Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Pandza je svoje odradio i prije.I momak je cista desetka kamo srece da ih je 10 % takvih u toj zapadnoj Hercegovini.
Uostalom sramota je porediti ovog sa ovim.Dva razlicita pojma.
Ali govorim kako raja ima razlicite arsine cijenjenja svojih igraca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Pandza je svoje odradio i prije.I momak je cista desetka kamo srece da ih je 10 % takvih u toj zapadnoj Hercegovini.
Po meni Pandza ako ode sto prije iz Hajduka ceka ga blistava karijera znam da ima te mogucnosti i da to moze,a sto se tice Begovica posluzi ce njega sreca naci ce on bolji klub ,po meni je on veliki talenat.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ja bih volio da ga posluzi sreca pa da dobije na lotou dobrih para.Nebi li se fudbala okanio pa da i mi napokon odahnemo.Ponos Torina je napisao/la:harishp je napisao/la:Pandza je svoje odradio i prije.I momak je cista desetka kamo srece da ih je 10 % takvih u toj zapadnoj Hercegovini.
Po meni Pandza ako ode sto prije iz Hajduka ceka ga blistava karijera znam da ima te mogucnosti i da to moze,a sto se tice Begovica posluzi ce njega sreca naci ce on bolji klub ,po meni je on veliki talenat.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Ja bih volio da ga posluzi sreca pa da dobije na lotou dobrih para.Nebi li se fudbala okanio pa da i mi napokon odahnemo.Ponos Torina je napisao/la:harishp je napisao/la:Pandza je svoje odradio i prije.I momak je cista desetka kamo srece da ih je 10 % takvih u toj zapadnoj Hercegovini.
Ajd ne rise jerane ti sve kudis ti da si selektor kod tebe bi igralo pola ekipe travnika i brotnja i po koji igrac laktasa!!

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
E moj Torina-ga nemoj ti da rise dva dana.Pa ces vidjeti stomacnih problema.
Nije istina da ih sve kudim,samo njih par.
Ja bih takve kod Brace-Gumene Glave pa nek ih cova malo pedagogira

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
harishp je napisao/la:E moj Torina-ga nemoj ti da rise dva dana.Pa ces vidjeti stomacnih problema.![]()
Heheh ma Braco je legenda,ali ne fakat mi imamo igraca na izvoz ali nemam infrastrukturu

- Stone Island
- Kontakt:
Ibričiću ! Ne budi naporan !harishp je napisao/la:Nemoj da isprobavamo opet.Da li ce on primiti tri ili cetiri gola![]()
Pa zar uvjek repka mora biti pokusni kunic.
Ibricic nema uopste svoju temu jer neko odozgo ne dozvoljava.![]()
Boris Pandza isto koji je dokazao da ni tom djelu Hercegovine nisu svi isti.Nije valjda podoban za teme na ovom forumu![]()
O Spahicu tu i tamo poneko napise.Nadarevic dvije tri stranice tek ima.Itd,itd,itd.
Ali zato o Medzumudanjinu i Begovicu po 100 strana raja svrsaje igraju u tim ligama.Ljudi koji su dr-kali za drugim repkama da bi sutnuti nama pripali.![]()
Igraju malo morgen ovaj jedan sto nemaju drugog rezervnog normalnog golmana.
A ovaj drugi u zadnjih 10 tekmi sastavio toliko minuta![]()
Nije ni cudo sto nas normalni kvalitetni fudbaleri zaobilaze u sirokom luku.
Idi tamo na njihove teme,i svako 3 minute postaj nešto.Valjda ćeš stići ovu temu po broju stranicu,ko da je to važno.

Ili da tebe pitamo šta ćemo pisati,gdje ćemo pisati,aa ? Ccc.
Bio si jedno vrijeme i simpatičan s tim kontrama koje pucaš,ali sve ima svoje granice.
Asmiru je tek sutra pravi test. Jer igraju protiv ekipe po mjeri, Burnleya. Tu mora odradit posao. Sad ne znam je li James mozda ozdravio...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ma nije sve ni do Asmira..i do tima je dosta...nek on primi 4 gola,ali nek niti jedan en bude njegova krivica i neka nema kikseva ,odbrani sto moze...to je dosta...
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Fazlaaa, al haj ti to jarane objasni nekima to ovde???fazlaaaa je napisao/la:ma nije sve ni do Asmira..i do tima je dosta...nek on primi 4 gola,ali nek niti jedan en bude njegova krivica i neka nema kikseva ,odbrani sto moze...to je dosta...
Vise vole da Asmir primi gol, nego da sta povale

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ima da ga u kolicima dovedu.Begovic ih je dovoljno isprepadao,pa ljudi stravu sallivati morajuCartman je napisao/la:Asmiru je tek sutra pravi test. Jer igraju protiv ekipe po mjeri, Burnleya. Tu mora odradit posao. Sad ne znam je li James mozda ozdravio...

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
IGra Asmir danas, tekma pocinje za 15 minuta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- edo_malesak
koliko li ce golova primit...po meni 2-3 komadaCartman je napisao/la:IGra Asmir danas, tekma pocinje za 15 minuta.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nece nijedan primiti ubi ce ih Porsmouth 3 razlike
Nije primio al izgleda da hoce, jer stvarno je uletio u tim koji veze nema...nek mu je sretno...
Pa tek je 27 min.
Bas me zanima kako ce se Beg prikazat.

- the scouser
- Kontakt:
Odbrana Portsmoutha smijesna.Ubi ih Burnley,ako Beg ne primi go bice to cudo.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- edo_malesak
a ovaj komentator navija da beg primi gol....stalno tamo nesto "opet lopta ne dolazi do asmira" a evo penala sa mornare
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
- Ponos Torina
- Kontakt:
edo_malesak je napisao/la:a ovaj komentator navija da beg primi gol....stalno tamo nesto "opet lopta ne dolazi do asmira" a evo penala sa mornare
Nije to navijanje nego objektivnost kada komentarises utakmicu,a evo ovaj penal sad koji su fulili pa Begovic bi pogodio ovo,tim im je sramota...
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, hurem, kakarut i 21 gost.