GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

delko
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la delko » 29 jun 2013, 13:29

Lillard je napisao/la:Nema sanse. Nikakve. Zna se kada je Dinamo bio najjaci u svojoj povijesti, naravno, ako se o tome uopce moze pricat.

Tada su padali europski velikani ;)
ako uspiju napraviti ekipu da opet udju u ligu prvaka i tamo uzmu koji bod mozda se dokopaju cak i treceg mjesta (napravili su dovoljno) :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 29 jun 2013, 13:30

Sportfanatik je napisao/la:
Signore je napisao/la:Ipak dolazi. Mamic potvrdio, odsteta 1 milijun eura.

http://www.24sata.hr/nogomet/mamic-potv ... nja-321438
Gazda stvara najjači Dinamo u povijesti

Vidim sad da ne pises nebuloze samo na nba pdfu
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 29 jun 2013, 14:15

delko je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Nema sanse. Nikakve. Zna se kada je Dinamo bio najjaci u svojoj povijesti, naravno, ako se o tome uopce moze pricat.

Tada su padali europski velikani ;)
ako uspiju napraviti ekipu da opet udju u ligu prvaka i tamo uzmu koji bod mozda se dokopaju cak i treceg mjesta (napravili su dovoljno) :D
Da, ali opet to nije ni blizu sto je postigla zlatna generacija Dinama 1967...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 29 jun 2013, 20:05

Ante Ćorić potpisao za Dinamo, još jedan preduvjet za najjači Dinamo u povijesti.

Priča o dolasku u Dinamo jednog od najtalentiranijih hrvatskih igrača u svom godištu, Ante Ćorića, posljednjih dana se konkretizirala i Ćorić je u subotu stavio potpis na ugovor s Dinamom...
Kada je još kao 12-godišnjak stigao u Red Bull Salzburg, Ante Ćorić označen je kao jedan od onih mladih igrača na čije ime treba obratiti pozornost.
U Salzburgu se dokazao, bio je jedan od najboljih igrača njihove škole nogometa i na kraju je reagirao Dinamo te ga doveo u svoje redove.
Ćorić je stavio potpis na ugovor s Dinamom i predstavljat će projekt za budućnost. 16-godišnji veznjak već se priključuje Dinamovoj kadetskoj momčadi, a njegov dolazak u Dinamu označavaju vrlo važnim.
"Ovo je veliki dan za Dinamo, doveli smo iznimno talentiranog ofenzivnog veznjaka koji poštuje sve taktičke zamisli. Ćorić nije samo budućnost Dinama već i hrvatske reprezentacije", rekao je direktor Dinamove škole nogometa Romeo Jozak za službenu klupsku stranicu.
Dolaskom u redove Modrih zadovoljan je i sam Ćorić koji smatra da je došao u sredinu u kojoj će dodatno napredovati.
"Zadovoljan sam što sam stigao u Dinamo i drago mi je da ovdje imaju visoko mišljenje o meni. Dat ću sve od sebe da opravdam njihovo povjerenje. Jedva čekam početak priprema s kadetima, igrat ću u odličnom okruženju i ovo je šansa za daljnji napredak i učenje", istaknuo je Ćorić.
Ćorić je u Salzburg otišao iz Zagreba gdje je privukao pozornost najvećih europskih klubova pa su tako interes za njega pokazivali Barcelona, Bayern, Chelsea, no tada je odluka pala na Salzburg.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 29 jun 2013, 20:09

Ja stvarno ne znam kako mozes pricat da ce ovo bit najjaci Dinamo u povijesti...jel ti znas povijest svog vlastitog kluba??

Znas sta su radili 67,98,99.?? Pa jbt. stvarno mozes procitat svasta na ovom forumu.

Da najjaci Dinamo u povijesti... :roll:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 29 jun 2013, 20:10

Tritolone je napisao/la:Ja stvarno ne znam kako mozes pricat da ce ovo bit najjaci Dinamo u povijesti...jel ti znas povijest svog vlastitog kluba??

Znas sta su radili 67,98,99.?? Pa jbt. stvarno mozes procitat svasta na ovom forumu.

Da najjaci Dinamo u povijesti... :roll:
Pa u stvaranju je najjači Dinamo u povijesti, nije još.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 29 jun 2013, 20:14

Da i ti zbilja ocekujes da ce taj Dinamo kroz sezonu ili dvije osvojit vise od 3 boda u LP?,ako se ove godine plasiraju u LP Pa jbt 98 su imalu 8 bodova u grupi i bili drugi pa se ni taj Dinamo ne spominje kao najveci i najbolji pokraj generacije 82 ili generacije 67.

Nece se za 100 godina ponovit uspjeh iz 67.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 29 jun 2013, 20:16

Tritolone je napisao/la:Da i ti zbilja ocekujes da ce taj Dinamo kroz sezonu ili dvije osvojit vise od 3 boda u LP?,ako se ove godine plasiraju u LP Pa jbt 98 su imalu 8 bodova u grupi i bili drugi pa se ni taj Dinamo ne spominje kao najveci i najbolji pokraj generacije 82 ili generacije 67.

Nece se za 100 godina ponovit uspjeh iz 67.
Ove sezonu prezimljujemo u Europi, oš se kladit?
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 jun 2013, 21:01

Teško će Dinamo preživit dok je našmrkanog i njegovih kvazi trenera.

Inače,ovaj Ćorić je stvarno velik potencijal.Odličan posao.Šteta što će se prodat nakon ni 20-ak utakmica za seniore.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 29 jun 2013, 23:10

IZVORI IZ AL-JAISH SPORT CLUBA POTVRĐUJU ZA MAX! DA SU PREGOVORI U TIJEKU
Sammir i posljednji dani u Dinamu - želi ga katarski Al-Jaish
Vatrenog Brazilca želi klub katarskih oružanih snaga. Spreman je platiti šest milijuna eura odštete i milijun dolara godišnje plaće kreatoru Dinamove igre i Štimčevu veznjaku. Pregovori bi se trebali finiširati već sljedećeg tjedna

Pitanje je samo hoće li napustiti Dinamo prije završetka kvalifikacija za Ligu prvaka ili će krenuti u još jedan europski pohod s plavima. O tome će odlučiti Dinamov izvršni predsjednik Zdravko...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 29 jun 2013, 23:22

Sportfanatik je napisao/la:Pa u stvaranju je najjači Dinamo u povijesti, nije još.
Boli tebe kuratz... koliko ti god gazda puta uvali kruti (a to je mnogo, svaki prijelazni rok, praktički), ti želiš još.

stvaranje momčadi i mamićev Dinamo :lol: :lol:
Hayley <3

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 30 jun 2013, 00:11

Sportfanatik je napisao/la:Ante Ćorić potpisao za Dinamo, još jedan preduvjet za najjači Dinamo u povijesti.

Priča o dolasku u Dinamo jednog od najtalentiranijih hrvatskih igrača u svom godištu, Ante Ćorića, posljednjih dana se konkretizirala i Ćorić je u subotu stavio potpis na ugovor s Dinamom...
Kada je još kao 12-godišnjak stigao u Red Bull Salzburg, Ante Ćorić označen je kao jedan od onih mladih igrača na čije ime treba obratiti pozornost.
U Salzburgu se dokazao, bio je jedan od najboljih igrača njihove škole nogometa i na kraju je reagirao Dinamo te ga doveo u svoje redove.
Ćorić je stavio potpis na ugovor s Dinamom i predstavljat će projekt za budućnost. 16-godišnji veznjak već se priključuje Dinamovoj kadetskoj momčadi, a njegov dolazak u Dinamu označavaju vrlo važnim.
"Ovo je veliki dan za Dinamo, doveli smo iznimno talentiranog ofenzivnog veznjaka koji poštuje sve taktičke zamisli. Ćorić nije samo budućnost Dinama već i hrvatske reprezentacije", rekao je direktor Dinamove škole nogometa Romeo Jozak za službenu klupsku stranicu.
Dolaskom u redove Modrih zadovoljan je i sam Ćorić koji smatra da je došao u sredinu u kojoj će dodatno napredovati.
"Zadovoljan sam što sam stigao u Dinamo i drago mi je da ovdje imaju visoko mišljenje o meni. Dat ću sve od sebe da opravdam njihovo povjerenje. Jedva čekam početak priprema s kadetima, igrat ću u odličnom okruženju i ovo je šansa za daljnji napredak i učenje", istaknuo je Ćorić.
Ćorić je u Salzburg otišao iz Zagreba gdje je privukao pozornost najvećih europskih klubova pa su tako interes za njega pokazivali Barcelona, Bayern, Chelsea, no tada je odluka pala na Salzburg.
Buraz mu igrao za BiH u21,oni su negdje hercegovine proijeklom..
it's football day

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 30 jun 2013, 00:14

Iz Širokog su, ko mu je buraz?
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 30 jun 2013, 00:17

Sportfanatik je napisao/la:Iz Širokog su, ko mu je buraz?
Ne mogu se sjetiti imena,starije on...Josip mislim
it's football day

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 jun 2013, 11:07

I ja mislim da je Josip.Koliko znam prešao je u Lokomotivu.Tko bi rekao. :mrgreen:

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 30 jun 2013, 12:21

IVO PINTO novi je igrač Dinama! Sada već bivši igrač Rio Avea koje je prošle sezone bio na posudbi u rumunjskom Cluju, stigao je u Zagreb na potpisivanje ugovora s hrvatskim prvakom. Dinamo će, prema riječima sportskog direktora Dinama Zorana Mamića, isplatiti odštetu u visini od milijun eura, a desni bek bi trebao zarađivati oko 450 tisuća eura po sezoni.

Dinamo će 40 posto odštete za Pinta uplatiti na račun Porta, koji još uvijek polaže određena prava na Pinta. Kao što je Index nedavno pisati, Dinamo je dogovorio s Portom opciju prvokupa, odnosno portugalski prvaci će imati pravo otkupiti Pintov ugovor nakon dvije godine i to za 5 milijuna eura.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 jun 2013, 19:52

Bench nam je u kur*cu,nije dobro.
baš razmišljam kako je pomak više nego očit.

do prije par godina sam u vrijeme ždrijeba visio na internetu grizući nokte

prošle dvije sezone sam navijao da gnk četnički ispadne i uživao u svakom sramoćenju kojeg je bilo u obilju, nadajući se da će ovaj debilni narod napokon shvatiti da je kralj gol.

danas sam tek prije sat vremena na televiziji čuo da je bio neki ždrijeb i slušao vijest s istim zanimanjem kao kad bi mi netko čitao rezultate 3.finske lige.

nema više ni navijanja protiv bjelovarskih četnika. nema ničega. od cijelog društva koje je fanatično pratilo dinamo godinama, nitko nije ostao.

nema ni tuge, niti nostalgije.

zapravo, kad samo razmislim koliko sam vremena, novca i živaca bacio u vjetar tijekom svih ovih godina, žao mi je da što sam ikada bio inficiran nogometom.

nije taj bjelovarski četnik niti potpuno beskoristan.

ovakav život je puno, puno zdraviji i ljepši.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 30 jun 2013, 20:45

Ono što su Sportske novosti najavile, a još jučer je bio upitnik, danas je postalo uskličnik! Tin Jedvaj i Alen Halilović su prodani! To nam je kazao predsjednik Dinama Mirko Barišić.

- Riješili smo transfer Tina Jedvaja i Alena Halilovića, sve smo dogovorili s njihovim budućim klubom! S tim da ostaju kod nas, jedan od njih dvojice najmanje godinu dana.

U koji klub odlaze, radi se li o Tottenhamu?

- Dovoljno će biti kazati da odlaze... Ne bih s imenom kluba izlazio u javnost.

Je li već sve potpisano s kako vi kažete, budućim klubom?

- Pa, možemo kazati da je sve riješeno.

A stoji li informacija da će Dinamo inkasirati 20 milijuna eura na temelju tih dva transfera.

- Da, otprilike je ta cifra.

Kad smo već kod odlazaka, je li na izlaznim vratima i Šime Vrsaljko?

- Važemo najbolju ponudu, ali do 1. rujna će se sve riješiti.

Toliko Mirko Barišić. Dakle, sve je gotovo, Jedvaj i Halilović će preseliti na Otok. Iako je predsjednik Modrih bio zatvoren kad je u pitanju ime kluba, sve neslužbene informacije govore da će novi klub dvojice Dinamovih wunderkinda biti Tottenham, klub s White Haet Lanea gdje su s velikim uspjehom igrali Luka Modrić, Vedran Ćorluka i Niko Kranjčar. Dinamo i Spurse vežu sjajni odnosi, pa je takav rasplet cijele priče zapravo logičan. Tin Jedvaj bi Dinamo trebao napustiti u zimskom prijelaznom roku kad će biti punoljetan, te lakše doći od radne dozvole. Alen Halilović je onaj koji će ostati 'još najmanje godinu dana’ .
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 30 jun 2013, 20:45

Najjaci Dinamo svih vremena 8-)

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 30 jun 2013, 21:11

Koji je maher ovaj Maminjo, dva bubuljičava momčića sa **** frizurama za 20.000.000€ prod´o :lol:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.