Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Contentissimo
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Velike predstave Emanuelea Giaccherinia na Kupu Konfederacija navodno su navele Juventus da igraču iz Talle ponudi produženje ugovora.
"Calciomercato.com" tvrdi da će se uskoro održati sastanak između uprave kluba i igračevog agenta, Furia Valcareggia, kako bi se razgovaralo o novom ugovoru za bivšeg igrača Cesene, koji trenutno prima 600 000 eura po sezoni.
Plaća će mu najvjerojatnije biti udvostručena, zasluženo, dodat ćemo mi, s obzirom na veliko odricanje i duh požrtvovnosti koje Giacc uvijek donosi na teren, kako u dresu reprezentacije, tako i u dresu Juventusa.
"Calciomercato.com" tvrdi da će se uskoro održati sastanak između uprave kluba i igračevog agenta, Furia Valcareggia, kako bi se razgovaralo o novom ugovoru za bivšeg igrača Cesene, koji trenutno prima 600 000 eura po sezoni.
Plaća će mu najvjerojatnije biti udvostručena, zasluženo, dodat ćemo mi, s obzirom na veliko odricanje i duh požrtvovnosti koje Giacc uvijek donosi na teren, kako u dresu reprezentacije, tako i u dresu Juventusa.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- IlCapitano
- Kontakt:
http://www.mcfc.co.uk/citytv/Features/2 ... als?play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovim klipom se City oprostio od Teveza. Koja klasa, meni lično gol na poziciji broj 2 najbolji.
Ovim klipom se City oprostio od Teveza. Koja klasa, meni lično gol na poziciji broj 2 najbolji.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Burberry46
- Kontakt:
Giaccerini je odlicno odigrao na kupu konfederacija, nek samo ovako nastavi!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Gledam sinoć ovo, čovjeku kao da nije do života, pa ne gleda ni gdje je pucao.

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- korisnikforuma
- Kontakt:
Inače tako se pucaju penali, pa ne mora valjda gledat gdje je gol, obično je uvijek na istom mjestu, samo pogleda u golmana i to je to 

Ma poslije šuta, kapci mu kao da želi da spava, nisam siguran da su mu oči uopće otvorene.korisnikforuma je napisao/la:Inače tako se pucaju penali, pa ne mora valjda gledat gdje je gol, obično je uvijek na istom mjestu, samo pogleda u golmana i to je to

#MaxOUT
#MaxOUT
Pirlo i Xavi su pucali toliko opušteno i samouvjereno, kako samo oni mogu. Izdominirali su Buffona i Casillasa, koji su nemoćnim pogledom ispratili njihove udarce. Šta reći, osim da su odavno prekucali ovu igru. 

- Trequartista
- Kontakt:
Ganola dovesti još Ogbonnu do priprema i da Mister ima ključne igrače na okupu već od početka priprema.
A u julu i augustu se riješavati viška nekako kako znamo i umijemo, prodajom viška bi vrlo lahko mogli vratit sve uloženo.
A u julu i augustu se riješavati viška nekako kako znamo i umijemo, prodajom viška bi vrlo lahko mogli vratit sve uloženo.

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Dominacija je neminovnost!
Citam oce Ancelotti Vidala i Pirla, Moze za Ronalda 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Nije tajna da ih želi, ali nema šanse.chi3llo je napisao/la:Citam oce Ancelotti Vidala i Pirla, Moze za Ronalda
Brine me to što bi Carlo mogao vrbovati Verrattia, a onda ga nikada nećemo dovesti, možemo samo ići na kartu dječakovih emocija jer para nema sada.
Već naredno ljeto se mora raditi na njegovom dovođenju u voljeni klub.
#MaxOUT
#MaxOUT
Tesko cemo ga uzeti jer 90% da ce ga Carlo dovesti u Real nazalost mi smo ga izgubili proslo ljeto

Xabi Alonso Khedira Isco Casemiro Kaka Modric Ozil Callejon Di María
i gdje ce se ovdje uklopiti Verratti
Vincere non è importante, è la sola cosa che conti
Khedira Out druze,nebrini se ti naslo bi se mjesta.mpjemil je napisao/la:Xabi Alonso Khedira Isco Casemiro Kaka Modric Ozil Callejon Di María
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
Kakva igračina! Ako bude onaj pravi, bit' će ubjedljivo najbolji napadač u Serie A.IlCapitano je napisao/la:http://www.mcfc.co.uk/citytv/Features/2 ... als?play=1
- masteRofPoker
- Kontakt:
Oni nama puste da dovedemo Veratia a mi njima Pirla. Mada je Pirlo doktor ove igre i maestro. Mada Conte voli Pirla ko dijete svoje,tako da cao đaci. 

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Ogbonna viden u Torinu oko 22h kako javlja Sky znaci nase je

Edit: Antonio Toma je novi trener Primavere na insistiranje Contea
Baroni ce postati novi trener Lanciana nek je vise otisao

Edit: Antonio Toma je novi trener Primavere na insistiranje Contea

Baroni ce postati novi trener Lanciana nek je vise otisao

-
- Kontakt:
Pa lik igra za Torino, pa šta ako su ga vidjeli u Torinu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.