Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

alan_kardec
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la alan_kardec » 03 dec 2008, 17:40

Kapa dole za ovo što Ćiro pokušava sa Dodikom.Ako se zaista i desi da se Dodik pojavi na sljedećoj utakmici BiH,svaka čast i jednom i drugom.

Ja sam ZA da se utakmice repke BiH igraju i na prostoru Republike Srpske.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 dec 2008, 18:01

To ce jos trajati mozda i 20 godina dok se te utakmice budu igrale tamo, mislim da bi neki jedva docekali da pljuju i vrijedjaju nase igrace.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 03 dec 2008, 18:26

amerosm je napisao/la:
To ce jos trajati mozda i 20 godina dok se te utakmice budu igrale tamo, mislim da bi neki jedva docekali da pljuju i vrijedjaju nase igrace.
Pa sta mislis stvarno da bi nesto smjeli.Vise bi bilo navijaca iz federacije a i nebi trebalo imati predrasuda,otkud znamo da nebi zajedno navijali :mrgreen:

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 03 dec 2008, 19:20

Ma ko sisa Dodika, sta imamo od njega..bolje neka ide neka trazi igrace za odbranu **** mu dodik zenu

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 03 dec 2008, 21:14

Sastao se Ciko Petljanac, i Cika LOPOV (kisem) cedhomir :mrgreen:
Pa druze CIRO, kad si mu uspio pokloniti loptu, te dres BiH i nakon famozne izjave dodika "navijat cu za BiH kada bude igrala protiv turske"), Kad si danas sve to ucinio sto ga bolan Ciro nisi nagovorio da ukinemo obadva entiteta??? :mrgreen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 dec 2008, 22:14

nigdje veze sad ko dodik neko lopov najveci

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 03 dec 2008, 23:23

Pa Ćiro priprema Dodika za tekmu protiv Turske...Obećao je Dodik da će za nas navijati kada budemo igrali protiv Turaka i otišao Ćiro da mu uruči pozivnicu valjda...i ostat će na tome...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 04 dec 2008, 00:17

ma covjek je prije svega isao na sjednicu povodom izbora sportiste godine....gdje on u ziriju...a to sto je usput posjeti ovog kloca(Dodika) mozda i nije lose...neznam mozda nesto i dobro izvuce iz ovoga....pozzz

aspirin`
Kontakt:

Post Postao/la aspirin` » 04 dec 2008, 07:32

al cara pokloniti mu dres sa njegovim imenom bahahahahhaha mislim da mu je dodik u sebi **** sve po spisku :)))))))

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 04 dec 2008, 09:43

DinceManijak je napisao/la:Sastao se Ciko Petljanac, i Cika LOPOV (kisem) cedhomir :mrgreen:
Pa druze CIRO, kad si mu uspio pokloniti loptu, te dres BiH i nakon famozne izjave dodika "navijat cu za BiH kada bude igrala protiv turske"), Kad si danas sve to ucinio sto ga bolan Ciro nisi nagovorio da ukinemo obadva entiteta??? :mrgreen:
Ja..i onda taj smrad da navija za nas..*ebo koja smo mi mraka..ovaj jedan nam **** mater dok je bio selektor hrvatske, a sad nam predvodi selekciju..ovaj drugi nam **** tursku mater i **** danas danas, i sad dolazi da navija za nas! jesmo mi lahko zavedljiv narod, fenomenalno!

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 04 dec 2008, 14:15

Najveca mu je greska sto je rekao da u BiH treba vise Dodika!! :evil: :o
Sram ga bilo i **** mu Dodik pamet...

Meni licno je spao u ocima za 80 %
Nadam se da ce neke novine pokrenuti i uputiti pitanje i natjerat Cira da objasni i razjasni ovu izjavu navijacima,narodu!

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 04 dec 2008, 14:25

DinceManijak je napisao/la:Najveca mu je greska sto je rekao da u BiH treba vise Dodika!! :evil: :o

Nadam se da ce neke novine pokrenuti i uputiti pitanje i natjerat Cira da objasni i razjasni ovu izjavu navijacima,narodu!
Nije ovo politicki forum nego sportski i sve je to ok, ali posto se radi o nasem fudbalskom selektoru, to je jos veca sramota..sta koji **** mjesa fudbal sa politikom..sta mu je to trebalo sa dodikom?? sta on glumetari? hoce da ujedini bosnu kao ili sta..picka mu mamina on bi nesto ujedinio a sam nije za to nit je ikad bio..ustasina!

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 04 dec 2008, 14:40

CheGuevara je napisao/la:
DinceManijak je napisao/la:Najveca mu je greska sto je rekao da u BiH treba vise Dodika!! :evil: :o

Nije ovo politicki forum nego sportski i sve je to ok, ali posto se radi o nasem fudbalskom selektoru, to je jos veca sramota..sta koji **** mjesa fudbal sa politikom..sta mu je to trebalo sa dodikom?? sta on glumetari? hoce da ujedini bosnu kao ili sta..picka mu mamina on bi nesto ujedinio a sam nije za to nit je ikad bio..ustasina!
Stvarno bi volio da imam neki konkretan odgovor na sve ovo, ali ga fakat nemam. I neznam sta vise da kazem, osim da bi volio da mediji pokrenu pitanje pa da nam se svima Ciro objasni. ALi s druge strane, kakve nam korist objasnjenje kada u Zagrebu jedno govori, u Sarajevu drugo a eto sad kod Dodika trece :| :evil:

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 04 dec 2008, 17:06

Hajmo malo hladne glave raspravljati.Niko nema kome sta da zamjeri jer Ciro je punoljetan covjek kao i nadam se mi na forumu.Bio kod Dodika pa sta, rekao ovo ili ono pa sta, ako ce ovim gestom 1% ljudi u RS navijati za BiH ili ce na to pomisliti za mene je pozitivno.Neka se svako stidi svojih postupaka i izjava a ne samo Dodik ili Ciro.Nemojte raja misliti da ja sad nekog branim ili simpatisem ali u drzavi BiH je toliko korupcije i kriminala(savez inkl.)da nema potrebe stalno ponavljati rekao Dodik ovo pomislio ono itd.Od toga se ne zivi.Ima politicara u BiH kao Dodik koliko hocete samo na pricaju kao on a djeca im na najjacim internatima i fakultetima na svijetu a na ciji racun.Evo i ja sad o politici a nemam volje da o tome ni razmisljam a a kamoli da raspravljam ali ako mu je Ciro uglavio dres BH repke(na bilo koji nacin)ja mu skidam ipak kapu jer to je Dodik trebalo da uradi sam.Pozdrav raja i nemojmo da gledamo crno bijelo.

batva tz
Kontakt:

Post Postao/la batva tz » 04 dec 2008, 17:15

ma edo maajka je tito,kako on kaze u jednoj pjesmi...hebo vladu ,hebo politiku hebo u saboru hebo sve njih redom

batva tz
Kontakt:

Post Postao/la batva tz » 04 dec 2008, 17:16

ma edo maajka je tito,kako on kaze u jednoj pjesmi...hebo vladu ,hebo politiku hebo u saboru hebo sve njih redom

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 04 dec 2008, 17:58

batva tz je napisao/la:ma edo maajka je tito,kako on kaze u jednoj pjesmi...hebo vladu ,hebo politiku hebo u saboru hebo sve njih redom
Upravo tako :D

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 04 dec 2008, 17:59

Ciro+dodik= Shabani ;**** shabane!! Tekma u banjaluci bilo bi gore neg u belgiji!!!
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

alen_82
Kontakt:

Post Postao/la alen_82 » 04 dec 2008, 18:43

ja nemnogu da nadjemo ovo da mu je citro dao dres a ovaj gaje garant bacio u kantu za smece pa sta sad,hahahhaaaaaa

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 04 dec 2008, 20:04

Ammim je napisao/la:Eto zezno Ciro i Dodika.Jebote ako Dodik bude navijao za nas trebamo mu(Ciri)spomenik dici a i predloziti ga za Nobelovu nagradu za mir.
jel toneka zajebancija ili ozbiljno mislis?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.