FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BegAx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BegAx » 29 jun 2013, 20:47

Igra i nije losa, al' ono sto mi ne izlazi iz glave jeste da mi dva dobra ne mozemo nikako spojiti. Uvijek nam nesto fali u timu. Nama treba pod hitno jedan napadac ala Emir Hadzic. Ja samo ne znam sta onaj Melunovic radi na terenu uopste. Hajd' da makar smeta protivnickim igracima, al' jok. Jedan od gorih napadaca u poslijeratnoj historiji.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 29 jun 2013, 20:55

Jel' igro iko od juniora, danas?
#divovi

ilijasmusic
Kontakt:

Post Postao/la ilijasmusic » 29 jun 2013, 20:57

moustapha je napisao/la:Jel' igro iko od juniora, danas?
nije

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 29 jun 2013, 21:18

Ja mislim da ste vi opet imate prevelika ocekivanja, kao i pojedini nasi od evrope. Glavni kostur ekipe je izgubljen, a ovi sto su trenutno tu, nisu toliko sposobni da saniraju rupe. Kako god, iako vas bas ne volim radi pojedine raje, opet vam zelim srecu i da nesto zaradite od ove evrope....

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 29 jun 2013, 21:38

Carli je napisao/la:Možda je ti pališ.

nikad nisam volio baklje, dok sam bio mladji i isao na Sjever, ni tada mi nije bilo drago kad je neko pored mene zapali. Al moram priznat, kad osjetim miris dima baklje da u meni krv provri, jednostavno to je okus navijanja. Ali na stranu to, pravila su pravila i moraju se postovati. Sigurnost je najbitnija!

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 29 jun 2013, 21:42

Ja bi bio prezadovoljan trecim mjestom na kraju sezone!

Ako hocemo zdrav klub, moramo se strpit dvije-tri godine i dat priliku upravi da izvadi klub iz sranja i dugovanja i da se postavi realan temelj za visoke domete koje svi zajedno sanjamo!

Sad je na nama koliko cemo imati zivaca i SABURA!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 29 jun 2013, 21:45

azizmpj je napisao/la:Ja bi bio prezadovoljan trecim mjestom na kraju sezone!

Ako hocemo zdrav klub, moramo se strpit dvije-tri godine i dat priliku upravi da izvadi klub iz sranja i dugovanja i da se postavi realan temelj za visoke domete koje svi zajedno sanjamo!

Saburamo vec 6 godina.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 29 jun 2013, 21:47

Kakav crni sabur. :roll:
#divovi

Backspace
Kontakt:

Post Postao/la Backspace » 29 jun 2013, 22:02

Uzas jedan neka nam je bog na pomoci u Evropi pa jbt vise mozemoli mi ikoga dobitiiiii? :evil: :evil:

Husrefe uradi nesto po ovom pitanju sta je sad jel ne valjaju igraci sta je sad..., dovodi jos onda u cemu je problem u pm...! :roll:
Was ist ein Dortmunder in der Sauna???
Kacke am Dampfen!!!

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 29 jun 2013, 22:40

Čudno.
Zadnja izmjena: cipiripi, dana/u 05 maj 2016, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
''Neka me mrze samo da me se boje''

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 29 jun 2013, 22:42

Pitari pa ovo su pripreme kako kod vas varira raspolozenje od vrha pa do dna u jednom danu. Pa pripremne utakmice ne treba shvatati ozbiljno to je uigravanje,taktike se probaju ispituju igraci ccc. Koda ste amateri svi pa nekontate. Al da vam ronaldo dodje zna se gdje stanuje titula :P.

Backspace
Kontakt:

Post Postao/la Backspace » 29 jun 2013, 22:45

E nek si nam ti komso reko nebi to mi znali hvala na savjetu... :D ;)

Salim se sad pa znam ja ali mi krivo sto makar nismo ove levate dobili... :roll:

Ali hajde sreto i vama abd u LP od srca pa sta bog da i pozdrav za Grbavicu. :mrgreen:
Was ist ein Dortmunder in der Sauna???
Kacke am Dampfen!!!

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 29 jun 2013, 22:45

Nije bajno, ali ne žurimo sa pesimizmom i takvim stvarima. Pripremne su utakmice. Podrška i samo podrška.

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 29 jun 2013, 22:47

Biće to. Mora.
Allegri je gospodin!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 29 jun 2013, 22:53

Sarajlijc@ je napisao/la:
azizmpj je napisao/la:Ja bi bio prezadovoljan trecim mjestom na kraju sezone!

Saburamo vec 6 godina.
Saburate otkad znaš za sebe :mrgreen: :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 jun 2013, 23:24

Fudbal se igra zbog golova,od koga se najvise ocekuje gol?od napadaca naravno!Mi ga u ovom trenutku nemamo i to je to,Melunovica mozes forsirati jos 20 godina ,neide mu i ende glavni i osnovni problem trenutno igrackog kadra nase ekipe

Glede same igre meni je ovo mnogo bolje Sarajevo nego ranije nego li prosle sezone,mnogo se brze igre lopte,vidi se da im Husref neda da peglaju loptu,odma se oslobadjaju lopte i zaista mnogo brze igraju i ljepse

Cimirot Gojko je decko za 10 + ,njega ako uspijemo bar godinu zadrzati dobro i jeste,decko bez greske igra

Naravno da ovoj ekipi treba jos 2-3 igraca,napadac dobar prije svega...i naravno dva covjeka u odbrani jel je premalo igraca tu za mnogo utakmica koje nas ocekuju

U globalu ja uopste nisam nezadovoljan,nezadovoljan sam samo time sto nemamo spica,Karic se nece spremiti za jedno mjesec bar,a do tad nek nam je bog na pomoci sa Melunom :|
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 jun 2013, 23:41

miky_hz je napisao/la:Fudbal se igra zbog golova,od koga se najvise ocekuje gol?od napadaca naravno!Mi ga u ovom trenutku nemamo i to je to,Melunovica mozes forsirati jos 20 godina ,neide mu i ende glavni i osnovni problem trenutno igrackog kadra nase ekipe

Glede same igre meni je ovo mnogo bolje Sarajevo nego ranije nego li prosle sezone,mnogo se brze igre lopte,vidi se da im Husref neda da peglaju loptu,odma se oslobadjaju lopte i zaista mnogo brze igraju i ljepse

Cimirot Gojko je decko za 10 + ,njega ako uspijemo bar godinu zadrzati dobro i jeste,decko bez greske igra

Naravno da ovoj ekipi treba jos 2-3 igraca,napadac dobar prije svega...i naravno dva covjeka u odbrani jel je premalo igraca tu za mnogo utakmica koje nas ocekuju

U globalu ja uopste nisam nezadovoljan,nezadovoljan sam samo time sto nemamo spica,Karic se nece spremiti za jedno mjesec bar,a do tad nek nam je bog na pomoci sa Melunom :|
Melunovic je slab napadac,i djeluje bezvoljno jako cesto.Pored toga boem je,ne drzi se sportskog zivota (zbog toga je odletio iz Teplica) i to mu dodatno pogorsava situaciju pa mozda i spremu.Jednostavno,mislim da je Hadzic za njega Falcao,i bez njega ce biti jako tesko u narednoj sezoni. :!:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 29 jun 2013, 23:52

U zadnjih pola godine ostali smo bez 5 standardnih igraca i to zamisli prve postave
Husejinovic, Belocevic, Sesar, Torlak i Hadzija iz svake linije po jedan igrac, sasvim dovoljno da dobijes haus u ekipi i totalnu neuigranost.....jesmo li doveli bolje od ovih ili priblizno iste njima....ko postavi sebi ovo pitanje znat ce i odgovor. ;) Postajemo buranija od ekipe ako vec i nismo :(

High

Post Postao/la High » 30 jun 2013, 00:05

Čet'ri pripremne utakmice i sve čet'ri smo izgubili. Ne djeluje nimalo zadovoljavajuće, ali valjda nas Husref iznenadi nekim novim napadačem.

P. S. Boca, svaka čast.

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 30 jun 2013, 00:07

terabajt je napisao/la:Pitari pa ovo su pripreme kako kod vas varira raspolozenje od vrha pa do dna u jednom danu. Pa pripremne utakmice ne treba shvatati ozbiljno to je uigravanje,taktike se probaju ispituju igraci ccc. Koda ste amateri svi pa nekontate. Al da vam ronaldo dodje zna se gdje stanuje titula :P.

gledaj svoja posla!!!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.