Na kraju dana.Psovat ce mu sve po spisku, i zvat ce ga prljavim Alzircem.Ako zajebe.Ili ako ne budes lepo ''pevao'' poput Adema Ljajica.Nikad neces moci da igras za tu repku
Pa i mali Djuzepe Rosi je rodjen u Nju Dzerziju(Amerika) pa je zaigrao za Italiju.Amerika nije ni prigovorila ovdje.Ibrahimovic je nas talent a ne Svedski.Svedjani su krampa s Fudbalom, u to nema sumnje..
Portugal, Njemacka, pa sad i Belgija rade na domacim talentima, a ne uvoz-izvoz kao ovi bogalji sto nam kradu igrace, i jos se zale, i nazivaju neke izdajnicima.Pa nije mu did rodjen u Svicarskoj da je izdajnik.Cuj ti gluposti
Znam da se Hajrovic povezuje s Laziom.I nadam se stvarno da ce momak preci u bolju ligu.Vjerujem da nam je ovo najbolji igrac na toj poziciji, i umjesto sto razapinjemo lika.Moramo samo crveni tepih staviti i reci.Welcome, Wilcommen.Nismo mi Njemacka, da imamo milione igraca i sijaset talenta, nego Bosna.cija liga je slabija od Kiparske!
Hajrovic i Lulic?Kud ces bolje.Ja ne mogu da zamislim bolje.Imamo tu jos i Misimovica, gore Pjanica.Jos da onaj mali Mirza Mustafic eksplodira kao igrac u narednih 4-5 godina.Imali bi ekstra igrace i za blizu buducnost