Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
hahah kakav je ovo cirkus za Teveza sad oko kazne 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Nije samo zbog tog. Da ga nisam gledao mnogo puta, ne bih ni pisao. Toliko puta je kiksao, promašio dobre prilike... ukratko, pravio gluposti. Barzagli i Chiellini su doktori za Lea, sreća da ih Conte ima na raspolaganju.Andrej je napisao/la:Promasio penal i ne valja kao stoper , hvala na informaciju sad cemo traziti novi stoper hvala jos jednom.Claus je napisao/la:Ovaj vaš Bonucci je samo takav drvosječa. Koštao je Italiju finala.Nije da nisam i prije znao da je sklon greškama i promašajima, ali opet sam se nadao da je sazrio. Definitivno trebate naći boljeg štopera, on je katastrofalan.
To si rek'o garant i za Ramosa kad je penal promašioClaus je napisao/la:Ovaj vaš Bonucci je samo takav drvosječa. Koštao je Italiju finala.Nije da nisam i prije znao da je sklon greškama i promašajima, ali opet sam se nadao da je sazrio. Definitivno trebate naći boljeg štopera, on je katastrofalan.

Šta ti je ba, Bonucci zvijer!
Allegri je gospodin!
Naravno da ne (Carli je napisao/la:To si rek'o garant i za Ramosa kad je penal promašioClaus je napisao/la:Ovaj vaš Bonucci je samo takav drvosječa. Koštao je Italiju finala.Nije da nisam i prije znao da je sklon greškama i promašajima, ali opet sam se nadao da je sazrio. Definitivno trebate naći boljeg štopera, on je katastrofalan.
![]()
Šta ti je ba, Bonucci zvijer!

- IlCapitano
- Kontakt:
http://www.eldesmarquebizkaia.com/athle ... gs.twitter" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenira sam da se pripremi za Juventus i nadoknadi izgubljeno u protekloj sezoni.
Trenira sam da se pripremi za Juventus i nadoknadi izgubljeno u protekloj sezoni.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Jako je bitno kako će se Llorente snaći u Juventusu. Praktično cijelu sezonu nije odigrao vrhunski meč, slabo je igrao jer je bio u nemilosti Bielse (što zbog želje za transferom i neslaganjima s upravom, što zbog loše forme). Ukoliko bude na nivou sezone kada je Bilbao igrao finale EL i Copa del Rey, onda neće biti problema.IlCapitano je napisao/la:http://www.eldesmarquebizkaia.com/athle ... gs.twitter
Inače, dolaskom Teveza i Llorentea, Juve je u potpunosti riješio napad. Sada je diskutabilno da li će Matri, Quag ili neko treći napustiti tim, jer se stvorila konkurencija i potencijalni višak.
Uglavnom, sastav je dovoljno kvalitetan da osigura još jednu titulu u Italiji. Za nešto više (čitaj CL), trebaće i malo sreće, znanja i bljeskova pojedinaca.
Bonucci je strašno napredovao zadnje dvije godine. Nenormalno znači. Ne znam pratiš li Ser.A ali Bonucci je jedan od boljih tu. 26 mu je godina i ova će sezona za njega biti k'o za Kanavara ona iz 06' 

Allegri je gospodin!
- korisnikforuma
- Kontakt:
Ovo nemoj više nikad u životu rećiCarli je napisao/la:Bonucci je strašno napredovao zadnje dvije godine. Nenormalno znači. Ne znam pratiš li Ser.A ali Bonucci je jedan od boljih tu. 26 mu je godina i ova će sezona za njega biti k'o za Kanavara ona iz 06'

-
- Kontakt:
Claus je napisao/la:Ovaj vaš Bonucci je samo takav drvosječa. Koštao je Italiju finala.Nije da nisam i prije znao da je sklon greškama i promašajima, ali opet sam se nadao da je sazrio. Definitivno trebate naći boljeg štopera, on je katastrofalan.

- IlCapitano
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Koja mrcina, kako razgrće odbranu Reala na 1:35, odličnu tehniku za svoju visinu ima.
Koja mrcina, kako razgrće odbranu Reala na 1:35, odličnu tehniku za svoju visinu ima.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Ponos Torina
- Kontakt:
Mora odradit kaznu biciklo,metla i laganoultrasstyle_tz je napisao/la:hahah kakav je ovo cirkus za Teveza sad oko kazne

taman ima jos vremena da to zavrsi do pocetka priprema a ujedno to mu dodje kao neka mini priprema

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Dokle ljudi daleko idu u poređenjima.korisnikforuma je napisao/la:Ovo nemoj više nikad u životu rećiCarli je napisao/la:Bonucci je strašno napredovao zadnje dvije godine. Nenormalno znači. Ne znam pratiš li Ser.A ali Bonucci je jedan od boljih tu. 26 mu je godina i ova će sezona za njega biti k'o za Kanavara ona iz 06'

Eto, ja ne pratim Seriju A, a ti koji "pratiš" pišeš da će Bonucci za nekoliko sezona dostići jednog i jedinog Fabija Cannavara. Čovjeka koji je te 2006. dobio Ballon d'Or, FIFA Igrač godine i bio među najboljim na SP 2006, koje je Italija osvojila. Uvršten na spisak odmah iza Zizoua, koji je dobio Zlatnu loptu zasluženo i bez pogovora.
- korisnikforuma
- Kontakt:
Realno on je dobio ballon d'or iz dva razloga: jer je Zizou udario materazzija i jer je Buffon odlučio ostati u Serie B.
Ali poređenje je pretjerano u svakom slučaju. Više jer je Bonucci loš nego jer je Canna neki vanzemaljac.
Ali poređenje je pretjerano u svakom slučaju. Više jer je Bonucci loš nego jer je Canna neki vanzemaljac.
Nije isključeno ni nešto takvo, i ja se vodim tim stavom, ali jedan Cannavaro ne može u istu rečenicu s Bonuccijem. Jednostavno ne može, i to ne zato jer ga ja, ili neko drugi, ne mirišemo.korisnikforuma je napisao/la:Realno on je dobio ballon d'or iz dva razloga: jer je Zizou udario materazzija i jer je Buffon odlučio ostati u Serie B.

- Contentissimo
- Kontakt:
Leo je nakon one nesretne pretprosle sezone u kojoj su ga pratili pehovi i kiksevi, u prethodnoj izrastao u pravog stopera...ove sezone ocekujem od njega jos bolje igre...Forza Leo
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Italija-Česka trebala bi se igrati 10 septembra kvalifikacije na Juve Areni ali vidim da navijaci Juvea ne da nisu sretni nego kazu bojkotovace utakmicu ne zele FIGC organizaciju u nasem hramu nogometa
Ko im uopste dopusti da igraju utakmicu na Juve Areni

Ko im uopste dopusti da igraju utakmicu na Juve Areni

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Gotovo je sa Sampdoriom oko Zaze i oni će izabrati 4 miliona € ili 1/2 ugovora Gabbiadinia. Nakon toga igrač ide u Sassuolo na posudbu. (Di Marzio)
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.