FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

exbabilon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la exbabilon » 29 jun 2013, 00:15

bagrcavi je napisao/la:Ništa nije pokazo od kako se vratio.Ili je povrijeđen ili je uvrijeđen.Produži ugovor i igraćeš.Onaj Bekrić iz prve šampionske sezone i ovaj sad nisu ni nalik jedan na drugog.Sretno Samire i hvala ti.
Da se razumijemo nije pokazao puno, ali nije imao ni dovoljno prilike. Nije mi ni rod ni nista, al mi je bas bilo zao kad ga u utakmicama u kojima ganjamo rezultat Osim uvodi 5 minuta pred kraj. Sta ocekujemo, da za 5 minuta probije bunker i rijesi utakmicu. Ne ide to bas tako. Bilo je i tih povreda i kojekakvih drugih stvari koje znaju mozda samo on i Amar. Kao sto kazes sretno mu, nadam se da ce negdje drugo pokazat i dokazat kvalitet.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 29 jun 2013, 00:17

exbabilon je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ništa nije pokazo od kako se vratio.Ili je povrijeđen ili je uvrijeđen.Produži ugovor i igraćeš.Onaj Bekrić iz prve šampionske sezone i ovaj sad nisu ni nalik jedan na drugog.Sretno Samire i hvala ti.
Da se razumijemo nije pokazao puno, ali nije imao ni dovoljno prilike. Nije mi ni rod ni nista, al mi je bas bilo zao kad ga u utakmicama u kojima ganjamo rezultat Osim uvodi 5 minuta pred kraj. Sta ocekujemo, da za 5 minuta probije bunker i rijesi utakmicu. Ne ide to bas tako. Bilo je i tih povreda i kojekakvih drugih stvari koje znaju mozda samo on i Amar. Kao sto kazes sretno mu, nadam se da ce negdje drugo pokazat i dokazat kvalitet.
ISTINA !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 jun 2013, 00:17

exbabilon je napisao/la:
Boldirana rečenica sve govori.I veći igrači su grijali klupu, neki čak i na tribinama sjedili zbog ugovora.Gdje god ode sretno mu, osim kod anamonih.Ako tamo ode neće se lijepo provesti u svakom smislu.
DRUG NEBI TI PUNCA

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 29 jun 2013, 00:18

Ti ne bi bio uvrijedjen,protiv Maribora na klupi, na 2 derbija ga ponizava i u sljedecim utakmicama daje po par minuta a zna se da je za sve na terenu izmislio fudbal. Logicno je da je puklo i ako nas zvanicno napusti svu srecu mu zelim. Ono sto me zabrinjava za ovu sezonu je da nemamo tog igraca koji ce podvaliti loptu, dati zadnji pas, izvesti slobodnjak pa se nadam da ce se i to rijesiti.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 29 jun 2013, 00:19

terabajt je napisao/la:
Slazem se. Ne sumnjam da voli zelju i da je manijak al ovoj tituli nije doprinio ni 10% ove godine. A nek ode i kod pitara svejedno mi .
Ma kakav on i Manijak, ja ga nebih mogao nazvati Manijakom ako bude igrao kod kona. Eto uzmi sebe kao primjer, da si fudbaler i obzirom da je za tebe Željo jedini klub, dali bi mogao otići kod kona i nazivati sebe Manijakom? Nemam ništa protiv, neka mu je sa srćom, hvala mu za sve. Shvatam stvari ali ga nikako nebih mogao zvati Manijakom ako to uradi.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 29 jun 2013, 00:20

Anonimac je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
Slazem se. Ne sumnjam da voli zelju i da je manijak al ovoj tituli nije doprinio ni 10% ove godine. A nek ode i kod pitara svejedno mi .
Ma kakav on i Manijak, ja ga nebih mogao nazvati Manijakom ako bude igrao kod kona. Eto uzmi sebe kao primjer, da si fudbaler i obzirom da je za tebe Željo jedini klub, dali bi mogao otići kod kona i nazivati sebe Manijakom? Nemam ništa protiv, neka mu je sa srćom, hvala mu za sve. Shvatam stvari ali ga nikako nebih mogao zvati Manijakom ako to uradi.
.
Futbal se danas igra za pare i ako mu ponude dobar ugovor ko bi ga odbio prvi ti ne bi :p.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 29 jun 2013, 00:34

nema sanse da ode u Sarajevo,jestel normalni ba :roll:
Željeznicar za život cijeli !

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 29 jun 2013, 00:36

Ko li ce sad od ovih klubova pisati "Samir Bekric je jedan od nas" :D
::::SAMO ČELIK::::

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 jun 2013, 00:44

Bekric za mene jedan od najboljih igraca zelje koje sam ikada uzivo gledo,sto znaci negdje od 2000.Trenutno za mene bolji i od svrake koji igra za rep,medjutim ne moze se pobjeci od cinjenice da od svog povratka u klub nije pokazao nista cime bi dokazao sve navedeno i ispunio sva ocekivanja koja su imali navijaci.Ruku na srce nije ni dobio pravu sansu koji je pravi razlog stvarno ne zelim da znam niti da uopste ulazim u to,stojim iza toga da je amar znao zasto ga drzi na klupi i u potpunosti ga podrzavam jer ipak je donio trofej ponovo.Jedino kada bi mu zamjerio za ostavljanje bekrica na klupi to su derbiji pogotovo na kosevu onaj,znaci ubijedjen sam milion posto da je bekric igro da ne bi izgubili ali sta je tu je...Zelim mu stvarno sve najbolje mada bi sretniji bio da je ostao i dobio pravu sansu jer je on igrac kakv nam treba igrac kakvih nema bas puno u ovoj ligi.Sto se tice prelaska u drugi klub,ako predje u sarajevo ..E PISAJ GA,onda bi pokazao kolko mu zeljo (ne)znaci i pogazio sve rijeci izrecene proteklih 5 godina :)
=\_1921_/=

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 29 jun 2013, 00:59

Sta zalite Bekrica, nije htio produzit ugovor, nece ni igrat, a nije to ni jedini razlog sto ne igra.
A sto se tice tog da je Željovac, pustite šuplju, po medijima prica jedno, a ustvari je skroz drugi lik , blati po Želji i govori kako ga samo inostranstvo interesuje, sta pisete ako nemate pojma, eto Amar njega tek tako ostavljao na klupi. Nije mi ga ni malo zao, nek sjedi na klupi kad glumi frajera.
Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 29 jun 2013, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 29 jun 2013, 01:04

Ovo sa clanskim kartama je bila super ideja. Vjerujem da bi ih uzelo 15-20 hiljada ljudi jer Zeljo sigurno ima i puno vise simpatizera od toga. Da se to ukombinuje s nekim drugim pogodnostima to i super ispalo. Ekonomisti to znaju bolje. Al prosta matematika je da 20000 po 10 ili 20 km dodje fina cifra,bar jedan dobar igrac za nase uslove,a automatski i dodatni magnet za vecu posjetu.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 29 jun 2013, 01:18

Cuj nije htio produziti ugovor, pa Amar je i sam rekao da mu nece praviti problema oko ugovora kad je dolazio. Ma bitno je da Jamak dobija vecu minutazu koji nas cesto zna ukopati sa svojim promisljenim potezima koji vecinom zavrse crvenim kartonom. A Bekric ako ode u sarajevo ili celik, dabogda kod njih i karijeru zavrsio.
NO PYRO NO PARTY

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 29 jun 2013, 01:21

TeaM87 je napisao/la:Sta zalite Bekrica, nije htio produzit ugovor, nece ni igrat, a nije to ni jedini razlog sto ne igra.
A sto se tice tog da je Željovac, pustite šuplju, po medijima prica jedno, a ustvari je skroz drugi lik , blati po Želji i govori kako ga samo inostranstvo interesuje, sta pisete ako nemate pojma, eto Amar njega tek tako ostavljao na klupi. Nije mi ga ni malo zao, nek sjedi na klupi kad glumi frajera.
Želimo da to budu pravi igrači, te zdrave ličnosti jer ne želimo dobru atmosferu u klubu i svlačionici da narušavamo dolaskom nekih igrača koji su skloni incidentima. Znači koliko je bitno da je dobar igrač, tako je isto da je zdrava ličnost koja će se uklopiti u našu svlačionicu", kaže Jagodić.
Sve rečeno, vjerovatno se odnosilo na dotičnog i njemu slične...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 29 jun 2013, 08:18

Neka ide gdje god on misli da moze igrati. Pusti to ima fol neke ponude iz Turske, nema on nista nego mu je rekao Amar da ne racuna na njega pa ovaj ne zna sta ce pa lupa. Menadzer Jahica pokusao naci Bekricu klub al nije uspio.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 29 jun 2013, 08:30

Nek Bekric probije led i ode u Sarajevo, onda će Torlaku biti lakše da dođe kod nas :mrgreen:
Ja te volim, volim Željo..

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 29 jun 2013, 08:38

Nema to veze hoce li Bekric gore kako bi Torlak dosao nama. Tokom sljedece sedmice ocekuje se bar jedno zvucno pojacanje. Strpimo se :)

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 29 jun 2013, 08:44

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Nema to veze hoce li Bekric gore kako bi Torlak dosao nama. Tokom sljedece sedmice ocekuje se bar jedno zvucno pojacanje. Strpimo se :)
Paša, ja mislim da sam se šalio :)
Ja te volim, volim Željo..

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 29 jun 2013, 09:35

TeaM87 je napisao/la:Sta zalite Bekrica, nije htio produzit ugovor, nece ni igrat, a nije to ni jedini razlog sto ne igra.
eh ne bio bio ni prvi ni posljednji koji prica jedno a radi i razmislja drugo-SJETITE SE JASMINA MEMISEVICA-MOJIM VENAMA TECE PLAVA KRV,NEBIH SEBE MOGAO ZAMISLITI U BORDO DRESU - a on hop i ode kod komsinica.Jeste da je gore skroz propo ali **** nista nije cudo od danasnjih igraca.Nema to karaktera.
Muharemovicu odlazi iz Zelje

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 29 jun 2013, 09:36

Dugo vagam u sebi da li da nesto napisem vezano za Bekrica.
U provj sezoni Bekric je bio jedan od nasih najboljih igraca trcao, trudio se borio jednostavno ginuo je za plavi dres.
Nakon njegovog povratka jedina utakmica gdje je bljesnuo bio je derbi na Kosevu kada je zavrsilo 2:2 i kada je on prelomio utakmicu svojim asistencijama.
Nakon crvenog kartona u zadnjoj polusezoni i navodne povrede isti taj Bekric je totalno "pao". Poceo je da zavlaci Amara oko ugovora i sam njegov odnos na terenu kada je dobijao priliku je sve govorio.
Amar je iznad sviju, jednog Savica koji nam je donio titulu kupa je poslao na tribinu jer nije zelio produziti ugovor, Zebu je prodao za kikiriki jer nije zelio da se prilagodi ekipi, isto tako i Bekric nije zelio da produzi ugovor i zavrsio je kako je zavrsio.
Bolje je pruziti priliku nasoj djeci Bajicu i Sadikovicu na kojima cemo zaraditi, nego gledati vucaranje Bekrica po terenu.

Gdje god nastavio karijeru sretno mu, ali nakon povratka Bekric nije bio ono sto se je od njega ocekivalo i nije pruzio ni 10% svojih mogucnosti i znanja kao u prvoj svojoj sezoni u plavom dresu.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 29 jun 2013, 09:39

Hvala mu i sretno. Nek ide, kad se treba prodat i kad zna da ga skauti gledaju gine na terenu, kad Klubu treba dobra igra onda hoda po terenu i korner izvodi nešto po zemlji na prvu...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hansestadt i 19 gostiju.