NK Široki Brijeg
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Protiv Mladosti 1.kolo, imaju li oni uvjete igrati na svom stadionu ili igraju na nekom drugom? Bilo bi idealno startati s 3 boda i to otvorit prvenstvo pobjedom u gostima. Valjda ce igrat na nekom neutralnom, Vitez igra u Zenici. Velez nam prvi dolazi na Pecaru
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Mladost igra na gradskom stadionu u Bijeljini. Njihov stadion nema dovoljno sjedecih mjesta.Sportfanatik je napisao/la:Protiv Mladosti 1.kolo, imaju li oni uvjete igrati na svom stadionu ili igraju na nekom drugom? Bilo bi idealno startati s 3 boda i to otvorit prvenstvo pobjedom u gostima. Valjda ce igrat na nekom neutralnom, Vitez igra u Zenici. Velez nam prvi dolazi na Pecaru
Posto je Kevin pitao na jednoj temi odakle raspored, evo za Široki Brijeg. Nemojte zaboraviti da se na jesen igra 19 kola, dok ce te na proljece imati, od 24. do 29. kola, 6 utakmica u Hercegovini (Široki Brijeg, Mostar, Široki Brijeg, Široki Brijeg, Trebinje, Široki Brijeg):
1. kolo Mladost - Široki (Bijeljina)
2. kolo Široki - Velež (Široki Brijeg)
3. kolo Sarajevo - Široki (Sarajevo)
4. kolo Široki - Rudar (Široki Brijeg)
5. kolo Zvijezda - Široki (Gradačac)
6. kolo Široki - Travnik (Široki Brijeg)
7. kolo Vitez - Široki (Zenica)
8. kolo Široki - Željezničar (Široki Brijeg)
9. kolo Radnik - Široki (Bijeljina)
10. kolo Široki - Zrinjski (Široki Brijeg)
11. kolo Slavija - Široki (Sarajevo)
12. kolo Borac - Široki (Banja Luka)
13. kolo Široki - Leotar (Široki Brijeg)
14. kolo Čelik - Široki (Zenica)
15. kolo Široki - Olimpic (Široki Brijeg)
1. kolo Mladost - Široki (Bijeljina)
2. kolo Široki - Velež (Široki Brijeg)
3. kolo Sarajevo - Široki (Sarajevo)
4. kolo Široki - Rudar (Široki Brijeg)
5. kolo Zvijezda - Široki (Gradačac)
6. kolo Široki - Travnik (Široki Brijeg)
7. kolo Vitez - Široki (Zenica)
8. kolo Široki - Željezničar (Široki Brijeg)
9. kolo Radnik - Široki (Bijeljina)
10. kolo Široki - Zrinjski (Široki Brijeg)
11. kolo Slavija - Široki (Sarajevo)
12. kolo Borac - Široki (Banja Luka)
13. kolo Široki - Leotar (Široki Brijeg)
14. kolo Čelik - Široki (Zenica)
15. kolo Široki - Olimpic (Široki Brijeg)
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 27 jun 2013, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
AnelZ je napisao/la:Posto je Kevin pitao na jednoj temi odakle raspored, evo za Široki Brijeg. Nemojte zaboraviti da se na jesen igra 19 kola:
1. kolo Mladost - Široki
2. kolo Široki - Velež
3. kolo Sarajevo - Široki
4. kolo Široki - Rudar
5. kolo Zvijezda - Široki
6. kolo Široki - Travnik
7. kolo Vitez - Široki
8. kolo Široki - Željezničar
9. kolo Radnik - Široki
10. kolo Široki - Zrinjski
11. kolo Slavija - Široki
12. kolo Borac - Široki
13. kolo Široki - Leotar
14. kolo Čelik - Široki
15. kolo Široki - Olimpic
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 27 jun 2013, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Sarajevo je redni broj 5, Rudar 6, Radnik 11, a Zrinjski 12Kevin je napisao/la:
malo nam se ne slazu!? pogrijesio si 3. kolo

jesam sa zeljine temeAnelZ je napisao/la:Sarajevo je redni broj 5, Rudar 6, Radnik 11, a Zrinjski 12Kevin je napisao/la:
malo nam se ne slazu!? pogrijesio si 3. koloovo je ispravka ako si se vodio po onim rednim brojevima na Željinoj temi ili prema clanku na SS.ba
proradilo i ovo:
http://www.nk-sirokibrijeg.com/index.ph ... lna-setnja" onclick="window.open(this.href);return false;
jesmo li i po ovome prvi u BH?
ekstra
http://www.nk-sirokibrijeg.com/index.ph ... lna-setnja" onclick="window.open(this.href);return false;
jesmo li i po ovome prvi u BH?

ekstra
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ima vec virtuelna Grbavica, predstavljena neki dan...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
imaju 2 tocke, teren i plavi salon..Baja_Zvjerka je napisao/la:Ima vec virtuelna Grbavica, predstavljena neki dan...
ovdje ima 10tak tocaka
prognoze sa sljedeću sezonu:
od 1. do 3. mjesta :
-Sarajevo(Sarajevo pravo namazano,Husref je tu,euforija,lijepo slazu ekipu i jedan su od najozbiljnih favorita)
-Siroki(Siroki standardno dobar,imaju vec duze godina kontinuitet u vrhu,doveli i par finih igraca u prelaznom roku ali ne vjerujem da mogu uzeti titulu pored Sarajeva i Zelje,sta vise imam osjecaj da ce podbaciti sezonu i da bi mogla i evropa doci u pitanje)
-Zeljeznicar(Dokle god je Ammar Osim ziv i u Zelji,znaju se ambicije kluba.Ako bi procentualno izrazavao sanse Zelje za titulu naspram Sarajeva to bi bilo 55%-45%.
od 4.do 6. mjesta:
Celik(Vlado rules,fino su izgledali ove godine,Mesan i Kajkut digli sidro i jako tesko ce ponovit proslu sezonu.Moguce da se ukljuce u borbu za evropu ali ih i tu ceka jaka konkurencija.Sto se tice napada na titulu,smijesno sa trenutnim igrackim kadrom.
Zrinjski(Jedan od najozbiljnih konkurenata za prve 4 pozicije.Fino se pojacali,poslozili neke stvari u klubu i za ocekivati je da to opravdaju na terenu.U slucaju lose sezone nekog od konkurenata za titulu,nebi me iznenadilo da budu i u prva tri kluba.
Olimpic(Iako im pojedinci predvidjaju losu sezonu,Vukovi ce i ove godine imati zadatak da napadnu izlazak u evropu.Tim jos nije kompletiran i ocekujem par provjerenih imena ovih dana.Po mojim saznanjima bi bez problema mogli pucati na prve 4 pozicije ukoliko realizuju transfere o kojim sam dobio neke informacije.Nadam se da ce ipak uspjeti sacuvati Duljevica jer je on uveliko na izlaznim vratima i dogovaraju se detalji transfera.
od 7.do 12. mjesta:
Borac(Ostajem pri svom misljenju da se Borac nece totalno raspasti,nego ce skuckati kakvu takvu ekipu koja ce bar u nekoj mjeri biti konkurentna ovim timovima koje sam bolje pozicionirao od njih.Nebi me cudilo i da se fino pojacaju kako se bude blizio pocetak sezone.To je klub iza kojeg stoji cijeli entitet i prije ili kasnije ce to ponovo doci do izrazaja.
Zvijezda(buran period u klubu,da nisu imali potresa ocekivao bi i borbu za prve 4 pozicije,ovako ce biti teska sezona.Ocekujem da zavrse negdje u sredini tabele
Velez(Ne ocekujem neku zapazenu sezonu,prazne tribine,pljuvanje uprave i jos jednu izgubljenu sezonu i godinu stariji)
Leotar(Sta reci,koju posluku poslati..kome)
Radnik(Zilava ekipa,ostat ce i ovu sezonu)
Slavija(
Vitez(kandidat za ispadanje,samo iz razloga jer ne igraju na svom stadionu.)
Rudar(kandidat za cvajtu)
Travnik(Veziri jedino dekretom mogu biti izbaceni u cvajtu)
Mladost V.O.(sta reci,koju posluku porati,kome)
od 1. do 3. mjesta :
-Sarajevo(Sarajevo pravo namazano,Husref je tu,euforija,lijepo slazu ekipu i jedan su od najozbiljnih favorita)
-Siroki(Siroki standardno dobar,imaju vec duze godina kontinuitet u vrhu,doveli i par finih igraca u prelaznom roku ali ne vjerujem da mogu uzeti titulu pored Sarajeva i Zelje,sta vise imam osjecaj da ce podbaciti sezonu i da bi mogla i evropa doci u pitanje)
-Zeljeznicar(Dokle god je Ammar Osim ziv i u Zelji,znaju se ambicije kluba.Ako bi procentualno izrazavao sanse Zelje za titulu naspram Sarajeva to bi bilo 55%-45%.
od 4.do 6. mjesta:
Celik(Vlado rules,fino su izgledali ove godine,Mesan i Kajkut digli sidro i jako tesko ce ponovit proslu sezonu.Moguce da se ukljuce u borbu za evropu ali ih i tu ceka jaka konkurencija.Sto se tice napada na titulu,smijesno sa trenutnim igrackim kadrom.
Zrinjski(Jedan od najozbiljnih konkurenata za prve 4 pozicije.Fino se pojacali,poslozili neke stvari u klubu i za ocekivati je da to opravdaju na terenu.U slucaju lose sezone nekog od konkurenata za titulu,nebi me iznenadilo da budu i u prva tri kluba.
Olimpic(Iako im pojedinci predvidjaju losu sezonu,Vukovi ce i ove godine imati zadatak da napadnu izlazak u evropu.Tim jos nije kompletiran i ocekujem par provjerenih imena ovih dana.Po mojim saznanjima bi bez problema mogli pucati na prve 4 pozicije ukoliko realizuju transfere o kojim sam dobio neke informacije.Nadam se da ce ipak uspjeti sacuvati Duljevica jer je on uveliko na izlaznim vratima i dogovaraju se detalji transfera.
od 7.do 12. mjesta:
Borac(Ostajem pri svom misljenju da se Borac nece totalno raspasti,nego ce skuckati kakvu takvu ekipu koja ce bar u nekoj mjeri biti konkurentna ovim timovima koje sam bolje pozicionirao od njih.Nebi me cudilo i da se fino pojacaju kako se bude blizio pocetak sezone.To je klub iza kojeg stoji cijeli entitet i prije ili kasnije ce to ponovo doci do izrazaja.
Zvijezda(buran period u klubu,da nisu imali potresa ocekivao bi i borbu za prve 4 pozicije,ovako ce biti teska sezona.Ocekujem da zavrse negdje u sredini tabele
Velez(Ne ocekujem neku zapazenu sezonu,prazne tribine,pljuvanje uprave i jos jednu izgubljenu sezonu i godinu stariji)
Leotar(Sta reci,koju posluku poslati..kome)
Radnik(Zilava ekipa,ostat ce i ovu sezonu)
Slavija(
Vitez(kandidat za ispadanje,samo iz razloga jer ne igraju na svom stadionu.)
Rudar(kandidat za cvajtu)
Travnik(Veziri jedino dekretom mogu biti izbaceni u cvajtu)
Mladost V.O.(sta reci,koju posluku porati,kome)
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- northfront96
- Kontakt:
lani smo podbacili, kup nas je izvukao.... malo se pojačali + ako nam se vrate ovi bodovi sto smo ih dijelili u drugom dijelu sezone mozemo lako ispred zelje i sarajeva...arhimed89 je napisao/la:prognoze sa sljedeću sezonu:
ako Landeka bude zdrav, sa Mazalovicem i raspolozenim Wagnerom, onda smo bas jaki.....
da te ne qouotam, jesi ti slucajno mašio temu ili?
kontradiktorno ti:
Siroki(Siroki standardno dobar,imaju vec duze godina kontinuitet u vrhu,doveli i par finih igraca u prelaznom roku ali ne vjerujem da mogu uzeti titulu pored Sarajeva i Zelje,sta vise imam osjecaj da ce podbaciti sezonu i da bi mogla i evropa doci u pitanje)
pa ako gledas sastave Široki je ostavio najbolje i pojačao se..
dok ova dva ostala koje nabrajaš baš i nisu
kontradiktorno ti:
Siroki(Siroki standardno dobar,imaju vec duze godina kontinuitet u vrhu,doveli i par finih igraca u prelaznom roku ali ne vjerujem da mogu uzeti titulu pored Sarajeva i Zelje,sta vise imam osjecaj da ce podbaciti sezonu i da bi mogla i evropa doci u pitanje)
pa ako gledas sastave Široki je ostavio najbolje i pojačao se..

malo se momak isforsirao, misli jedno pise drugo i obrnuto al dobro okej jeKevin je napisao/la:da te ne qouotam, jesi ti slucajno mašio temu ili?
kontradiktorno ti:
pa ako gledas sastave Široki je ostavio najbolje i pojačao se..![]()

Masio sam i veceru a ne temuKevin je napisao/la:da te ne qouotam, jesi ti slucajno mašio temu ili?
kontradiktorno ti:

Sa ovim gore sto si citirao sam zelio reci da Siroki vec godinama ima ekipu za sami vrh ako ne i prvaka ali su redovno znali jednostavno pasti i zaredati par bezveznih rezultata i prosuti bodove.Gledajuci Zelju,oni i kad ne igraju dobro redovno uzimaju bodove i pobjeduju,isto tako i kad nemaju neki bogzna sastav konkurisu za naslov.Tim vam je dugo vremena na okupu i jako uigran i akcenat je na tome da bi Siroki sa organizacijom kakvu ima mogao biti zajebani tim.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Sta ti palamudis ba,evo ti lizalo i idi da se igrasljutinar je napisao/la:malo se momak isforsirao, misli jedno pise drugo i obrnuto al dobro okej jeKevin je napisao/la:da te ne qouotam, jesi ti slucajno mašio temu ili?
kontradiktorno ti:

- badblueboylivno
- Kontakt:
Ako sam u pravu, ovo je već odavno tu... dobro, nisam ulazio pa ne znam je li radiloKevin je napisao/la:proradilo i ovo:
jesmo li i po ovome prvi u BH?![]()
ekstra

Hayley <3
Kako završi dns utakmica na kupresu,zna li nitko?
- northfront96
- Kontakt:
3:1 za Široki
golove za nas dali Zadro, Šilić i Barišić....
golove za nas dali Zadro, Šilić i Barišić....
Možeš li nesto detaljnije napisati,ako si možda gledao utakmicu?
- northfront96
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme manje vise izjednaceno, mozda koja sansa vise za Siroki ali opet ne efikasno, tako da Vitez koristi svoju priliku i postize gol, par puta se istaknuo igrac sa brojem 18 kod Viteza, bar je meni i ovima oko mene bio dobar..., tako i kod postizanja gola, ne znam mu ime, ali je dobar!
u drugom poluvremenu u Širokom par izmjena, ulaze Buhač, Zadro, Šilić i Ljubić.... uslo je njih jos pred kraj ali ovi navedeni su donijeli preokret....Ćorić mi se ucinio los na boku, bar ne kao prije, dok kasnije Ljubic puno vise probija, isto tako Buhac na drugoj strani, dok napadaci i vezni red koriste prilike.... Bilo je jos izmjena na obe strane, uz mozda par prilika za kontru Viteza koje je srednji vez Širokog rijesio sa faulima na sredini terena, onako sa iskustvom uz zute kartone...
fino izdanje Zadre, Dzidica, Wagnera, Šilica, Buhača....
rekao bi da Vitez nije los, dobar je iz kontre, ali mozda jos malo da porade na kontroli nad loptom i obrani....
to je sto se moze reci iz jedne utakmice, mozda se varam....
u drugom poluvremenu u Širokom par izmjena, ulaze Buhač, Zadro, Šilić i Ljubić.... uslo je njih jos pred kraj ali ovi navedeni su donijeli preokret....Ćorić mi se ucinio los na boku, bar ne kao prije, dok kasnije Ljubic puno vise probija, isto tako Buhac na drugoj strani, dok napadaci i vezni red koriste prilike.... Bilo je jos izmjena na obe strane, uz mozda par prilika za kontru Viteza koje je srednji vez Širokog rijesio sa faulima na sredini terena, onako sa iskustvom uz zute kartone...
fino izdanje Zadre, Dzidica, Wagnera, Šilica, Buhača....
rekao bi da Vitez nije los, dobar je iz kontre, ali mozda jos malo da porade na kontroli nad loptom i obrani....
to je sto se moze reci iz jedne utakmice, mozda se varam....
Zadnja izmjena: northfront96, dana/u 01 jul 2013, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.