FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 jun 2013, 18:05

nist aja sam pozelio takve igrace ...sto smo imali Suada Jasarevica Gasija nekad , sad neka to bude Mirhad :)...ma broje smo imali te igrace poput Suada, pa Bajro, pa i Karic je bio zestok, ali niko kao Gasi :)..nema sa njim niko nije u duel ulazio nema tih para..onaj Mulalic jednom posao omaklo mu se uletio klizeci Jasarevicu i onda stao na crtu iza Guse da ga ne primjeti Gasi :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 28 jun 2013, 10:20

[youtube][/youtube]
Pobjeda je bolja od orgazma!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jun 2013, 12:56

30. KOLA UZ TEBE SMO SKUPA
NAJTEŽE TRENUTKE DOŽIVJELA JE GRUPA
POSUSTAT NEĆEMO NIKAD TO DOBRO ZNAJ
JER SVAKI TRENUTAK S TOBOM ZA NAS JE RAJ
KROZ TRNJE PAKAO I TUGU
ZAJEDNO SMO PROŠLI KROZ LIGU DRUGU
OSTAVILI TE NIKAD NISMO
UZ TEBE K'O JEDAN MI SMO
DOSTA PRAZNIH PRIČA I OBEĆANJA
DOSTA GLUME I TOG SRANJA
HOĆEMO POBJEDE I VELIKU SLOBODU
TO OD NAS SVAKO SANJA !
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 28 jun 2013, 15:01

Citam sad na vidovitom da se Grado nije dogovorio sa rukovodstvom i da ide, iskreno se nadam da nije tako i uopste ne vjerujem ovom portalu al svakako bi sto prije volio cut ili procitat demant te informacije.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 28 jun 2013, 15:07

LJUBIMAC FUKARA DIŽE SIDRO: Crnogorac napušta Tušanj

Prema saznanjima do kojih je došao Vidiportal.ba iz izvora bliskih tuzlanskoj Slobodi, kapiten ovog kluba i ljubimac navijača Gradimir Crnogorac digao je sidro sa Tušnja.

Naime, nekadašnji mladi i A reprezentativac BiH nije našao zajednički jezik sa klupskim rukovodstvom.

Njegovim putem bi mogao krenuti i Mirza Čejvanović koji se još uvijek nalazi u pregovorima sa Upravom kluba.

vidiportal .ba

JA MISLIM DA OVO NIJE ISTINA,TOLIKO.
Pobjeda je bolja od orgazma!

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 28 jun 2013, 15:14

Ne vjerujem vidovitom portalu, nista ne pisu jedno 6 mjeseci i samo kad je sta lose onda izbace vijest.
Vidit cemo jbg opet ako nije zadovoljan ponudjenim neka ide niko nije nezamjenjiv.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 28 jun 2013, 15:23

Gle, imamo i anketu napokon. :mrgreen:

Grado, ne napuštaj nas. Tješim se time da je izvor vidoviti portal (tj. glasilo Šabovića).

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 jun 2013, 15:35

Ne vjerujem tom portalu, jer odavno ga ne citam, nikad nisu ni izbacili nesto dobro u vezi Slobode, toliko o tom portalu. A evo i jedna slika iz pticije perspektive, koja je odlicna .

slika
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 jun 2013, 15:40

Evo i druga tv prenijela info da Grado napusta Slobodu . :|
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 jun 2013, 15:42

Ipak nas Crnogorac napusta, znaci ovi bili upravu :?

http://druga.tv/info/19949" onclick="window.open(this.href);return false;
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 28 jun 2013, 15:43

Tuzlaci jestel jos koga doveli osim onog golmana ?
www.nkbratstvogracanica.com

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 jun 2013, 15:48

pogode oni sve lose sto napisu, imaju insajd informacije dobre ali prenose samo lose stvari...vjerujem ja njima, ne volim ih i ne mogu ih smislit ali najvise informacija o Slobodi su pogodili upravo oni...sad sto su to u 100% slucajeva samo lose stvari pokazuje da nam se uglavnom samo lose stvari i desavaju.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 28 jun 2013, 16:24

fukara87 je napisao/la:Ne vjerujem tom portalu, jer odavno ga ne citam, nikad nisu ni izbacili nesto dobro u vezi Slobode, toliko o tom portalu. A evo i jedna slika iz pticije perspektive, koja je odlicna .

slika
Kako mocno izgleda ova sjeverna trbina, a zamislite kako ce mocno izgledati kad se nekad zavrsi komplet stadion

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 28 jun 2013, 16:26

Gradi sretan put gdje god da ide jednostavno nismo u situaciji da se igracima daju velike plate, kako se prica opstina ce vjerovatno i smanjit vec smijesnu transu, tako da smo tanki sa parama, opet mislim da se moze napravit dobra ekipa i bez Grade i skupih igraca.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 jun 2013, 16:58

bez Grade ce se tesko sastavit tim za PL...Grado je bio oslonac odbrane i citavog tima, i u ovim uslovima ce ga biti nemoguce nadomjestiti. Svi igraci koji su tog kalibra ili blizu toga ce traziti ozbiljniju lovu koju mi ocigledno nemamo.

istina je da se transa iz Opstine vjerovatno smanjuje sa smijesnih 7.000 na jos smjesnijih oko 5.000 KM mjesecno i da nema novih finansijera kluba. Opstina, Azmir, omladinski pogon i ovako par ljudi sto namakne, kanton opet vjerovatno ni marke, novi ulagaci takodjer oko nule.

vjerovatno necemo moci dovesti odgovarajucu zamjenu za Gradu niti ta 2-3 igraca koji prave razliku da se napadne premijer liga. Opet u ovim uslovima ne vidim ni smisao napadanja PL kad se nema sredstava za opstanak. Azmir ima pare, ali govorio sam vec o tome, covjek nije lud sam da daje 15-20.000 KM mjesecno. Koliko mi je zao Grade, jer sa njim vjerovatno odose i ambicije za povrakom u PL, toliko mi je i drago jer su stvari realno postavljene prvi put nakon dugo vremena. Nema laznih obecanja, nema obmana, pruzimo se koliko smo siroki, igracu ne obecavamo kule i gradove vec ono sto im se obeca to se i ispuni pa kome se svidja bujrum.

pisao sam vec da mi je drazi stabilan prvoligas nego gomilanje novih dugova i lazna obecanja od prije (mada se spominje neki dug savezu za kraj prosle sezone)...

tim ce se pojacati u skladu sa realnim mogucnostima, i SIGURNO ce biti dosta jaci od proslosezonskog ( sem Grade). Sad da li ce to biti dovoljno za premijer ligu- ne vjerujem. Grado je nezamjenjiv u ovom timu, i da bi se on zamjenio treba ti ozbiljna lova a mi da je imamo dali bi je njemu a ne nekom drugom.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 28 jun 2013, 17:02

Cuj odlaskom Grade odlaze i ambicije za PL, Sloboda nije jedan igrac niti ce ikad biti.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 jun 2013, 17:03

Cim se potvrdi da Grado odlazi,pocese price kako nema nista od PL..dajte ljudi jedan igrac ne cini citav tim,dovest ce se abd neko slican njemu,ali taj Gradu nece moci zamjeniti u to sam siguran,tako da nemojte odmah lose misli ovdje prenositi..Pustite da vidimo sta ce se desiti u prelaznom roku i kako liga bude odmicala znat cemo dal smo u igri za LP ili ne ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 28 jun 2013, 17:09

Polako jbt imam informacija da ce otici jos neki vazni igraci, ali zato sto nalaze bolje uslove.
Svima sretno ko god ode al opet sam siguran da ce se napravit ekipa koja ce se borit za prvo mjesto.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 28 jun 2013, 17:10

U suštini ja mislim da ovaj odlazak Grade nema veze sa novcem već da je nešto drugo u pitanju (skoro je Grado na Fb napisao neki status, ko ga ima u prijateljima zna o čemu pišem).

Takodje u potpunosti se ne slažem sa tvojom tezom da nakon Grade nema ništa od PL. Ybg, pojačat ćemo se na bekovskim pozicijama koje su prošle sezone bile stvarno tanke, slabiji na stoperskoj poziciji, jači na bekovima, opet odbrana može funkcionisat na istom ili čak bolje nivou. Bitno je da se dovede dobrih igrača u navali, da se svakom može dat 2-3 komada i kući i na strani.

Grado care ako je ovo istina i ako je zvanično tebi sve najbolje. Uvijek ćeš biti jedan od nas 8-)
075

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.