HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

antipolitika2
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la antipolitika2 » 02 dec 2009, 20:12

Sjecam se te utakmice,Bajano strijelac :D ,Leotar prvak,onda su bili Zeljo i Leotar jaki ,nikad vise nece imati onakve momcadi,sad je vrijeme drugih,polako se stvorila BH trojka koja je konstantna Sar,Zri i Sir ostalo je sve fuj! :D
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 03 dec 2009, 11:27

antipolitika2 je napisao/la:Sjecam se te utakmice,Bajano strijelac :D ,Leotar prvak,onda su bili Zeljo i Leotar jaki ,nikad vise nece imati onakve momcadi,sad je vrijeme drugih,polako se stvorila BH trojka koja je konstantna Sar,Zri i Sir ostalo je sve fuj! :D
Kako su se promjenile ekipe tada tako se mogu i hoce promjeniti i sada. Nece jos dugo biti ova tvoja "konstanta". Vjerovatno ce biti vise dobrih i konstantih ekipa!

A ovo "fuj" cemo vidjeti na kraju sezone .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 03 dec 2009, 15:06

Borba za duplu krunu je realnost

Ukupno 22 utakmice odigrao je Zrinjski u prvom dijelu sezone, a najviše je pokazao u prvoj (Slovan 1:0) i posljednjoj (Široki Brijeg 4:1).
U ostalih dvadeset uglavnom je oscilirao, ali je ipak stvorio preduvjete da treću sezonu u nizu proljeće čeka s izgledima da osvoji duplu krunu. Jasno da bi osvajanjem i “samo” jednog trofeja svi u i oko Zrinjskog bili zadovoljni, ali polufinale Kupa i sedam bodova minusa za liderom jasno sugeriraju da je borba za duplu krunu realnost mostarskog kluba. Istina, sedam bodova minusa nije zaostatak koji je lako anulirati, u sezoni 2006./2007. za Zrinjski se pokazao prevelik i zaostatak od četiri boda koliko je imao za Sarajevom, ali istina je i to da se minus Zrinjskog za liderom sigurno ne može karakterizirati nedostižnim. Nekoliko je argumenata koji idu u prilog toj tezi.
- Slaviji je u iznad spomenutoj sezoni (2006./2007.) bilo dovoljno samo deset proljetnih kola da zaostatak za jesenskim prvakom Sarajevom smanji za deset bodova i posljednjih pet utakmica sezone čeka sa samo bodom minusa;
- sezonu poslije Zrinjski je u drugi dio sezone ušao s dvanaest bodova minusa za Modričom, ali je, usprkos porazima od Posušja (0:1) i Željezničara (1:2), već nakon 22. kola bio na samo tri boda od Modriče;
- Široki Brijeg je ove sezone nakon prva četiri kola imao osam bodova minusa za Borcem, ali je već u 10. kolu preuzeo vrh.
Mogli bi nabrajati i dalje, ali ova tri primjera jasno otkrivaju da sedam bodova minusa nisu zaostatak koji se ne može anulirati. U prilog Zrinjskom idu još neki čimbenici.
- Zrinjski bi na proljeće trebao biti jači za nekoliko igrača koji su dali nikakav ili vrlo malen doprinos u prvom dijelu sezone. Damir Džidić trebao bi osnažiti obranu, Mladen Žižović i Danijel Stojanović donijeti kvalitetu više u veznu liniju, a Mate Dragičević napad učiniti ubojitim;
- Zrinjski će u drugom dijelu sezone odigrati utakmicu više na domaćem terenu od Veleža (-2), Sarajeva (-3) i Širokog Brijega (-7);
Sve u svemu, aktualni prvak ima dva načina da izbori šesti uzastopni plasman u Europu i tako ispuni glavni cilj zacrtan uoči početka ove sezone. Prvi je preko prvenstva u kojem bi morao završiti na jednoj od prve tri pozicije, a drugi je preko Kupa u kojem bi drugi put u klupskoj povijesti morao otići do kraja. Letvicu Pod Bijelim brijegom moraju postaviti na maksimum, jer koliko god izgledala teško dostižnom, borba za duplu krunu je ipak realnost.

Jesen u brojkama

25 Toliko bodova je osvojio Zrinjski u petnaest jesenskih kola, deset manje nego u prvom dijelu prošle sezone, a tri više nego u sezoni 2007./2008. u kojoj je na kraju završio na četvrtoj poziciji.

24 Toliko igrača koristio je Dragan Jović u prvenstvenim utakmicama. Iako je najviše nastupa upisao Vlado Zadro (15), najviše minutažu imao je Toni Šunjić koji u četrnaest utakmica nijednom nije zamijenjen.

75 Toliko igrača je nedostajalo Draganu Joviću iz raznoraznih razloga, odnosno pet u prosjeku po svakoj utakmici. U rubrici “nedostaju” konstantno su stajala imena Damira Džidića i Mladena Žižovića koji nisu konkurirali ni za jednu utakmicu, dok su Danijel Stojanović i Mate Dragičević minutažu skupljali u samo četiri utakmice.

23 Toliko pogodaka postigao je Zrinjski, što ga čini četvrtim najučinkovitijim klubom Lige. Strijelce predvode Krešimir Kordić i Vernes Selimović koji su po četiri puta tresli mreže protivnika, a zanimljiv je podatak da je Selimović sve svoje pogotke postigao u gostima.

19 Toliko puta su kapitulirali Igor Melher i Adnan Hadžić, dva vratara koja su mrežu netaknutom sačuvali u samo četiri utakmice. Više pogodaka primili su samo Travnik (22), Sloboda, Olimpik (23), Modriča (24), Zvijezda (25) i Laktaši (28).
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 03 dec 2009, 20:26

Realno titula je daleko,posvetit se 3 mjestu koje je realna opcija i sve snage usmjerit na kup gdje smo najkvalitetnija momcad ,pogotovo ako ne bude nekih naglih odlazaka!

Navijac Sarajeva
Kontakt:

Post Postao/la Navijac Sarajeva » 04 dec 2009, 19:24

Da li imate veci tekst za vasu historiju mislim Ultrasa, treba mi za jedan projekat navijacke skupine u BiH?Hvala

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 dec 2009, 19:27

antipolitika2 je napisao/la:Realno titula je daleko,posvetit se 3 mjestu koje je realna opcija i sve snage usmjerit na kup gdje smo najkvalitetnija momcad ,pogotovo ako ne bude nekih naglih odlazaka!
Kako najkvalitetnija ,Borac ,Zeljeznicar .. :D
Slaviju otpisati ;)

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 04 dec 2009, 19:33

Realno ,evo pratim forum i teme borac i zeljo,lesinari pricaju kako odlaze najverovatnije bilbija i vranjes ,a ode li onaj vranjes nece niti 2. biti ,zeljo ruku na srce na moze nas u dvije utakmice izbacit s postojecim igrackim kadrom,uvjek cemo vam dati gol vise,jer jednostavno smo bolji :D ,a Slavija je ove sezone losa,iskreno njih bi najmanje zelio jer su naucili igrat na rezultat i imaju cvrstu obranu,Zelju bi prosli kao od sale dok bi Borac prosli doduse malo teze,al ipak bi prosli 8-)
osim toga zelji smo ja mislim ove sezone u 3 utakmice uvalili 9 ili 10 golova :lol: !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 dec 2009, 19:45

antipolitika2 je napisao/la:Realno ,evo pratim forum i teme borac i zeljo,lesinari pricaju kako odlaze najverovatnije bilbija i vranjes ,a ode li onaj vranjes nece niti 2. biti ,zeljo ruku na srce na moze nas u dvije utakmice izbacit s postojecim igrackim kadrom,uvjek cemo vam dati gol vise,jer jednostavno smo bolji :D ,a Slavija je ove sezone losa,iskreno njih bi najmanje zelio jer su naucili igrat na rezultat i imaju cvrstu obranu,Zelju bi prosli kao od sale dok bi Borac prosli doduse malo teze,al ipak bi prosli 8-)
osim toga zelji smo ja mislim ove sezone u 3 utakmice uvalili 9 ili 10 golova :lol: !
Kojih bolan deset golova ..pa jel ti to brojis utakmice prijateljske ili.. :mrgreen:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 dec 2009, 19:47

nime_tm87 je napisao/la:
antipolitika2 je napisao/la:Realno ,evo pratim forum i teme borac i zeljo,lesinari pricaju kako odlaze najverovatnije bilbija i vranjes ,a ode li onaj vranjes nece niti 2. biti ,zeljo ruku na srce na moze nas u dvije utakmice izbacit s postojecim igrackim kadrom,uvjek cemo vam dati gol vise,jer jednostavno smo bolji :D ,a Slavija je ove sezone losa,iskreno njih bi najmanje zelio jer su naucili igrat na rezultat i imaju cvrstu obranu,Zelju bi prosli kao od sale dok bi Borac prosli doduse malo teze,al ipak bi prosli 8-)
Kojih bolan deset golova ..pa jel ti to brojis utakmice prijateljske ili.. :mrgreen:(a nasi su poznati po tome da prijateljske igraju ko lopte ispred zgrade :roll: )
Edit:Nema veze vidjet cemo sve na pproljece a nama sigurno nece biti isti ovaj igracki kadar!
Lijepo je mastati ,,,a Zeljo bi proso Slaviju ko od sale! :PSve tabela fino govri imamo isto bodova tako da tisina!

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 05 dec 2009, 14:15

Navijac Sarajeva je napisao/la:Da li imate veci tekst za vasu historiju mislim Ultrasa, treba mi za jedan projekat navijacke skupine u BiH?Hvala
http://www.ultras-zrinjski.net/index.ph ... &Itemid=35 ;)
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 05 dec 2009, 15:20

nime_tm87 je napisao/la:
Kojih bolan deset golova ..pa jel ti to brojis utakmice prijateljske ili.. :mrgreen:
dvije prijateljske i u prvenstvu jedna! :D
ma losi ste do bola,toliko golova primiti od malte ne druge momcadi Zrinjskog :lol:

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 05 dec 2009, 15:27

antipolitika2 je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
dvije prijateljske i u prvenstvu jedna! :D
ma losi ste do bola,toliko golova primiti od malte ne druge momcadi Zrinjskog :lol:
Ti ocito bolujes tesku bolest koja se zove KOMPLEX. Sve u zivotu ti je izgleda vezano za ZELJU dok te zrinjski uopste i ne interesuje, jer se svaki tvoj post odnosi na ZELJU, a ako to namjeravas poreci vrati se nekoliko stranica unazad pa ces se i uvjeriti. Tu svoju snagu pokazite na terenu, a ne najavljivati nesto kao sto ste protiv Celika najavljivali ja jedva se sacuvali blamaze koja je realno trebala biti ne 4-1 nego ralno sa jos par golova u mrezi Melhera... Zdravo

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 05 dec 2009, 15:33

Pa sto?4:1?sto ces desi se,cestitke Celiku na pobjedi,ja sam samo objektivno napisao,to sto ti ne mozes podnijet cinjenicu da je HSK Zrinjski od Zelje trenutno bolji za klasu to je tvoj problem :lol:
Vi ste po kvaliteti i iza Slavije,pogotovo kad im se Spalevic vrati,osim toga bjez tamo svima vam puna usta kad je Zrinjski dao gol iz zaleđa Sarajevu,a penal vas protiv Zrinjskog zadnju utakmicu je vise nego smjesan,pa tek onaj penal u zadnjem kolu protiv Leotara :D :D :D :D :D ,nasljedili ste prefiks penal ekipa od Slavije :D
pozzz
daj Boze da nas vi zapadnete,kantanje u obe utakmice...by by

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 dec 2009, 15:39

antipolitika2 je napisao/la:Vi ste po kvaliteti i iza Slavije,pogotovo kad im se Spalevic vrati,osim toga bjez tamo svima vam puna usta kad je Zrinjski dao gol iz zaleđa Sarajevu,a penal vas protiv Zrinjskog zadnju utakmicu je vise nego smjesan,pa tek onaj penal u zadnjem kolu protiv Leotara :D :D :D :D :D ,nasljedili ste prefiks penal ekipa od Slavije :D
Jeli tema Zrinjski ili Zeljo :? Da se sad neko od nas naklati ovde i samo pise o Zelji admini bi mu izbrisali postove a ti samo o Zelji! Sta tebe interesuje kakav je Zeljo, kakav ce biti i kakvu poziciju zasluzuje? Ima li neke ljubavi ili je nesto drugo u pitanju . 8-)
Popusti malo sa Zeljom i zabavi se svojim klubom! Ima li nekih informacija, nekih desavanja .. Daj malo o tome .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 05 dec 2009, 15:42

antipolitika2 je napisao/la:Pa sto?4:1?sto ces desi se,cestitke Celiku na pobjedi,ja sam samo objektivno napisao,to sto ti ne mozes podnijet cinjenicu da je HSK Zrinjski od Zelje trenutno bolji za klasu to je tvoj problem :lol:
Vi ste po kvaliteti i iza Slavije,pogotovo kad im se Spalevic vrati,osim toga bjez tamo svima vam puna usta kad je Zrinjski dao gol iz zaleđa Sarajevu,a penal vas protiv Zrinjskog zadnju utakmicu je vise nego smjesan,pa tek onaj penal u zadnjem kolu protiv Leotara :D :D :D :D :D ,nasljedili ste prefiks penal ekipa od Slavije :D
pozzz
daj Boze da nas vi zapadnete,kantanje u obe utakmice...by by
Necu da pisem da si glup, jer si takav "uvijek ugrozen" da ces reci da te vrijedjam, negu cu ti samo reci pogledaj tabelu, i vidi gdje je zrinjski a gdje ZELJO, ko kome gleda u ledja... Pogledaj ko je najbolja gostujuca ekipa, i ko je najvise bodova donio sa strane, sagledaj situaciju i skontaj da mi na proljece imamo 9 utakmica kuci i 6 u gostima, i skontaj da imate vise utakmica na proljece odigrati u gostima od nas. Sta ti pricas za penal, ti ba haveru nikakav navijac nisi, ti si provokator bez argumenata, a to ti govorim jer se psolije utakmice Zeljo Leotar odrzala presssica, na kojoj su govorili i Osim i Sredojevic, i zamolio bih te da pronadjes negdje na netu bas to sto je sredojevic rekao, i vidjet ces da je iznio samo pohvale, a ne kritike na sudjenje, koje se pod Bijelim Brijegom na svaku utakmicu ili pisu ili cuju. Sam Sredojevic je rekao da je Zeljo zasluzeno pobjedio, i uopste nije spomenuo penal, i kako te nije sramota to porediti sa onom LAKRDIJOM PROTIV SARAJEVA. Znam ja da cinjenice bole, i da ste Sarajevo pokrali sa stilom, ali mi je drago sto je to cijela nogometna javnost vidjela, i drago mi je da se to vidjelo bas u sezoni poslije koje je zrinjski prvak bio, da se pokaze kako se titule ovdje osvajaju...

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 05 dec 2009, 15:55

Ta ista lakrdija protiv Sarajeva ima svoj izvjestaj delagata u kojem također stoji da nisu dva penala svirana za Zrinjski,da je priznat nereglaran gol te da je igrac Zrinjskog Zurzinov trebao dobiti drugi zuti tj crveni,malo si neupucen ,osim toga gledam tablicu ,ti jbt kao da ste prvi a ne na 5 mjestu,informiran sam ja vise no sto ti mislis,9 utakmica kuci ne mozes odigrat ni po kakvoj logici ,idete u goste ja mislim 7 iputa malo se informiraj ,ne pisi gluposti,osim toga idete sarajevu,sirokom,velezu,zrinjskom, leotaru,rudaru,slobodi !kojih bolan 9 puta.
U nasem klubu nema nikakvi novosti osim sto se spominje moguci odlazak Sunjica te povratak Zizovica,Stojanovica,Dzidica u puni radni pogon!

el zrinja
Kontakt:

Post Postao/la el zrinja » 05 dec 2009, 16:27

jao koji ste vi smradovi pa svi realni LJUDI znaju da je pod BB jedno od najboljih suđenja u ligi pa od ZADNJE 3,4..sezone ovo protiv sarajva je jedina "krađa" i čitava država bruji o tome pa zamislite da zrinjski onako suđenje ima češće pa nebi mogli ostat od vas.. pa kad je zrinjski igro protiv sarajva na koševu i kad su počeli igrači sarajeva malo žešće nasrtati na igrače zrinjskog jedan od igrača sarajeva kaže nemoj tako jako ni on nas ne krše u mostaru ovako... to su riječi dragana jovića
o "krađi" protiv sarajeva imaju pravo pisat samo navijači sarajeva a vi manijaci licemjeri najveći začepite pa na vašoj grbavici su damiru džidiću slomili nogu i momak se još oporavio nije i svaki normalan čovjek bi zaključio da je igrač želje dobio kaznu od nekoliko utakmica neigranja al ne on ni crveni nije dobio.. a vidjet ćemo hoće li se vaši igrači slomljeni vratit tko tebe kamenom ti njega kruhom WE are the catholic club i naravno da se osvrnem na tv bht koja ni sekunde nije ništa o tome rekla a da je to bilo željinom igraču u mostaru ili u banja luci odmah bi bila reportaža MOSTAR: "Hrvati lome sve pred sobom".. Banja Luka: dodik pomoću igrača borca počinjava genocid nad našim bosanskim igračima...
ovo "našim" je podebljano jer nek se zna da ste upravo vi ti koji uvjek kategorizaciju prave a i prvi ste tu kad treba osudit drugog da to rade fuj najveći licemjeri
ZRINJSKI MOSTAR

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 05 dec 2009, 17:39

Zajko Zeba u prostorijama kluba,ta nece se valjda vratit? :?

el zrinja
Kontakt:

Post Postao/la el zrinja » 05 dec 2009, 18:00

ša bola
okle info

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 05 dec 2009, 18:01

antipolitika2 je napisao/la:Zajko Zeba u prostorijama kluba,ta nece se valjda vratit? :?
Otet ce te ga Zelji hahaha volio bi vidjeti lica manijaka nakon sto Zeba potpise ako potpise
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.