Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 jun 2013, 13:09

hahah kakav je ovo cirkus za Teveza sad oko kazne :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 28 jun 2013, 13:13

Andrej je napisao/la:
Claus je napisao/la:Ovaj vaš Bonucci je samo takav drvosječa. Koštao je Italiju finala. :roll: Nije da nisam i prije znao da je sklon greškama i promašajima, ali opet sam se nadao da je sazrio. Definitivno trebate naći boljeg štopera, on je katastrofalan.
Promasio penal i ne valja kao stoper , hvala na informaciju sad cemo traziti novi stoper hvala jos jednom.
Nije samo zbog tog. Da ga nisam gledao mnogo puta, ne bih ni pisao. Toliko puta je kiksao, promašio dobre prilike... ukratko, pravio gluposti. Barzagli i Chiellini su doktori za Lea, sreća da ih Conte ima na raspolaganju.

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 28 jun 2013, 13:42

Claus je napisao/la:Ovaj vaš Bonucci je samo takav drvosječa. Koštao je Italiju finala. :roll: Nije da nisam i prije znao da je sklon greškama i promašajima, ali opet sam se nadao da je sazrio. Definitivno trebate naći boljeg štopera, on je katastrofalan.
To si rek'o garant i za Ramosa kad je penal promašio :lol:
Šta ti je ba, Bonucci zvijer!
Allegri je gospodin!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 28 jun 2013, 13:57

Carli je napisao/la:
To si rek'o garant i za Ramosa kad je penal promašio :lol:
Šta ti je ba, Bonucci zvijer!
Naravno da ne ( :roll: ), svakom se promašeni penal može desiti. Vidi, Leo je borben, srčan i nije loš kao defanzivac (prosjek), ali jednostavno ga ne gotivim. Nigdje ne piše da nam se mišljena ne smije razilaziti. Vi ga volite, što zbog toga što igra za Juve - što zbog mase drugih stvari koje idu uz to. Za mene definitivno ima mnogo boljih štopera od Bonuccija, koji imaju bolji šut, spretniji su i samopouzdanje im je na većem nivou, a malkice su više talentovani od pomenutog.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 jun 2013, 14:02

http://www.eldesmarquebizkaia.com/athle ... gs.twitter" onclick="window.open(this.href);return false;

Trenira sam da se pripremi za Juventus i nadoknadi izgubljeno u protekloj sezoni.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 28 jun 2013, 14:06

IlCapitano je napisao/la:http://www.eldesmarquebizkaia.com/athle ... gs.twitter

Trenira sam da se pripremi za Juventus i nadoknadi izgubljeno u protekloj sezoni.
Jako je bitno kako će se Llorente snaći u Juventusu. Praktično cijelu sezonu nije odigrao vrhunski meč, slabo je igrao jer je bio u nemilosti Bielse (što zbog želje za transferom i neslaganjima s upravom, što zbog loše forme). Ukoliko bude na nivou sezone kada je Bilbao igrao finale EL i Copa del Rey, onda neće biti problema.

Inače, dolaskom Teveza i Llorentea, Juve je u potpunosti riješio napad. Sada je diskutabilno da li će Matri, Quag ili neko treći napustiti tim, jer se stvorila konkurencija i potencijalni višak.

Uglavnom, sastav je dovoljno kvalitetan da osigura još jednu titulu u Italiji. Za nešto više (čitaj CL), trebaće i malo sreće, znanja i bljeskova pojedinaca.

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 28 jun 2013, 14:18

Bonucci je strašno napredovao zadnje dvije godine. Nenormalno znači. Ne znam pratiš li Ser.A ali Bonucci je jedan od boljih tu. 26 mu je godina i ova će sezona za njega biti k'o za Kanavara ona iz 06' :mrgreen:
Allegri je gospodin!

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 28 jun 2013, 14:53

Carli je napisao/la:Bonucci je strašno napredovao zadnje dvije godine. Nenormalno znači. Ne znam pratiš li Ser.A ali Bonucci je jedan od boljih tu. 26 mu je godina i ova će sezona za njega biti k'o za Kanavara ona iz 06' :mrgreen:
Ovo nemoj više nikad u životu reći :shock:

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 28 jun 2013, 15:04

:lol:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 jun 2013, 15:06

[youtube][/youtube]

Koja mrcina, kako razgrće odbranu Reala na 1:35, odličnu tehniku za svoju visinu ima. 8-)
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 28 jun 2013, 15:10

ultrasstyle_tz je napisao/la:hahah kakav je ovo cirkus za Teveza sad oko kazne :D
Mora odradit kaznu biciklo,metla i lagano :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ;)
slika

slika
taman ima jos vremena da to zavrsi do pocetka priprema a ujedno to mu dodje kao neka mini priprema 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 28 jun 2013, 15:40

korisnikforuma je napisao/la:
Carli je napisao/la:Bonucci je strašno napredovao zadnje dvije godine. Nenormalno znači. Ne znam pratiš li Ser.A ali Bonucci je jedan od boljih tu. 26 mu je godina i ova će sezona za njega biti k'o za Kanavara ona iz 06' :mrgreen:
Ovo nemoj više nikad u životu reći :shock:
Dokle ljudi daleko idu u poređenjima. :?

Eto, ja ne pratim Seriju A, a ti koji "pratiš" pišeš da će Bonucci za nekoliko sezona dostići jednog i jedinog Fabija Cannavara. Čovjeka koji je te 2006. dobio Ballon d'Or, FIFA Igrač godine i bio među najboljim na SP 2006, koje je Italija osvojila. Uvršten na spisak odmah iza Zizoua, koji je dobio Zlatnu loptu zasluženo i bez pogovora.

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 28 jun 2013, 15:49

Realno on je dobio ballon d'or iz dva razloga: jer je Zizou udario materazzija i jer je Buffon odlučio ostati u Serie B.
Ali poređenje je pretjerano u svakom slučaju. Više jer je Bonucci loš nego jer je Canna neki vanzemaljac.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 28 jun 2013, 15:53

korisnikforuma je napisao/la:Realno on je dobio ballon d'or iz dva razloga: jer je Zizou udario materazzija i jer je Buffon odlučio ostati u Serie B.
Ali poređenje je pretjerano u svakom slučaju. Više jer je Bonucci loš nego jer je Canna neki vanzemaljac.
Nije isključeno ni nešto takvo, i ja se vodim tim stavom, ali jedan Cannavaro ne može u istu rečenicu s Bonuccijem. Jednostavno ne može, i to ne zato jer ga ja, ili neko drugi, ne mirišemo. ;)

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 28 jun 2013, 17:32

Zdra'o ba!
Allegri je gospodin!

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 28 jun 2013, 18:21

Leo je nakon one nesretne pretprosle sezone u kojoj su ga pratili pehovi i kiksevi, u prethodnoj izrastao u pravog stopera...ove sezone ocekujem od njega jos bolje igre...Forza Leo
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 28 jun 2013, 19:40

Italija-Česka trebala bi se igrati 10 septembra kvalifikacije na Juve Areni ali vidim da navijaci Juvea ne da nisu sretni nego kazu bojkotovace utakmicu ne zele FIGC organizaciju u nasem hramu nogometa

Ko im uopste dopusti da igraju utakmicu na Juve Areni :roll: :?:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 28 jun 2013, 19:57

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 28 jun 2013, 20:10

Da hoće više otić.
Allegri je gospodin!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 28 jun 2013, 20:12

Gotovo je sa Sampdoriom oko Zaze i oni će izabrati 4 miliona € ili 1/2 ugovora Gabbiadinia. Nakon toga igrač ide u Sassuolo na posudbu. (Di Marzio)
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.