Da vam još jednom naplatimo za onaj gol rukom u finalu play-offa.Grdan je napisao/la:Čestitke Budućnosti na opstanku i ako Bog da vidimo se u sezoni 2014/2015 u 1. ligi jer je načelnik općine Čitluk napokon dao zeleno svjetlo za ulazak u 1. ligu.

Moderator/ica: GracanicaAA
Da vam još jednom naplatimo za onaj gol rukom u finalu play-offa.Grdan je napisao/la:Čestitke Budućnosti na opstanku i ako Bog da vidimo se u sezoni 2014/2015 u 1. ligi jer je načelnik općine Čitluk napokon dao zeleno svjetlo za ulazak u 1. ligu.
prosli put smo naplatili sa 5 komada ... koliko li ce sad bitiLjumanM95 je napisao/la:Da vam još jednom naplatimo za onaj gol rukom u finalu play-offa.Grdan je napisao/la:Čestitke Budućnosti na opstanku i ako Bog da vidimo se u sezoni 2014/2015 u 1. ligi jer je načelnik općine Čitluk napokon dao zeleno svjetlo za ulazak u 1. ligu.
Jeste moj problem, posle Radničkog za Budućnost navijam, oni su moj drugi klub......ALBOX je napisao/la:Ja mislim da nije to tvoj problem ,samolukavac je napisao/la:Samo Gračanicu fino dočekajte u narednoj sezoni......
vec pamet u glavu pa nemojte praviti gluposti po Lukavcu
glumiti neke fanatik indijance malo kulture i sve je O.K . ne moze se na silu..![]()
ili nemojte u Tuzlu slati djecu da fasuju dodite vi mudonje na naplatu![]()
Svaka cast, ali otkud to?samolukavac je napisao/la:Jeste moj problem, posle Radničkog za Budućnost navijam, oni su moj drugi klub......ALBOX je napisao/la:Ja mislim da nije to tvoj problem ,samolukavac je napisao/la:Samo Gračanicu fino dočekajte u narednoj sezoni......
vec pamet u glavu pa nemojte praviti gluposti po Lukavcu
glumiti neke fanatik indijance malo kulture i sve je O.K . ne moze se na silu..![]()
ili nemojte u Tuzlu slati djecu da fasuju dodite vi mudonje na naplatu![]()
Gračanicu ne mogu da smislim, a Banoviće volim, gore imam jako dosta prijatelja.....Ljumani_Banovici je napisao/la:Isto tako sto mi gotivimo Radnicki, tako oni gotive nas.
Vrijedas bez potrebesamolukavac je napisao/la:Gračanicu ne mogu da smislim, a Banoviće volim, gore imam jako dosta prijatelja.....Ljumani_Banovici je napisao/la:Isto tako sto mi gotivimo Radnicki, tako oni gotive nas.
Dobar igrač, napadač, brz, dok je bio u Kalesiji zajedno sa Senadom Husićem haro 2. Federalnom, u Banovićima nije igrao dosta utakmica zbog kojekakvih povreda.cesc4 je napisao/la:Komsije mozel mi neko rec kakav je ovaj Elvin Suljic ? Hvala
Dobro hvala , on je prvo pojacanje BratstvaGazijaKalesija je napisao/la:Dobar igrač, napadač, brz, dok je bio u Kalesiji zajedno sa Senadom Husićem haro 2. Federalnom, u Banovićima nije igrao dosta utakmica zbog kojekakvih povreda.cesc4 je napisao/la:Komsije mozel mi neko rec kakav je ovaj Elvin Suljic ? Hvala
Jarane nisi valjda pio sa njimLjumani_Banovici je napisao/la:Dobar igrac, ali malo neozbiljan.
Nisam jaraneBenjo_AFC86 je napisao/la:Jarane nisi valjda pio sa njimLjumani_Banovici je napisao/la:Dobar igrac, ali malo neozbiljan.![]()
sve je moguce, znam samo da rizvic nudi ugovore i da hoce pucat na premijer ligutropic je napisao/la:Ima li kakve sanse da ode negdje ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.