FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Odmoricu i ja od ovog foruma jedno deset dana u znak protesta zbog nekih odluka administracije koji mi se ne svidjaju a koje ne mogu promjeniti,u nadi da ce taj moj gest upozorenja dovesti do jednakog tretiranja navijaca svih klubova.
-
- Kontakt:
ama ljudi nedamo Avduku i gotovo....borac_sampion je napisao/la:dobar golman za borac bi bio avdukic iz rudara...trebaju dovesti stajica ili kako vec(najboljeg strijelca lige) iz modrice...i nzm nekog veznjaka dobrog npr.vladan grujic,darko maletic itd...u odbranu vracajte Boku i Ogija

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
Sta je s onim vasim Stracevicem jel odlazi negdje pa trazite drugog ili ..rudarprijedor je napisao/la:ama ljudi nedamo Avduku i gotovo....borac_sampion je napisao/la:dobar golman za borac bi bio avdukic iz rudara...trebaju dovesti stajica ili kako vec(najboljeg strijelca lige) iz modrice...i nzm nekog veznjaka dobrog npr.vladan grujic,darko maletic itd...u odbranu vracajte Boku i Ogija![]()
![]()
ocemo u rat zbog njega....

Avdukic nije za Borac .. moje skromno misljenje

-
- Kontakt:
ma Starcevic ih razocarao pa sad bi u nase dvoriste e pa ne moze...nime_tm87 je napisao/la:Sta je s onim vasim Stracevicem jel odlazi negdje pa trazite drugog ili ..rudarprijedor je napisao/la:ama ljudi nedamo Avduku i gotovo....borac_sampion je napisao/la:dobar golman za borac bi bio avdukic iz rudara...trebaju dovesti stajica ili kako vec(najboljeg strijelca lige) iz modrice...i nzm nekog veznjaka dobrog npr.vladan grujic,darko maletic itd...u odbranu vracajte Boku i Ogija![]()
![]()
ocemo u rat zbog njega....
![]()
Avdukic nije za Borac .. moje skromno misljenje

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
-
- Kontakt:
Iskreno nerviraju me ovi momci iz Sarajeva sto provociraju :S bas je bezveze!!! Nego, ja bi da pozdravim banjalucane i fakat su borac i velez dobili moje simpatije ove sezone,samo tako nastavite
Pozz, Alen iz Lukavca

Pozz, Alen iz Lukavca
Samo je jedan - SERGEJ BARBAREZ!
-
- Kontakt:
E ovako, radim jedan projekat kao navijacke skupine u BiH, pa ako ste u mogucnosti da postavite svoju historiju "Lesinari"! Hvala.
-
- Kontakt:
idi na sajt lesinara i tamo vidi istoriju
- Источно Стајање
- Kontakt:
Navijac Sarajeva je napisao/la:E ovako, radim jedan projekat kao navijacke skupine u BiH, pa ako ste u mogucnosti da postavite svoju historiju "Lesinari"! Hvala.
$ су " основне " о ? , $ ' " ... Ово ? & $ $ у " " " " & у " ... !!!
$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &
4 milki eura i Rakitica na kaljenje u Borac.Dragan-BL je napisao/la:? ? $ за ? " %,па ' " " ? & ? " $?

Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 04 dec 2009, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
% је ово $?На $ ? $ ? ? је $ $ & " & је $ пет странаца. ' " је " " " Хуан ? ? " ?, " " у ' $.
? $ су ? ? " " " " ?, а $ се о " ? ? " & $, " " у $, " / " $ " ' " $ " ? " " ?.
"" ПУТ ""
$ ", & "!EastStand je napisao/la:А $ је то управо оно % ?, $ нас отјерају са "свог" ' " $ ' $ ". ? ? о '. Ево " " " о ', " " се " $ $ & % су " " & је " &, $ " " ' ????
$, ? то наравно ', " " на ' " ": & &, & " % се ' " " не ' % " јер ? ? " " / се са " ". За то " " ?, а " " " за '.
Овај пут ' $ " 'пост', " - " $, -, " & „"“, а на то ' је ? $ $, ?, & Вас ? на ?: $-?, $ / & " " постова!
$ - ', ", " $ ' " ' $ $ се ? " 'постова' " & " % (а ? ', то '$') " " ' & тог '", ? & " ?, с $, " & " " " ? – " су „$“ за сва ' – ? & су „?“, " " ? " & & $ нас ", ' ? ", & $ " $(") " " $ тог.
", $ све " " о '&' ", па " " $ се " ' ? '$' $ & - $ & " & 'протјера' с '!!!!
' $ је то носенс.
&, на $ ", & " протеста (& је " $!?) ' " ", ? ? с ' не ' – ': & & је $ $ ", ? је, '$' у " &, а то " " $ с " на успјех ? - јесењег " & " ".
", " је $ " " " - " ? & (на ? & "), ? & " '&', " све % $ % $ ?, %, " ' " " ?.
$ се не ?, " " " " не $ $ се ¥ на $ " (" ' $ се & " ' на '$ ? $' ') " " свјесно " $ стварају ' " " ? & $ остваре " $ ", " " ' везе са '!
? је $ & $ ", & је $ у супер & " " & " $, ? & врсте, $ на ' $, а $ је, $ & '?' " '&' ? ? '"' тзв. " Сарајева " &.
Не ? " $ ", а ? ', ? ? је 'постова' " "?" " су ? & ' $ &, а поготово & ".
$ ? је то рађено ' ? не, не " се % у & оцјену, ? су " $ ? " " '-' $ то '$' " $ ¥ ' $. Наравно, - $ је на $ ($) " " " " ? " " су то 'право' " ?.
% / ' " $ ' & тог % " $(") " реаговао ', а $ " с ' " у " '?' " $ " све оне " су то ?. $(") " ? ?, " то је ", ? " " $ $ ¥ ' " $ га на & ? ".
& ' $ ? " %, а & " $ " /, а ? ", $ ? & 'тјера' с ', а поготово не & – јесењег ".
", " " $ ' " " & " '" "' (& $ " '"') & " $ " " не $ $ & & $ на ' ', поготово са & $ " "!
' $ - $ " '/' по „"“, ? ја ' у то &, $ & % ' & $ " ' „" " " " $“ " се '? у &' " " " ', не $, не % " успјех &, " & је ? " ? у првенству! " ? & - ? $ назовете &. Ја за & " своје ", ? не " " $ ", управо & $ – & ?, & " &, па " овог '.
' $ ' ", ? & ? ' " " " поенту ' 'поста' " се $ " на ? ' " $ " $ ($) поготово!
Ето, ја ' " узео за „право' $ Вас све ' (па " оне " су $ ' $ ", & ") $ останете на ', тј. $ & & 'остане' на ', јер то ? " ту ' је '!
' ' " " ? % ' " ја " на " ', а на " ' " '/', " " '"' ( " ' $!)....па " не $ – ово је сајт, ', " нас " " " ' право ", ? " на '%', с $ ' а поготво не с '.
То право ' " $ ? ' а ' " " $(") – постоје " " „$“, $ " је " " ? $ сајт, " ' & " $ сајта, $, на не % ?, $ " ", " ", $ " су ? овај $ сајт " је постао ? & у & ", сајт с & " " " " $ " &-", па " " ? '.
Зато Вас све, " / ', " $ се '&' ' " ', & &, а " ? & " ? потезе, $ " ", $, ? " Вас, &.
? Вас, &, ? $ $ " " " " $ све %, ", ? -„"“ %, ? & '" &' (зна се $ & су ") " & ", " " ?, " не & сву " " / на оне " '"' ? '&' & 'постове' " " ауторе - на $ " $
.
" " ? су % за све ?, па & " ове %.
& & " " " " су " " ', ? " & " " ? &.? " " ", "... Спорт 'спаја' "...." " ' & тога '"' у знању " сазнању.
С %,
Bosno moja poharana....
pobrisao sam masu postova koji su bili oftopic ili vodili u oftopic, nemam živaca da idem još unazad.
tema je FK Borac - Banja Luka, svaki post koji vrati diskusiju u oftopic biće sankcionisan trajnim banom.
tema je FK Borac - Banja Luka, svaki post koji vrati diskusiju u oftopic biće sankcionisan trajnim banom.
Eto neko je pitao dal ljudi rade nedeljom!?admin je napisao/la:pobrisao sam masu postova koji su bili oftopic ili vodili u oftopic, nemam živaca da idem još unazad.
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
offtopicVB 1987 je napisao/la:Eto neko je pitao dal ljudi rade nedeljom!?admin je napisao/la:pobrisao sam masu postova koji su bili oftopic ili vodili u oftopic, nemam živaca da idem još unazad.

Ljudi moji,VB 1987 je napisao/la:Eto neko je pitao dal ljudi rade nedeljom!?admin je napisao/la:pobrisao sam masu postova koji su bili oftopic ili vodili u oftopic, nemam živaca da idem još unazad.
evo, reagovao je i Admin, i smatram da je zaista vrijeme da se sve "glave ohlade" i da se tema vrati u svoju 'normalu' i bude na nivou FK Borac, koji i jeste tema ovog Foruma.
Mogli ste procitati da ima jos ljubitelja sporta, fudbala, kojima ne smetaju Borčevi uspjesi, naprotiv!
Provokatora uvijek ima, bice ih, i medju 'zakletim Borcevcima', a pogotovo nekim likovima koji na svim temama ništa drugo ni ne rade nego provociraju jer je to njihov maksimum 'znanja'.
Tema o Borcu je imala, do nekoliko zadnjih dana, zaista kvalitet u vecini postova, mogli smo svi saznati mnogo i finih i onih manje finih (kao i u svakom klubu, zivotu..) informacija i svi smo bili 'bogatiji' za saznanja o igracima, trenerima....sportu!
Poslužio sam se 'citatom' g. "VB1987", jer imam utisak da se radi o iskusnijoj osobi, 'starom Vultures-u' i drago mi je da vidim njegove postove (pa makra i sarkastične), jer upravo takvi znaju šta je sport, šta je Borac i da to nije tamo neki 'lokalni klub'....Očekujem da ti iskusniji, pravi znalci Borca i fudbala pomognu da Tema o Borcu 'oživi' u punom kapacitetu i bude na visokom nivou, nivou koji ju je svrstavao medju najbolje na ovom Forumu...dok sve nije u određenom trenutku postalo jedno nižerazredno 'prepucavanje' i inacenje, mješanje 'baba i žaba,...
Ocekujem da na ovim stranicama ponovo citam, pored "VB1987", fine postove jednog Schlagera, Jovana BL, Dragana, Rade, Istočnog Stajanja (u obe jezičke varijante

Borac je u vrhu - budite To i Vi, njegovi navijači

Pozdrav, svim dobronamjernim ljubiteljima sporta

Bosno moja poharana....
Da, zista, svaki komentar koji će raspravu o samom klubu podići na jedan viši nivo je zaista dobrodošao i meni, volim kada se ovdje javljaju ljudi koji poznaju materiju, znaju šta je fudbal i koliko je on važan, ali osim nas Borčevaca, zaista je malo onih koji ovu temu posjećuju i ostave po neki pametan komentar, čast izuzecima (marin, šb fidelis, Phil Jackson... ima ih još, možda nisam dobro napisao nikove), a svi ostali su tu da počnu sa provokacijama i natezanjima, eto ja sam juče rekao da ko god hoće pogleda koliko je od ukupnog broja mojih postova ostavljeno na drugim temama. Ja otprilike po tome znam kome je kako i koliko stalo do njegovog kluba ili je tu samo da bi potpaljivao strasti i smijao se ispred svog lcd monitora, a da pri tome nezna ni startnu postabvu svog kluba iz prošlog kola, a nije sve tako crno, ima ovdje i onih pravih iskrenih ljubitelja svojih klubova i poznavalaca fudbala (čamac, stole iz bora...).
Meni je u onoj jučerašnjoj pometnji obrisano dosta postova i neka je, zato što su imali najmanje veze sa fudbalom, ali u jednom sam napisao da je meni čast da na našoj temi piše Triger, koji je očigledno sjajan poznavalac fudbala, istorije i čega li sve još ne, meni kao iskrenom navijaču Borca je drago da on piše na našoj temi, ponekad i kritično, što je nama svima to ponekad jako teško shvatiti, ali to nam koristi svima, jer upamtite, "TAMO GDJE SVI MISLE ISTO, NIKO NIŠTA NE MISLI", znači ja sam nekih par dana bio odustao od pisanja na našoj temi, jedan član zna tačno i zbog čega, ali eto opet sam tu, hoću da pišem o svom klubu, ostali me toliko ne interesuju...
Eto info od jutros, da je dvojac Bilbija i Vranješ najvjerovatnije od ljeta član Schalkea 04, znači nešto se dešava...
Meni je u onoj jučerašnjoj pometnji obrisano dosta postova i neka je, zato što su imali najmanje veze sa fudbalom, ali u jednom sam napisao da je meni čast da na našoj temi piše Triger, koji je očigledno sjajan poznavalac fudbala, istorije i čega li sve još ne, meni kao iskrenom navijaču Borca je drago da on piše na našoj temi, ponekad i kritično, što je nama svima to ponekad jako teško shvatiti, ali to nam koristi svima, jer upamtite, "TAMO GDJE SVI MISLE ISTO, NIKO NIŠTA NE MISLI", znači ja sam nekih par dana bio odustao od pisanja na našoj temi, jedan član zna tačno i zbog čega, ali eto opet sam tu, hoću da pišem o svom klubu, ostali me toliko ne interesuju...
Eto info od jutros, da je dvojac Bilbija i Vranješ najvjerovatnije od ljeta član Schalkea 04, znači nešto se dešava...
Zadnja izmjena: RBA 1987, dana/u 07 dec 2009, 10:15, ukupno mijenjano 1 put.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Pa sta je ovo bilo? Nije me bilo 7 dana a ovdje rusvaj!
@VB1987
Vidim da pocinjemo pregovore sa Vlastimirom Jovanovicem iz Slavije. Znas li nesto vise o njemu? Takodje, izgleda da i Kara dolazi u januaru.
P.S. Dobro je sto Bilbija i Vranjes ostaju do ljeta, taman da pokupimo trofeje.

@VB1987
Vidim da pocinjemo pregovore sa Vlastimirom Jovanovicem iz Slavije. Znas li nesto vise o njemu? Takodje, izgleda da i Kara dolazi u januaru.
P.S. Dobro je sto Bilbija i Vranjes ostaju do ljeta, taman da pokupimo trofeje.

Hahahahahaha, ne samo do ljeta, nego će i kvalifikacije odraditi sa nama...
Nemam pojma to za Jovanovića, dobar je to igrač, a znam da su vodili pregovore sa Spalevićem, veče uoči utakmice protiv olimpika...
Nemam pojma to za Jovanovića, dobar je to igrač, a znam da su vodili pregovore sa Spalevićem, veče uoči utakmice protiv olimpika...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Odlicno je to za kvalifikacije!
Izgleda da je Jovanovic proslu polusezonu igrao u Manisasporu. Dobro je sto je i Stojnic uvidio da nam treba osvjezenje u sredini.
Izgleda da je Jovanovic proslu polusezonu igrao u Manisasporu. Dobro je sto je i Stojnic uvidio da nam treba osvjezenje u sredini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.