AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

MaGiCa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la MaGiCa » 28 jun 2013, 00:06

Claus je napisao/la: To bi bilo najbolje.

Boateng out = Eriksen in. Primijetio sam da Borussija Dortmund više nije zainteresovana za Holanđana, a ne vidim ni da ostali previše grizu, tako da bi se tu mogla nešto iskombinovati.

Eriksen > Boateng.

Boa je ove sezone neprepoznatljiv. S druge strane, ovaj drugi je sjajan u Ajaxu i definitivno je pokazao kakav je igrač. Inače, uvijek sa za to da Nizozemci igraju u Milanu. Sjetimo se devedesetih i van Bastena, Gullita, Rijkaarda, Kluiverta, pa kasnije Stama i Seedorfa. To su bile igračine i čarobnjaci s loptom (dobro, izuzev Jaapa :mrgreen: ).
Vidi, @Claus, Eriksen nije Holandjanin. :mrgreen:

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 28 jun 2013, 00:17

a on direkt iz nocne :) a dje si Van Bommela tutno?Reizigera,Davidsa,Huntelaara,Emanuelsona? :)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 28 jun 2013, 13:08

MaGiCa je napisao/la:
Claus je napisao/la: To bi bilo najbolje.

Boateng out = Eriksen in. Primijetio sam da Borussija Dortmund više nije zainteresovana za Holanđana, a ne vidim ni da ostali previše grizu, tako da bi se tu mogla nešto iskombinovati.

Eriksen > Boateng.

Boa je ove sezone neprepoznatljiv. S druge strane, ovaj drugi je sjajan u Ajaxu i definitivno je pokazao kakav je igrač. Inače, uvijek sa za to da Nizozemci igraju u Milanu. Sjetimo se devedesetih i van Bastena, Gullita, Rijkaarda, Kluiverta, pa kasnije Stama i Seedorfa. To su bile igračine i čarobnjaci s loptom (dobro, izuzev Jaapa :mrgreen: ).
Vidi, @Claus, Eriksen nije Holandjanin. :mrgreen:
A da, Danac, ali igra toliko u Ajaxu da sam i zaboravio. A pratio sam lika i na SP-u. Hajd', s obzirom koliko staža ima u Holandiji, te da je krenuo još iz mladog tima Ajaxa i nije čudo da sam pomiješao. :mrgreen: Nadam se da se Erik neće ljutit' što sam se malo syebao oko njegove nacionalnosti. :lol:

@adointer, naveo sam samo one najupečatljivije. Kad bismo nabrajali sve, trebalo bi dosta vremena. Svakako da stoje i ti što si ti napisao, ali ovi su mi posebno ostali u sjećanju, bili su to veliki fudbaleri.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 28 jun 2013, 14:38

Dresovi 5 brojeva veći :lol: 8-)

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 28 jun 2013, 15:26

Barem je ovaj scudetto fino pristajao na dresovima, ko zna kad ću ga dočekati ponovo :twisted: :mrgreen:

Evo čitam na fb-u da postoji mogućnost trampe Emanuelson - Ljajić. Bio bih oduševljen kad bi došlo do ostvarenja iste..
Il club piu titolato al mondo!

adi25
Kontakt:

Post Postao/la adi25 » 28 jun 2013, 15:27

Kad je izvlacenje rasporeda sezona calcia???

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 28 jun 2013, 15:32

Ako je tako, prvi ću aminovati tu trampu. Adem je super igrač, dobar tehničar, nezgodan iz drugog plana i ima sve predispozicije da bude zvijezda. Milan mu to moće omogućiti, a Fiorentini konkurencije u vezi i na lijevom boku nije na odmet. Urbi također može i wingera fino odigrat'.

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 28 jun 2013, 15:49

Il club piu titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 29 jun 2013, 11:40

Milan put Poli and Honda negotiations on hold

MILAN WANT to sell some players before returning to the negotiation table with Sampdoria and CSKA Moscow.

Every Milan fan knows that the Rossoneri have to sell before signing because Milan have a lot of players in the squad already (and are also short in cash) and the situation hasn’t changed yet as Milan haven’t waved goodbye to more players.

Mario Yepes, Massimo Ambrosini and Bojan Krkic will officially become ex-Milan players tomorrow when their contract expires and Mathieu Flamini could join those three players as Milan haven’t reached an agreement with him.

Flamini wants a salary and a contract duration that Milan are not willing to give and it’s unlikely that he will stay. According to today’s La Gazzetta dello Sport, if Flamini leaves then Milan will return to negotiating with Sampdoria about Andrea Poli. The agreement with Samp is almost there but if Flamini stays it’s not sure whether Milan will try to sign the 23-year-old.

The same also applies to Keisuke Honda. The CSKA Moscow is a target of Milan and the Japanese journalist Sachiko Higashida (of Nippon TV) believes that “it is very likely that Honda will wear red & black”, but his Milan arrival is directly involved with an exit – the exit of Kevin-Prince Boateng. Milan want to sell the player who has recently returned to Ghana national team but at the moment there are no offers for Milan and so Milan cannot move further for Honda until Boa is sold.

CSKA could decide to keep Honda, whose contract expires in December, until July 13 – when they face Zenit in the Russian Super Cup. La Gazzetta believes that Milan want to reduce the squad size to 25-26 players. They currently have over 30.

pa prodajite konjine. sta ste ih nakupili po putu dzaba i sad ne mozete da ih se rijesite :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 29 jun 2013, 13:16

milanist je napisao/la:Mario Yepes, Massimo Ambrosini and Bojan Krkic will officially become ex-Milan players tomorrow when their contract expires and Mathieu Flamini could join those three players as Milan haven’t reached an agreement with him.
Drago mi je čuti ovakve stvari. 8-)

Inače, pojavile su se informacije da će Milan poslati zvaničnu ponudu Manchester Unitedu za Nemanju Vidića. MUFC će potpisati Garaya, pa bi mogli dat' svog kapitena za neku solidnu svotu. Šta mislite o ovom transferu? Smatram da Vidić nije loše rješenje, iako je već star. Sigurno da je iskusan i vrstan štoper, te da može pomoći u odbrani.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 29 jun 2013, 13:19

IlPrincipe je napisao/la:Dresovi 5 brojeva veći :lol: 8-)

slika

Da,da zato su danas 6 brojeva kraći... ni curicama ne mogu.... ne mislim tu striktno na naše dresove, ali ima klubova...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 29 jun 2013, 13:52

Navodno iduce sedmice se salje ponuda za Vidića.

Već smo poslali 10m za Adema Ljajića. On bi bio perfektno pojačanje. 2 Srbina kad bi dosla, ustvari jedan srbin :mrgreen: bilo bi sjajno. Mislim da bi nam puno puno pomogli. za 18m mogu se obojica kupiti.

Flamini i Boateng ako odu stizu Poli i Hamsik prema milannews.it

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 29 jun 2013, 14:05

IlPrincipe je napisao/la:Navodno iduce sedmice se salje ponuda za Vidića.

Već smo poslali 10m za Adema Ljajića. On bi bio perfektno pojačanje. 2 Srbina kad bi dosla, ustvari jedan srbin :mrgreen: bilo bi sjajno. Mislim da bi nam puno puno pomogli. za 18m mogu se obojica kupiti.

Flamini i Boateng ako odu stizu Poli i Hamsik prema milannews.it
Malom Ljajicu istice ugovor iduce godine ponuda od 10 milijuna i Urbi je i vise nego dobra za njih, a momak je odlicna igrac moze igrati 2 napadaca kao iza napadaca :) o Vidicu ne treba ni pricati...ovo za Hamsika mi djeluje nemoguce poznavajuci onu budalu od predsjednika..... Constant, Vidic, Zapata, DeSilio, DeJong , Montolivo, Princ, Ljajic, Balo Pazzini :)
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 29 jun 2013, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 29 jun 2013, 14:07

e jbg nigdje ti tu Faraona. Pazzini je tu višak. I Abate mora ispred Constanta

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 29 jun 2013, 14:11

IlPrincipe je napisao/la:e jbg nigdje ti tu Faraona. Pazzini je tu višak. I Abate mora ispred Constanta

Ja kuzim da ce Faraon otici, a kakav crni Abate finta u desno i ocajan centarsut desnom nogom :oops:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 29 jun 2013, 14:13

meskalin je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:e jbg nigdje ti tu Faraona. Pazzini je tu višak. I Abate mora ispred Constanta

Ja kuzim da ce Faraon otici, a kakav crni Abate finta u desno i ocajan centarsut desnom nogom :oops:
Danas je sastanak sa Faraonom oko ostanka ili odlaska ..
Abate je medju 3 najbolja desna beka u Italiji jbg .. čovjek je proso sve i svasta sa Milanom, ima iskustvo i igra srcem. On je nas TRENUTNO najbolji bek za mene.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 29 jun 2013, 14:17

Ljaljić, Hamšik i Vidić mogu doći za nešto više od 30 miliona. Naravno, rupa bi se zakrpila i prodajom Flaminija, Boatenga i možda nekog napadača (Niang, Pazzo, Robinho). Ovakve investicije bi se dugoročno isplatile, ali možemo se samo moliti da ovi u klubu to najzad skontaju.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 29 jun 2013, 14:25

Claus je napisao/la:Ljaljić, Hamšik i Vidić mogu doći za nešto više od 30 miliona. Naravno, rupa bi se zakrpila i prodajom Flaminija, Boatenga i možda nekog napadača (Niang, Pazzo, Robinho). Ovakve investicije bi se dugoročno isplatile, ali možemo se samo moliti da ovi u klubu to najzad skontaju.
de baci to na papir da vidim kako za 30 mil :shock:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 29 jun 2013, 14:28

Hamsika ne mozes dobit ispod 20m
Vidic oko 8m
Ljajic 12m

moje vidjenje

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 29 jun 2013, 14:33

Hamsik sam vrijedi 35 miliona i nema od tog ništa. Nema Milan love, a Napoli ga nikad neće dati konkurentima.

Ljajić je pravi igrač i mislim da bi bio dobra investicija, kao i Vidić koji bi donio potrebnu čvrstinu pozadi. Sa njima dvojicom Milan bi bio jači najmanje 20%.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.