Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

RodgersBOSS
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la RodgersBOSS » 29 jun 2013, 12:44

Sreca pa je šef od silnih knjiga u biblioteci nacitan pa zna da se fudbal igra i van Engleske. :mrgreen:
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 29 jun 2013, 12:53

RodgersBOSS je napisao/la:Sreca pa je šef od silnih knjiga u biblioteci nacitan pa zna da se fudbal igra i van Engleske. :mrgreen:
Dobra :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

jonjo33
Kontakt:

Post Postao/la jonjo33 » 29 jun 2013, 12:57

Henderson je napisao/la:Do utorka će Heno biti igrač Liverpoola, ali je smiješno dati 25 miliona funti za igrača koji je imao jednu uspješnu sezonu iza sebe. Nikad ništa da naučimo. Štediš na nekim drugim pozicijama da bi kasnije pare iskeširao na jednom igraču. Bibliotekar po ko zna koji put pokazuje svoje neznanje.
I kada Heno dođe opet se ništa neće promjeniti, opet nam fali lijevo krilo, rezervni lijevi bek, fali nam štoper za prve postave i crnac na sredini terena. Fali nam i desno krilo za prve postave, ali će vjerovatno Heno tu ići.
Sve sto je smjesno na ovoj temi u zadnje vrijeme si ti :D samo se**eš na Šefa, ništa pametno nisi napisao 100 godina ;)

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 29 jun 2013, 13:09

LiverpoolFC News ‏@LFCTransferNRS 4h
@ArmeniaSoccer Is it true that almost every Armenian fan wants Mkhitaryan to join Liverpool?

Armenia Soccer Armenia Soccer ‏@ArmeniaSoccer 4h
@LFCTransferNRS HELL yes. We want our boy in Liverpool.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 29 jun 2013, 13:54

neurofunk je napisao/la:za Eriksena napisao tweet u kojem kaze da je sve gotovo, mrsko mi sad trazit preko telefona, uostalom zasto bi te lagao i pokusavao da eto samo onako dokazem nesto, za Coutinha je prvi objavio italijanski novinar Tancredi Palmeri. Sve njegove price su ono "i corava koka zrno ubode" najsvjeziji primjer je bio za Alexa Pearcea kad je rekao da je njegov rodjak potvrdio da dolazi u LFC :mrgreen: Smijesan lik al eto ti kako hoces.
Macca nije los.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Nigde nema takav tweet, samo je govorio da je prva meta na leto Eriksen, sto i jeste tacno... Za Coutinha na twiteru bar je prvi Mole javio a i rekao je da nije siguran u izvor, ali je rekao, a posle je Tancredi govorio kako ce Brazilac u Southampton, pa je posle potvrdio kasnije da je LFC poslao ponudu. :|

On uvek salje ono sto cuje, a za Alexa Pearce-a nije njegov rodjak potvrdio (od Molea), nego rodjak od igraca, on je samo preneo tweet, nema veze s njim, a rekao je da smo se jos u januaru interesovali za njega, sto je i bila istina kada je bio opcija, Echo potvrdio kasnije. Zna lik, i vrlo retko gresi, a ti si pogresio za Gastona, tako ti mogu naci i ostale tweetove za koje si umislio da je on rekao done deal. On je prvi javio da ce Schalke traziti za Papu 18m kada su drugi govorili "done deal". Ali dobro, kako hoces, ne bih da te ubedjujem...

Cuj Macca nije los, prosle godine pogodio sva pojacanja, on je najbolji moguci izvor, samo retko se oglasava...

@Henderson Ako dovedemo Henrikha, problem krila vise nije bitan jer ovaj lik pokriva sve u napadu, levo, desno, napadac, sta hoces, samo je pitanje hoce li on ciniti ubuduce trojku sa Danijem i Suarezom, ili Coutinho a ovaj na 10-ku. Nebitan je redosled kada je ova cetvroka na terenu, jer svi mogu sve da igraju (barem Suarez i Mkhitaryan mogu) a ova druga dvojica, pokrivaju jedan samo levo, i drugi samo desno. Velika raznovrsnost u napadu, sa Henrikhom dobijamo totalno drugu dimenziju u igri, kao kad smo je dobili sa Coutinhom, ovo ce biti jos bolesnije.

Ako dodje kapiram da niko nece imati iznad 20 golova, mozda Sturridge, ali bitno je imati raspodelu posla u napadu, bas me briga za statistiku, bitno je da ne zavisimo od jednog igraca, a to smo vec i dokazali u poslednja cetiri meca...

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 29 jun 2013, 14:10

necemo se raspravljat, vec sam ti reko da nema potrebe da te lazem, lik zna pogodit ali i dosta grijesi, a pa pogadja Macca zato ti i govorim da nije los :mrgreen:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 29 jun 2013, 14:21

nerkolfc je napisao/la:
artemis77 je napisao/la:Možda dovedu Kolarova da igra krilo :?
Od 9600064546486 igrača koja mogu igrati krilo trnutno u ekipi apsolutno nema teorije . LB je mnogo osjetljivija pozicija trenutno .
Igro je i Enrique krilo, kao što je i Kolarov igro krilo u Man Cityu ;)
Naravno da bi mu primarna pozicija bila LB, al nekad bi mogo uskočit i ko lijevo krilo.
Walk on, with hope in your hearts.

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 29 jun 2013, 14:23

Odakle vama to za Kolarova ? Ja prvi put to cujem ovdje na forumu, nigdje vise procitao nisam, a pratim sve zivo...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 29 jun 2013, 14:50

nummaLFCŽ je napisao/la:Odakle vama to za Kolarova ? Ja prvi put to cujem ovdje na forumu, nigdje vise procitao nisam, a pratim sve zivo...
Ja sam vidio na fb, mada ne vjerujem da će davati tolike pare na Kolarova kraj stopera, zadnjeg veznog...
Walk on, with hope in your hearts.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 29 jun 2013, 15:07

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... io-4749273

Reds eyeing move for Gremio midfielder Matheus Biteco
29 Jun 2013 07:24

18-year-old is valued by the Brazilian club at around £5m

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 29 jun 2013, 18:01

indykaila News @indykaila :
Mkhitaryan has already agreed personal terms with Liverpool football club & the minor hold up is between the clubs.
Mkhitaryan will arrive on Sunday or Monday for his Liverpool medical while his agent Mino Raiola will travel to England tomorrow. [via FutbolTV]
Samo da šef dovede sva svoja pojacanja do pocetka priprema kako bi bili pod njegovim nadzorom.Jos 2 sedmice i šefovanje pocinje. 8-)

Hendersona i sqadre (one u Liverpoolu) se moze rijesiti kad hoce,a po meni najvaznije je da svi nasi novi igraci budu dovedeni do priprema.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 29 jun 2013, 18:19

Ako dovedemo Henrikha, problem krila vise nije bitan jer ovaj lik pokriva sve u napadu, levo, desno, napadac, sta hoces, samo je pitanje hoce li on ciniti ubuduce trojku sa Danijem i Suarezom, ili Coutinho a ovaj na 10-ku. Nebitan je redosled kada je ova cetvroka na terenu, jer svi mogu sve da igraju (barem Suarez i Mkhitaryan mogu) a ova druga dvojica, pokrivaju jedan samo levo, i drugi samo desno. Velika raznovrsnost u napadu, sa Henrikhom dobijamo totalno drugu dimenziju u igri, kao kad smo je dobili sa Coutinhom, ovo ce biti jos bolesnije.
Bogami si veoma hrabar ako misliš da će Suarez biti sa nama cijele naredne sezone. U zimskom prijelaznom roku, ukoliko preživi august, biće najtraženija roba na tržištu s obzirom da bibliotekar nije bio sposoban da nas odvede makar u LE.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 29 jun 2013, 18:45

Na svu srecu šef se je u biblioteci mogao sluziti i raznoraznim zbirkama iz matematike iz kojih je naucio da velike pare od jednog igraca moze uloziti u vise njih,tako da vjerujem da necemo ostati uskraceni za to krilo ukoliko Suarez ode,a jeftinije od 40 miliona nece otici.

Steta samo sto Kenny nije bio uclanjen u neku biblioteku,kada je vec propustao nastavu iz matematike. :mrgreen:
After the signing of Simon #Mignolet and all the others are net spend will only be £5.6M after Andy Carroll and Tom Ince money.
Para ima i jos ce para prodajom skarta šef Rodgers napraviti tako da se ne bojim da cemo ostati nepopunjeni.Sluzbeno se nije ni otvorio prelazni rok,a mi smo doveli 4 igraca.Doduse uglavnom su to igraci za klupe ali treba biti strpljiv jer se za one kvalitetnije treba vise pomuciti.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 jun 2013, 19:02

ne kontam zasto mislite ako pljujete kennya da ce rodgers izgledati bolje. samo sebe sramotite nikog vise.
isto tako rodgers ima citavu sezonu pred sobom pa cemo vidjeti jel ovi sto njega pljuju imaju pravo. a prica o tome koliko je dalglish knjiga procitao i kako mu je matematika isla je u najmanju ruku glupa.
You are someone else I am still right here

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 29 jun 2013, 19:09

@fera problem je sto neki konstantno blamiraju Rodgersa a uzdizu Kennya i to sve pod izlikom da je on legenda kluba.
Ok jeste legenda i to najveca.Al to stalno povlace kad se gleda njegova zadnja sezona i omalozovaju pojacanja Rodgersa i ako je taj koga dizu u nebesa davao pare i pare za Ademe,Hendersone i sl.

Rodgers je trener sad i ima moju podrsku.Imao bi je i Kenny da je ostao.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 29 jun 2013, 19:14

Henderson je napisao/la:Do utorka će Heno biti igrač Liverpoola, ali je smiješno dati 25 miliona funti za igrača koji je imao jednu uspješnu sezonu iza sebe. Nikad ništa da naučimo. Štediš na nekim drugim pozicijama da bi kasnije pare iskeširao na jednom igraču. Bibliotekar po ko zna koji put pokazuje svoje neznanje.
I kada Heno dođe opet se ništa neće promjeniti, opet nam fali lijevo krilo, rezervni lijevi bek, fali nam štoper za prve postave i crnac na sredini terena. Fali nam i desno krilo za prve postave, ali će vjerovatno Heno tu ići.
Sta bi od onoga da komitet dovodi igrace ? Ili se tebi ne svidja pa je odjednom Rodgers taj koji zavrsava transfere ?
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 29 jun 2013, 19:14

Fera, vjerovatno zbog činjenice da nemaju čime da pohvale Rodgersa pa pljuju po drugima kako bi ovaj izgledao manje bijedan.
Ja lično bih volio da je nekad negdje Rodgers završio kakvu trenersku školu pa da osvoji neki trofej. Nerealno bi bilo očekivati da kažem kako od njega očekujem da osvoji četiri puta nagradu za menadžera sezone kao King ili 33 trofeja sa Liverpoolom ... Nego, eto, da nam se makar manje smiju drugi.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 jun 2013, 19:21

Otelo je napisao/la:@fera problem je sto neki konstantno blamiraju Rodgersa a uzdizu Kennya i to sve pod izlikom da je on legenda kluba.
Ok jeste legenda i to najveca.Al to stalno povlace kad se gleda njegova zadnja sezona i omalozovaju pojacanja Rodgersa i ako je taj koga dizu u nebesa davao pare i pare za Ademe,Hendersone i sl.

Rodgers je trener sad i ima moju podrsku.Imao bi je i Kenny da je ostao.
ja ne vidim zasto bi rodgers bio losiji zato sto je dalglish legenda. il kako ce rodgers biti bolji zato sto se dalglish pljuje. ima puno vise onih koji imaju nerealno visoko misljenje o rodgersu i igracima liverpoola nego onih koji ga pljuju.
evo prvi si ti neposten kad pricas o dalglishu on je doveo "ademe" i hendersone a suarez je sam dolutao u klub...
imao je i rodgers promasaje o rafi da ne pricamo al se dalglish daleko najvise pljuje.
You are someone else I am still right here

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 29 jun 2013, 19:24

Ne treba nikog pljuvati . Kao sto kaze Otelo podrzavao sam Kennya , Hodgsona , Rafu mogu i Rodgersa . Brendan hoce najbolje ovom klubu kao i mi svi ovdje , covjek radi kako zna i vidjet cemo kako ce se taj njegov rad isplatiti sljedece sezone .
A ovo za Henrika sve mi smrdi da ce otici negdje drugo dok ga ti iz Istocne Evrope vec salju na pregled u LFC , a ovi Englezi nista . Jos Independent spominje da ce u BVB .

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 jun 2013, 19:30

Pa mislim da tu priču o transferima i treneru non stop potiče jedna osoba, momak koji je limitiran kada je pisanje postova na ovoj temi pa non stop vrti jedno te isto. Taj isti momak je jedini momak koji je na ovoj temi a i šire uvrijedio legendu Kennya, riječima kako je glup, lud i ćorav. Takve izraze niko od nas koji smatraju da je kao trener bio loš izbor za Liverpool nije uputio najvećem redsu svih vremena. Ono što je jasno jeste da je imao lošu transfer politiku, forsirajući te Engleze, te da je klub igrao sve lošije i lošije pa na kraju nekako izvukao taj trofej na penale. Kao što je @Monolog rekao, taj trofej je samo navukao blagi osmijeh na lice iako su svi svjesni da smo tu drugu polusezonu završili na 17 mjestu, sa 18 bodova iz 18 utakmica i slično.
Sve je ovo nebitno, neću dalje da se osvrćem i da se non stop ponavljam, ja bih samo zamolio sve one koje iritira Henderson njegovim postovima da ga stave na /ignore, da ga ne citiraju i slično.
nerkolfc je napisao/la:Mootaz ‏@Mootaz_LFC 8m

Henrikh Mkhitaryan will become a Liverpool FC player within the next three days.
Po meni jako pouzdan izvor informacije, i očekujem da narednu sedmicu započnemo tako što će Heno napokon potpisati za Liverpool. Mislim da će opravdati svaku funtu uloženu u njega.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.