NK Zvijezda Gradačac

serim
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la serim » 28 jun 2013, 13:21

Benjo_AFC86 je napisao/la:Zuke jesu te poslali ovi iz kluba da malo smiriš situaciju ovde izgleda :D

Svako ima pravo na svoje mišljenje, i ne moraš baš svakoga citirati kad nešto napiše, niti kome možeš zabraniti da piše ovde. A ko je čitao forum evo astra npr. zna da podržavam Zvijezdu, i da sam i prošle sezone pisao sve pozitivno ovde za vas, i možda i niste zaslužili onakvu poziciju jer fino i pošteno igrate.

Lijep pozdrav za navijače Zvijezde, ali ne ovakve kao ovaj što misli da se javljamo na temi samo kad treba šta ružno napisati, i vidimo se 27.07 na Banja Ilidži ;)
Nemaš potrebe da se ikome pravdaš. Akom misliš da trebaš nešto napisati onda i piši. Zato i jesmo svi tu na ovom forumu, neko da napiše nešto pametno a neko glupost.

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 28 jun 2013, 13:24

astra1922 je napisao/la:nek si nam benjo prenio ovo ja cu ovaj tekst svaki dan objavljivati dok se nas klub u javnosti ne izjasni o razlozima zatvaranja treninga.VELIKA JE OVO SRAMOTA znaci nasi igraci nemogu podnijeti pritisak kada na tribinama ima 15 penzionera i petero djece.pa kako ce izaci pred 10 000 manijaka na grbavicu.JADNO I CEMERNO KADA JE TREBALO DAVATI PARE ZA STOLICE KADA JE TREBALO CISTITI SNIJEG PRENOSITI BUSJEN MNOGI NASI GRADANI SU SE ODAZIVALI I POMAGALI ZA VOLJENI KLUB

ONDA DODE JEDAN COVJEK KOJI NIJE ZNAO DO SKORA GDJE JE GRADACAC I TIM ISTIM LJUDIMA ZABRANI DOLAZAK NA GRADSKI STADION
U koju kategoriju ti spadaš :mrgreen:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 jun 2013, 13:38

serim je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:nek si nam benjo prenio ovo ja cu ovaj tekst svaki dan objavljivati dok se nas klub u javnosti ne izjasni o razlozima zatvaranja treninga.VELIKA JE OVO SRAMOTA znaci nasi igraci nemogu podnijeti pritisak kada na tribinama ima 15 penzionera i petero djece.pa kako ce izaci pred 10 000 manijaka na grbavicu.JADNO I CEMERNO KADA JE TREBALO DAVATI PARE ZA STOLICE KADA JE TREBALO CISTITI SNIJEG PRENOSITI BUSJEN MNOGI NASI GRADANI SU SE ODAZIVALI I POMAGALI ZA VOLJENI KLUB

ONDA DODE JEDAN COVJEK KOJI NIJE ZNAO DO SKORA GDJE JE GRADACAC I TIM ISTIM LJUDIMA ZABRANI DOLAZAK NA GRADSKI STADION
U koju kategoriju ti spadaš :mrgreen:
u grupu titinih mladih pionira :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 28 jun 2013, 13:50

jel sutra igramo sa Bosnom na Banji

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 jun 2013, 13:51

emir_dj je napisao/la:jel sutra igramo sa Bosnom na Banji
pa red bi bio da s bosnom igramo.trebali smo sa vojvodinom zeljom celikom a igrat cemo sa bosnom modricom i gradinom

Nova sezona nova nafaka

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 28 jun 2013, 13:52

zamolio bih vas ako netko sazna hoce li se igrati utakmica i kada da nam javi na forumu ;)
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 28 jun 2013, 13:53

nedžad je napisao/la:zamolio bih vas ako netko sazna hoce li se igrati utakmica i kada da nam javi na forumu ;)
nemoj te biti smiješni i to će biti bez publike :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 28 jun 2013, 14:18

Naravno kad su u Zvijezdi shvatili kakvu ekipu imamo da ce odgoditi utakmici sa Vojvodinom i jacim ekipama jer bi sluzili kao kanta za nabijanje.Ostaje nam da se uigravamo sa seoskim ekipama.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 28 jun 2013, 14:35

astra1922 je napisao/la:
emir_dj je napisao/la:jel sutra igramo sa Bosnom na Banji
pa red bi bio da s bosnom igramo.trebali smo sa vojvodinom zeljom celikom a igrat cemo sa bosnom modricom i gradinom
Čuj snama igrati, mi kad počnemo pripreme vi ćete igrati prvo kolo PL :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 jun 2013, 15:12

ove sezone samo je zvijezda iz tuzlanskog kantona.kanton koji je najmnogoljudniji i kanton koji ima najvise klubova u bih spao je na samo jedan klub.nadam se da sledece sezone ulazi neko od klubova iz okruzenja.
klubovi iz kantona bi mogli svake sezone davati jednog premijerligasa samo da su slozni.tako bi za tri cetiri sezone usli i sloboda i buducnost i radnicki i gradina mozda i bratstvo sto bi odlicno bilo

Nova sezona nova nafaka

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 28 jun 2013, 17:06

sutra utakmica u 6 sa Bosnom
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 28 jun 2013, 17:13

OVO STO NAM SE DESAJE NE BI SE SIGURNO DESILO U TUZLI A KAMO LI U SARAJEVU BANJA LUCI ITD... TO JE ZNAK DA SMO SREDINA ZA ****,VI SVI CEKATE DA RD NESTO URADI,A SUTRA DA SE TRAZE PROMJENE SVI BI VI TIPKALI OVDJE PO FORUMU. AJMO NAS 50 NA TRENING PA DA VIDIMO MUSTAFA OCEL ZABRANIT,AJDE KAD KRENE SEZONA SVI U SUMU NA GLEDANJE NIKO DA NE PLATI ULAZ,PA CE TE VIDJET DA CE SVE NAS MOLIT DA DODEMO,AL AJDE ETO SVADAJTE SE VI TIPKAMA....
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

kemis
Kontakt:

Post Postao/la kemis » 28 jun 2013, 17:33

astra1922 je napisao/la:odlicna vijest za durguta,neka mu je sa srecom i da ostvari sto bolji plasman.
Trazit ce oni Durguta,a bio sam svjedok jednom kad covjek kaze,kad nebi dobio platu godinu dana ja bih opet radio,jos jedan dokaz koliko on voli ZVIJEZDU.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 28 jun 2013, 17:44

kemis je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:odlicna vijest za durguta,neka mu je sa srecom i da ostvari sto bolji plasman.
Trazit ce oni Durguta,a bio sam svjedok jednom kad covjek kaze,kad nebi dobio platu godinu dana ja bih opet radio,jos jedan dokaz koliko on voli ZVIJEZDU.
Nevjerujem drug da bi ko dole u hajr radio,kad je jedan mjesec kasnila plata digla se hampa i na forumu i u gradu,a treba biti posten pa priznat mnogima je Zvijezda valjala,a zauzvrat je Zvijezda malo dobila od njih.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 28 jun 2013, 18:03

Nah1d je napisao/la:OVO STO NAM SE DESAJE NE BI SE SIGURNO DESILO U TUZLI A KAMO LI U SARAJEVU BANJA LUCI ITD... TO JE ZNAK DA SMO SREDINA ZA ****,VI SVI CEKATE DA RD NESTO URADI,A SUTRA DA SE TRAZE PROMJENE SVI BI VI TIPKALI OVDJE PO FORUMU. AJMO NAS 50 NA TRENING PA DA VIDIMO MUSTAFA OCEL ZABRANIT,AJDE KAD KRENE SEZONA SVI U SUMU NA GLEDANJE NIKO DA NE PLATI ULAZ,PA CE TE VIDJET DA CE SVE NAS MOLIT DA DODEMO,AL AJDE ETO SVADAJTE SE VI TIPKAMA....
Meni je čudno što već to niste uradili.. mi smo imali neku sličnu situaciju u 1. dijelu sezone u PL, pa smo odmah reagovali i skupilo se oko 50-100 ljudi na treningu.. inače kod nas je bio problem sa manekenstvom na terenu i dobacivanjem nekih stvari navijačima..

Kad smo mi mogli uraditi to, ne znam zašto vi već niste :mrgreen:
Gdje još ima trening da ne možeš gledati
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 28 jun 2013, 18:05

zmajevac je napisao/la:
kemis je napisao/la:
Nevjerujem drug da bi ko dole u hajr radio,kad je jedan mjesec kasnila plata digla se hampa i na forumu i u gradu,a treba biti posten pa priznat mnogima je Zvijezda valjala,a zauzvrat je Zvijezda malo dobila od njih.
Durgut je najduze u Zvijezdi od svih ljudi dole ne znam zasto ne bih, a mogao je do sada milion puta otic al nije htjeo, mi znamo zasto.

kemis
Kontakt:

Post Postao/la kemis » 28 jun 2013, 18:09

zmajevac je napisao/la:
kemis je napisao/la:
Zato i kazem vjeruj da Durgut istinski voli zvijezdu,a ostali su tu samo da je iskoriste....

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 jun 2013, 18:18

eto dosao borko novakovic.bek iz leotara.ima 32 godine.igrao jos za inđiju,novi sad i spartak zlatibor voda

za pohvalu je i potpisi ugovora sa nasim juniorima koji imaju jos jednu sezonu igrati za mlade.isanovic i bijelic potpisali petogodisnje profesionalne ugovore.ako se tome jos doda i visegodisnji ugovor dedica jahica i kurbasica onda se moze reci da nas klub uveliko racuna na nase mlade igrace...nadam se da ce ovakvih slucajeva u buducnosti biti sve vise

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 28 jun 2013, 19:52

Odlican potez je potpisivanje 5-ogodisnjih ugovora sa Bijelicem i Isanovicem.
Borko Novakovic je iskusan lijevi bek (32 godine) koji iza sebe ima 2 sezone u najvisem rangu u Srbiji (Indjija i Spartak) gdje je bio standardan prvotimac, a posljednju sezonu je isto tako igrao standardno u Leotaru gdje je u 25 utakmica postigao 2 gola.Zanimljivo je da je u posljednjoj sezoni u Leotaru u svih 25 utakmica odigrao 90 minuta.Znaci da je trenerov igrac od povjerenja.
Zbog svojih godina se ne uklapa u Zvijezdinu mladu ekipu, ali ne mozemo imati ni sve mlade igrace, treba medju njima biti i iskusnijih igraca, a jos ako je zelja trenera da dodje to treba postovati.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 28 jun 2013, 21:22

Sutra prva pripremna utakmica

samo da napomenem da je ovo direktna vijest iz kluba
Zadnja izmjena: emir_dj, dana/u 28 jun 2013, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.