postavit ću kad ja hoću i šta ja hoću. uzdravlje.ronaldo99 je napisao/la:a da pogledas samo dva posta viseFrobidden je napisao/la:Sead Kolašinac potpisao ugovor do 2017.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
postavit ću kad ja hoću i šta ja hoću. uzdravlje.ronaldo99 je napisao/la:a da pogledas samo dva posta viseFrobidden je napisao/la:Sead Kolašinac potpisao ugovor do 2017.
Po meni nepotreban transfer jer isti profil napadača kao i KJH, a samim tim puno su platili za nekog ko će biti rezerva... Njima treba još više raznovrsnosti u napadu, pritom ne računam još skroz na Pukkija i Meyera jer su još zeleni, uzevši u obzir da Schalke želi da napravi dobre rezultate u Bundesligi ali i u Europi...
gruezi je napisao/la:Pa I nije bas hebiga hunta ima klazulu u ugovoru moze mu se sutra racku dignut I da kaze ja hocu da idem...sta da se to recimo desi par dana prije kraja prelaznog roka pa hajd onda ulovi sta kvalitetno za par dana...ovako smo osigurani ...plus ko zna kad ce njega opet povreda strefit lik je sklon tome...ovako smo osigurani
Dobar potez. Sada su pokriveni u napadu, čak i ako neki od napadača odluči dići sidro s Veltins Arene. Sviđa mi se kako u Gelsenkirchenu razmišljaju i iz godine u godinu dovode kvalitetna pojačanja.
http://www.derwesten.de/sport/fussball/ ... 27915.html" onclick="window.open(this.href);return false;effe_sa je napisao/la:Za Draxlera bili spremni Manchester City i Real platiti obeštećenje iz klauzule od 45 miliona, ali Draxler odbio da ide iz Schalkea. Za sad pokazao vjernost, ovu sezonu nadat se da tu sad ostaje definitivno. Dalje će vrijeme pokazat....
GospodinZdena04 je napisao/la:http://www.derwesten.de/sport/fussball/ ... 27915.html" onclick="window.open(this.href);return false;effe_sa je napisao/la:Za Draxlera bili spremni Manchester City i Real platiti obeštećenje iz klauzule od 45 miliona, ali Draxler odbio da ide iz Schalkea. Za sad pokazao vjernost, ovu sezonu nadat se da tu sad ostaje definitivno. Dalje će vrijeme pokazat....
Čeka ponudu Bayerna ko Gotze!effe_sa je napisao/la:Za Draxlera bili spremni Manchester City i Real platiti obeštećenje iz klauzule od 45 miliona, ali Draxler odbio da ide iz Schalkea. Za sad pokazao vjernost, ovu sezonu nadat se da tu sad ostaje definitivno. Dalje će vrijeme pokazat....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.