi ovako laik neki ušao na forum, koji veze nema o fudbalu i transferima, mislio bi da je svaki igrač ko je*ena koka kola sa natpisom, ti daš markicu i tvoja je.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 30 jun 2013, 00:32

Vi nećete sami sebi da priznate da je Rodgers bio u jako dobroj poziciji da dovede velike talente za male pare. Nijedan veliki klub nije ganjao Ismaila Mirina, Sissoka, Toby, Mahera, Strootmana ( da United je zainteresovan ali su sada preokupirani Alcantarom ), Zouma, Bony, Aubemeyang, Eriksena nijedan veliki klub ne traži ( Barcelona, Real, United, Chelsea, City, Bayern, Juventus... )...

Svi veći klubovi sa velikim budžetom su zainteresovani za Cavanija, Lewandovskog, Alcantaru ... i ovo tržište sa velikim nadama se nudi samo od sebe. Ovako ljeto se više neće nikad ponoviti.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 jun 2013, 00:34

Ma nema, ostali timovi se hrvaju za njih samo mi ne želimo ni da ih pogledamo..

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 30 jun 2013, 00:45

Imaćeš prilike naredne sezone da gledaš Bonyija kako trpa po Premiershipu a ti ćeš se smijati Aspasu. Hendersona i Allena kad sastaviš nisu Sissoku do koljena, a plaćeni su 29 miliona funti više. Maher će vjerovatno preći u PSV za 7 ili 8 miliona eura, a već naredne sezone ga nećeš moći dovesti ispod 15 miliona. Mirin će ganjati LP sa Monacom a ti ćeš se pitati pa zar Toure igra za nas.

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 30 jun 2013, 00:49

Henderson je napisao/la:Vi nećete sami sebi da priznate da je Rodgers bio u jako dobroj poziciji da dovede velike talente za male pare. Nijedan veliki klub nije ganjao Ismaila Mirina, Sissoka, Toby, Mahera, Strootmana ( da United je zainteresovan ali su sada preokupirani Alcantarom ), Zouma, Bony, Aubemeyang, Eriksena nijedan veliki klub ne traži ( Barcelona, Real, United, Chelsea, City, Bayern, Juventus... )...

Svi veći klubovi sa velikim budžetom su zainteresovani za Cavanija, Lewandovskog, Alcantaru ... i ovo tržište sa velikim nadama se nudi samo od sebe. Ovako ljeto se više neće nikad ponoviti.
da se mi kojim slucajem interesujemo za neke od tih igraca, odmah bi uletio tu neki klub (citaj BVB ili Tottenham)
npr. eriksen - ni odkud uleti BVB, sj*ba transfer i oni odustase od njega samo tako to su oni odvratni klubovi (BVB sam volio ali pocinjem ih polahko mrziti a mrznja ce biti na nivou ako upropaste Henu :evil: :evil: )

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 30 jun 2013, 00:50

Mene malo nervira kad se ljudi pocnu igrati menadzera i umisle da znaju bolje nego sami treneri, klubovi, pa navode neke mete, neke igrace itd, glupo je to. Ljudi zive u fudbalskom svetu znaju 100x bolje igrace od nas i kako su oni igrali cele sezone.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 30 jun 2013, 00:50

Henderson je napisao/la:Imaćeš prilike naredne sezone da gledaš Bonyija kako trpa po Premiershipu a ti ćeš se smijati Aspasu. Hendersona i Allena kad sastaviš nisu Sissoku do koljena, a plaćeni su 29 miliona funti više. Maher će vjerovatno preći u PSV za 7 ili 8 miliona eura, a već naredne sezone ga nećeš moći dovesti ispod 15 miliona. Mirin će ganjati LP sa Monacom a ti ćeš se pitati pa zar Toure igra za nas.

Napokon čovjek objasnio ...Naveo si samo nekolicinu talenata,a ima tu još i dobrih igrača koji su malo stariji a došli bi za iste pare ko ova dvojica (menez,braća Ayew,Granier,Schinderlin,Kongdobia itd..)

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 30 jun 2013, 00:55

nego sta mislite, gdje ce Heno. Dortmund ili LFC :)

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 30 jun 2013, 00:57

Paradajz je napisao/la:Mene malo nervira kad se ljudi pocnu igrati menadzera i umisle da znaju bolje nego sami treneri, klubovi, pa navode neke mete, neke igrace itd, glupo je to. Ljudi zive u fudbalskom svetu znaju 100x bolje igrace od nas i kako su oni igrali cele sezone.
Mene opet nervira kada selektori pozovu 46 igrača na EP do 21 i SP do 20 godina i među njima ne bude Alberta. Mene nervira kada Barcelona ima klauzulu prema kojoj može otkupiti za 3,5 miliona Alberta koji je tu godinu dana trenirao i dao tih 17 golova i imao 11 aistencija i neće da ga otkupi.
I onda dođe Liverpool i kupi ga za 7 miliona eura.
Tebe to, mene ovo nervira i to je to. Cilj nam je isti, želimo da Liverpoolu bude bolje ali imamo različito mišljenje kako do njih doći.

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 30 jun 2013, 01:02

Paradajz je napisao/la:Mene malo nervira kad se ljudi pocnu igrati menadzera i umisle da znaju bolje nego sami treneri, klubovi, pa navode neke mete, neke igrace itd, glupo je to. Ljudi zive u fudbalskom svetu znaju 100x bolje igrace od nas i kako su oni igrali cele sezone.
Bravo majstore :)
Kako mi možemo poznavat fudbal od profesionalnih scouta, glupo je to.
Walk on, with hope in your hearts.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 30 jun 2013, 01:02

Henderson je napisao/la:Imaćeš prilike naredne sezone da gledaš Bonyija kako trpa po Premiershipu a ti ćeš se smijati Aspasu. Hendersona i Allena kad sastaviš nisu Sissoku do koljena, a plaćeni su 29 miliona funti više. Maher će vjerovatno preći u PSV za 7 ili 8 miliona eura, a već naredne sezone ga nećeš moći dovesti ispod 15 miliona. Mirin će ganjati LP sa Monacom a ti ćeš se pitati pa zar Toure igra za nas.
A mene zanima kako znas da nece biti drugacije npr, i zbog cega mislis da je ovaj bolji od Aspasa ??? Sissoko je klasican trkac, koji nece vise napredovati, tvoj miljenik ima x potencijal da bude jaci igrac. Maher treba da ode u PSV da bi napredovao, on kada bi sada otisao dalje, verovatno bi se zagubio negde i propao.
Mirina nisi gledao niti cuo za njega potpisujem, dok se on nije povezivao upravo sa LFC-om, a Toure igra za nas da bi doneo iskustvo, posto Carre vise nema, za dz je sjajno pojacanje.

Preporucujem ti da upises skolu za trenera, talentovan si... :roll:

EDIT: Klauzula za Alberta nije bila uslovna i nije bila 3,5m. Nisu imali pravo na otkup Katalonci, Sevilla im je dala da razigrava igraca kao mi Sahina, i racunali su ozbiljno na njega ove sezone, u sezoni kada ce im svi najbitniji igraci otici...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.