Kako su se promjenile ekipe tada tako se mogu i hoce promjeniti i sada. Nece jos dugo biti ova tvoja "konstanta". Vjerovatno ce biti vise dobrih i konstantih ekipa!antipolitika2 je napisao/la:Sjecam se te utakmice,Bajano strijelac,Leotar prvak,onda su bili Zeljo i Leotar jaki ,nikad vise nece imati onakve momcadi,sad je vrijeme drugih,polako se stvorila BH trojka koja je konstantna Sar,Zri i Sir ostalo je sve fuj!
Kako najkvalitetnija ,Borac ,Zeljeznicar ..antipolitika2 je napisao/la:Realno titula je daleko,posvetit se 3 mjestu koje je realna opcija i sve snage usmjerit na kup gdje smo najkvalitetnija momcad ,pogotovo ako ne bude nekih naglih odlazaka!
Kojih bolan deset golova ..pa jel ti to brojis utakmice prijateljske ili..antipolitika2 je napisao/la:Realno ,evo pratim forum i teme borac i zeljo,lesinari pricaju kako odlaze najverovatnije bilbija i vranjes ,a ode li onaj vranjes nece niti 2. biti ,zeljo ruku na srce na moze nas u dvije utakmice izbacit s postojecim igrackim kadrom,uvjek cemo vam dati gol vise,jer jednostavno smo bolji,a Slavija je ove sezone losa,iskreno njih bi najmanje zelio jer su naucili igrat na rezultat i imaju cvrstu obranu,Zelju bi prosli kao od sale dok bi Borac prosli doduse malo teze,al ipak bi prosli
![]()
osim toga zelji smo ja mislim ove sezone u 3 utakmice uvalili 9 ili 10 golova!
Kojih bolan deset golova ..pa jel ti to brojis utakmice prijateljske ili..nime_tm87 je napisao/la:antipolitika2 je napisao/la:Realno ,evo pratim forum i teme borac i zeljo,lesinari pricaju kako odlaze najverovatnije bilbija i vranjes ,a ode li onaj vranjes nece niti 2. biti ,zeljo ruku na srce na moze nas u dvije utakmice izbacit s postojecim igrackim kadrom,uvjek cemo vam dati gol vise,jer jednostavno smo bolji,a Slavija je ove sezone losa,iskreno njih bi najmanje zelio jer su naucili igrat na rezultat i imaju cvrstu obranu,Zelju bi prosli kao od sale dok bi Borac prosli doduse malo teze,al ipak bi prosli
![]()
http://www.ultras-zrinjski.net/index.ph ... &Itemid=35Navijac Sarajeva je napisao/la:Da li imate veci tekst za vasu historiju mislim Ultrasa, treba mi za jedan projekat navijacke skupine u BiH?Hvala
dvije prijateljske i u prvenstvu jedna!nime_tm87 je napisao/la:Kojih bolan deset golova ..pa jel ti to brojis utakmice prijateljske ili..antipolitika2 je napisao/la:Realno ,evo pratim forum i teme borac i zeljo,lesinari pricaju kako odlaze najverovatnije bilbija i vranjes ,a ode li onaj vranjes nece niti 2. biti ,zeljo ruku na srce na moze nas u dvije utakmice izbacit s postojecim igrackim kadrom,uvjek cemo vam dati gol vise,jer jednostavno smo bolji,a Slavija je ove sezone losa,iskreno njih bi najmanje zelio jer su naucili igrat na rezultat i imaju cvrstu obranu,Zelju bi prosli kao od sale dok bi Borac prosli doduse malo teze,al ipak bi prosli
![]()
Ti ocito bolujes tesku bolest koja se zove KOMPLEX. Sve u zivotu ti je izgleda vezano za ZELJU dok te zrinjski uopste i ne interesuje, jer se svaki tvoj post odnosi na ZELJU, a ako to namjeravas poreci vrati se nekoliko stranica unazad pa ces se i uvjeriti. Tu svoju snagu pokazite na terenu, a ne najavljivati nesto kao sto ste protiv Celika najavljivali ja jedva se sacuvali blamaze koja je realno trebala biti ne 4-1 nego ralno sa jos par golova u mrezi Melhera... Zdravoantipolitika2 je napisao/la:dvije prijateljske i u prvenstvu jedna!nime_tm87 je napisao/la:Kojih bolan deset golova ..pa jel ti to brojis utakmice prijateljske ili..antipolitika2 je napisao/la:Realno ,evo pratim forum i teme borac i zeljo,lesinari pricaju kako odlaze najverovatnije bilbija i vranjes ,a ode li onaj vranjes nece niti 2. biti ,zeljo ruku na srce na moze nas u dvije utakmice izbacit s postojecim igrackim kadrom,uvjek cemo vam dati gol vise,jer jednostavno smo bolji,a Slavija je ove sezone losa,iskreno njih bi najmanje zelio jer su naucili igrat na rezultat i imaju cvrstu obranu,Zelju bi prosli kao od sale dok bi Borac prosli doduse malo teze,al ipak bi prosli
![]()
![]()
ma losi ste do bola,toliko golova primiti od malte ne druge momcadi Zrinjskog
Jeli tema Zrinjski ili Zeljoantipolitika2 je napisao/la:Vi ste po kvaliteti i iza Slavije,pogotovo kad im se Spalevic vrati,osim toga bjez tamo svima vam puna usta kad je Zrinjski dao gol iz zaleđa Sarajevu,a penal vas protiv Zrinjskog zadnju utakmicu je vise nego smjesan,pa tek onaj penal u zadnjem kolu protiv Leotara![]()
![]()
![]()
![]()
,nasljedili ste prefiks penal ekipa od Slavije
![]()
Necu da pisem da si glup, jer si takav "uvijek ugrozen" da ces reci da te vrijedjam, negu cu ti samo reci pogledaj tabelu, i vidi gdje je zrinjski a gdje ZELJO, ko kome gleda u ledja... Pogledaj ko je najbolja gostujuca ekipa, i ko je najvise bodova donio sa strane, sagledaj situaciju i skontaj da mi na proljece imamo 9 utakmica kuci i 6 u gostima, i skontaj da imate vise utakmica na proljece odigrati u gostima od nas. Sta ti pricas za penal, ti ba haveru nikakav navijac nisi, ti si provokator bez argumenata, a to ti govorim jer se psolije utakmice Zeljo Leotar odrzala presssica, na kojoj su govorili i Osim i Sredojevic, i zamolio bih te da pronadjes negdje na netu bas to sto je sredojevic rekao, i vidjet ces da je iznio samo pohvale, a ne kritike na sudjenje, koje se pod Bijelim Brijegom na svaku utakmicu ili pisu ili cuju. Sam Sredojevic je rekao da je Zeljo zasluzeno pobjedio, i uopste nije spomenuo penal, i kako te nije sramota to porediti sa onom LAKRDIJOM PROTIV SARAJEVA. Znam ja da cinjenice bole, i da ste Sarajevo pokrali sa stilom, ali mi je drago sto je to cijela nogometna javnost vidjela, i drago mi je da se to vidjelo bas u sezoni poslije koje je zrinjski prvak bio, da se pokaze kako se titule ovdje osvajaju...antipolitika2 je napisao/la:Pa sto?4:1?sto ces desi se,cestitke Celiku na pobjedi,ja sam samo objektivno napisao,to sto ti ne mozes podnijet cinjenicu da je HSK Zrinjski od Zelje trenutno bolji za klasu to je tvoj problem![]()
Vi ste po kvaliteti i iza Slavije,pogotovo kad im se Spalevic vrati,osim toga bjez tamo svima vam puna usta kad je Zrinjski dao gol iz zaleđa Sarajevu,a penal vas protiv Zrinjskog zadnju utakmicu je vise nego smjesan,pa tek onaj penal u zadnjem kolu protiv Leotara![]()
![]()
![]()
![]()
,nasljedili ste prefiks penal ekipa od Slavije
![]()
pozzz
daj Boze da nas vi zapadnete,kantanje u obe utakmice...by by
Otet ce te ga Zelji hahaha volio bi vidjeti lica manijaka nakon sto Zeba potpise ako potpiseantipolitika2 je napisao/la:Zajko Zeba u prostorijama kluba,ta nece se valjda vratit?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.